s
Θέσεις πλανητών - part 2 - Page 25
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 25 of 30 FirstFirst ... 15 21 22 23 24 25 26 27 28 29 ... LastLast
Results 241 to 250 of 300

Re: Θέσεις πλανητών - part 2

Quote Originally Posted by Elethea View Post
    Δεν ξερω αν σας φανω χαζη.. :worried: αλλα δεν μου βγαζει αυτο που θελω στην επιλογη πολης για το γεννεθλιο χαρτη εχω γεννηθει στο Sacramento της California της Αμερικης και δεν ξερω ουτε τι πρεπει να βαλω στο "Γ.Μηκος" και "Γ.Πλατος" :sad2: Sorry αν το εγραψα σε λαθος topic αυτο... Ελπιζω να μην σας εγινα ενοχλιτικη!!!!! :embarrest
    Kαλά εκανες και ρώτησες! Αλλωστε πώς αλλιως θα μαθουμε αν δεν ρωτάμε.

Λοιπόν, οι συντεταγμένες που βρίσκω για Sacramento CA είναι 38.5825 North / 121.495 West. Οπότε απλά βάλε τες στην αναλογη θέση

Σ'ευχαριστω πολυ πολυ!!!!! :bigsmile:

Quote Originally Posted by ScP View Post
    Δεν υπάρχει Θερινή ώρα για την ημερομηνία της γέννησής σας. Ο χάρτης που βλέπετε είναι απολύτως ορθός.
    Ευχαριστώ πολύ πολύ:bigsmile:

Δεν ξέρω αν είναι το σωστό thread για αυτή την απορία, θα δοκιμάσω όμως. Τι μπορεί να σημαίνει η ύπαρξη του πλανήτη του κυβερνήτη του 5ου οίκου μου (Σελήνη) μέσα στον 7ο οίκο και πώς μπορεί να επηρεάζει γενικά μια Αφροδίτη στον 12ο οίκο στο ζώδιο του Υδροχόου στα θέματα των σχέσεων; Ευχαριστώ εκ των προτέρων

καλησπερα! θα ηθελα να μαθω τον γενεθλιο χαρτη για 2 ατομα..
    το 1ο: 8/3/89 στις 11.45πμ στην αθηνα
    και το 2ο: 28/11/87 στις 10πμ στην αθηνα επισης

Μέσω του φορουμ, και με τον αυτοματο υπολογισμο εχω βρει και τους 2 αστρολογικους χαρτες, ομως δε ξερω κατα ποσο ειναι εγκυρο τελικα (χωρις να θελω να αμφισβητησω τους δημιουργους) απλα εχω μπερδευτει λιγο γιατι σε ενα ενθετο για ζωδια βρηκα οτι για το 2ο ατομο ο βορειος δεσμος του ειναι στους ιχθυες, ενω εδω στο φορουμ βγαινει οτι ειναι στον κριο. γιατι αυτη η διαφορετικοτητα?? μηπως καποιος αστρολογος μπορει να μου εξηγησει? ευχαριστω

Όνομα:
    Γιάννης

Quote Originally Posted by anthoulaki1989 View Post
    καλησπερα! θα ηθελα να μαθω τον γενεθλιο χαρτη για 2 ατομα..
    το 1ο: 8/3/89 στις 11.45πμ στην αθηνα
    και το 2ο: 28/11/87 στις 10πμ στην αθηνα επισης

Μέσω του φορουμ, και με τον αυτοματο υπολογισμο εχω βρει και τους 2 αστρολογικους χαρτες, ομως δε ξερω κατα ποσο ειναι εγκυρο τελικα (χωρις να θελω να αμφισβητησω τους δημιουργους) απλα εχω μπερδευτει λιγο γιατι σε ενα ενθετο για ζωδια βρηκα οτι για το 2ο ατομο ο βορειος δεσμος του ειναι στους ιχθυες, ενω εδω στο φορουμ βγαινει οτι ειναι στον κριο. γιατι αυτη η διαφορετικοτητα?? μηπως καποιος αστρολογος μπορει να μου εξηγησει? ευχαριστω
    Αγαπητό ...Anthoulaki
    Ενδεχομένως στο έντυπο, που αναφέρετε, να είχαν τη μέση θέση των δεσμών (mean nodes) και όχι την πραγματική (true nodes). Συνήθως η μέση κίνηση ενός πλανήτη η σημείου-που κανονικά δεν είναι η ίδια για κάθε μέρα-χρησιμοποιείται για να διευκολύνει τους υπολογισμούς στο ...πόδι και διαφέρει κατά τι από την πραγματική. Είναι σαν να θεωρείτε ότι ο Ήλιος κινείται μια μοίρα την ημέρα, αφού σε 365 ημέρες καλύπτει 360 μοίρες.
    Σε οριακές περιπτώσεις, όταν δηλαδή αλλάζει το ζώδιο, αυτή η μικρή διαφορά μπορεί να δημιουργήσει ένα ...μπέρδεμα σαν και το δικό σας αλλά η γνώμη μου είναι ότι θα πρέπει να παίρνετε υπόψη σας την πραγματική θέση.
    Η εμμονή στην αστρολογική πρόβλεψη είναι το άλλοθι της ασυνειδητότητας

Ευχαριστω πολυ! νομιζα οτι καταλαβα.. δηλαδη εννοειται οτι στο ενθετο οι θεσεις του βορειου δεσμου ειναι κατα προσεγγιση, ενω με τους υπολογισμους απ΄το φορουμ που εκανα, ειναι πιο ακριβης... παντως αν μπορειτε εσεις ή οποιος αλλος μπορει να μου βρει τους αστρολογικους χαρτες γι αυτες τις 2 ημερομηνιες απλως για να ειμαι πιο σιγουρη οτι ο υπολογισμος που εκανα μεσω του φορουμ ειναι σωστος...
    ευχαριστω και παλι

Όνομα:
    Σωκράτης

Στο myHoroscope οι υπολογιστικές εφαρμογές έχουν απόλυτη ορθότητα.
    De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους

Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook

αα οκ ευχαριστω για τη διευκρυνιση

Καλησπέρα σε όλους και συγχαρητήρια για τις πολλές καλές συμμετοχές στο φόρουμ. Έχω δύο βασικές αστρολογικές απορίες: 1) Δεν είμαι σίγουρη για τον ωροσκόπο μου,καθώς άλλοι μου λένε Ταύρος και άλλοι Δίδυμος, και 2) θα ήθελα να μάθω τους Δεσμούς της Σελήνης μου. Έχω γεννηθεί στην Αθήνα, 24/08/1975, 00:30.
    Ευχαριστώ!

Page 25 of 30 FirstFirst ... 15 21 22 23 24 25 26 27 28 29 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)