s
Ποιο ζώδιο θα διαλέγατε? - Page 25
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 25 of 29 FirstFirst ... 15 21 22 23 24 25 26 27 28 29 LastLast
Results 241 to 250 of 282
    Όνομα:
    Σόφη

Re: Ποιο ζώδιο θα διαλέγατε?

Απολαμβάνεις την "ταινία" και άσε τους άλλους να απολαμβάνουν βλέποντας τους λεπτοδείκτες του ρολογιού τους να κινούνται αργά..

Ούτως ή άλλως σε έχει ήδη απορροφήσει η υπόθεση και δεν έχεις μάτια και αυτιά για τίποτε άλλο..

Το ζείς βρε παιδί μου... Η δεν είναι έτσι???

Εμένα πάντως μου αρέσει έτσι.

Απολαμβάνω οτιδήποτε κάνω και αν δεν τους αρέσει η "ταινία", ας πάνε να δούν καμμιά επιστημονικής φαντασίας μήπως και χαθούν στο διάστημα και γλυτώσουμε..
    "Φτιάχνεις όμορφο μέλλον, αν ζεις όμορφο σήμερα. Γιατί το σήμερα γίνεται δυνατό παρελθόν που επιστρέφει και επηρεάζει το αύριο."

Όνομα:
    Βασίλης

Quote Originally Posted by getzaki View Post
    ... Απολαμβάνω οτιδήποτε κάνω και αν δεν τους αρέσει η "ταινία", ας πάνε να δούν καμμιά επιστημονικής φαντασίας μήπως και χαθούν στο διάστημα και γλυτώσουμε..
    όχι να μη φύγουν, κι'αυτοί κάπου θα είναι χρήσιμοι: χαρομάντηλα κόκακόλες...

κλείνω (logout) και τα λέμε αύριο

Όνομα:
    Σόφη

Μάλλον θα τα πόμε στις 8 του μήμα..
    Από σήμερα παίρνω άδεια..
    Τώρα περιμένουν τα ποτηράκια στο ποσειδώνιο για ουζάκι..
    "Καλη Χρονιά" με υγεία αγάπη χαμόγελο και ΧΑΡΑ!!!
    "Φτιάχνεις όμορφο μέλλον, αν ζεις όμορφο σήμερα. Γιατί το σήμερα γίνεται δυνατό παρελθόν που επιστρέφει και επηρεάζει το αύριο."

Όνομα:
    Ελπίδα

Δεν έψαξα για να διαλέξω, βρήκα....κι όταν το βρήκα...ήταν αργά για να το ψάξω...την είχα φάει κατακούτελα!!! Τώρα πως γίνεται ένας Υδροχόος κι' ένας Ταύρος να κάνουν χωριό μαζί... αυτό ακόμη δεν το έχω καταλάβει κι' ας έχουν περάσει τόόόσα χρόνια!!
    Όταν κάποιον ρώτησα, "που να ψάξω για να βρω
    αυτό το κάτι που γυρεύω, αυτό το κάτι που ποθώ;"

εκείνος μου απάντησε με μια ερώτηση απλή:
    «Μέσα σου ταξίδεψες; Ξέρεις ποια είσαι εσύ;»

Εγώ προσωπικά θα ρώταγα το αντίθετο...Ποιο ζώδιο νομίζετε πως αντέχει να είναι μαζί σας?!?Και θα απαντήσω ευθύς αμέσως...ως Ταύρος που είμαι κανένα...

Σίγουρα το ζώδιο είναι από τις πρώτες ερωτήσεις που κάνω όταν γνωρίζω κάποιον (με ωραίο τρόπο πάντα) αλλά δε νομίζω να με επηρέαζε στην απόφαση για το αν θα ξεκινούσα κάτι μαζί του ή οχι.Εξάλλου μην ξεχνάμε ότι δεν έχει σημασία μόνο το ηλιακό ζώδιο
    Τώρα βέβαια που την έχω πάθει άσχημα με Ζυγό αν άκουγα κι από τον επόμενο ότι ήταν Ζυγός θα πρόσεχα λίγο παραπάνω...:toung:

Quote Originally Posted by SKYLOROCK View Post
    Σίγουρα το ζώδιο είναι από τις πρώτες ερωτήσεις που κάνω όταν γνωρίζω κάποιον (με ωραίο τρόπο πάντα) αλλά δε νομίζω να με επηρέαζε στην απόφαση για το αν θα ξεκινούσα κάτι μαζί του ή οχι.Εξάλλου μην ξεχνάμε ότι δεν έχει σημασία μόνο το ηλιακό ζώδιο
    Τώρα βέβαια που την έχω πάθει άσχημα με Ζυγό αν άκουγα κι από τον επόμενο ότι ήταν Ζυγός θα πρόσεχα λίγο παραπάνω...:toung:
    Ναι η αλήθεια είναι αυτή.... Υπάρχει μια κάποια προκατάληψη σε αυτό που λες... αλλά νομιζω είναι παροδικό. Μπορεί να σκορτσάρεις στην αρχή και να προσέχεις μην συναντήσεις πάλι τα ίδια αλλά μετά όταν τον γνωρίζεις παραπάνω τον άνθρωπο είναι πιο άνετα.

Εμένα πάλι δεν ήταν ποτέ από τις πρώτες μου ερωτήσεις το "τι ζώδιο είσαι"... τώρα όμως άλλαξαν τα πράγματα καθ' ότι μυ αρέσει το αντικείμενο και προσπαθώ να καταλάβω μόνη μου τι ζώδιο ή τί ωροσκόπο μπορεί να έχει ο άλλος.

γιατί τα περισσότερα άτομα την έχουν πατήσει με ζυγό?!?!?!?
    mpiskoto sokolatas

Quote Originally Posted by mpiskoto View Post
    γιατί τα περισσότερα άτομα την έχουν πατήσει με ζυγό?!?!?!?
    Να ξέρεις κάτι...Τίποτα δεν είναι τυχαίο...

Να ξέρεις κάτι...Τίποτα δεν είναι τυχαίο...

το λέει άλλωστε και η Μαρινέλα...(αν δεν με απατάει η μνήμη μου)
    mpiskoto sokolatas

Page 25 of 29 FirstFirst ... 15 21 22 23 24 25 26 27 28 29 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)