s
Θέσεις πλανητών - part 2 - Page 29
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 29 of 30 FirstFirst ... 19 25 26 27 28 29 30 LastLast
Results 281 to 290 of 300

Re: Θέσεις πλανητών - part 2

Quote Originally Posted by diafanos View Post
    Όταν ο Χειρων ο Β.Δεσμός είναι ανάδρομοι τί γίνεται;;;;απ'ότι είδα δεν υπάρχει στο άρθρο με τους ανάδρομους πλανήτες.

ευχαριστώ
    Μα το άρθρο εκεινο αναφέρεται στους αναδρομους πλανήτες. :bigsmile:

Dr Maroulita, 8a i8ela ki go me ti seira mou tin polutimi boi8eia sas gia na mporo na upologiso tin erotiki sumbatotita - sunastria, ton sun8eto xarti kai ton xarti Davinson gia mena, gennimeni stis 20/10/1976, 22:30 sti 8essaloniki kai gia ton suntrofo mou o opoios exei genni8ei 01/07/1969, 23:45 stin New York, USA.
    Sas euxaristo polu!

Αν κάποιος γεννήθηκε στις ΗΠΑ, Νεα Υόρκη, στις 01/07/1969, πώς μπορεί να βρει την ώρα ζώνης, γ. μήκος και πλάτος για να υπολογίστούν οι χάρτες??
    Σας ευχαριστώ

Όνομα:
    Ηλίας

Quote Originally Posted by kiaRRa View Post
    Μα το άρθρο εκεινο αναφέρεται στους αναδρομους πλανήτες. :bigsmile:
    Τα 'χω μπλέξει μου φαίνεται.

Quote Originally Posted by tiviti View Post
    Dr Maroulita, 8a i8ela ki go me ti seira mou tin polutimi boi8eia sas gia na mporo na upologiso tin erotiki sumbatotita - sunastria, ton sun8eto xarti kai ton xarti Davinson gia mena, gennimeni stis 20/10/1976, 22:30 sti 8essaloniki kai gia ton suntrofo mou o opoios exei genni8ei 01/07/1969, 23:45 stin New York, USA.
    Sas euxaristo polu!
    Ξεκίνα κάνοντας την ανάλυση του καθενός χάρτη ξεχωριστά και μετά, από αυτήν την ενότητα Αστρολογία και ερωτικές σχέσεις μπορείς να βρεις πολλά άρθρα για να αναλύσεις τους δύο χάρτες μαζί, να κάνεις δλδ τη συναστρία.
    Quote Originally Posted by tiviti View Post
    Αν κάποιος γεννήθηκε στις ΗΠΑ, Νεα Υόρκη, στις 01/07/1969, πώς μπορεί να βρει την ώρα ζώνης, γ. μήκος και πλάτος για να υπολογίστούν οι χάρτες??
    Σας ευχαριστώ
    40N43, 74W00 και -5 GMT (μάλλον δεν έχω κάνει λάθος )

Quote Originally Posted by diafanos View Post
    Τα 'χω μπλέξει μου φαίνεται.
    Μάλλον εννοεί ότι το άρθρο αφορά πλανήτες και όχι σημεία (Β.Δ.) ή πλανητοειδείς (Χείρων). Υπάρχουν όμως άρθρα και για τον Β.Δ. (και Ν.Δ. εννοείται), αλλά και για τον Χείρωνα. Για τους Δεσμούς σε αυτόν το σύνδεσμο Καρμική Αστρολογία και για τον Χείρωνα κάμποσα, χρησιμοποίησε την αναζήτηση :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    Ηλίας

Quote Originally Posted by Μητσάκος View Post
    Μάλλον εννοεί ότι το άρθρο αφορά πλανήτες και όχι σημεία (Β.Δ.) ή πλανητοειδείς (Χείρων). Υπάρχουν όμως άρθρα και για τον Β.Δ. (και Ν.Δ. εννοείται), αλλά και για τον Χείρωνα. Για τους Δεσμούς σε αυτόν το σύνδεσμο Καρμική Αστρολογία - Αστρολογία για όλους και για τον Χείρωνα κάμποσα, χρησιμοποίησε την αναζήτηση :bigsmile:
    Να 'σαι καλά!!!:bigsmile:

Καλησπέρα Μαρουλίτα, θα ήθελα μια διευκρίνηση. Εχω βρει το λινκ για το γενεθλιο χαρτη κτλ, παρατηρησα όμως το εξής: ενώ όταν γεννήθηκα ίσχυε η θερινή ώρα, στον υπολογισμό του χάρτη η ώρα δεν αλλάζει αυτόματα σε θερινή. ετσι υπολόγισα 2 φορες το χάρτη, και με διόρθωση κ χωρίς, μου βγάζει όμως διαφορετική οικοθεσία. Πώς θα ξέρω ποιά είναι η σωστή? (ημερ. και ώρα γέννησης 22-10-1980, 3.10 πμ). Αν μπορείς να με κατατοπίσεις σου είμαι υποχρεη

Όνομα:
    Σωκράτης

To 1980 έχουμε ισχύ θερινής ώρας από τις 6 Απριλίου έως τις 28 Σεπτεμβρίου

Εσείς γεννηθήκατε τον Οκτώβριο, συνεπώς το πρόγραμμα σωστά δεν αλλάζει το +2 σε +3

Quote Originally Posted by Alaia View Post
    Καλησπέρα Μαρουλίτα, θα ήθελα μια διευκρίνηση. Εχω βρει το λινκ για το γενεθλιο χαρτη κτλ, παρατηρησα όμως το εξής: ενώ όταν γεννήθηκα ίσχυε η θερινή ώρα, στον υπολογισμό του χάρτη η ώρα δεν αλλάζει αυτόματα σε θερινή. ετσι υπολόγισα 2 φορες το χάρτη, και με διόρθωση κ χωρίς, μου βγάζει όμως διαφορετική οικοθεσία. Πώς θα ξέρω ποιά είναι η σωστή? (ημερ. και ώρα γέννησης 22-10-1980, 3.10 πμ). Αν μπορείς να με κατατοπίσεις σου είμαι υποχρεη
    De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους

Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook

euxaristo polu Maroulita! tiviti

ευχαριστω πολύ για τη διευκρίνηση

Page 29 of 30 FirstFirst ... 19 25 26 27 28 29 30 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)