s
Θέσεις πλανητών - part 2 - Page 27
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 27 of 30 FirstFirst ... 17 23 24 25 26 27 28 29 30 LastLast
Results 261 to 270 of 300
    Όνομα:
    Κατερίνα

Re: Θέσεις πλανητών - part 2

Σωστά! Οκτώμησι το βραδυ

ΕΧΕΙ ΓΕΝΝΗΘΕΙ Ο ΚΑΛΟΣ ΜΟΥ 05/05/1979 ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗΣ.ΠΩΣ ΕΠΙΛΕΓΩ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΑΠΙΛΕΓΜΕΝΗ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ο καλός μου έχει γεννηθεί στην ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ-ΑΜΕΡΙΚΗ στις 05/05/1979. ΠΩΣ επιλέγω την ώρα ζώνης εάν η πόλη δεν υπάρχει στη βάση δεδομένων? (επίσης δεν γνωρίζω την ακριβή ώρα γέννησης του να βάλω 12:00?) ευχαριστω

καλησπέρα, ήθελα να βγάλω το γενέθλιο χάρτη του καλού μου αλλά έχω πρόβλημα .έχει γεννηθεί στις 05/05/1979 (την ώρα δεν την γνωρίζω) στην ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗΣ.επειδή είναι άλλη ήπειρος δεν ξέρω τι να κάνω.θα ήθελα φυσικά να βρω και την συναστρία.αν κάποιος μπορεί να με βοηθήσει. ευχαριστώ πολύ

Όνομα:
    Μαρία

Quote Originally Posted by agelikaki View Post
    καλησπέρα, ήθελα να βγάλω το γενέθλιο χάρτη του καλού μου αλλά έχω πρόβλημα .έχει γεννηθεί στις 05/05/1979 (την ώρα δεν την γνωρίζω) στην ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗΣ.επειδή είναι άλλη ήπειρος δεν ξέρω τι να κάνω.θα ήθελα φυσικά να βρω και την συναστρία.αν κάποιος μπορεί να με βοηθήσει. ευχαριστώ πολύ
    Θα πρέπει να συμπληρώσεις τις εξής συντεταγμένες:

40 N 42
    074 W 00
    EDT +4:00

Όνομα:
    Εύη

Καλησπέρα σε όλους,

θα ήθελα να ρωτήσω αν θα πρέπει να εφαρμοστεί θερινή ώρα σε ημερομηνία γέννησης, 14/09/'68 στο Σύδνεϋ της Αυστραλίας.

Ευχαριστώ πολύ!:bigsmile:
    Impossible is nothing

28/09/1970 09:00 κιατο κορινθιας

Quote Originally Posted by piccola View Post
    Καλησπέρα σε όλους,

θα ήθελα να ρωτήσω αν θα πρέπει να εφαρμοστεί θερινή ώρα σε ημερομηνία γέννησης, 14/09/'68 στο Σύδνεϋ της Αυστραλίας.

Από ό,τι ξέρω, οι χώρες που βρίσκονται κοντά στον Ισημερινό δεν αλλάζουν την ώρα :bigsmile:

Quote Originally Posted by manzana View Post
    28/09/1970 09:00 κιατο κορινθιας
    Δες σε αυτό: http://myhoroscope.gr/natalchart.php
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    πηνελοπη

καλησπερα σ όλους. θα ήθελα ναρωτήσω αν έχω yodστο χάρτη μου. σήμερα διάβασα το σχετικό άρθρο και δεν κατάλαβα πως μπορώ να το βρω. αν μπορει καποιος ας ριξει μια ματιά.
    24/4/1968 ώρα 21,23 ή 21,25 μμ
    ευχαριστω

Quote Originally Posted by piccola View Post
    Καλησπέρα σε όλους,

Εννοώ ότι αφού η Αυστραλία απέχει γεωγραφικά από τον ισημερινό, αλλάζει και αυτή την ώρα. Η αλλαγή της ώρας γίνεται από τις χώρες που με την αλλαγή των εποχών μεγαλώνει ή μικραίνει η διάρκεια της ημέρας. Έτσι, για εξοικονόμηση ενέργειας (και ...παραγωγικότητας) αλλάζει και η ώρα. Οι χώρες που είναι κοντά στον ισημερινό ή εφάπτονται με αυτόν, έχουν 12 ώρες μέρα και 12 ώρες νύχτα, οπότε δεν τίθεται θέμα, καθώς υπάρχει ισορροπία.
    (Γίνομαι αναλυτικότερος γιατί κάποιο πουλάκι με ρώτησε ...αν η Αυστραλία είναι κοντά στον ισημερινό :toung: )

Quote Originally Posted by island View Post
    καλησπερα σ όλους. θα ήθελα ναρωτήσω αν έχω yodστο χάρτη μου. σήμερα διάβασα το σχετικό άρθρο και δεν κατάλαβα πως μπορώ να το βρω. αν μπορει καποιος ας ριξει μια ματιά.
    24/4/1968 ώρα 21,23 ή 21,25 μμ
    ευχαριστω
    Όχι, δεν έχεις :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Page 27 of 30 FirstFirst ... 17 23 24 25 26 27 28 29 30 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)