s
Ώρα να συστηθούμε (3) - Page 292
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 292 of 350 FirstFirst ... 192 242 282 288 289 290 291 292 293 294 295 296 302 342 ... LastLast
Results 2,911 to 2,920 of 3493
    Όνομα:
    Ελευθερία

Re: Ώρα να συστηθούμε (3)

Τις τελευταίες μέρες η αίσθηση της ανασφάλειας,του φόβου και της ανησυχίας τις βιώνω πιο έντονα και η αυτοκριτική σε υψηλό βαθμό... και η υπομονή.. ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ... καταβάλλω μεγάλες προσπάθειες να είμαι ψυχραιμοι.. όλα μου φαίνονται εναντιον μου.... και το ότι σήμερα χτύπησε η κόρη μου.. (καρκινάκι 4-7-97, 10:25)... ήταν το κερασάκι.... ελπίζω να μην μας βρουν χειρότερα.... καθώς και όλα τα παιδάκια του κόσμου....

Καλή μου εύχομαι να είναι κατι περαστικό και ελαφρύ για την κορούλα σου....Βιώνουμε όλοι την απότομη ανατροπή των συνηθειών μας. Εϊναι για όλους μας δύσκολο αλλά μια διαδικασία που είναι ακρως βοηθητική μιας που είχαμε φτασει σε επίπεδα ασύδοτης κρεπάλης και ανευθυνότητας....
    Ευχομαι να πάνε όλα καλά και είμαι σίγουρη ότι σιγά σιογά θα γεννηθούν τα απαραίτητα αντισώματα ώστε να προσαρμοστουμε και να επιβιώσουμε
    Victory

Όνομα:
    Ελευθερία

Eυχαριστώ πολύ...ράγισμα στην κερκίδα....ε..θα ταλαιπωρηθούμε λιγάκι....Επιβίωση...ναι..μα η ψυχολογία στο ναδίρ...αισθάνομαι αυτές τις ημέρες κάπως σαν..." άλλο είναι και άλλο δείχνει " στο κοντινό μου περιβάλλον...(γιατί για το υπόλοιπο περιβάλλον πλέον είναι δεδομένο....)ή η φαντασία μου..καχυποψία μου φταίει....πάντως μια εσωτερική αναστάτωση που με κανει να θελεω να κρυφτω - εξαφανιστώ...!!! Κρεπάλη και ανευθυνότητα....έτσι!!! απόροια της κρίσης αξιών.... Η αδιαφορία, η ασυδοσία και η απληστία του παρελθόντος μας έφερε ΕΔΩ...Καλή τύχη σε όλους μας....

Η αυστηρή αυτοκριτική και η αυτοτιμωρία όμως πρέπει να έχουν μέτρο και όριο. Μόλις τα άφησα πίσω γιατί είναι μεγάλη παγίδα....και στο τέλος απλά ...."βολεύει" να λεμε στους εαυτούς μας ότι δεν είμαστε ικανοί για τίποτα εφόσον όλα λάθος τα κάναμε...ΟΧΙ...Πάμε για τα σωστά και επώδυνα, πάμε για καινούργιες προσπάθειες χωρίς να ξεχνάμε τα λαθη μας...Εστω κι αν ξανακάνουμε...Οποιος δεν δρα δεν κάνει λάθη....Καλή προσπάθεια και πολύ δύναμη σε όλους μας..
    Σιδερένια η μικρή σου!!!!Να την χαίρεσαι!
    Victory

καλησπερα σε ολη την παρρεα!!!καινουργιος αλλα λιγο ενημερωμενος..παιδια θελω την βοηθεια σας γιατι εχω ανησυχησει λιγο μπορω να πω...στις 24 ο πλουτωνας κανει τετραγωνο με τον γενεθλιο κρονο μου (στον ζυγο)και εχω ακουσει για θανατους δυσκολιες κτλ...δεν μπορω αλλες κακες οψεις!ειμαι ζυγος με ωροσκοπο υδροχοο 7οκτωμβρη 1981 τι να προσεξω???ευχαριστω που με ακουσατε!

kalhmera eimai kainourgio melos k egw,k prospa8w na vgalw mia akrh.!

Όνομα:
    Ελευθερία

Δεν έχω, εγώ προσωπικά, επιλογή αλλη παρά να παλέψω....μου τα χαλάει λίγο ο ανάδρομος...νοιώθω από χτες.."κάπως" μπλοκαρισμένη..δεν ξέρω τι αγγίζει στο χάρτη μου..αλλά μάλλον θα με δυσκολέψει....Ευχαριστώ πολύ...καλή συνέχεια...

Όνομα:
    Δεσποινα

Quote Originally Posted by katerinanoukos View Post
    kalhmera eimai kainourgio melos k egw,k prospa8w na vgalw mia akrh.!
    Kαλωσορισες στο myhoroscope
    Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
    Δ.Κ

γεια σας! καλες αναζητησεις!

Γεια σας και απο μενα!
    Μου αρεσει η αστρολογια αν και με δυσκολευει αρκετα. Ειναι όμως ενας τομεας που με ενδιαφερει να διερευνήσω...

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 14 users browsing this thread. (0 members and 14 guests)