s
Ώρα να συστηθούμε (3) - Page 255
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 255 of 350 FirstFirst ... 155 205 245 251 252 253 254 255 256 257 258 259 265 305 ... LastLast
Results 2,541 to 2,550 of 3493
    Όνομα:
    Δεσποινα

Re: Ώρα να συστηθούμε (3)

Quote Originally Posted by vagos1982 View Post
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!ΛΕΓΟΜΑΙ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΕΡΩΤΗΜΑ:ΜΕ ΠΙΟ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΩ ΕΝΑ ΧΑΡΤΗ ΩΡΙΑΙΑΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ;ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΧΑΡΤΗ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΑΖΩ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΑΝΑΛΥΣΗ;
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ!!!
    Quote Originally Posted by magistro View Post
    Καλησπέρα πολύ ενδιαφέρον το site σας, να συνεχίσετε έτσι!

Γεια σας και καλώς μας ήρθατε !
    Καλη συνέχεια σας ευχομαι !!!!!
    Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
    Δ.Κ

Καλημέρες κι από μένα! Καλώς σας βρήκα!!

Όνομα:
    Δεσποινα

Quote Originally Posted by into the wild View Post
    Καλημέρες κι από μένα! Καλώς σας βρήκα!!
    Καλώς μας 'ηρθες
    Δ.Κ

Γεια σας ''αστερια'' .!!! ειμαι καιρο μελος κ η αληθεια ειναι πως εχω μαθει αρκετα πραγματα απο το σιτε σας.!!! καλη συνεχεια σε ολους....κ υπομονη σε οτι κανετε.!!!

γειά σας
    το site σας είναι καταπληκτικό. Διαβάζω αστρολογία από το 1985 και κάθε φορά ανακαλύπτω οτι δεν ξέρω τίποτα παρ όλο που τα γεγονότα στην ζωή μου και των αγαπημένων μου τα βλέπω κατόπιν εορτής γραμμένα στα άστρα. φιλάκια Μαρία

Όνομα:
    Ελευθερία

Γειαααα σας!!!! ουφ..εκλειψη αναδρομη αφροδίτη...ό,τι είχα δεδομένο...το χάνω...νέα πράγματα αχνοφαίνονται στον ορίζοντα...αλλά εγώ δεν μπορώ να αποφασίσω...να σκεφτώ ....φοβάμαι....ελπίζω όταν έρθει ο Δίας στο ζώδιο μου...να σώσει την κατάσταση...

Λεγομαι Μαρία Ειμαι το ξοτης 23/11 με ωροσκοπο μαλλον παρθενο ωρα γεννησης 23.45 μμ.Θελω να ρωτησω ποτε θα δουμε ασπρη μερα επιτελους ολα στραβα πανε σε ολους τους τομεις.οσο αισιοδοξη και να θελω να ειμαι τα αποτελεσματα ειναι αντιθετα παντου.Οικογενειακα οικονομικα επαγγελματικα κτλ αν ξερει καποιος ας μου πει ευχ.

Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα!μια ερώτηση:έχω γεννηθεί
    4/6/1985έχω ωροσκόπο σκορπιό και ήλιο,ερμη άρη στους διδυμους;περίπου 3xronia τώρα έχω πάθει διαφορα!δύσκολα!τώρα με την έκλειψη που έγινε τι γίνετετα!τα φώτα σας παιδιά!!!

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ, ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΑΣ!!!

Όνομα:
    Δεσποινα

Quote Originally Posted by c180_alice View Post
    Γεια σας ''αστερια'' .!!! ειμαι καιρο μελος κ η αληθεια ειναι πως εχω μαθει αρκετα πραγματα απο το σιτε σας.!!! καλη συνεχεια σε ολους....κ υπομονη σε οτι κανετε.!!!
    Quote Originally Posted by makodi View Post
    γειά σας
    το site σας είναι καταπληκτικό. Διαβάζω αστρολογία από το 1985 και κάθε φορά ανακαλύπτω οτι δεν ξέρω τίποτα παρ όλο που τα γεγονότα στην ζωή μου και των αγαπημένων μου τα βλέπω κατόπιν εορτής γραμμένα στα άστρα. φιλάκια Μαρία
    Quote Originally Posted by MarkarPap View Post
    Λεγομαι Μαρία Ειμαι το ξοτης 23/11 με ωροσκοπο μαλλον παρθενο ωρα γεννησης 23.45 μμ.Θελω να ρωτησω ποτε θα δουμε ασπρη μερα επιτελους ολα στραβα πανε σε ολους τους τομεις.οσο αισιοδοξη και να θελω να ειμαι τα αποτελεσματα ειναι αντιθετα παντου.Οικογενειακα οικονομικα επαγγελματικα κτλ αν ξερει καποιος ας μου πει ευχ.
    Quote Originally Posted by Mrs.G View Post
    Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα!μια ερώτηση:έχω γεννηθεί
    4/6/1985έχω ωροσκόπο σκορπιό και ήλιο,ερμη άρη στους διδυμους;περίπου 3xronia τώρα έχω πάθει διαφορα!δύσκολα!τώρα με την έκλειψη που έγινε τι γίνετετα!τα φώτα σας παιδιά!!!
    Quote Originally Posted by sear View Post
    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ, ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΑΣ!!!
    Πω!πω!Καλως τους! Καλωσορισατε στο καλύτερο ατρολογικο σαιτ
    Ευχομαι να περνατε καλα
    και με εμας εδω τωρα παρεα ακομα καλύτερα αγαπητα νεα μελη
    Καλη περιήγηση λοιπον και καλο διαβασμα σας ευχομαι!!
    Δ.Κ

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 56 users browsing this thread. (0 members and 56 guests)