s
Προτερήματα και ελαττώματα ζωδίων! - Page 28
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 28 of 28 FirstFirst ... 18 24 25 26 27 28
Results 271 to 277 of 277
    Όνομα:
    Μαρια

Re: Προτερήματα και ελαττώματα ζωδίων!

Εγω ειμαι Ταυρος με ωροσκοπο Καρκινοοο αααραα ειμαι πολυ κλαψιαρα και πεισματαρα και γενικοτερα την εχω δει μαμα σε ολους πραγμα θετικο οταν δινω πολυ αρνητικο οταν ζηταω...Σαν Ταυρος δεν αλλαζω γνωμη ποτε ομως ποτε!!!ριχνω και λιγο δακρυ καρκινισιο και ολα τελεια...Εχω εναν πολυ κακο Ερμη στον Κριο και μια Σεληνη στον Τοξοτη(κοπελια καλυτερα να μασας παρα να μιλας ειναι το αγαπημενο ρητο των φιλων μου....)Παρολαυτα ομως ειμαι παντα χαρουμενη ακομα και οταν μεσα μου ειμαι χαλια (γιατι ειμαι επιπολαιη οπως λεει η μαμα μου)και αγαπαω πολυ τους ανθρωπους αυτοι παλι οχι(και γιατι πρεπει ολοι να μας συμπαθουν????)...
    There are only two tragedies in life: one is not getting what one wants, and the other is getting it.
    A little sincerity is a dangerous thing, and a great deal of it is absolutely fatal.
    Oscar Wilde

Ενα περιεργο πραγμα μολις λεω οτι ειμαι σκορπιος οι περισσοτεροι με κοιταζουν με στραβο ματι.... λενε οι σκορπιοι ειναι εκδικητικοι!ειναι κακοι...
    Εγω παιδακια ποτε δεν εκδικηθηκα και γενικα δεν ασχολουμε με οτι δεν αξιζει... αν κατι με ενοχλησει στον αλλο θα προσπαθησω με τροπο να το βελτιωσω αν δεν υπαρξει ανταποκριση απλα θα αδιαφορησω...

κουραζομαι ευκολα...ειναι σοβαρο?λετε να φταει ο ωροσκοπος στον καρκινο?ιχχιι

Quote Originally Posted by Agxos View Post
    Ενα περιεργο πραγμα μολις λεω οτι ειμαι σκορπιος οι περισσοτεροι με κοιταζουν με στραβο ματι.... λενε οι σκορπιοι ειναι εκδικητικοι!ειναι κακοι...
    Μην ανησυχείς. Το ίδιο αντιμετωπίζω και εγω. Η αλήθεια είναι οτι υπάρχουν και εκδικητικοί και κακοί σκορπιοί. Αν όμως δεν μας πειράξει κανείς δεν πρόκειται να αγγίξουμε ούτε μυρμήγκι.
    Τώρα πια όταν ακούω να μου λένε για την εκδικητικότητα του σκορπιού η απάντηση μου είναι πως μάλλον πρέπει να σκεφτούν μήπως και εκείνοι κάτι έκαναν και κάποιος σκορπιός τους εκδικήθηκε.

Όνομα:
    ΧΡΥΣΑ

Σαν Ζυγός νομίζω ότι είμαι ιδιαίτερα παρορμητική, πολλές φορές βιάζομαι να βγάλω συμπεράσματα για κάποιον που με ενδιαφέρει, ωστόσο μπορώ να κλειστώ στον εαυτό μου τόσο εύκολα όσο ανοίγομαι.. Με συγκινεί ιδιαίτερα ο ανθρώπινος πόνος, ενίοτε έλκομαι απο άτομα που έχουν προβλήματα και προσπαθώ να τα βοηθήσω.. Δεν αντέχω τους καυγάδες και τις φωνές, ωστόσο όταν μου βγαίνει ο ωροσκόπος μου -Κριός- μπορώ να μαλώσω και να φωνάξω πιο πολύ από όλους.. Απεχθάνομαι την αδικία, μπορώ να γίνω πολύ σκληρή με κάποιον που με αδίκησε ή εμένα ή άτομο δικό μου..Σε πολλές περιπτώσεις της ζωής μου δυσκολεύομαι να πάρω αποφάσεις- ειδικά όταν είναι πολύ σοβαρό το θέμα- διότι πρέπει να ψάξω όλες τις πιθανότητες προτού καταλήξω..Βέβαια όταν πάρω την απόφαση είναι οριστική και αμετάκλητη!
    Τα μυαλά και τα αλεξίπτωτα λειτουργούν καλύτερα όταν είναι ανοικτά

Όνομα:
    Γεωργία

Quote Originally Posted by Agxos View Post
    Εγω παιδακια ποτε δεν εκδικηθηκα και γενικα δεν ασχολουμε με οτι δεν αξιζει... αν κατι με ενοχλησει στον αλλο θα προσπαθησω με τροπο να το βελτιωσω αν δεν υπαρξει ανταποκριση απλα θα αδιαφορησω...
    Και εμένα με κοιτούν με στραβό μάτι αλλά εγώ αδιαφορώ! Εξάλλου κοιτάνε με μισό μάτι πιστεύω αυτοί που είναι άσχετοι από αστρολογία και κρίνουν μόνο από τον Ήλιο. Βέβαια όντως υπάρχουν εκδικητικοί σκορπιοί αλλά ο καθένας αντιδρά με διαφορετικό τρόπο όταν αδικείται και του φέρονται άσχημα... Και σίγουρα για να γίνει κάτι τέτοιο, δηλαδή να εκδικηθούν πρέπει να είναι κάτι ακραίο, γιατί η εκδικήση καταστρέφει κάθε άνθρωπο και δεν τον λυτρώνει. Όμως όταν τον άλλον τον φτάσεις σε αυτό το έσχατο σημείο τότε μόνο δεν θα υπολογίσει τον εαυτό του...:unsure:
    I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
    I like beeing unperfect...

Εγω πάντως έχω φίλη Σκορπιό, με ωροσκόπο Σκορπιό μάλιστα, που έιναι μια χαρά παιδί. Καθόλου εκδικητική, το αντίθετο θα έλεγα και καθόλου αυτοκαταστροφική. Αραααααα δεν μπορούμε να βάλουμε όλους τους εκπροσώπους του ζωδίου στο ίδιο σακί :bigsmile:
    Δεν είναι το ίδιο πράγμα να κάνεις πνεύμα και να έχεις πνεύμα. Claudel

Όνομα:
    Αφροδίτη

Εγώ παιδιά είμαι μια Λιονταρίνα με ωροσκόπο ζυγο! Λίγο περίεργος ο συνδυασμός αλλά κάποιες φορές μου κάνει καλό γιατί γίνομαι πολύ υπερόπτης.. Κατά τα άλλα είμαι πολύ ναζιάρα, θέλω να μαγαπάνε και να με προσέχουν και να μου δίνουν σημασία.:toung: Γίνομαι πολύ κακιά όταν με αδικούν και πεισματάρα. Τώρα όταν λέω ότι είμαι Λέων, οι περισσότεροι μου λένε ότι μοιάζω με Ζυγό.. Τώρα το που το είδαν, δεν ξέρω..
    Χαμογελάστε...Κάνει τους άλλους να ανησυχούν!

Page 28 of 28 FirstFirst ... 18 24 25 26 27 28

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)