s
Προτερήματα και ελαττώματα ζωδίων! - Page 25
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 25 of 28 FirstFirst ... 15 21 22 23 24 25 26 27 28 LastLast
Results 241 to 250 of 277

Re: Προτερήματα και ελαττώματα ζωδίων!

καλημέρα..είμαι αιγόκερος με ωροσκόπο τοξότη..βέβαια δεν μπορώ μερικές φορές να ξεκαθαρίσω αν τα προτερήματα μου μπορούν να εξελιχθούν σε ελαττώματα..:blink:
    σαν αιγόκερος είμαι λίγο σκληρή αλλά αντικειμενική στην κρίση μου και πάντα μιλάω ειλικρινά προσπαθώντας βέβαια να μη πληγώσω τους άλλους..δεν μπορώ να πω ψέμματα και ούτε μπορώ να κρυφτώ... είμαι μονογαμική...πολλές φορές γίνομαι λίγο ειρωνική
    σαν τοξότης μου αρέσουν τα ταξίδια...τα βιβλία, ο χορός, το θέατρο..είμαι αρκετά συζητήσιμη και ευχάριστη σε μια παρέα..είμαι ανοιχτόμυαλη
    το κακό είναι ότι δίνω πολλές ευκαιρίες στους ανθρώπους...και λέω κακό γιατί συνεχίζω να την πατάω ελπίζοντας ότι ο άλλος μπορεί να αλλάξει...ακόμα ,έχω την τάση να ξεχνάω (να διαγράφω μάλλον)εύκολα γεγονότα που με έχουν στεναχωρήσει... βλέπω πολλά όνειρα και δυστυχώς σχεδόν συνέχεια βγαίνουν..πάντα όταν γνωρίζω έναν άνθρωπο προσπαθώ να τον ψυχολογήσω...είμαι πολύ ευαίσθητη αλλά δυστυχώς δε μπορώ να τα μοιράζομαι με άλλους(δεν ξέρω γιατί το κάνω αυτό)όταν είμαι στεναχωρημένη δεν το δείχνω
    αυτά..!! ίσως να τα μπέρδεψα λίγο :bigsmile:
    δεν ξέρω αν ταιριάζουν τα χαρακτηριστικά που σας περιέγραψα με αυτά των ζωδίων...εδώ θα μας απαντήσει ένας ειδικός:toung:

Quote Originally Posted by SKYLOROCK View Post
    Απλά οι Ζυγοί απ'όσο έχω καταλάβει έχουν έναν δικό τους ορισμό για τη "σχέση"...Μη δίνεις σημασία,είπαμε δεν είναι όλοι ίδιοι...
    χαχαχα...ναι ακριβώς αυτό ήταν το πρόβλημα και στην σχέση που είχα..ο διαφορετικός ορισμός της φράσης "είμαι με κάποιο άτομο"...πάντως πράγματι δεν είναι όλοι οι ζυγοί ίδιοι..ξέρω άντρα ζυγό που είναι σταθερότατο στις σχέσεις του και όλες του οι σχέσεις είναι μακροχρόνιες..
    mpiskoto sokolatas

Quote Originally Posted by mpiskoto View Post
    χαχαχα...ναι ακριβώς αυτό ήταν το πρόβλημα και στην σχέση που είχα..ο διαφορετικός ορισμός της φράσης "είμαι με κάποιο άτομο"...πάντως πράγματι δεν είναι όλοι οι ζυγοί ίδιοι..ξέρω άντρα ζυγό που είναι σταθερότατο στις σχέσεις του και όλες του οι σχέσεις είναι μακροχρόνιες..
    Αν και αδυνατώ να το πιστέψω μετά από όσα έχουν δει τα μάτια μου και έχει νιώσει η καρδούλα μου...θα το δεχτώ και δε θα τους βάλω όλους στο ίδο τσουβάλι...:toung:
    Λογικά ο άντρας Ζυγός που αναφέρεις θα σώζεται από κανάν ωροσκόπο...

Αν και αδυνατώ να το πιστέψω μετά από όσα έχουν δει τα μάτια μου και έχει νιώσει η καρδούλα μου...θα το δεχτώ και δε θα τους βάλω όλους στο ίδο τσουβάλι...:toung:
    Λογικά ο άντρας Ζυγός που αναφέρεις θα σώζεται από κανάν ωροσκόπο...
    Ή από το γεγονός ότι η κοπέλα του έχει αρκετά μεγάλη υπομονή...Χμμ..ίσως πρέπει να την ρωτήσω τι ζώδιο είναι από περιέργεια...:bigsmile:
    mpiskoto sokolatas

Quote Originally Posted by mpiskoto View Post
    Ή από το γεγονός ότι η κοπέλα του έχει αρκετά μεγάλη υπομονή...Χμμ..ίσως πρέπει να την ρωτήσω τι ζώδιο είναι από περιέργεια...:bigsmile:
    Κι εγώ την κοπέλα του ψάχνω να δω τι ζώδιο είναι...
    Μήπως τελικά έχουμε μπλέξει με τον ίδιο Ζυγό;;; :weird:

Ωχ...δεν ξέρω να σου πω..γιατί από ότι βλέπω είσαι Αθήνα και ο συγκεκριμένος ζυγός είναι Αθήνα...
    mpiskoto sokolatas

Τελικά οι ζυγοί έχουν το ελάττωμα να είναι και υπό εξαφάνιση?
    Δεν μπορώ να καταλάβω τις πιθανότητες να πετύχατε τον ιδιο στην πρωτευουσα.:weird:
    Για μένα χειρότερο ειναι αυτο το χαρακτηριστικό των τοξοτών:"Αχ ξέχασα να κάνω κάτι, πού το έβαλα το ...? Μμμμ κάτι ειχα να κάνω αλλά τι?" Αυτο μπορώ να πω ότι εμένα με κουράζει

Quote Originally Posted by Basilakis View Post
    Δεν μπορώ να καταλάβω τις πιθανότητες να πετύχατε τον ιδιο στην πρωτευουσα.:weird:
    Για μένα χειρότερο ειναι αυτο το χαρακτηριστικό των τοξοτών:"Αχ ξέχασα να κάνω κάτι, πού το έβαλα το ...? Μμμμ κάτι ειχα να κάνω αλλά τι?" Αυτο μπορώ να πω ότι εμένα με κουράζει
    Μα καλά η εξαφάνιση είναι ψωμοτύρι για έναν Ζυγό...Ρώτα κι εμάς που το ζήσαμε...:sad2:
    Όσο για τους Τοξότες αυτό που πιστεύω ότι είναι χειρότερο δεν είναι ότι ξέχασαν να κάνουν κάτι αλλά ότι επιμένουν μετά ότι το έκαναν....

Ιδανικό θέμα για να τους βιντεοσκοπεί κανεις. Αντε μετά να σου πουν ότι όντως εκαναν ό,τι ειχαν να κάνουν!!!

Quote Originally Posted by Basilakis View Post
    όχι δεν πετύχαμε τον ίδιο...ευτυχώς δλδ...

Μα καλά η εξαφάνιση είναι ψωμοτύρι για έναν Ζυγό...Ρώτα κι εμάς που το ζήσαμε...:sad2:
    Όσο για τους Τοξότες αυτό που πιστεύω ότι είναι χειρότερο δεν είναι ότι ξέχασαν να κάνουν κάτι αλλά ότι επιμένουν μετά ότι το έκαναν....
    ή ότι χτυπιούνται όταν δεν βρίσκουν κάτι ότι κάποιος του άλλαξε θέση και γιατί πειράζουν τα πράγματά τους και όταν αυτό βρεθεί κάπου αλλού η ατάκα που σκοτώνει "ααχχ ναι..εγώ το έβαλα εκεί.."
    mpiskoto sokolatas

Page 25 of 28 FirstFirst ... 15 21 22 23 24 25 26 27 28 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)