- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 271 to 280 of 330
Thread: Έρωτας είναι να ρισκάρεις...
-
23-12-2008, 04:08 PM #271
-
23-12-2008, 04:10 PM #272
-
23-12-2008, 04:18 PM #273
Re: Έρωτας είναι να ρισκάρεις...
ευχαριστω αγαπημενες μου
-
23-12-2008, 06:00 PM #274
Ανιδιοτέλεια και βαρεμάρα πάνε παρέα?αποκλείεται...και ξέρεις γιατί?γιατί είναι τόσο μα τόσο σπάνιο που το πιθανότερο είναι πως δεν θα το ζήσουμε ποτέ!!!!!!!!Θα της μοιάζει αλλά επειδή το μέτρο σύγκρισης είναι ανύπαρκτο...καταλαβαίνεις!!! !!!!!
γι αυτό σου λέω..είναι δυνατόν ποτέ να είναι βαρετή η Ανατολή του ήλιου ή η εικόνα ενός αετού να πετάει στην Πανσέληνο?α παπα!!!!!!αδύνατον...απλά μένεις με κομένη την Ανάσα...γι αυτό σου λέω..εύχομαι στον καθένα από μας να συναντήσει αυτή την Αγάπη...τουλάχιστον εγώ θέλω να έρθει και μου το εύχομαι!!!θαρέθηκα τα ημίμετρα.....Φοβάμαι μήπως μια μέρα
με αφήσουν ΌΛΟΙ.....
και μείνουν ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ....!ΧΙ ΧΙ!!
-
23-12-2008, 06:49 PM #275
Αυτο το ερωτευομαι ,ξε-ερωτευομαι ,ξαναερωτευομαι και παει λεγοντας με τι υλικα φτιαχνεται???:bigsmile:
Γιατι ουσα και κυνικη ,εγω το μεταφραζω δεν βαριεσαι και ποιος τραβιεται τωρα με καινουργια και αντε να γνωριστεις και α και ου και αν αυτος ο καινουργιος δεν εχει τα καλα του παλιου και αμα τα καλα του καινουργιου δεν με βοηθουν πουθενα κλπ κλπ...
-
23-12-2008, 06:55 PM #276
Γενικά για να ξεθυμάνει ο έρωτας σημαίνει ότι κάτι παίζεται μέσα μας. Κατι μας εξαφάνισε τον ενθουσιασμό, το καρδιοχτύπι. Πολλές φορές είναι η ρουτίνα. Αλλά τι ειναι αυτό που μας κάνει να ξανά-ερωτευτούμε το ίδιο άτομο. Και τι μας λέει ότι αυτή τη φορά δενθα είναι φούσκα που θα σκάσει ο ερωτας μας? Αλλωστε πολλές φορές μένουμε κάπου από συνήθεια και όχι από αγάπη μιας και αυτό υποτίθεται είναι το υπολοιπο του έρωτα! Είναι πολύ δύσκολο όμως να θέσουμε τις βάσεις από την αρχή και εκεί που εχει καταλαγιάσει ο έρωτας να αναζωπυρωθεί.
Δεν ξερω, μπορεί να φταίει το ότι ειμαι καπως κρόνια σε αυτά αλλά εμένα μου φαίνεται μάταιο. Μιας και κατά τη γνώμη μου, τα ίδια υλικά κάνουν το ίδιο φαγητό. Μπορεί να αλλάξει η διαδικασία αλλά το αποτελεσμα όχι!:unsure:
-
23-12-2008, 07:34 PM #277
What goes around comes around
-
23-12-2008, 08:20 PM #278
-
24-12-2008, 12:02 AM #279
Κατι ηθελα να γραψω αλλα................
Παλι αλλου θα το παω αστρολογικα κυριως...
Το θεμα ειναι και παλι ο Ερωτας...
:snowball:
Οποιος εχει καλο σημαδι...<<We dance around in a ring and suppose, but the Secret sits in the middle and knows....>>Robert Frost.
-
24-12-2008, 03:20 AM #280
Πείτε μου σας παρακαλώ πόσο μακρυά θα φτάνατε για να συναντήσετε, για να γνωρίσετε, να νοιώσετε, να ζήσετε, αυτόν τον βαθύ και απόλυτο Έρωτα?... Τι θα είσασταν διατεθειμένες να εγκαταλείψετε, τι να θυσιάσετε, τι να στερηθείτε?...
Εγώ μπορώ μόνο να βεβαιωσω ότι υπάρχει. Όχι όμως στο αισθαντικό επίπεδο, αλλά λίγο πιο ψηλά. Και όσο είμαστε αγκιστρωμένοι στο σώμα, στην ύλη, στην εξασφαλιση, τόσο λιγότερο μπορούμε να «πετάξουμε» για να τον συναντήσουμε.
Δεν γίνεται να τα έχουμε όλα. Δυστυχώς.
. Mind over matter.
.
.
> >
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.