s
Ώρα να συστηθούμε (3) - Page 298
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 298 of 350 FirstFirst ... 198 248 288 294 295 296 297 298 299 300 301 302 308 348 ... LastLast
Results 2,971 to 2,980 of 3493

Re: Ώρα να συστηθούμε (3)

Καλησπέρα κι απο μένα!!Παρούσα είμαι κι εγώ αν και δεν έχω αξιωθεί να σας μιλήσω ποτέ...
    Μου αρέσει η αστρολογία και έτσι μελετάω συχνά τα άρθρα σας...τα οποία βρίσκω ενδιαφέροντα και κατατοπιστικότατα!!Συνεχίσ τε την καλή δουλειά...

Καλώς σας βρήκα όλους!

Καλησπέρα με λένε Αιμιλία και σας παρακολουθώ τακτικά.Δεν γνωρίζω πολλά για την αστρολογία αλλά μου αρέσει να διαβάζω.Είμαι γεννημένη 13/01/1977.Αν μπορείτε θα ήθελα να μου πείτε κάποια πράγματα για εμένα βάση ζωδίου.Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Πολύ καλο site μπράβο σας!!!

Σας ευχαριστώ πολύ για την αποδοχή σας ως νέο μέλος της ιστοσελίδα σας. Ασχολούμαι με την Κοσμική Αστρολογία πολλά χρόνια. Εδώ μου δίνεται η ευκαιρία να επικοινωνώ με ανθρώπους που έχουν γνώση της Αστρολογίας, να γράφω τις απόψεις μου και να παίρνω απαντήσεις.
    Θα ήθελα να σας ενημερώσω σχετικά με του σεισμούς και τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία που εισέρχονται από το διάστημα στο πλανήτη μας. Τα ποιο πάνω φαινόμενα εμφανίζονται περίπου δέκα ημέρες πριν από κάθε έκλειψη, αυξάνονται σταδιακά μέχρι την έκλειψη και μειώνονται αργά αργά μέχρι την επόμενη έκλειψη.
    Ασφαλώς θα γνωρίζεται ότι η επόμενη έκλειψη γίνεται στης 25 του αυτού Μηνός στης 5 μοίρες και 46΄στον Σκορπιό.
    Τα φαινόμενα εμφανίζονται περίπου 60 μοίρες ανατολικά του Γκρίνουιτς και ακριβός στον αντίθετο τόπο του συγκεκριμένου σημείου.
    Παρακαλώ να το δώσετε για μελέτη και ανάλυση. Περιμένω απάντηση σας.
    Σας ευχαριστώ εκ τον προτέρων Πανπαπ

Όνομα:
    Χρύσα

Καλησπέρα, καλώς μας ήρθατε

Πανπαπ, αν θέλεις μπορείς να αναπτύξεις τη σκέψη σου σε αυτό το θέμα` και όποιος ενδιαφέρεται να διαβάσει και να πει τη γνώμη του..

ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!!!ΝΕΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΣΥΓΧΑΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΨΟΓΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ....ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΡΟΚ ΣΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΣΧΗΜΑ........ΑΙΓΟΚΕΡΑΚΙ ΜΕ ΚΡΙΟ ΚΑΙ ΣΕΛΗΝΗ ΛΕΟΝΤΑ.....ΤΙ ΤΡΑΒΑΩ Η ΚΑΗΜΕΝΗΗΗΗΗ.....ΑΛΛΑ ΤΙ ΤΡΑΒΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ

Γεια σας , ονομάζομαι Γεωργια ειμαι μελος αρκετό καιρό αλλά είναι η πρώτη φορά που σας γράφω.Κατά καιρούς εχώ διαβάσει πολλά άρθρα τα οποια με βοήθησαν να κατανοήσω ως ένα βαθμό οτι η Αστρολογία είναι κατι πολύ περισσότερο απο τα 12 ζώδια.Ειμαι Διδυμος με ωροσκόπο Λεοντα και την τελευταία πενταετια εχω βιώσει τη μεγαλη ανατροπη.Ο σύζυγός μου ειναι Αιγόκερως (ηλιο στις 9 μοιρες και 33') και ωροσκοπο Ζυγό και απο αυτα που εχω αντιληφθει μαλλον η ανατροπη προήλθε απο τις δυσκολες πλανητικες επιρροές στον δικό του χαρτη.Τώρα εχει χασει παλι τη δουλειά του και διαβαζοντας για το μεγαλο τριγωνο του καλοκαιριου διαπιστωσα οτι η ακμη του δεκατου οικου του ειναι στον Καρκινο στις 4 μοιρες.Θα μπορουσαμε να ελπιζουμε σε κατι καλο οσο αφορα τα επαγγελαματικά του?Εχει γενηθει 01/01/1968 ωρα 0010.Σας ζητω συγνωμη ε των προτερων αν εχω κανει καταχρηση της δυνατοτητας που μου δινετε στο site να γραψω κατι αλλα ειμαι απελπισμενη Ευχαριστω!
    Last edited by gias; 18-04-2013 at 01:37 AM.

γεια σας παιδιά! Συνεχίστε το διάβασμα!

Γειά σας φίλοι μου!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 21 users browsing this thread. (0 members and 21 guests)