s
Θέσεις πλανητών - part 2 - Page 28
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 28 of 30 FirstFirst ... 18 24 25 26 27 28 29 30 LastLast
Results 271 to 280 of 300
    Όνομα:
    Ηλίας

Re: Θέσεις πλανητών - part 2

Καλησπέρα

Έχω βγάλει τον γεννέθλιο χάρτη μου αλλά θα ήθελα να μάθω άν είχα κάποιον πλανήτη ανάδρομο(δεν ξέρω να τον διαβάζω) και δεν ξέρω αν μπορείτε να μου πείτε οτιδήποτε σχετικά με αυτό που θα δείτε.

Γενννήθηκα 29/07/1982 07:30 πμ στη Πτολεμαίδα(Κοζάνης).

Ευχαριστώ πολύ

Διάφανος

Όνομα:
    George

Quote Originally Posted by diafanos View Post
    Καλησπέρα

Έχω βγάλει τον γεννέθλιο χάρτη μου αλλά θα ήθελα να μάθω άν είχα κάποιον πλανήτη ανάδρομο(δεν ξέρω να τον διαβάζω) και δεν ξέρω αν μπορείτε να μου πείτε οτιδήποτε σχετικά με αυτό που θα δείτε.

Γενννήθηκα 29/07/1982 07:30 πμ στη Πτολεμαίδα(Κοζάνης).

Ευχαριστώ πολύ

Διάφανος
    Οι ανάδρομοι πλανήτες συμβολίζονται με ''R''
    Στο γενέθλιο χάρτη του site βγάζει επίσης αναλυτική γενέθλια ανάλυση!

Όνομα:
    Ηλίας

Quote Originally Posted by zoze View Post
    Οι ανάδρομοι πλανήτες συμβολίζονται με ''R''
    Στο γενέθλιο χάρτη του site βγάζει επίσης αναλυτική γενέθλια ανάλυση!
    Ναι ναι την είδα την ανάλυση!
    Απλά εννούσα αν έχει κανείς την καλοσύνη να μου πει πέντε πράγματα κοιτώντας τον χάρτη μου.πράγματα που δεν υπάρχουν στις αναλύσεις και απευθύνονται προσωπικά.
    Αυτό μάλλον θα γίνεται με πληρωμή μόνο.

Θενκς πάντως,τους ειδα και τους ανάδρομους

Όνομα:
    George

Quote Originally Posted by diafanos View Post
    Ναι ναι την είδα την ανάλυση!
    Απλά εννούσα αν έχει κανείς την καλοσύνη να μου πει πέντε πράγματα κοιτώντας τον χάρτη μου.πράγματα που δεν υπάρχουν στις αναλύσεις και απευθύνονται προσωπικά.
    Αυτό μάλλον θα γίνεται με πληρωμή μόνο.

Θενκς πάντως,τους ειδα και τους ανάδρομους
    Καλοσύνη υπάρχει και μπόλικη μάλιστα!:bigsmile:
    Το θέμα είναι όμως ότι όλοι εδώ μελετάμε και ψάχνουμε μόνοι μας και μόνο όταν δεν καταλαβαίνουμε κάτι ρωτάμε γενικά κι όχι τόσο προσωπικά!
    Είναι η χαρά της μάθησης και της περιπέτειας καθώς εξερευνάς κι ανακαλύπτεις λίγο-λίγο τον εαυτό σου!:bigsmile:

Όνομα:
    Ηλίας

Quote Originally Posted by zoze View Post
    Καλοσύνη υπάρχει και μπόλικη μάλιστα!:bigsmile:
    Το θέμα είναι όμως ότι όλοι εδώ μελετάμε και ψάχνουμε μόνοι μας και μόνο όταν δεν καταλαβαίνουμε κάτι ρωτάμε γενικά κι όχι τόσο προσωπικά!
    Είναι η χαρά της μάθησης και της περιπέτειας καθώς εξερευνάς κι ανακαλύπτεις λίγο-λίγο τον εαυτό σου!:bigsmile:
    Έτσι είναι ακριβώς,αναγνωρίζω πως εδώ μπορώ να βρω όσα θέλω να μάθω,θα μπορούσα να θεωρηθώ τεμπέλης,η εύκολη λύση του να το πάρω έτοιμο,δεν θα πω όχι,η αρχή είναι πάντα δύσκολη,απο που να ξεκινήσω πως να συνεχίσω κλπ κλπ.ΚΙ εδώ θα μου πεις "γιατί λοιπόν δεν ρώτησες πως να ξεκινήσεις;;"

Θα μ'ενδιέφερε πάντως, όπως και τον καθένα πιστεύω, να μου πει πεντε πράγματα κάποιος ο οποίος ασχολείται χρόνια.Ο καιρός που αχολούμαι είναι ελάχιστος και μπορώ να πω πως μου αρέσει και η κινέζικη αστρολογία.

Όνομα:
    πηνελοπη

σ ευχαριστώ ανάσανα. Δεν ξέρω αν κατάλαβα σωστά αλλά το έχω συνδυάσει με τα δύσκολα!

Όνομα:
    πηνελοπη

το post 276 αφορά τον Μητσάκο

Όνομα:
    πηνελοπη

επίσης κάτι που μ απασχολεί: ο τόπος γέννησης που συμληρώνουμε στον γενέθλιο είναι ο τόπος κατοικίας την ώρα της γέννησης ή της κλινικής? για παράδειγμα ο ανεψιός μου κατοικεί στην Καλαμπάκα αλλά η κλινική στην οποία γεννήθηκε είναι στα τρίκαλα! ποια από τις δύο πόλεις συμπληρώνουμε?

Quote Originally Posted by island View Post
    σ ευχαριστώ ανάσανα. Δεν ξέρω αν κατάλαβα σωστά αλλά το έχω συνδυάσει με τα δύσκολα!
    το post 276 αφορά τον Μητσάκο
    επίσης κάτι που μ απασχολεί: ο τόπος γέννησης που συμληρώνουμε στον γενέθλιο είναι ο τόπος κατοικίας την ώρα της γέννησης ή της κλινικής? για παράδειγμα ο ανεψιός μου κατοικεί στην Καλαμπάκα αλλά η κλινική στην οποία γεννήθηκε είναι στα τρίκαλα! ποια από τις δύο πόλεις συμπληρώνουμε?
    1ον Όταν συμπληρώσεις ένα ποστ και έχεις πατήσει το πεδίο που λέει "υποβολή απάντησης", για κάποιο εύλογο χρονικό διάστημα και εφόσον δεν έχει γράψει κάποιος μετά από εσένα, μπορείς να κάνεις διορθώσεις σε αυτό επιλέγοντας το "διόρθωση" που βρίσκεται κάτω δεξιά από το ποστ σου

2ον Στην ίδια σειρά που υπάρχει η "διόρθωση" υπάρχουν και τα
    Παράθεση που το επιλέγουμε όταν θέλουμε να απαντήσουμε σε κάποιο συγκεκριμένο ποστ, Multiquote όταν θέλουμε να απαντήσουμε σε περισσότερα από ένα ποστ σε μια δική μας απάντηση, Γρήγορη απάντηση για ...γρήγορη απάντηση, και Thanks, αν κάτι που έγραψε κάποιος σου αρέσει και είτε ...βαριέσαι να γράψεις ότι συμφωνείς, είτε απλώς συμφωνείς, είτε σου άρεσε αυτό που διάβασες :bigsmile:

3ον Εγώ θα σε συμβούλευα να επιλέγεις με όσο το δυνατόν πιο αυστηρά κριτήρια, ιδίως στις περιπτώσεις που οι αποστάσεις είναι μεγαλούτσικες (στην περίπτωσή σου γύρω στα 25 χιλιόμετρα, έτσι δεν είναι; ). Πολλές φορές οι λεπτομέρειες είναι που κάνουν τη διαφορά :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    Ηλίας

Όταν ο Χειρων ο Β.Δεσμός είναι ανάδρομοι τί γίνεται;;;;απ'ότι είδα δεν υπάρχει στο άρθρο με τους ανάδρομους πλανήτες.

ευχαριστώ

Page 28 of 30 FirstFirst ... 18 24 25 26 27 28 29 30 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)