- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 261 to 270 of 330
Thread: Έρωτας είναι να ρισκάρεις...
-
21-12-2008, 06:16 PM #261
-
23-12-2008, 04:07 AM #262
Re: Έρωτας είναι να ρισκάρεις...
Αχ παιδιά, έχω πάθει ακριβώς τα ίδια...Χάλιααα... Οι τύψεις ότι πληγώνεις κάποιον δεν σταματούν ποτέ.
Με βασανίζει όμως ένα ερώτημα: Όταν την πόρτα μιας σχέσης χτυπήσει η βαρεμάρα, και φτάσεις στο σημείο να βλέπεις τον σύντροφο σου ως ιδανικό μεν, αφάνταστα βαρετό δε, και νιώθεις ότι μαζί του δεν έχεις πια τίποτα άλλο να κάνεις, τότε μπορεί πραγματικά να ξαναέλθει ζωή στη σχέση; Ή είναι καταδικασμένη να πεθάνει;
Πολλοί λένε γενικολογίες τύπου "να κάνετε νέα πράγματα", "να μη θεωρείτε τη σχέση δεδομένη", "να ανακαλύψετε ο ένας τον άλλον" κτλ κτλ. Συγγνώμη κιόλας, αλλά όλα αυτά ακούγονται τόσο θεωρητικά που χασμουριέμαι.:unsure:
Αλήθεια, ξέρεις κανείς ένα ζευγάρι που να έφτασε σε αυτό το σημείο και να το ξεπέρασε; Να πεθαίνει δηλαδή η σχέση και αυτοί να την ανέστησαν;
Η ανάσταση είναι εφικτή; Ή ο κόπος θα είναι άδικος, και αυτό που θα γίνει είναι μετά από 1 μήνα/ 2 χρόνια/ 10 χρόνια, να βρεθεί κάποιος άλλος που θα μας αναγκάσει να κάνουμε το βήμα που δεν κάναμε, προσπαθώντας μάταια να σώσουμε κάτι το οποίο ήταν ήδη νεκρό;What tomorrow know's...
-
23-12-2008, 06:53 AM #263
-
23-12-2008, 01:04 PM #264
-
23-12-2008, 03:11 PM #265
Καθώς... φεύγει ο έρωτας δίνει τη θέση του στην αγάπη...( που στην ουσία κανείς δεν ξέρει τι σημαίνει αλλά τελοσπάντων).
Τώρα αν είσαι στο fan club του πρώτου,δύσκολα τον αποχωρίζεσαι ..και φτάνεις στο σημειο να αναλώνεσαι δεξιά κι αριστερά ,αρκεί να τον ξαναζήσεις,κι όσο κρατήσει.
Αν ανήκεις στους οπαδούς της ανιδιοτελούς αγάπης,(λέμε τώρα),συμβιβάζεσαι με τους κανόνες της,και συνεχίζεις να ζείς όμορφα και ήσυχα μεν,βαρετά δε.
Με τα πολλά,ότι ανεβαίνει κατεβαίνει..Κι ότι και να κάνουμε πάντα κάτι θα λείπει,μόνο και μόνο επειδή δεν το έχουμε
Όλες οι συμβουλές που ακούω και λένε,όσον αφορά στην "ανάσταση"του έρωτα:nuts:μου φαίνονται παραμυθάκια της Χαλιμάς..
Δεν μπορείς να τον ξαναφέρεις πίσω με το ζόρι,όπως και δεν μπορείς να ξαναερωτευθείς τον ίδιο άνθρωπο τη στιγμή που ζείς μαζί του τη ρουτίνα της καθημερινότητας:nea:
Υ.Γ. sorry αλλά τρώω διέλευσεις Ουρανού :bigsmile:What goes around comes around
-
23-12-2008, 03:25 PM #266
Διαφωνώ αν και κατανοώ τις διελεύσεις ουρανού!!!!!!!!!!!!
Αν ο έρωτας΄σχετίζεται με το αίσθημα του θαυμασμού δηλαδή "αχ πόσο όμορφος είναι ο σύντροφος μου!!!!" τι αλλάζει μετά? (μιλάω τώρα που μπορεί να είναι νέος)
Αν ο έρωτας σχετίζεται με το πόσο σε κάνει και γελάς μετά τι? χάνει το χιούμορ του?(αυτό δεν αλλάζει)
Για το πόσο καλά περνάτε μαζί οι δυο σας? (και εννοώ να προσπαθείτε και οι δύο)
τότε τελικά τι είναι "ο έρωτας που χάνεται"????
-
23-12-2008, 03:42 PM #267
What goes around comes around
-
23-12-2008, 03:46 PM #268
Τότε η αγάπη που θα έχει δημιουργηθεί δε σε κάνει να συμβαδίζεις με τις αλλαγές του? Αυτός είναι ένας λόγος να τον ερωτευθείς ξανά.. (αδικαιολόγητες είναι οι αλλαγές που έχουν κάθε είδους βιας τοτε εκεί απλά τον παρατάς)
-
23-12-2008, 03:58 PM #269
-
23-12-2008, 04:05 PM #270
Εγω αγαπημενο μου Ντινακι πιστευω οτι μπορεις να ερωτευεσε ξανα και ξανα τον συντροφο σου ,μπορει η σπιθα να μην ειναι οπως στην αρχη και να ερθουν καιροι χαλεποι για το ζευγαρι ... ΜΑ κατι συμβαινει ξαφνικα κατι που δεν το περιμενες και αρχιζεις και βλεπεις με αλλα ματια τον ανθρωπο σου και νασου η σπιθα που ξαναφουντωνει κι αρχιζει αλλος κυκλος αγαπης ,ερωτα διαφορετικος απο την πρωτη νιοτη...του ζευγαριου.
Τον παντρευτηκα στα 16 νομιζα οτι τον αγαπουσα [σιγα μην μου εκοβε το μυαλο σε εκεινη την ηλικια ,τρεις λαλουν και δυο χορευουν ειμασταν]
Τον ερωτευτηκα στα 38 μου για δευτερη φορα ηταν σαν να ανακαλυπταμε
ξανα ο ενας τον αλλον.....Αφου γλυτωσαμε απο τις οδυνηρες διελευσεις του κρονου απο 7ο και 8ο μου ειδαμε την νεκρανασταση της σχεσης.
ανακαλυπτεις η'' ξαναβρισκεις καποια στοιχεια του χαρακτηρα του και σε βλεπει και τον βλεπεις με αλλα ματια, αυτα που εχασες με την ρουτινα,τα προβληματα,και να.......καπως ετσι ξαναφουντωνει η φλογα......
με αγαπη....μερες που΄΄ναι
κουκι
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.