- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 241 to 250 of 277
-
07-03-2007, 01:21 PM #241
Re: Προτερήματα και ελαττώματα ζωδίων!
καλημέρα..είμαι αιγόκερος με ωροσκόπο τοξότη..βέβαια δεν μπορώ μερικές φορές να ξεκαθαρίσω αν τα προτερήματα μου μπορούν να εξελιχθούν σε ελαττώματα..:blink:
σαν αιγόκερος είμαι λίγο σκληρή αλλά αντικειμενική στην κρίση μου και πάντα μιλάω ειλικρινά προσπαθώντας βέβαια να μη πληγώσω τους άλλους..δεν μπορώ να πω ψέμματα και ούτε μπορώ να κρυφτώ... είμαι μονογαμική...πολλές φορές γίνομαι λίγο ειρωνική
σαν τοξότης μου αρέσουν τα ταξίδια...τα βιβλία, ο χορός, το θέατρο..είμαι αρκετά συζητήσιμη και ευχάριστη σε μια παρέα..είμαι ανοιχτόμυαλη
το κακό είναι ότι δίνω πολλές ευκαιρίες στους ανθρώπους...και λέω κακό γιατί συνεχίζω να την πατάω ελπίζοντας ότι ο άλλος μπορεί να αλλάξει...ακόμα ,έχω την τάση να ξεχνάω (να διαγράφω μάλλον)εύκολα γεγονότα που με έχουν στεναχωρήσει... βλέπω πολλά όνειρα και δυστυχώς σχεδόν συνέχεια βγαίνουν..πάντα όταν γνωρίζω έναν άνθρωπο προσπαθώ να τον ψυχολογήσω...είμαι πολύ ευαίσθητη αλλά δυστυχώς δε μπορώ να τα μοιράζομαι με άλλους(δεν ξέρω γιατί το κάνω αυτό)όταν είμαι στεναχωρημένη δεν το δείχνω
αυτά..!! ίσως να τα μπέρδεψα λίγο :bigsmile:
δεν ξέρω αν ταιριάζουν τα χαρακτηριστικά που σας περιέγραψα με αυτά των ζωδίων...εδώ θα μας απαντήσει ένας ειδικός:toung:
-
07-03-2007, 07:25 PM #242
χαχαχα...ναι ακριβώς αυτό ήταν το πρόβλημα και στην σχέση που είχα..ο διαφορετικός ορισμός της φράσης "είμαι με κάποιο άτομο"...πάντως πράγματι δεν είναι όλοι οι ζυγοί ίδιοι..ξέρω άντρα ζυγό που είναι σταθερότατο στις σχέσεις του και όλες του οι σχέσεις είναι μακροχρόνιες..
mpiskoto sokolatas
-
08-03-2007, 10:44 AM #243
-
12-03-2007, 03:44 PM #244
-
13-03-2007, 02:59 AM #245
-
13-03-2007, 04:42 PM #246
Ωχ...δεν ξέρω να σου πω..γιατί από ότι βλέπω είσαι Αθήνα και ο συγκεκριμένος ζυγός είναι Αθήνα...
mpiskoto sokolatas
-
14-03-2007, 01:50 PM #247
Τελικά οι ζυγοί έχουν το ελάττωμα να είναι και υπό εξαφάνιση?
Δεν μπορώ να καταλάβω τις πιθανότητες να πετύχατε τον ιδιο στην πρωτευουσα.:weird:
Για μένα χειρότερο ειναι αυτο το χαρακτηριστικό των τοξοτών:"Αχ ξέχασα να κάνω κάτι, πού το έβαλα το ...? Μμμμ κάτι ειχα να κάνω αλλά τι?" Αυτο μπορώ να πω ότι εμένα με κουράζει
-
14-03-2007, 03:46 PM #248
-
14-03-2007, 03:48 PM #249
Ιδανικό θέμα για να τους βιντεοσκοπεί κανεις. Αντε μετά να σου πουν ότι όντως εκαναν ό,τι ειχαν να κάνουν!!!
-
14-03-2007, 04:02 PM #250
mpiskoto sokolatas
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.