s
Έρωτας είναι να ρισκάρεις... - Page 28
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 28 of 33 FirstFirst ... 18 24 25 26 27 28 29 30 31 32 ... LastLast
Results 271 to 280 of 330
    Όνομα:
    Σέβη

Re: Έρωτας είναι να ρισκάρεις...

Quote Originally Posted by ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ View Post
    Εγω αγαπημενο μου Ντινακι πιστευω οτι μπορεις να ερωτευεσε ξανα και ξανα τον συντροφο σου ,μπορει η σπιθα να μην ειναι οπως στην αρχη και να ερθουν καιροι χαλεποι για το ζευγαρι ... ΜΑ κατι συμβαινει ξαφνικα κατι που δεν το περιμενες και αρχιζεις και βλεπεις με αλλα ματια τον ανθρωπο σου και νασου η σπιθα που ξαναφουντωνει κι αρχιζει αλλος κυκλος αγαπης ,ερωτα διαφορετικος απο την πρωτη νιοτη...του ζευγαριου.

Τον παντρευτηκα στα 16 νομιζα οτι τον αγαπουσα [σιγα μην μου εκοβε το μυαλο σε εκεινη την ηλικια ,τρεις λαλουν και δυο χορευουν ειμασταν]

Τον ερωτευτηκα στα 38 μου για δευτερη φορα ηταν σαν να ανακαλυπταμε
    ξανα ο ενας τον αλλον.....Αφου γλυτωσαμε απο τις οδυνηρες διελευσεις του κρονου απο 7ο και 8ο μου ειδαμε την νεκρανασταση της σχεσης.

ανακαλυπτεις η'' ξαναβρισκεις καποια στοιχεια του χαρακτηρα του και σε βλεπει και τον βλεπεις με αλλα ματια, αυτα που εχασες με την ρουτινα,τα προβληματα,και να.......καπως ετσι ξαναφουντωνει η φλογα......

με αγαπη....μερες που΄΄ναι

κουκι

Από τις πιο όμορφες εμπειρίες που έχουν παρατεθεί!

Μου φτιάξατε κιαλλο τη διαθεση! Χαιρομαι να ακουω ότι ο έρωτας δεν τελειώνει

Όνομα:
    dnaki

Quote Originally Posted by ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ View Post
    Εγω αγαπημενο μου Ντινακι πιστευω οτι μπορεις να ερωτευεσε ξανα και ξανα τον συντροφο σου ,μπορει η σπιθα να μην ειναι οπως στην αρχη και να ερθουν καιροι χαλεποι για το ζευγαρι ... ΜΑ κατι συμβαινει ξαφνικα κατι που δεν το περιμενες και αρχιζεις και βλεπεις με αλλα ματια τον ανθρωπο σου και νασου η σπιθα που ξαναφουντωνει κι αρχιζει αλλος κυκλος αγαπης ,ερωτα διαφορετικος απο την πρωτη νιοτη...του ζευγαριου.

Τον παντρευτηκα στα 16 νομιζα οτι τον αγαπουσα [σιγα μην μου εκοβε το μυαλο σε εκεινη την ηλικια ,τρεις λαλουν και δυο χορευουν ειμασταν]

Τον ερωτευτηκα στα 38 μου για δευτερη φορα ηταν σαν να ανακαλυπταμε
    ξανα ο ενας τον αλλον.....Αφου γλυτωσαμε απο τις οδυνηρες διελευσεις του κρονου απο 7ο και 8ο μου ειδαμε την νεκρανασταση της σχεσης.

ανακαλυπτεις η'' ξαναβρισκεις καποια στοιχεια του χαρακτηρα του και σε βλεπει και τον βλεπεις με αλλα ματια, αυτα που εχασες με την ρουτινα,τα προβληματα,και να.......καπως ετσι ξαναφουντωνει η φλογα......

με αγαπη....μερες που΄΄ναι

κουκι
    Αμ δεν είναι τυχαίο που ο κυβερνήτης του Τοξότη είναι ο Δίας
    Ελπίζω κι εγώ με 3 τοξότες στον 5ο να έχω την τύχη σου
    What goes around comes around

Όνομα:
    Δεσποινα

ευχαριστω αγαπημενες μου

4. Re: Έρωτας είναι να ρισκάρεις...

Quote Originally Posted by konstantina318 View Post
    Καθώς... φεύγει ο έρωτας δίνει τη θέση του στην αγάπη...( που στην ουσία κανείς δεν ξέρει τι σημαίνει αλλά τελοσπάντων).
    Τώρα αν είσαι στο fan club του πρώτου,δύσκολα τον αποχωρίζεσαι ..και φτάνεις στο σημειο να αναλώνεσαι δεξιά κι αριστερά ,αρκεί να τον ξαναζήσεις,κι όσο κρατήσει.
    Αν ανήκεις στους οπαδούς της ανιδιοτελούς αγάπης,(λέμε τώρα),συμβιβάζεσαι με τους κανόνες της,και συνεχίζεις να ζείς όμορφα και ήσυχα μεν,βαρετά δε.
    Με τα πολλά,ότι ανεβαίνει κατεβαίνει..Κι ότι και να κάνουμε πάντα κάτι θα λείπει,μόνο και μόνο επειδή δεν το έχουμε
    Όλες οι συμβουλές που ακούω και λένε,όσον αφορά στην "ανάσταση"του έρωτα:nuts:μου φαίνονται παραμυθάκια της Χαλιμάς..
    Δεν μπορείς να τον ξαναφέρεις πίσω με το ζόρι,όπως και δεν μπορείς να ξαναερωτευθείς τον ίδιο άνθρωπο τη στιγμή που ζείς μαζί του τη ρουτίνα της καθημερινότητας:nea:

Υ.Γ. sorry αλλά τρώω διέλευσεις Ουρανού :bigsmile:
    Ανιδιοτέλεια και βαρεμάρα πάνε παρέα?αποκλείεται...και ξέρεις γιατί?γιατί είναι τόσο μα τόσο σπάνιο που το πιθανότερο είναι πως δεν θα το ζήσουμε ποτέ!!!!!!!!Θα της μοιάζει αλλά επειδή το μέτρο σύγκρισης είναι ανύπαρκτο...καταλαβαίνεις!!! !!!!!
    γι αυτό σου λέω..είναι δυνατόν ποτέ να είναι βαρετή η Ανατολή του ήλιου ή η εικόνα ενός αετού να πετάει στην Πανσέληνο?α παπα!!!!!!αδύνατον...απλά μένεις με κομένη την Ανάσα...γι αυτό σου λέω..εύχομαι στον καθένα από μας να συναντήσει αυτή την Αγάπη...τουλάχιστον εγώ θέλω να έρθει και μου το εύχομαι!!!θαρέθηκα τα ημίμετρα.....
    Φοβάμαι μήπως μια μέρα
    με αφήσουν ΌΛΟΙ.....
    και μείνουν ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ....!ΧΙ ΧΙ!!

Quote Originally Posted by colibri View Post
    Τότε η αγάπη που θα έχει δημιουργηθεί δε σε κάνει να συμβαδίζεις με τις αλλαγές του? Αυτός είναι ένας λόγος να τον ερωτευθείς ξανά.. (αδικαιολόγητες είναι οι αλλαγές που έχουν κάθε είδους βιας τοτε εκεί απλά τον παρατάς)

Αυτο το ερωτευομαι ,ξε-ερωτευομαι ,ξαναερωτευομαι και παει λεγοντας με τι υλικα φτιαχνεται???:bigsmile:
    Γιατι ουσα και κυνικη ,εγω το μεταφραζω δεν βαριεσαι και ποιος τραβιεται τωρα με καινουργια και αντε να γνωριστεις και α και ου και αν αυτος ο καινουργιος δεν εχει τα καλα του παλιου και αμα τα καλα του καινουργιου δεν με βοηθουν πουθενα κλπ κλπ...

Γενικά για να ξεθυμάνει ο έρωτας σημαίνει ότι κάτι παίζεται μέσα μας. Κατι μας εξαφάνισε τον ενθουσιασμό, το καρδιοχτύπι. Πολλές φορές είναι η ρουτίνα. Αλλά τι ειναι αυτό που μας κάνει να ξανά-ερωτευτούμε το ίδιο άτομο. Και τι μας λέει ότι αυτή τη φορά δενθα είναι φούσκα που θα σκάσει ο ερωτας μας? Αλλωστε πολλές φορές μένουμε κάπου από συνήθεια και όχι από αγάπη μιας και αυτό υποτίθεται είναι το υπολοιπο του έρωτα! Είναι πολύ δύσκολο όμως να θέσουμε τις βάσεις από την αρχή και εκεί που εχει καταλαγιάσει ο έρωτας να αναζωπυρωθεί.

Δεν ξερω, μπορεί να φταίει το ότι ειμαι καπως κρόνια σε αυτά αλλά εμένα μου φαίνεται μάταιο. Μιας και κατά τη γνώμη μου, τα ίδια υλικά κάνουν το ίδιο φαγητό. Μπορεί να αλλάξει η διαδικασία αλλά το αποτελεσμα όχι!:unsure:

Όνομα:
    dnaki

Quote Originally Posted by εφη ταδε-ταδε εφη View Post
    Ανιδιοτέλεια και βαρεμάρα πάνε παρέα?αποκλείεται...και ξέρεις γιατί?γιατί είναι τόσο μα τόσο σπάνιο που το πιθανότερο είναι πως δεν θα το ζήσουμε ποτέ!!!!!!!!Θα της μοιάζει αλλά επειδή το μέτρο σύγκρισης είναι ανύπαρκτο...καταλαβαίνεις!!! !!!!!
    γι αυτό σου λέω..είναι δυνατόν ποτέ να είναι βαρετή η Ανατολή του ήλιου ή η εικόνα ενός αετού να πετάει στην Πανσέληνο?α παπα!!!!!!αδύνατον...απλά μένεις με κομένη την Ανάσα...γι αυτό σου λέω..εύχομαι στον καθένα από μας να συναντήσει αυτή την Αγάπη...τουλάχιστον εγώ θέλω να έρθει και μου το εύχομαι!!!θαρέθηκα τα ημίμετρα.....
    .......συμφωνώ μαζί σου...ασε που το "ανιδιοτελούς" το έγραψα με χιουμοριστική διάθεση εξ ου και το σχόλιο της παρένθεσης:bigsmile:
    Μακάρι να γινόταν να ζήσουμε την αγάπη σε αυτή της τη διάσταση αλλά ..χλωμούς μας κόβω:nea:
    What goes around comes around

8. Re: Έρωτας είναι να ρισκάρεις...

Quote Originally Posted by konstantina318 View Post
    .......συμφωνώ μαζί σου...ασε που το "ανιδιοτελούς" το έγραψα με χιουμοριστική διάθεση εξ ου και το σχόλιο της παρένθεσης:bigsmile:
    Μακάρι να γινόταν να ζήσουμε την αγάπη σε αυτή της τη διάσταση αλλά ..χλωμούς μας κόβω:nea:
    φτου!!!!!!
    παρ όλα αυτά μας το ΕΕΕΕΕΥΧΟΜΑΙ!!!!!!!!!!αχ αχ!!
    Φοβάμαι μήπως μια μέρα
    με αφήσουν ΌΛΟΙ.....
    και μείνουν ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ....!ΧΙ ΧΙ!!

Όνομα:
    Χρυσα...

Κατι ηθελα να γραψω αλλα................

Παλι αλλου θα το παω αστρολογικα κυριως...

Το θεμα ειναι και παλι ο Ερωτας...

:snowball:

Οποιος εχει καλο σημαδι...
    <<We dance around in a ring and suppose, but the Secret sits in the middle and knows....>>Robert Frost.

Όνομα:
    Από τους 45 ένας.

Πείτε μου σας παρακαλώ πόσο μακρυά θα φτάνατε για να συναντήσετε, για να γνωρίσετε, να νοιώσετε, να ζήσετε, αυτόν τον βαθύ και απόλυτο Έρωτα?... Τι θα είσασταν διατεθειμένες να εγκαταλείψετε, τι να θυσιάσετε, τι να στερηθείτε?...

Εγώ μπορώ μόνο να βεβαιωσω ότι υπάρχει. Όχι όμως στο αισθαντικό επίπεδο, αλλά λίγο πιο ψηλά. Και όσο είμαστε αγκιστρωμένοι στο σώμα, στην ύλη, στην εξασφαλιση, τόσο λιγότερο μπορούμε να «πετάξουμε» για να τον συναντήσουμε.
    Δεν γίνεται να τα έχουμε όλα. Δυστυχώς.

.
    Mind over matter.

.
    .
    > >

Page 28 of 33 FirstFirst ... 18 24 25 26 27 28 29 30 31 32 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)