- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 271 to 280 of 300
Thread: Θέσεις πλανητών - part 2
-
16-05-2009, 04:44 PM #271
Re: Θέσεις πλανητών - part 2
Καλησπέρα
Έχω βγάλει τον γεννέθλιο χάρτη μου αλλά θα ήθελα να μάθω άν είχα κάποιον πλανήτη ανάδρομο(δεν ξέρω να τον διαβάζω) και δεν ξέρω αν μπορείτε να μου πείτε οτιδήποτε σχετικά με αυτό που θα δείτε.
Γενννήθηκα 29/07/1982 07:30 πμ στη Πτολεμαίδα(Κοζάνης).
Ευχαριστώ πολύ
Διάφανος
-
16-05-2009, 05:24 PM #272
-
16-05-2009, 05:54 PM #273
-
16-05-2009, 06:08 PM #274
Καλοσύνη υπάρχει και μπόλικη μάλιστα!:bigsmile:
Το θέμα είναι όμως ότι όλοι εδώ μελετάμε και ψάχνουμε μόνοι μας και μόνο όταν δεν καταλαβαίνουμε κάτι ρωτάμε γενικά κι όχι τόσο προσωπικά!
Είναι η χαρά της μάθησης και της περιπέτειας καθώς εξερευνάς κι ανακαλύπτεις λίγο-λίγο τον εαυτό σου!:bigsmile:
-
16-05-2009, 06:43 PM #275
Έτσι είναι ακριβώς,αναγνωρίζω πως εδώ μπορώ να βρω όσα θέλω να μάθω,θα μπορούσα να θεωρηθώ τεμπέλης,η εύκολη λύση του να το πάρω έτοιμο,δεν θα πω όχι,η αρχή είναι πάντα δύσκολη,απο που να ξεκινήσω πως να συνεχίσω κλπ κλπ.ΚΙ εδώ θα μου πεις "γιατί λοιπόν δεν ρώτησες πως να ξεκινήσεις;;"
Θα μ'ενδιέφερε πάντως, όπως και τον καθένα πιστεύω, να μου πει πεντε πράγματα κάποιος ο οποίος ασχολείται χρόνια.Ο καιρός που αχολούμαι είναι ελάχιστος και μπορώ να πω πως μου αρέσει και η κινέζικη αστρολογία.
-
18-05-2009, 02:57 PM #276
σ ευχαριστώ ανάσανα. Δεν ξέρω αν κατάλαβα σωστά αλλά το έχω συνδυάσει με τα δύσκολα!
-
18-05-2009, 03:02 PM #277
το post 276 αφορά τον Μητσάκο
-
18-05-2009, 03:08 PM #278
επίσης κάτι που μ απασχολεί: ο τόπος γέννησης που συμληρώνουμε στον γενέθλιο είναι ο τόπος κατοικίας την ώρα της γέννησης ή της κλινικής? για παράδειγμα ο ανεψιός μου κατοικεί στην Καλαμπάκα αλλά η κλινική στην οποία γεννήθηκε είναι στα τρίκαλα! ποια από τις δύο πόλεις συμπληρώνουμε?
-
18-05-2009, 04:00 PM #279
1ον Όταν συμπληρώσεις ένα ποστ και έχεις πατήσει το πεδίο που λέει "υποβολή απάντησης", για κάποιο εύλογο χρονικό διάστημα και εφόσον δεν έχει γράψει κάποιος μετά από εσένα, μπορείς να κάνεις διορθώσεις σε αυτό επιλέγοντας το "διόρθωση" που βρίσκεται κάτω δεξιά από το ποστ σου
2ον Στην ίδια σειρά που υπάρχει η "διόρθωση" υπάρχουν και τα
Παράθεση που το επιλέγουμε όταν θέλουμε να απαντήσουμε σε κάποιο συγκεκριμένο ποστ, Multiquote όταν θέλουμε να απαντήσουμε σε περισσότερα από ένα ποστ σε μια δική μας απάντηση, Γρήγορη απάντηση για ...γρήγορη απάντηση, και Thanks, αν κάτι που έγραψε κάποιος σου αρέσει και είτε ...βαριέσαι να γράψεις ότι συμφωνείς, είτε απλώς συμφωνείς, είτε σου άρεσε αυτό που διάβασες :bigsmile:
3ον Εγώ θα σε συμβούλευα να επιλέγεις με όσο το δυνατόν πιο αυστηρά κριτήρια, ιδίως στις περιπτώσεις που οι αποστάσεις είναι μεγαλούτσικες (στην περίπτωσή σου γύρω στα 25 χιλιόμετρα, έτσι δεν είναι; ). Πολλές φορές οι λεπτομέρειες είναι που κάνουν τη διαφορά :bigsmile:Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
19-05-2009, 12:27 PM #280
Όταν ο Χειρων ο Β.Δεσμός είναι ανάδρομοι τί γίνεται;;;;απ'ότι είδα δεν υπάρχει στο άρθρο με τους ανάδρομους πλανήτες.
ευχαριστώ
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.