s
Ποιο ζώδιο θα διαλέγατε? - Page 27
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 27 of 29 FirstFirst ... 17 23 24 25 26 27 28 29 LastLast
Results 261 to 270 of 282
    Όνομα:
    Μαργαρίτα

Re: Ποιο ζώδιο θα διαλέγατε?

ξερω εγω,πολυ νερο ηταν οι τυποι που ηθελα(συζητηση που πιασαμε!) ο ενας Σκορπιος μονο αυτο εμαθα και ο αλλος ιχθυς με ωροσκοπο διδυμους και 3 πλανητες στον υδροχοο εξου μαλλον και η ελξη!!παντος αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι αν καποιος με δει με κανει για οτιδηποτε αλλο εκτος απο ζωδιο της γης!!μυστηρια πραγματα!!...μονο Αρη στον ταυρο 29 και κατι μοιρες που ισως μπορει να θεωρηθει αερας!ασχετο αλλα μου εκανε εντυπωση κia που θυμοσουν τον χαρτη μου!!!

Πολύ νερό μόνο από το ζώδιο καλέ; Συνολικά πρέπει να κοιτάξεις....

Ναι, μου έχει κάνει εντύπωση και μένα ο χάρτης σου :toung:

Όνομα:
    Γεωργία

Quote Originally Posted by Toksotaki View Post
    παντος αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι αν καποιος με δει με κανει για οτιδηποτε αλλο εκτος απο ζωδιο της γης!!μυστηρια πραγματα!!...μονο Αρη στον ταυρο 29 και κατι μοιρες που ισως μπορει να θεωρηθει αερας!ασχετο αλλα μου εκανε εντυπωση κia που θυμοσουν τον χαρτη μου!!!
    Απ'ότι είδα τον χάρτη σου όντως πολύ Γη βρε παιδάκι μου, αλλά ίσως δεν σε καταλαβαίνουν γιατί ο ωροσκόπος σου είναι πολύ δυναμικός! Και ο συνδυασμός Τοξότης-Λέων δίνει όσο να ναι μία λάμψη και μία εξωστρέφεια!!
    I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
    I like beeing unperfect...

Όνομα:
    Μαργαρίτα

Quote Originally Posted by zeta1987 View Post
    Απ'ότι είδα τον χάρτη σου όντως πολύ Γη βρε παιδάκι μου, αλλά ίσως δεν σε καταλαβαίνουν γιατί ο ωροσκόπος σου είναι πολύ δυναμικός! Και ο συνδυασμός Τοξότης-Λέων δίνει όσο να ναι μία λάμψη και μία εξωστρέφεια!!
    thanks!και εγω αυτο πιστευω...ο ωροσκοπος μου ξεγελα!:bigsmile:

Όνομα:
    Μαργαρίτα

Quote Originally Posted by kia View Post
    Πολύ νερό μόνο από το ζώδιο καλέ; Συνολικά πρέπει να κοιτάξεις....

Ναι, μου έχει κάνει εντύπωση και μένα ο χάρτης σου :toung:
    συνολικα ,εχω δει αμ΄τι!μισες δουλειες θα κανουμε!προσπαθησα και εμαθα για τον εναν ημ/νιες και εχω τον χαρτη για τον αλλον ο θεος και η ψυχη του!:weird:...παντος γενικα αυτο που εχω παρατηρησει τον χαρτη μου ειναι οτι εχει πολυ γη αλλα σε οικο φωτιας!(5 λεοντα απο οσο ξερω)αυτο φανταζομαι,πολυ γενικα λεγοντας,πρεπει να κανει τους αλλους αλλα και εμενα να μπερδευομαι!τεσπα πολυ εκτος θεματος βγηκαμε,τελικα για τους διδυμους τι συμπερασμα βγαλαμε?ασταθεις δεν ειναι?εξου και η δισυποστατη φυση τους...εγω παντος λεω "Ου μπλεξεις με διδυμο"rotest: χαίρι δεν θα δεις:toung:

Σιγουρα επηρεάζομαι απο το ζώδιο του άντρα. Σε καμία πχ περίπτωση δεν θα δώσω σημασία στον άλλο αν είναι Ταυρος ή Αιγώκερως μιας και ξέρω πως θα ακολουθησουν ομηρικοί καβγάδες.
    Αναμετρώ τις δυνάμεις μου και στηρίζομαι σ'αυτές για να χτίσω τον προσωπικό μου κόσμο...

ΠΣ_ΑΡΙΑ :ban:με πολύ Υδροχόο των πρώτων μοιρών. Το τέλειο. Κατευθείαν στο τρελοκομείο με ενέσεις.

αν και ζωδιο της γης και πολύ κτητική,αν και είμαι άτομο που ζητάει την συναισθηματική σιγουριά και ασφάλεια.Ξερω οτι πάλι σε υδροχόο θα πέσω και τελικα συνήθισα κιόλας.Στην τελική με τον υδροχόο δε βαριέμαι ποτέ.ολο στην τσιτα ειμαι.:toung:

Quote Originally Posted by taurus_24 View Post
    αν και ζωδιο της γης και πολύ κτητική,αν και είμαι άτομο που ζητάει την συναισθηματική σιγουριά και ασφάλεια.Ξερω οτι πάλι σε υδροχόο θα πέσω και τελικα συνήθισα κιόλας.Στην τελική με τον υδροχόο δε βαριέμαι ποτέ.ολο στην τσιτα ειμαι.:toung:
    Δεν τσεκάρεις λίγο τον 7ο οικο σου και τις αντιθέσεις που έχει?
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Quote Originally Posted by Μητσάκος View Post
    Δεν τσεκάρεις λίγο τον 7ο οικο σου και τις αντιθέσεις που έχει?
    what?ειμαι εντελώς αρχάρια.το μόνο που ξέρω ειναι ότι ωροσκόπος δίδυμος και μεσουράνημα ιχθεις.

Page 27 of 29 FirstFirst ... 17 23 24 25 26 27 28 29 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)