s
"Εκδίκηση"...Ενα πιάτο που τρώγεται κρύο?? - Page 25
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 25 of 42 FirstFirst ... 15 21 22 23 24 25 26 27 28 29 35 ... LastLast
Results 241 to 250 of 420
    Όνομα:
    Δεσποινα

Re: "Εκδίκηση"...Ενα πιάτο που τρώγεται κρύο??

Quote Originally Posted by xry45 View Post
    ολοι μας εχουμε βιωσει το αισθημα της εκδικησης...με πολλους διαφορετικους ..τροπους αλλοτε περιμενουμε την ευκαιρια και αλλοτε την δικαιωση...θεωρω οτι ερχεται παντα την καταλληλη στιγμη εστω κ αν εχουν περασει χρονια.. αλλα στους επεισοδιακους χωρισμους...πρεπει να παιζουμε τον γιατρο και να λεμε τις 3 μαγικες λεξουλες......Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.........
    πολλα απο τα ποστ αναφερονται στην γκομενικη εκδικηση οπως και εσυ αγαπημενη τοξοτινα ,η αποψη μου ειναι σιγα μην παιρνουμε εκδικηση για τον καθε εναν\μια που μπαινει η βγαινει απο την ζωη μας.......:bigsmile:
    Η εκδικηση ειναι πιο βαθεια εννοια ας πουμε αν καποιος σου θιξει τηντιμη σου η σου κανει ανεπανορθωτο κακο στο παιδι σου η σε καταστρεψει ηθικα ,οικονομικα ,εγω σαν Δεσποινα οταν ηρεμησω θα τον χωσω -οσο αφορα τα παιδια μου- δεκα μετρα κατω απο την γη .
    Οσο για τα αλλα που λεω θα περιμενω να του την φερω πισωπλατα και να βλεπω απο μια μερια για να χαιρομαι με το παγωμενο πιατο που το τριβω στην μουρη του....
    Τωρα για να ερθω στην εκδικηση περι γκομενικου ,εγω θα σας πω για τον συζυγο μου ας υποθεσουμε οτι γνωριζει καποια και ερωτευεται και μου λεει αντε γεια γιατι δεν με γεμιζεις πια και εγω αγαπαω αλλη ,τι κανω εγω;του λεω στο καλο και να μας γραφεις; κλαιω και οδυρωμαι;Ουτε το ενα ουτε το αλλο θα κανω απλα πραγματα θα τον τσακισω με ολους τους τροπους που μπορω γιατι με πουλησε ,πουλησε εμενα και τα τριαντα χρονια γαμου μας, πουλησε τα παιδια μας ,και ολα οτι σημαινει μια οικογενεια [ σημειωταιον οτι εχω δωσει ολη μου την ψυχη στον ανθρωπο μου γιατι αν δεν δωσεις ψυχη οικογενεια δεν γινεται]
    με σεβασμο προς ολους Δεσποινα Κουκι:bigsmile:

Όνομα:
    Χρυσα...

Quote Originally Posted by ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ View Post
    πολλα απο τα ποστ αναφερονται στην γκομενικη εκδικηση οπως και εσυ αγαπημενη τοξοτινα ,η αποψη μου ειναι σιγα μην παιρνουμε εκδικηση για τον καθε εναν\μια που μπαινει η βγαινει απο την ζωη μας.......:bigsmile:
    Η εκδικηση ειναι πιο βαθεια εννοια ας πουμε αν καποιος σου θιξει τηντιμη σου η σου κανει ανεπανορθωτο κακο στο παιδι σου η σε καταστρεψει ηθικα ,οικονομικα ,εγω σαν Δεσποινα οταν ηρεμησω θα τον χωσω -οσο αφορα τα παιδια μου- δεκα μετρα κατω απο την γη .
    Οσο για τα αλλα που λεω θα περιμενω να του την φερω πισωπλατα και να βλεπω απο μια μερια για να χαιρομαι με το παγωμενο πιατο που το τριβω στην μουρη του....
    Τωρα για να ερθω στην εκδικηση περι γκομενικου ,εγω θα σας πω για τον συζυγο μου ας υποθεσουμε οτι γνωριζει καποια και ερωτευεται και μου λεει αντε γεια γιατι δεν με γεμιζεις πια και εγω αγαπαω αλλη ,τι κανω εγω;του λεω στο καλο και να μας γραφεις; κλαιω και οδυρωμαι;Ουτε το ενα ουτε το αλλο θα κανω απλα πραγματα θα τον τσακισω με ολους τους τροπους που μπορω γιατι με πουλησε ,πουλησε εμενα και τα τριαντα χρονια γαμου μας, πουλησε τα παιδια μας ,και ολα οτι σημαινει μια οικογενεια [ σημειωταιον οτι εχω δωσει ολη μου την ψυχη στον ανθρωπο μου γιατι αν δεν δωσεις ψυχη οικογενεια δεν γινεται]
    τι τοξοτης θα ησουν αλλωστε αν δεν "σκοτωνες"για τα παιδια σου!!!!κ για να μην παρεξηγηθω αυτο ισχυει για ολες τις μανουλες...οσο για τις σχεσεις,πολλες φορες ειχα σκεφτει τι θα κανω για παρω το αιμα μου πισω....τελικα τις περισσοτερες φορες δεν εκανα τιποτα ,οχι με την εννοια της εκδικησης τουλαχιστον.....μερικες φορες ηταν καλο,αλλες παλι σιγουρα οχι...ολα τα συναισθηματα χρειαζονται στη ζωη αλλιως δε μπορεις να προχωρησεις...βαζω την συνειδηση μου συχνα στο πλυντηριο...αυτοι που την εχουν καθαρη ειναι αυτοι που δεν την εχουν χρησιμοποιησει ποτε..την εχουν στη σακουλα..οποτε μ"αυτους ειναι που δεν ασχολησε καν!!!!!!!!!!!
    <<We dance around in a ring and suppose, but the Secret sits in the middle and knows....>>Robert Frost.

Όνομα:
    Από τους 45 ένας.

Quote Originally Posted by xry45 View Post
    ...αυτοι που την εχουν καθαρη ειναι αυτοι που δεν την εχουν χρησιμοποιησει ποτε..
    Χρύσα επίτρεψέ μου εδώ να διαφωνήσω... «Καθαρή» συνείδηση είναι εκείνη που είναι ήσυχη ότι έχει πάρει πλειοψηφικά τις δίκαιες επιλογές σύμφωνα με εκείνα που γνώριζε τη στιγμή που χρειάστηκε να τις πάρει (ωροσκόπος Ζυγός speaking). Θα μου αντιτάξεις εδώ ότι έστω και μία σκιά να έχεις στις αποφάσεις σου μπορεί να σε βαραίνει με τύψεις στην υπόλοιπη ζωή. Και θα σου αντι-αντιτάξω ότι δεν υπάρχει άνθρωπος με επίγνωση του εαυτού του (για να βγάλουμε όσους έχουν το ακαταλόγιστο) που να μην έχει βρεθεί μπροστά σε σταυροδρόμια αποφάσεων. Εκεί απλά δεν γίνεται να περιμένεις εσαεί ακίνητος... Γιατί με τον χρόνο κυλάει το χώμα από κάτω σου και σε πηγαίνει μονάχο του σε κάποιο στρατί. Εάν αυτό συμβαίνει συνέχεια και δεν σου δημιουργήσει κάποια στιγμή ηθικά προβλήματα ότι θα μπορούσες να είχες κουνήσει τότε το χεράκι σου για να αποφευχθούν πράγματα σημαίνει πως ΔΕΝ έχεις συνείδηση οπότε για τί καθαρότητες να μιλάμε...

Να μπω και λιγάκι in-topic, για εμένα η εκδίκηση είναι μια εσωτερική διαδικασία. Περισσότερο την πλάθω στην φαντασία μου για προσωπική δικαίωση και άμυνα σε πόνους που μου έχει προκαλέσει ένα άτομο//μια κατάσταση. Στην αρχή επαναστατώ και θέλω να κάνω ό,τι χειρότερο μπορώ (Ήλιος στον 8°, ¶ρης στον Κριό, διαλέχτε..) το αίσθημα όμως της δικαιοσύνης αργότερα πρυτανεύει (Ζυγός ωροσκόπος), έρχομαι στη θέση του (Σελήνη στον Καρκίνο) και δικαιολογώ τις πράξεις του σύμφωνα με την δική του λογική (ό,τι δηλαδή δικαιολογείται), και τελικά αφού καταλάβω ότι έτσι έπρεπε να γίνουν τα πράγματα τα αφήνω πίσω μου και προχωράω καθαρός παρακάτω (Δίδυμος).

ΕΑΝ ΟΜΩΣ βεβαιωθώ ότι μέσα στα κίνητρα του άλλου υπήρχε ίχνος κακής πρόθεσης κακοπροαίρετης εκμετάλλευσης ή ειρωνία, ΤΟΤΕ από τις τελευταίες μοίρες του Ζυγού που βρίσκεται ο ωροσκόπος μου ενεργοποιεί ολόκληρο τον Σκορπιό μπροστά του και η εκδίκηση διπλώνται σε ένα γλυκούλικο κουτάκι που τοποθετείται στην άκρη του ματιού.

Εκεί, για να την βλέπω και να την φροντίζω κάθε μέρα, παρακαλώντας να μην έρθει ποτέ η στιγμή να την ανοίξω. Καλός, χρυσός, αλλά το τελευταίο πράγμα που ανέχομαι είναι η αίσθηση ότι με έχουν χρησιμοποιήσει με ιδιοτέλεια - ειδικά εν αγνοία μου. Τι να γίνει, κανείς δεν είναι τέλειος, και αυτό είναι το δικό μου μεγαλύτερο ελάττωμα.. :unsure:

.
    Mind over matter.

.
    .
    > >

Όνομα:
    Χρυσα...

Quote Originally Posted by Δείμων View Post
    Χρύσα επίτρεψέ μου εδώ να διαφωνήσω... «Καθαρή» συνείδηση είναι εκείνη που είναι ήσυχη ότι έχει πάρει πλειοψηφικά τις δίκαιες επιλογές σύμφωνα με εκείνα που γνώριζε τη στιγμή που χρειάστηκε να τις πάρει (ωροσκόπος Ζυγός speaking). Θα μου αντιτάξεις εδώ ότι έστω και μία σκιά να έχεις στις αποφάσεις σου μπορεί να σε βαραίνει με τύψεις στην υπόλοιπη ζωή. Και θα σου αντι-αντιτάξω ότι δεν υπάρχει άνθρωπος με επίγνωση του εαυτού του (για να βγάλουμε όσους έχουν το ακαταλόγιστο) που να μην έχει βρεθεί μπροστά σε σταυροδρόμια αποφάσεων. Εκεί απλά δεν γίνεται να περιμένεις εσαεί ακίνητος... Γιατί με τον χρόνο κυλάει το χώμα από κάτω σου και σε πηγαίνει μονάχο του σε κάποιο στρατί. Εάν αυτό συμβαίνει συνέχεια και δεν σου δημιουργήσει κάποια στιγμή ηθικά προβλήματα ότι θα μπορούσες να είχες κουνήσει τότε το χεράκι σου για να αποφευχθούν πράγματα σημαίνει πως ΔΕΝ έχεις συνείδηση οπότε για τί καθαρότητες να μιλάμε...

Να μπω και λιγάκι in-topic, για εμένα η εκδίκηση είναι μια εσωτερική διαδικασία. Περισσότερο την πλάθω στην φαντασία μου για προσωπική δικαίωση και άμυνα σε πόνους που μου έχει προκαλέσει ένα άτομο//μια κατάσταση. Στην αρχή επαναστατώ και θέλω να κάνω ό,τι χειρότερο μπορώ (Ήλιος στον 8°, ¶ρης στον Κριό, διαλέχτε..) το αίσθημα όμως της δικαιοσύνης αργότερα πρυτανεύει (Ζυγός ωροσκόπος), έρχομαι στη θέση του (Σελήνη στον Καρκίνο) και δικαιολογώ τις πράξεις του σύμφωνα με την δική του λογική (ό,τι δηλαδή δικαιολογείται), και τελικά αφού καταλάβω ότι έτσι έπρεπε να γίνουν τα πράγματα τα αφήνω πίσω μου και προχωράω καθαρός παρακάτω (Δίδυμος).

ΕΑΝ ΟΜΩΣ βεβαιωθώ ότι μέσα στα κίνητρα του άλλου υπήρχε ίχνος κακής πρόθεσης κακοπροαίρετης εκμετάλλευσης ή ειρωνία, ΤΟΤΕ από τις τελευταίες μοίρες του Ζυγού που βρίσκεται ο ωροσκόπος μου ενεργοποιεί ολόκληρο τον Σκορπιό μπροστά του και η εκδίκηση διπλώνται σε ένα γλυκούλικο κουτάκι που τοποθετείται στην άκρη του ματιού.

Εκεί, για να την βλέπω και να την φροντίζω κάθε μέρα, παρακαλώντας να μην έρθει ποτέ η στιγμή να την ανοίξω. Καλός, χρυσός, αλλά το τελευταίο πράγμα που ανέχομαι είναι η αίσθηση ότι με έχουν χρησιμοποιήσει με ιδιοτέλεια - ειδικά εν αγνοία μου. Τι να γίνει, κανείς δεν είναι τέλειος, και αυτό είναι το δικό μου μεγαλύτερο ελάττωμα.. :unsure:
    συμφωνω με οσα γραφεις........απλα οπως οι πραξεις μας..οι επιλογες και οι αποφασεις μας... μας καθοριζουν η ο,τι αλλο προτιμας..ετσι και οι "συνειδησεις"διαφερουν..αλλ οι την εχουν, αλλοι την ψαχνουν,αλλοι την θαβουν...αλλοι αλλαζουν τις "οδηγιες"χρησεως...διαλεγει και παιρνεις...
    <<We dance around in a ring and suppose, but the Secret sits in the middle and knows....>>Robert Frost.

Όνομα:
    Κυριακή

Μου αρεσει παρα πολυ να εκλογικευω τα συναισθηματα και να φτιαχνω μια ομορφη "καθαρη" και πολιτικα ορθη ζωγραφια γι αυτα. Να τα βαζω μεσα σε καθως πρεπει καλουπια: τι ειναι "σωστο" να αισθανομαι και με ποιο τροπο μπορω να ταιριαξω το συναισθημα με τον καμβα... Και μετα να στεκομαι και να θαυμαζω το δημιουργημα μου [κρυβοντας κατω απο το χαλι τ' "απονερα"....] Τι καλα!!!
    Και μετα, μετα απο τοσο πολυ πολιτικα ορθο τροπο σκεψης μπουκωνω, ασφυκτιω και σκεφτομαι... πως ναι, αν δεν υπηρχαν τα ανθρωπινα παθη, αν δεν υπηρχε ΚΑΙ η εκδικηση και οι δρομοι [εως και τραγικοι] που αυτη χαραζει, δεν θα υπηρχε μεγαλη τεχνη, μεγαλη λογοτεχνια, τιποτα απ αυτα τα μεγαλα, που πατωντας πανω σε ποταπα μονοπατια και βρωμικα χωματα οδηγουν σε καθαρση την ψυχη....
    Κι ετσι καταληγουν αυτα τα πολιτικως ορθα συναισθηματα να μου φαινονται τοσο γλυκαναλατα που μου προκαλουν ναυτια!
    Γι αυτο -αν και με τρομαζει- θα συμφωνησω με την Δεσποινα για το τραγικο μεγαλειο της αποψης της, και θα ταυτιστω σε μεγαλο βαθμο με τον Δειμωνα που αφηνει ενα παραθυρακι στην ακρη του ματιου του, μια χαραμαδα ανοιχτη στην προκληση του μη αποδεκτου...
    ....και θ αφησω στην ακρη τις μικρες, "καθημερινες" και μιζερες εκδικησεις που γελοιοποιουν την λεξη και την δυναμη της.
    Καλημερα σας...:weird:
    Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
    ... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....

Όνομα:
    Αντζελα

Εγώ προσωπικά αδιαφορώ. Όταν πρόκειτε για άντρα ή για φιλία, αν δεν με θέλει μία εγώ δεν τον θέλω δέκα (Κριός με σελήνη στον Λέων). Όσον αφορά το παιδί μου και τους ανθρώπους που αγαπώ, όποιος προσπαθήσει να τους βλάψει θα με βρει μπροστά του σταράτα και αντρίκια, κι ας είμαι γυναίκα. Γενικότερα όμως έχω σημαντικότερα πράγματα να κάνω στη ζωή μου, από το να ασχολούμαι με κάποιον που δεν αξίζει. Γιατί όποιος δεν εκτιμά την αγάπη που του δίνω, την συμπαράσταση και την αφοσίωση, σίγουρα δεν κάνει για μένα. Επιπλέον όμως, όταν κάνουμε κάτι καλό, γιατί πρέπει να περιμένουμε αντάλλαγμα και υποχρέωση; Από μόνοι μας δεν τα δίνουμε; Μας βάζει κάποιος το μαχαίρι στο λαιμό; Ή από πότε όταν κάνουμε οικογένεια με κάποιον, θεωρούμε ότι έχουμε υπογράψει συμβόλαιο εσαεί; Πάντα οι άλλοι φταίνε; Εμείς γιατί δε θέλουμε να δούμε τα "σημάδια" σε όλες μας τις σχέσεις; Κατα γενική ομολογία πιστεύω ότι όποιος πάει να μας βλάψει κάπου δεν θέσαμε τα όρια μας. Και το κακό πρέπει να κόβετε από τη ρίζα πριν ακόμα καρποφορήσει. Και προπαντώς πρέπει να ξέρουμε τι ακριβώς ζητάμε από τη ζωή και τους κοντινούς μας ανθρώπους.
    Όσο καιρό εμείς σχεδιάζουμε την εκδίκηση μας, οι άλλοι προχωρούν τόσο, που ούτε με κυάλια δεν τους βλέπουμε στο τέλος. Χώρια του ότι αναλώνουμε τη θετική μας ενέργεια. Δεν είναι καλύτερα να προχωράμε και να βλέπουν οι άλλοι τι είχαν και τι χάσανε;;; Τις περισότερες φορές μάλιστα, έτσι ανακαλύπτουμε πως ήταν καλύτερα που ήρθαν έτσι τα πράγματα. Κάθε εμπόδιο για καλό - Apres la pluie le beau temps

Όνομα:
    Δεσποινα

[QUOTE=Aries&Libra;6 Ή από πότε όταν κάνουμε οικογένεια με κάποιον, θεωρούμε ότι έχουμε υπογράψει συμβόλαιο εσαεί; Πάντα οι άλλοι φταίνε; Εμείς γιατί δε θέλουμε να δούμε τα "σημάδια" σε όλες μας τις σχέσεις; Κατα γενική ομολογία πιστεύω ότι όποιος πάει να μας βλάψει κάπου δεν θέσαμε τα όρια μας. Και το κακό πρέπει να κόβετε από τη ρίζα πριν ακόμα καρποφορήσει. Και προπαντώς πρέπει να ξέρουμε τι ακριβώς ζητάμε από τη ζωή και τους κοντινούς μας ανθρώπο. Δεν είναι καλύτερα να προχωράμε και να βλέπουν οι άλλοι τι είχαν και τι χάσανε;;;
    Μια σχεση μπορει αγαπητο μελος να μην ειναι συμβολαιο αλλα επετρεψε μου να σου πω οτι η οικογενεια ειναι κατι περισσοτερο απο συμβολαιο.Οσο για τα ορια μας αυτο πεστο στις γυναικες που μετα απο 40 και 50 χρονια γαμου ο συζυγος την κανει ....με την αλλοδαπη γιατι τον αγαπησε.....,πως να προχωρησει αυτη η γυναικα;και τι να καταλαβει αυτη η γυναικα;τι εχασε; ολα τα εχασε .....πες μου αν τον εκδικηθει με οτι τροπο μπορει δεν θα του αξιζει;;;

Όνομα:
    Μαρια

Quote Originally Posted by ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ View Post
    Αγαπητη Δεσποινα επειδη δεν κατανοω το θα τον τσακισω με ολους τους τροπους,εννοεις οτι θα χρησιμοποιουσες και τα παιδια σας???επειδη εχω διαβασει τα περισσοτερα ποστ σου θεωρω οχι.Για μενα η εκδικηση σημαινει να σκαψω πρωτα τον δικο μου λακκο και μετα του αλλου.Και δεν ειναι απαραιτητο καθολου το οτι καποιος ερωτευτηκε μαι αλλη να μηδενισει τα τριαντα χρονια γαμου σας η εσενα.Εσυ θα εισαι παντα η μητερα των παιδιων του.Αν βαλεις πλωρη για εκδικηση θα χασεις οτι εχτισες μεσα σε αυτα τα τριαντα χρονια θεωρω εγω..
    δεν μιλαω επι προσωπικου αφομη πηρα...
    There are only two tragedies in life: one is not getting what one wants, and the other is getting it.
    A little sincerity is a dangerous thing, and a great deal of it is absolutely fatal.
    Oscar Wilde

Όνομα:
    Από τους 45 ένας.

Βάζεις μια ευαίσθητη παράμετρο στο θέμα Μαρία... Εντάξει, εσύ δεν χρησιμοποιείς τα παιδιά. Και αν η άλλη πλευρά στηριχτεί σε αυτό και τα χρησιμοποιήσει εκείνη? Δηλαδή αν τα δεις μια μέρα ύστερα από ένα επεισοδιακό διαζύγιο π.χ. ότι έχουν γίνει «εργαλεία» αντεκδίκησης πίεσης ή εξαναγκασμού πώς θα αντιδρούσες?... Από το απλούστερο να έρχονται και να σου λένε (παράδειγμα πάντα) πως ο μπαμπάς μας είπε ότι εσύ είσαι η κακιά που τον έδιωξες από το σπίτι (γιατί ο άλλος ήθελε και το κρεβάτι της αλλοδαπής και την κατσαρόλα της γυναίκας), μέχρι να μην τα αφήσει κάποια στιγμή να σε δούνε καθόλου επειδή για παράδειγμα δεν του γράφεις το μισό σπίτι που ναι μεν ήταν ιδιοκτησία σου αλλά εκείνος έδωσε τα λεφτά για να τελειώσει από γιαπί. Ή οτιδήποτε που βγάζει η κόντρα στην κόντρα.

Δυστυχείς ιστορίες καθημερινής δυστυχίας... :embarrest

.
    Mind over matter.

.
    .
    > >

Όνομα:
    Μαρία

[QUOTE=ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ;60703][QUOTE=Aries&Libra;6 Ή από πότε όταν κάνουμε οικογένεια με κάποιον, θεωρούμε ότι έχουμε υπογράψει συμβόλαιο εσαεί; Πάντα οι άλλοι φταίνε; Εμείς γιατί δε θέλουμε να δούμε τα "σημάδια" σε όλες μας τις σχέσεις; Κατα γενική ομολογία πιστεύω ότι όποιος πάει να μας βλάψει κάπου δεν θέσαμε τα όρια μας. Και το κακό πρέπει να κόβετε από τη ρίζα πριν ακόμα καρποφορήσει. Και προπαντώς πρέπει να ξέρουμε τι ακριβώς ζητάμε από τη ζωή και τους κοντινούς μας ανθρώπο. Δεν είναι καλύτερα να προχωράμε και να βλέπουν οι άλλοι τι είχαν και τι χάσανε;;;
    Μια σχεση μπορει αγαπητο μελος να μην ειναι συμβολαιο αλλα επετρεψε μου να σου πω οτι η οικογενεια ειναι κατι περισσοτερο απο συμβολαιο.Οσο για τα ορια μας αυτο πεστο στις γυναικες που μετα απο 40 και 50 χρονια γαμου ο συζυγος την κανει ....με την αλλοδαπη γιατι τον αγαπησε.....,πως να προχωρησει αυτη η γυναικα;και τι να καταλαβει αυτη η γυναικα;τι εχασε; ολα τα εχασε .....πες μου αν τον εκδικηθει με οτι τροπο μπορει δεν θα του αξιζει;;;[/QUOTE]

Γι' αυτό ορισμένοι υπογράφουν προγαμιαία σύμφωνα και τα τέτοια. Ο γάμος θα'πρεπε να θεωρείται συμβόλαιο (και όχι ενώπιον "Θεού" λόγω προσωπικών πεποιθήσεων) γιατί (astrologically speaking) ο 7ος οίκος συμβολίζει και τους συνεταιρισμούς. Και τα συμβόλαια είναι για να "σπάνε" όταν έρθει η ώρα τους, με τις ανάλογες ποινικές ρήτρες βεβαίως. Αν υπάρχει το συμβόλαιο σαν βάση και τα δύο "συμβαλλόμενα μέρη" μπορούν να αξιώσουν τις αποζημιώσεις τους και να μην μένει κανένας ακάλυπτος. Κι έτσι το αίσθημα της εκδίκησης περνάει σε δεύτερη μοίρα, αφού στην ουσία είναι αρνητική ενέργεια.
    Προσέχω την πόλη μου. Επιλέγω ΑΣΤΡΙΚΕΣ συγκοινωνίες.

Page 25 of 42 FirstFirst ... 15 21 22 23 24 25 26 27 28 29 35 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)