s
Ποιο ζώδιο θα διαλέγατε? - Page 26
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 26 of 29 FirstFirst ... 16 22 23 24 25 26 27 28 29 LastLast
Results 251 to 260 of 282
    Όνομα:
    Γεωργία

Re: Ποιο ζώδιο θα διαλέγατε?

Εγώ πάντα ρωτάω ζώδιο όποιον και να γνωρίσω!Μπορεί να μη θυμάμαι όνομα αλλά το ζώδιο, ωροσκόπος κλπ σίγουρα! Μόλις μάθω ζώδιο αρχίζω και σκέφτομαι και πιθανή θέση Αφροδίτης ανάλογα με το ζώδιο και βγάζω συμπεράσματα!!!:toung: Δεν θα με επηρέαζε ποτέ πάντως το ζώδιο κάποιου που θα με έλκυε! Θα το έβλεπα σαν πρόκληση...
    I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
    I like beeing unperfect...

Όνομα:
    ΧΡΥΣΑ

Τελικά έχει καταντήσει το παιχνίδι των 5 ερωτήσεων.. Γνωρίζεις κάποιον/α και ρωτάς "Πώς σε λένε?", "Από που είσαι?", "Τι δουλειά κάνεις?", "Είσαι μόνος/η στη ζωή?" και " Τι ζώδιο είσαι?".. (με όποια σειρά θέλετε).. Πάντως θεωρώ ανόητο να με επηρεάζει το ζώδιο του ατόμου που με ελκύει ερωτικά..Αφού με ελκύει γιατί να μπω σε λεπτομέρειες τέτοιες και να βγάλω συμπεράσματα για το αν θα κρατήσει/εξελιχθεί η επαφή/ σχέση (όπως θέλετε χαρακτηρίστε το).. Με την λογική του πάω όπου ταιριάζω ζωδιακά θα πρέπει να κρατάω πανό που να γράφει: "Μιλάω και συνάπτω σχέσεις μόνο με Κριούς, Διδύμους, Υδροχόους και έτερους Ζυγούς"..Όλοι οι υπόλοιποι απορρίπτονται..Τρομάζω και μόνο στην ιδέα έτσι όπως έχουν καταντήσει οι ανθρώπινες επαφές, ότι θα μπω στη διαδικασία να απορρίψω ανθρώπους ή να με απορρίψουν λόγω ζωδίου..Ακόμα και στην περίπτωση που έχω πληγωθεί από ένα εκπρόσωπο ενός ζωδίου δεν σημαίνει ότι θα αποφύγω άτομα με το ίδιο ζώδιο!!!
    Τα μυαλά και τα αλεξίπτωτα λειτουργούν καλύτερα όταν είναι ανοικτά

Επειδή υπάρχει πολύ νερό μέσα μου θέλω ανθρώπους που να έχουν σίγουρα λιγότερο απο εμένα.

Όσο για το ζώδιο τι να σας πω προτιμώ τα σταθερά.

Ομως δεν αποκλείω ενα πρόσωπο απλώς και μόνο λόγο ζωδίου.

πρωτα γνωριζω τον ανθρωπο μαντευω το ζωδιο του μετα τοβ ρωταω...δεν εχω πεσει εξω σχεδον ποτε μου...συνηθως για παρεα επιλεγω τοξοτες,σκορπιους και παρθενους
    και για σχεση μου χει προκυψει διδυμος!

Όνομα:
    Γεωργία

Quote Originally Posted by kritikia View Post
    Πάντως θεωρώ ανόητο να με επηρεάζει το ζώδιο του ατόμου που με ελκύει ερωτικά..Αφού με ελκύει γιατί να μπω σε λεπτομέρειες τέτοιες και να βγάλω συμπεράσματα για το αν θα κρατήσει/εξελιχθεί η επαφή/ σχέση (όπως θέλετε χαρακτηρίστε το).. Με την λογική του πάω όπου ταιριάζω ζωδιακά θα πρέπει να κρατάω πανό που να γράφει: "Μιλάω και συνάπτω σχέσεις μόνο με Κριούς, Διδύμους, Υδροχόους και έτερους Ζυγούς"..Όλοι οι υπόλοιποι απορρίπτονται..Τρομάζω και μόνο στην ιδέα έτσι όπως έχουν καταντήσει οι ανθρώπινες επαφές, ότι θα μπω στη διαδικασία να απορρίψω ανθρώπους ή να με απορρίψουν λόγω ζωδίου..Ακόμα και στην περίπτωση που έχω πληγωθεί από ένα εκπρόσωπο ενός ζωδίου δεν σημαίνει ότι θα αποφύγω άτομα με το ίδιο ζώδιο!!!
    Συμφωνώ απολύτως μαζί σου και μπράβο σου που σκέφτεσαι έτσι!:respect:
    I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
    I like beeing unperfect...

Όνομα:
    Ιουλία

Quote Originally Posted by kritikia View Post
    Τελικά έχει καταντήσει το παιχνίδι των 5 ερωτήσεων.. Γνωρίζεις κάποιον/α και ρωτάς "Πώς σε λένε?", "Από που είσαι?", "Τι δουλειά κάνεις?", "Είσαι μόνος/η στη ζωή?" και " Τι ζώδιο είσαι?".. (με όποια σειρά θέλετε).. Πάντως θεωρώ ανόητο να με επηρεάζει το ζώδιο του ατόμου που με ελκύει ερωτικά..Αφού με ελκύει γιατί να μπω σε λεπτομέρειες τέτοιες και να βγάλω συμπεράσματα για το αν θα κρατήσει/εξελιχθεί η επαφή/ σχέση (όπως θέλετε χαρακτηρίστε το).. Με την λογική του πάω όπου ταιριάζω ζωδιακά θα πρέπει να κρατάω πανό που να γράφει: "Μιλάω και συνάπτω σχέσεις μόνο με Κριούς, Διδύμους, Υδροχόους και έτερους Ζυγούς"..Όλοι οι υπόλοιποι απορρίπτονται..Τρομάζω και μόνο στην ιδέα έτσι όπως έχουν καταντήσει οι ανθρώπινες επαφές, ότι θα μπω στη διαδικασία να απορρίψω ανθρώπους ή να με απορρίψουν λόγω ζωδίου..Ακόμα και στην περίπτωση που έχω πληγωθεί από ένα εκπρόσωπο ενός ζωδίου δεν σημαίνει ότι θα αποφύγω άτομα με το ίδιο ζώδιο!!!
    Πάντως, εγώ όσες φορές έχω σκεφτεί να ρωτήσω τι ζώδιο είναι ο άλλος και δεν το έχω κάνει, σε λίγα λεπτά με ρωτάει εκείνος τι ζώδιο είμαι. Και υπάρχει μια απλή εξήγηση για αυτή την ερώτηση.

Αλοίμονο, κανείς δεν είπε ότι θα απορρίψεις ανθρώπους επειδή είναι αντίθετο ζώδιο από το δικό σου και θεωρητικά δεν σου ταιριάζουν. Γιατί μια προσωπικότητα δεν εξαρτάται μόνο από το ζώδιο, υπάρχει ο ωροσκόπος, Σελήνη, η Αφροδίτη και οι λοιποί πλανήτες + τα βιώματα του και οι εμπειρίες του.:bigsmile:
    I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
    Voltaire

Όνομα:
    Μαργαρίτα

Quote Originally Posted by panther View Post
    Πάντως, εγώ όσες φορές έχω σκεφτεί να ρωτήσω τι ζώδιο είναι ο άλλος και δεν το έχω κάνει, σε λίγα λεπτά με ρωτάει εκείνος τι ζώδιο είμαι. Και υπάρχει μια απλή εξήγηση για αυτή την ερώτηση.

Αλοίμονο, κανείς δεν είπε ότι θα απορρίψεις ανθρώπους επειδή είναι αντίθετο ζώδιο από το δικό σου και θεωρητικά δεν σου ταιριάζουν. Γιατί μια προσωπικότητα δεν εξαρτάται μόνο από το ζώδιο, υπάρχει ο ωροσκόπος, Σελήνη, η Αφροδίτη και οι λοιποί πλανήτες + τα βιώματα του και οι εμπειρίες του.:bigsmile:
    εγω προσωπικα πιστευω οτι τα αντιθετα ελκονται....προσωπικα ο χαρτης μου ειναι μεσα στην γη!αυτοι που με ελκουν δεν ξερω γιατι αλλα ειναι κατα 90% ζωδια νερου με πολλους πλανητες στο στοιχειο του αερα!

Όνομα:
    Ιουλία

Quote Originally Posted by Toksotaki View Post
    εγω προσωπικα πιστευω οτι τα αντιθετα ελκονται....προσωπικα ο χαρτης μου ειναι μεσα στην γη!αυτοι που με ελκουν δεν ξερω γιατι αλλα ειναι κατα 90% ζωδια νερου με πολλους πλανητες στο στοιχειο του αερα!

όλος ο χάρτης? Δεν μπορεί κάτι θα έχεις σε ζώδιο του αέρα!
    I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
    Voltaire

Quote Originally Posted by panther View Post
    όλος ο χάρτης? Δεν μπορεί κάτι θα έχεις σε ζώδιο του αέρα!
    Και όμως..... :nuts:

Όνομα:
    Ιουλία

Quote Originally Posted by kia View Post

Απίστευτο! Πολύ γη βρε κουκλίτσα μου!

Όμως στον πρώτο οίκο έχει τον Δία, όπου ευτυχώς δεν έχει κυβερνήτη σε ΓΗ και η ακμή του 7ου οίκου είναι σε ζώδιου του αέρα, ίσως για αυτό το λόγο να σε τραβάνε αυτοί οι τύποι! Αυτό δε σημαίνει ότι θα καταλήξεις με ζώδιο του αέρα!
    Voltaire

Page 26 of 29 FirstFirst ... 16 22 23 24 25 26 27 28 29 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)