s
Ώρα να συστηθούμε (3) - Page 264
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 264 of 350 FirstFirst ... 164 214 254 260 261 262 263 264 265 266 267 268 274 314 ... LastLast
Results 2,631 to 2,640 of 3493
    Όνομα:
    Δεσποινα

Re: Ώρα να συστηθούμε (3)

Quote Originally Posted by georoula View Post
    Καλησπερα σας. Ειμαι καιρο στο φορουμ διαβαζω τα αρθρα σας ,τωρα με το facebook ακομα πιο πολυ.Ειναι η πρωτη φορα που σας γραφω και ειναι μια καλη ευκαιρεια να σας συγχαρω για την καταπληκτικη δουλεια που κανετε.
    Quote Originally Posted by island View Post
    καλως σας βρισκω και παλι!!!!! μετα απο δυο χρονια απουσιας περιπου,επιστρεφω παλι και θελω τη βοηθεια σας για να βρω ενα αρθρο σχετικο με την Δήμητρα ( Ceres ) στα ζώδια και τους οίκους!![)]
    Καλώς ηρθατε παλια και νεα μελη
    καλη συνεχεια να εχετε λοιπον!
    Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
    Δ.Κ

καλημέρα! έχω γενηθεί στις 26/3/68 στις 7πμ, χώρισα χθες .......μπορεί κάποιος να μου κάνει μια πρόβλεψη για το μέλλον?

Γειά σας!είμαι η Γιώτα και χάρηκα πολύ που έγινα μέλος!
    βέβαια,μέχρι τώρα,38 χρόνια,μου είχαν βρεί τον ωροσκόπο (Υδροχόο),αλλά με τα στοιχεία που μου ζητήσατε,βγήκε τελικά Τοξότης!!!
    θα σας παρακολουθώ για να μάθω περισσότερα!

Καλησπέρα σε όλους! Με σεβασμό και αγάπη για την αστρολογία, που όσο την ανακαλύπτω τόσο περισσότερο γίνεται η ανεξάντλητη δύναμη που τα συνδέει όλα, η γνώση της και η αλήθεια της δεν τελειωνουν ποτέ, που όσο τη μαθαίνω, τόσο τιποτα δεν ξέρω.

Όνομα:
    ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

ΜΕ ΛΕΝΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΚΟΡΗ 4 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ 37. ΕΙΜΑΙ ΙΧΘΕΙΣ ΜΕ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΑΙΓΩΚΕΡΟ ΚΑΙ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΖΥΓΟΣ ΜΕ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΙΧΘΥ.

Γειά σας!είμαι καινούργια εδώ...! έχω ασχοληθεί με την δυτική αστρολογία και με την κινέζικη αστρολογία.!..απλά η σελίδα σας είναι υπέροχη καθώς και τα θέματα σας..

Όνομα:
    Δεσποινα

Quote Originally Posted by balentina8 View Post
    καλημέρα! έχω γενηθεί στις 26/3/68 στις 7πμ, χώρισα χθες .......μπορεί κάποιος να μου κάνει μια πρόβλεψη για το μέλλον?
    Quote Originally Posted by kotoula View Post
    Γειά σας!είμαι η Γιώτα και χάρηκα πολύ που έγινα μέλος!
    βέβαια,μέχρι τώρα,38 χρόνια,μου είχαν βρεί τον ωροσκόπο (Υδροχόο),αλλά με τα στοιχεία που μου ζητήσατε,βγήκε τελικά Τοξότης!!!
    θα σας παρακολουθώ για να μάθω περισσότερα!
    Quote Originally Posted by lilylovely View Post
    Καλησπέρα σε όλους! Με σεβασμό και αγάπη για την αστρολογία, που όσο την ανακαλύπτω τόσο περισσότερο γίνεται η ανεξάντλητη δύναμη που τα συνδέει όλα, η γνώση της και η αλήθεια της δεν τελειωνουν ποτέ, που όσο τη μαθαίνω, τόσο τιποτα δεν ξέρω.
    Quote Originally Posted by minoraki View Post
    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

ΜΕ ΛΕΝΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΚΟΡΗ 4 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ 37. ΕΙΜΑΙ ΙΧΘΕΙΣ ΜΕ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΑΙΓΩΚΕΡΟ ΚΑΙ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΖΥΓΟΣ ΜΕ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΙΧΘΥ.
    Quote Originally Posted by rainbowangels View Post
    Γειά σας!είμαι καινούργια εδώ...! έχω ασχοληθεί με την δυτική αστρολογία και με την κινέζικη αστρολογία.!..απλά η σελίδα σας είναι υπέροχη καθώς και τα θέματα σας..
    Kαλώς μας ήρθατε λοιπόν!
    Καλή περιήγηση σας εύχομαι στο καλύτερο αστρολογικο φορουμ!!
    Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
    Δ.Κ

Καλησπέρα σε όλους σας. Γράφω για πρώτη φορά στο form, ονομάζομαι Αντώνης, είμαι μαθητής στην Αστρολογία, ασχολούμαι πολλά χρόνια, όχι επαγγελματικά, είμαι μηχανικός πληροφορικής και μηχανικός ηλεκτρονικός, και έχω κι εγώ τις ανησυχίες μου...
    Ανακάλυψα το forum πριν από λίγο παρά του ότι μπαίνω συχνα-πυκνά στα διάφορα συνδεδεμένα sites..
    καλώς σας βρήκα λοιπόν..

Καλησπέρα,

λέγομαι Ελένη και είμαι καινούργια τόσο στο forum όσο και στον κόσμο της αστρολογίας... κατα λάθος έπεσε στα χέρια μου ένα βιβλίο το οποίο διάβασα και μου τράβηξε την προσοχή. Ενδιαφέρομαι να μάθω κάποια παραπάνω πράματα και νομίζω πως το site σας θα με βοηθήσει πολύ...

Γεια σας,δεν ξερω πολλα από αστρολογια,να σας ρωτήσω αν τοετήσιο γενέθλιο ωροσκόπιο είναι σε νέα σελήνη, αλλά η ώρα γέννησης σε κενή πορεία ,τι ακριβώς σημαίνει;
    Last edited by kolybri; 28-07-2012 at 01:48 PM.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 81 users browsing this thread. (0 members and 81 guests)