- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 261 to 270 of 420
-
03-08-2008, 08:10 PM #261
Re: "Εκδίκηση"...Ενα πιάτο που τρώγεται κρύο??
Από τα πιο εύστοχα σχόλια επί του θέματος!
-
03-08-2008, 08:25 PM #262
ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ!!!
-
04-08-2008, 01:40 AM #263
Kαλησπερα σε ολους!Τωρα διαβαζω τις τελευταιες γνωμες πανω στο θεμα.Συμφωνω Aries πως εαν ασχοληθεις με τα πιτουρα σε τρωνε οι κοτες,οπως σοφα λεει ο λαος μας.Οποιος ασχολειται με την 'διαδικασια της εκδικησης'φθειρεται και κακο μονο στον εαυτο του κανει.Εαν απο την αλλη εχει ως αρχη του να μην προδωσει το συντροφο του,στην περιπτωση που υποστει ο ιδιος προδωσια,δεν θα ακολουθησει το παραδειγμα του αλλου,εννοω πως δε θα απιστησει και ο ιδιος.Μπορει να κανει ο,τιδηποτε αλλο(να του πεταξει ενα βαζο ας πουμε,:bigsmile:να τον χαστουκισει και να τον διωξει απο το σπιτι-σκηνοθετω τωρα!-,οχι ομως να παει με αλλον μονο και μονο για να ανταποδωσει την πραξη.Διαφορετικα,κατα τη γνωμη μου,δεν το εχει ως αρχη.Ως θεωρια απλη που πολυ ευκολα αλλαζει στην πραξη ναι.
-
03-09-2008, 12:08 PM #264
απο κάτι που έγινε αυτές τις μέρες κατάλαβα κάτι δεν χριάζεται να κρατάω μέσα μου ,δεν θέλω να πω την λέξη κακία,παράπονο και να αυτοφαρμακόνομε για κάποιον όταν κάνεις κάτι σε κάποιον υπάρχει κάποιος πάνω απο εσένα που πληρώνη τον κατα την εργασία του
γιατι να ανυσηχώ εγω
την αμαρτία μου την λέω χάρηκα
-
03-09-2008, 11:01 PM #265
Oλοι μας θελουμε καποια στιγμη "να παρουμε το αιμα μας πισω..."ε αμα εχεις φτυσει και πολυ...θες μια δικαιωση...
Ερχετε λοιπον σημερα μια συναδελφος (λεοντας) γελαστη γελαστη....
Με βουταει και μου λεει....Υπαρχει μεγαλυτερη ευτυχια απο το να δεις την πρωην του φιλου σου με προγουλι....?
Οχι ....τιποτε αλλο συνεχιζει..γιατι τοσα χρονια μας ειχε πρηξει...
Κουναει και την χαιτη...και φευγει...
Σε αυτη τη μορφη η εκδικηση αν και λιγο κατινιστικη....ειναι ακακη...πιστευω...
Το πακετο ειναι οτι η θεια μου εχει προγουλι...
Λετε να ειναι κληρονομικο....:nuts::nuts:
Γιατι... να πω την μαυρη αληθεια γελασα και μαλιστα αρκετα...:w00t::w00t:<<We dance around in a ring and suppose, but the Secret sits in the middle and knows....>>Robert Frost.
-
04-09-2008, 12:15 AM #266
Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook
Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.
-
04-09-2008, 12:38 AM #267
να πω την αληθεια...τα ψιλοβαριεμαι αυτα...και με τραβανε πισω....karma is a ...beach...οποτε ...ζω το τωρα...
-
04-09-2008, 12:46 AM #268
[QUOTE=Dell Piero;64002]Πώς σου φαίνεται το ψευδώνυμο xry_H_Pr0gOY|_0 :toung:[/QUOTE
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ....
Να μου αλλαξετε το xry45....το progoulo εχει κυρος...και επιφανεια...
Και μια ιστορια βρε αδερφε...το λες και γεμιζει το στομα σου...
:toung::toung:<<We dance around in a ring and suppose, but the Secret sits in the middle and knows....>>Robert Frost.
-
06-09-2008, 12:30 AM #269
-
06-09-2008, 03:48 AM #270
δε σερνεται πισω μ' (!) ...σερνεται πισω απο αυτον που χει κανει τη λαδια!..εγω δεν εχω εκκρεμοτητες...οποτε δε μακολουθει...
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.