s
Τι ζώδιο είστε; Αυτοπαρουσιαστείτε... - Page 25
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας

View Poll Results: Τι ζώδιο είστε

Voters
657. You may not vote on this poll
  • Κριός

49 7.46%
  • Ταύρος

42 6.39%
  • Δίδυμοι

49 7.46%
  • Καρκίνος

69 10.50%
  • Λέων

65 9.89%
  • Παρθένος

55 8.37%
  • Ζυγός

56 8.52%
  • Σκορπιός

69 10.50%
  • Τοξότης

56 8.52%
  • Αιγόκερως

43 6.54%
  • Υδροχόος

48 7.31%
  • Ιχθύς

56 8.52%
Page 25 of 40 FirstFirst ... 15 21 22 23 24 25 26 27 28 29 35 ... LastLast
Results 241 to 250 of 393
    Όνομα:
    Χρυσα...

Re: Τι ζώδιο είστε; Αυτοπαρουσιαστείτε...

Quote Originally Posted by konstantina318 View Post
    Λοιπόν... Θα φροντίσω να είμαι όσο ειλικρινής γίνεται:bigsmile:
    Είμαι Καρκίνος με ωροσκόπο Λέων..Όταν είμαι στις καλές μου είμαι πραγματικά αξιαγάπητη,κ χαρίζω απλόχερα τριγύρω μου ευτυχία!Όταν δεν είμαι όμως καλά...είμαι εξαιρετικά ευέξαπτη,κακομούτσουνη να το πώ,με ενοχλούν όλοι κ όλα ίσως..κάπως έτσι!Αυτοί όμως που με αγαπούν πραγματικά ανέχονται τις κακές στιγμές μου γιατί ξέρουν ότι είναι στη φύση μου:bigsmile:Βέβαια τα ψυχολογικά μου σκαμπανεβάσματα ενισχύονται κ απο μια Σελήνη στους Ιχθύες,οπότε καταλαβαίνεται το μέγεθος της καταστροφήςΔοξάζω καθημερινά το Θεό για τον ωροσκόπο μου, γιατί είναι σίγουρο πως το Λιοντάρι δίνει στον "κολληματία" Καρκίνο δύναμη , αισιοδοξία, κ το απαραίτητο "ψώνιο" να αφήνει πίσω μικροπρέπειες κ πράγματα που δεν αξίζουν κ να προχωράει στην επόμενη σελίδα..leasantry:
    Καλα τα λες...θα προσθεσω οτι γκαριζεις χωρις λογο και σου γυριζει το ματι φρουτακι..οτι πρεπει ολοι να εξαφανιστουμε για το καλο μας
    !!!κ αν τυχει να μην εχεις προλαβει να καθαρισεις..τοτε πραγματικα μιλαμε για το απολυτο ΜΠΑΜ!!!! αλλα επειδη ολοι σε αγαπαμε γιατι στα δυσκολα μας στηριζεις και μας ξεμπλοκαρεις, γιατι εχεις τρελο χιουμορ και ωραια ρουχα(κυριως)απλα σε αφηνουμε να λες και να λες και να ξανα λες....και επειδη και εσυ μετα βαριεσαι να γκρινιαζεις κ να βριζεις...επανερχεσαι στον πλανητη ΓΗ!!!Κολληματιες οι καρκινοι?τι να πει κ ο γιος σου...:toung:
    <<We dance around in a ring and suppose, but the Secret sits in the middle and knows....>>Robert Frost.

Όνομα:
    dnaki

[QUOTE=xry45;61113]Καλα τα λες...θα προσθεσω οτι γκαριζεις χωρις λογο και σου γυριζει το ματι φρουτακι..οτι πρεπει ολοι να εξαφανιστουμε για το καλο μας
    !!!κ αν τυχει να μην εχεις προλαβει να καθαρισεις..τοτε πραγματικα μιλαμε για το απολυτο ΜΠΑΜ!!!! αλλα επειδη ολοι σε αγαπαμε γιατι στα δυσκολα μας στηριζεις και μας ξεμπλοκαρεις, γιατι εχεις τρελο χιουμορ και ωραια ρουχα(κυριως)απλα σε αφηνουμε να λες και να λες και να ξανα λες....και επειδη και εσυ μετα βαριεσαι να γκρινιαζεις κ να βριζεις...επανερχεσαι στον πλανητη ΓΗ!!!Κολληματιες οι καρκινοι?τι να πει κ ο γιος σου...:toung:[/QUO

Κρύβε λόγια γιατί αλλιώς θα πώ στα παιδιά οτι ήμασταν στην ίδια γειτονιά 10 χρόνια κ ενώ εγώ σε κοιτούσα χαμογελώντας για να ξεκινησει μια φιλία,εσύ γύρναγες τα μούτρα σου απο την άλλη,σαν γνήσια ψιλομύτα!!
    Oσο για τον μονάκριβό μου,τι περίμενες ???Είναι απλώς ένας γνήσιος Παρθένος !Ολα τα θέλει με τον τρόπο που τα έκανε εξ αρχής..Δε λες πάλι καλά που έχει κι έναν ωροσκόπο στο Ζυγό!
    What goes around comes around

Όνομα:
    Χρυσα...

Κρύβε λόγια γιατί αλλιώς θα πώ στα παιδιά οτι ήμασταν στην ίδια γειτονιά 10 χρόνια κ ενώ εγώ σε κοιτούσα χαμογελώντας για να ξεκινησει μια φιλία,εσύ γύρναγες τα μούτρα σου απο την άλλη,σαν γνήσια ψιλομύτα!!΄[/QUOTE]

Για αυτο φταει ο ωροσκοπος σου χρυση μου και οτι εχουμε τον αρη στο λεοντα(ε?)τωρα αν το τικ που ειχες και εξακολουθεις να εχεις:eek:οταν προσπαθεις να πλησιασεις ανθρωπο...το μεταφραζεις σε χαμογελο τι να πω...εξαλλου ο ερμης μου στον τοξοτη με κανει επικοινωνιακη και γεματη κατανοηση τι κ αν εχω μεγαλη μυτη!!!εχω μεγαλυτερη καρδια...για αυτο αλλωστε σου μιλησα:bigsmileαφου σε εφερε η ζυγος, πιο ζυγος δεν γινεται, μαμα μου στο σπιτι)
    <<We dance around in a ring and suppose, but the Secret sits in the middle and knows....>>Robert Frost.

Όνομα:
    dnaki

Quote Originally Posted by xry45 View Post
    Κρύβε λόγια γιατί αλλιώς θα πώ στα παιδιά οτι ήμασταν στην ίδια γειτονιά 10 χρόνια κ ενώ εγώ σε κοιτούσα χαμογελώντας για να ξεκινησει μια φιλία,εσύ γύρναγες τα μούτρα σου απο την άλλη,σαν γνήσια ψιλομύτα!!΄
    Για αυτο φταει ο ωροσκοπος σου χρυση μου και οτι εχουμε τον αρη στο λεοντα(ε?)τωρα αν το τικ που ειχες και εξακολουθεις να εχεις:eek:οταν προσπαθεις να πλησιασεις ανθρωπο...το μεταφραζεις σε χαμογελο τι να πω...εξαλλου ο ερμης μου στον τοξοτη με κανει επικοινωνιακη και γεματη κατανοηση τι καν εχω μεγαλη μυτη!!!εχω μεγαλυτερη καρδια...για αυτο αλλωστε σου μιλησα:bigsmileαφου σε εφερε η ζυγος, πιο ζυγος δεν γινεται, μαμα μου στο σπιτι)[/QUOTE]

Δε βαριέσαι φιλενάδα..περασμένα ξεχασμένα:bigsmile:Το θέμα είναι οτι κάποια ..στιγμή έγινε η αρχή κ τώρα είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω πως η Χρύσπα είναι καλή μου φίλη,με απεριόριστες δυνατότητες στον τομέα αυτό,καλή καρδιά:unsure:.....Κι οτι έχουμε ήδη στο ενεργητικό μας ατελείωτες ώρες συζητήσεων περί του μάταιου τούτου κόσμου:toung:
    Φιλάκια σ αγαπώ φεύγω σχολάω...Πάμε MALL???
    What goes around comes around

Όνομα:
    Χρυσα...

οχι...αγαπητο μελος κων/να... να πας μονη σου.. γιατι με ειπες απλα καλη σου φιλη...(σ αυτο φταιει ο αδερφος μου που ειναι ΣΚΟΡΠΙΟΣ....οσο να ναι επηρεαζομαι...)τι ωρα λες? ( γνησιος ΤΟΞΟΤΗΣ )

Αιγοκερως με ωροσκοπο στον Λιονταρι και σεληνη στον Κριο.Νομιζω πως το κακο μετριαζετε επειδη εχω (Ερμη,Αρη και Κρονο) στον τρελουτσικο...Τοξοτη.Τι λετε γιατρε μου?Θα ζησω?
    You have to kiss many frogs to find your prince!!!!!

Όνομα:
    Χρυσα...

Quote Originally Posted by lolitsa View Post
    Αιγοκερως με ωροσκοπο στον Λιονταρι και σεληνη στον Κριο.Νομιζω πως το κακο μετριαζετε επειδη εχω (Ερμη,Αρη και Κρονο) στον τρελουτσικο...Τοξοτη.Τι λετε γιατρε μου?Θα ζησω?
    σαν γνησιος τοξοτης ...αρχικα σε συγχαιρω για τον ωροσκοπο σου...αντε και γαι την σεληνη...τωρα για το ζωδιο σου τι να πω..μου εχει βγαλει την ψυχη:embarrest..αλλα ναι με 3 πλανητες στον τοξοτη θα ζησεις και μαλιστα και σε αλλους πλανητες...τι καλυτερο αλλωστε....

Είμαι σκορπιός με ωροσκόπο σκορπιό σελήνη στον λέοντα μου αρέσουν τα καινούρια ερεθίσματα στη ζωή την οποία προτιμώ εκρηκτική. Θέλω να ελέγχω όλα τα πράγματα που με ενδιαφέρουν ενώ στα άλλα δε δίνω δεκάρα. Τρελαίνομαι για τον έρωτα και το πάθος του. Απορώ μερικές φορές για κάποια απότομα ξεσπάσματά μου. Δεν μου αρέσει η ηρεμία. Νομίζω ότι κάποια στιγμά βαλτώνει. Αυτό το θέλω και στις σχεσεις μου. Μου αρέσει ο χορός και οι τέχνες και γιαυτό το έκανα επάγγελμα. Είμαι συναισθηματική και ευαίσθητη και όταν μου την ''κάνουν'' διαλύομαι σε χιλιάδες κομματάκια και περνάει πολύς καιρός να συνέλθω. Αυτό συμβαίνει όχι συχνα γιατί συνήθως ελέγχω που πάω...:bigsmile:

Καλημέρα παιδιά
    Τοξότης(Δίας, Ποσειδώνας, Ουρανός) με ωροσκόπο Λέων και Σελήνη στον Κριό...:embarrestΑφροδίτη στον Σκορπιό και ¶ρη στον Ζυγό...ψιλοχαμός!!!!

Όνομα:
    kat

Αιγόκερως με ωροσκόπο Ιχθύ (ακριβώς πάνω στην αλλαγή με τον Υδροχόο-ίσως και να ναι Υδροχόος τελικά), Σελήνη στο Σκορπιό, Ερμή και Αφροδίτη στον Υδροχόο και ¶ρη στο Ζυγό. Περίεργο ωροσκόπιο θα έλεγα χεχε

Page 25 of 40 FirstFirst ... 15 21 22 23 24 25 26 27 28 29 35 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 48 users browsing this thread. (0 members and 48 guests)