- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 271 to 280 of 293
Thread: Συναστρίες
-
06-09-2008, 07:01 PM #271
-
06-09-2008, 08:44 PM #272
Re: Συναστρίες
Προσέχω την πόλη μου. Επιλέγω ΑΣΤΡΙΚΕΣ συγκοινωνίες.
-
07-09-2008, 12:27 PM #273
Κοίτα, κι εγώ δεν έγραψα όλες τις όψεις του χάρτη μου, αν και δεν νομίζω πως έχει σημασία να τις συγκρίνουμε ζυγίζοντάς τες. Κι εγώ έχω σύνοδο ωροσκόπου - βόρειου δεσμού - αντιβέρτεξ σε αντίθεση με σελήνη και οι μισοί μου πλανήτες κάνουν όψεις με τους δεσμούς (του κρόνου συμπεριλαμβάνομένου) και δεν συμμαζεύεται. Και κανένα από τα πρόσωπα που επαιξαν σημαντικό ρόλο στη ζωή μου δεν άγγιζαν με όψεις αυτά τα γεωμετρικά σημεία.
Όσο για το την "αιτιολόγηση", συγγνώμη, αλλά νομίζω πως είναι πάρα πολύ υποκειμενική. Ο καθένας την ιστορία του την προσωπική την θεωρεί μοναδική και προσπαθεί να την ντύσει με έναν μανδύα ιδιαιτερότητας. Από εκεί και πέρα, καταστάσεις που συγκλονίζουν συμβαίνουν σε όλους μας, είτε έχουν βεβαρυμένο ωροσκόπιο όσον αφορά το βόρειο δεσμό είτε ότι άλλο.
Από εκεί και πέρα, ως προς τον έλεγχο της συναστρίας είναι ένα θέμα το να λαμβάνονται υπόψη αισθήσεις του τύπου: "νιώθω σαν να τον ξέρω από πάντα" και να κοιτάμε αν ανακατεύεται ο βόρειος δεσμός μέσα, είναι αρκετά επίφοβο.
Πρώτον, γιατί τουλάχιστον οι 7 στους 10 - για να μην πω και παραπάνω - ερωτευμένοι που ξέρω αισθάνονται αυτό το πράγμα με το σύντροφό τους, αδιάφορο αν οι δεσμοί κάνουν όψεις στη συναστρία τους.
Δεύτερον, γιατί το ζήτημα δεν είναι ακριβώς στο να αιτιολογήσεις ως "καρμική" μια σχέση όπου φαίνονται να ενεργοποιούνται οι δεσμοί, αλλά στο με ποιό δικαίωμα δικαιολογείς ως "μη καρμική" (άρα και μειωμένης βαρύτητας, σημασίας κλπ.), μια σχέση όπου δεν ενεργοποιούνται οι δεσμοί, αλλά οι άνθρωποι αισθάνονται το ίδιο.Ο κόσμος δεν είναι ένα άθροισμα από συμπαντικά ατομικά τομαράκια, περιφερόμενα ανά τους αιώνες.
"Μακριά από μας κι ότι θέλει ας είναι." Να χαίρεται τη φιλοσοφία του όποιος έκοψε το θέμα, αντί να περιοριστεί στο να το κλειδώσει.
¶ντε γεια σας.
-
07-09-2008, 01:11 PM #274
"Όλες οι σχέσεις είναι καρμικές, αλλά μερικές είναι ...πιο καρμικές"
Μητσάκος έφα :nuts:Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
07-09-2008, 01:14 PM #275
-
07-09-2008, 01:20 PM #276
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
07-09-2008, 01:23 PM #277
Το οτι καποιες ειναι πιο καρμικες βγαινει με στατιστικές όμως?????:unsure: Δεν εχω καταλαβει ακομα τι θα πει πιο καρμικές....απο που φαινεται αυτο ???? :blink:
-
07-09-2008, 01:29 PM #278
Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook
Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.
-
07-09-2008, 01:33 PM #279
Ααααααααααααα τωρα αρχιζει και ξεκαθαρίζει το τοπίο!
-
07-09-2008, 03:42 PM #280
Εγω παλι δεν θελω αλλες καρμικες σχεσεις.!!!Θελω ανθρωπους που δεν εχω να μαθω τιποτα και να μην τους μαθω τιποτα.Μπορουμε να περναμε απλα καλα?Μακαρι να μπορουσαμε να την καναμε απο καρμικα αν δεν ειναι για καλο βεβαιως-βεβαιως.
Το καλό με τα μεγάλα λόγια είναι….
ότι μπορούν να κρυφτούν πίσω τους ….μικροί άνθρωποι.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 24 users browsing this thread. (0 members and 24 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.