s
Συναστρίες - Page 26
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 26 of 30 FirstFirst ... 16 22 23 24 25 26 27 28 29 30 LastLast
Results 251 to 260 of 293

Re: Συναστρίες

Quote Originally Posted by μπακαλιαράκι View Post
    Ευχαριστώ πολύ Μητσάκο !!!!
    Παρακαλώ, μπακαλιαράκι :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Quote Originally Posted by konstantina318 View Post
    Αυτά ισχύουν μόνο για τις σκληρές όψεις ή και για τα τρίγωνα ;
    Στις σκληρές, από ό,τι έχω καταλάβει, τα πράγματα είναι χειρότερα. Στα τρίγωνα μπορεί ασυνείδητα ο εκπρόσωπος του Πλούτωνα να φρικάρει τον εκπρόσωπο της Αφροδίτης.
    Στις σκληρές, που λες, πάει επί τούτου και του αλλάζει τα φώτα συνειδητά, του επιβάλλεται, τον κυριαρχεί και τον μεταμορφώνει :nuts:
    Έλξη στο κρεβάτι παίζει και με σκληρές και με ...μαλακές όψεις, ούτως ή άλλως :toung:

Φυσικά, όλα αυτά εφόσον δεχθούμε ότι ο Πλούτωνας είναι τόσο βαρβάτος ως προς τις ιδιότητές του πλανήτης.
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Quote Originally Posted by μπακαλιαράκι View Post
    Καλε λές ???? :suspiciou
    Υπάρχει και μια σύνοδος Ν. Δεσμου με Ήλιο και Β. δεσμού με Σελήνη ....

Χμμμμ και για τις όψεις με τον Πολύτωνα τι λες? Βοηθούν την κατάσταση ή το αντίθετο?
    Νομίζω η συνοδος Ν.Δεσμού με ήλιο είναι κακή γι αυτόν που έχει τον Ν.Δεσμό.....δημιουργεί μεν μια αισθηση μεγάλης οικειότητας, κάτι σαν "παλιοί γνωστοί":toung: τον "τραβάει" όμως πίσω σε καταστάσεις από τις οποίες υποτίθεται πρέπει να ξεφύγει......νομίζω:unsure:

4. Re: Συναστρίες

Quote Originally Posted by putamadre View Post
    Νομίζω η συνοδος Ν.Δεσμού με ήλιο είναι κακή γι αυτόν που έχει τον Ν.Δεσμό.....δημιουργεί μεν μια αισθηση μεγάλης οικειότητας, κάτι σαν "παλιοί γνωστοί":toung: τον "τραβάει" όμως πίσω σε καταστάσεις από τις οποίες υποτίθεται πρέπει να ξεφύγει......νομίζω:unsure:
    Αληθές σε τρομακτικό βαθμό ...:bigsmile:
    "Ο σοφός κυβερνά τα άστρα του. Ο ανόητος, κυβερνάται από αυτά..."

Ναι, είμαι ιχθύς με Σελήνη και asc στο Σκορπιό ..... Αν με δείτε να θυμώνω/ ερωτεύομαι ... τρέξτε από την αντίθετη !!!

Quote Originally Posted by Μητσάκος View Post
    Από μόνα τους αυτά, όχι :bigsmile:
    Αν, π.χ., παίζει και ¶ρης ή κάποιος άλλος "κακεργέτης" με άσχημες όψεις, η "οικογενειακή" σχέση πάει περίπατο :toung:
    μόνο αυτα που ειπα υπαρχουν στον 4ο.
    απλα δεν μπορω να βρω τι ειναι αυτο που κανει καποιον να τον νοιωθεις σαν συγγενη σου. ειναι περιεργο και μου εχει συμβει 2 φορες
    και σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση!

Όνομα:
    dnaki

Στις σκληρές, από ό,τι έχω καταλάβει, τα πράγματα είναι χειρότερα. Στα τρίγωνα μπορεί ασυνείδητα ο εκπρόσωπος του Πλούτωνα να φρικάρει τον εκπρόσωπο της Αφροδίτης.
    Στις σκληρές, που λες, πάει επί τούτου και του αλλάζει τα φώτα συνειδητά, του επιβάλλεται, τον κυριαρχεί και τον μεταμορφώνει :nuts:
    Έλξη στο κρεβάτι παίζει και με σκληρές και με ...μαλακές όψεις, ούτως ή άλλως :toung:

Φυσικά, όλα αυτά εφόσον δεχθούμε ότι ο Πλούτωνας είναι τόσο βαρβάτος ως προς τις ιδιότητές του πλανήτης.
    Aν λοιπόν σε συναστρία η Αφροδίτη του ενός κάνει τρίγωνο με Πλούτωνα του άλλου,ο Αρης εξάγωνο,ο Ουρανός σύνοδο,αλλά ο Ηλιος τετράγωνο (με Πλούτωνα του άλλου πάντα) ποιός θα φάει το πακετάκι?Φαντάζομαι πως το τελευταίο τετράγωνο αρκεί για να φρικάρει και συνειδητά ο Πλούτωνας την Αφροδίτη σωστά?

Όσο για την έλξη στο κρεββάτι,καλή και επιθυμητή:bigsmile:Αλλά σε βάθος χρόνου δυστηχώς δεν αρκεί απο μόνη της:toung:
    What goes around comes around

Quote Originally Posted by konstantina318 View Post
    Aν λοιπόν σε συναστρία η Αφροδίτη του ενός κάνει τρίγωνο με Πλούτωνα του άλλου,ο Αρης εξάγωνο,ο Ουρανός σύνοδο,αλλά ο Ηλιος τετράγωνο (με Πλούτωνα του άλλου πάντα) ποιός θα φάει το πακετάκι?Φαντάζομαι πως το τελευταίο τετράγωνο αρκεί για να φρικάρει και συνειδητά ο Πλούτωνας την Αφροδίτη σωστά?

Όσο για την έλξη στο κρεββάτι,καλή και επιθυμητή:bigsmile:Αλλά σε βάθος χρόνου δυστηχώς δεν αρκεί απο μόνη της:toung:
    Καλά τώρα, κι αυτό το "βάθος χρόνου" υπερτιμημένο είναι:toung::bigsmile:

Quote Originally Posted by luna123 View Post
    μόνο αυτα που ειπα υπαρχουν στον 4ο.
    απλα δεν μπορω να βρω τι ειναι αυτο που κανει καποιον να τον νοιωθεις σαν συγγενη σου. ειναι περιεργο και μου εχει συμβει 2 φορες
    και σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση!
    Συγγενή; Δηλαδή πώς το εννοείς αυτό; Σαν φίλο μήπως;
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον

Όνομα:
    dnaki

Quote Originally Posted by putamadre View Post
    Καλά τώρα, κι αυτό το "βάθος χρόνου" υπερτιμημένο είναι:toung::bigsmile:
    Λές ε?Δεν ξέρω..μπορεί κιόλας:bigsmile:
    What goes around comes around

Συγγενή; Δηλαδή πώς το εννοείς αυτό; Σαν φίλο μήπως;
    εννοουσα σαν αδερφο ή αδερφη. απο την αρχη της γνωριμιας.
    το ξερω πως ακουγεται περιεργο αλλα μου εχει τυχει 2 φορες και ηθελα να μου πειτε αν καποιες οψεις δημιουργουν αυτα τα αισθηματα.
    ή μηπως ειναι απλα τυχαιο..

Page 26 of 30 FirstFirst ... 16 22 23 24 25 26 27 28 29 30 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)