- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 241 to 250 of 282
Thread: Ποιο ζώδιο θα διαλέγατε?
-
29-12-2006, 11:53 AM #241
Re: Ποιο ζώδιο θα διαλέγατε?
Απολαμβάνεις την "ταινία" και άσε τους άλλους να απολαμβάνουν βλέποντας τους λεπτοδείκτες του ρολογιού τους να κινούνται αργά..
Ούτως ή άλλως σε έχει ήδη απορροφήσει η υπόθεση και δεν έχεις μάτια και αυτιά για τίποτε άλλο..
Το ζείς βρε παιδί μου... Η δεν είναι έτσι???
Εμένα πάντως μου αρέσει έτσι.
Απολαμβάνω οτιδήποτε κάνω και αν δεν τους αρέσει η "ταινία", ας πάνε να δούν καμμιά επιστημονικής φαντασίας μήπως και χαθούν στο διάστημα και γλυτώσουμε.."Φτιάχνεις όμορφο μέλλον, αν ζεις όμορφο σήμερα. Γιατί το σήμερα γίνεται δυνατό παρελθόν που επιστρέφει και επηρεάζει το αύριο."
-
29-12-2006, 11:58 AM #242
-
29-12-2006, 12:00 PM #243
Μάλλον θα τα πόμε στις 8 του μήμα..
Από σήμερα παίρνω άδεια..
Τώρα περιμένουν τα ποτηράκια στο ποσειδώνιο για ουζάκι..
"Καλη Χρονιά" με υγεία αγάπη χαμόγελο και ΧΑΡΑ!!!"Φτιάχνεις όμορφο μέλλον, αν ζεις όμορφο σήμερα. Γιατί το σήμερα γίνεται δυνατό παρελθόν που επιστρέφει και επηρεάζει το αύριο."
-
31-12-2006, 12:43 AM #244
Δεν έψαξα για να διαλέξω, βρήκα....κι όταν το βρήκα...ήταν αργά για να το ψάξω...την είχα φάει κατακούτελα!!!
Τώρα πως γίνεται ένας Υδροχόος κι' ένας Ταύρος να κάνουν χωριό μαζί... αυτό ακόμη δεν το έχω καταλάβει κι' ας έχουν περάσει τόόόσα χρόνια!!
Όταν κάποιον ρώτησα, "που να ψάξω για να βρω
αυτό το κάτι που γυρεύω, αυτό το κάτι που ποθώ;"
εκείνος μου απάντησε με μια ερώτηση απλή:
«Μέσα σου ταξίδεψες; Ξέρεις ποια είσαι εσύ;»
-
05-03-2007, 04:18 PM #245
Εγώ προσωπικά θα ρώταγα το αντίθετο...Ποιο ζώδιο νομίζετε πως αντέχει να είναι μαζί σας?!?Και θα απαντήσω ευθύς αμέσως...ως Ταύρος που είμαι κανένα...
-
06-03-2007, 11:17 AM #246
Σίγουρα το ζώδιο είναι από τις πρώτες ερωτήσεις που κάνω όταν γνωρίζω κάποιον (με ωραίο τρόπο πάντα) αλλά δε νομίζω να με επηρέαζε στην απόφαση για το αν θα ξεκινούσα κάτι μαζί του ή οχι.Εξάλλου μην ξεχνάμε ότι δεν έχει σημασία μόνο το ηλιακό ζώδιο
Τώρα βέβαια που την έχω πάθει άσχημα με Ζυγό αν άκουγα κι από τον επόμενο ότι ήταν Ζυγός θα πρόσεχα λίγο παραπάνω...:toung:
-
06-03-2007, 11:55 AM #247
Ναι η αλήθεια είναι αυτή.... Υπάρχει μια κάποια προκατάληψη σε αυτό που λες... αλλά νομιζω είναι παροδικό. Μπορεί να σκορτσάρεις στην αρχή και να προσέχεις μην συναντήσεις πάλι τα ίδια αλλά μετά όταν τον γνωρίζεις παραπάνω τον άνθρωπο είναι πιο άνετα.
Εμένα πάλι δεν ήταν ποτέ από τις πρώτες μου ερωτήσεις το "τι ζώδιο είσαι"... τώρα όμως άλλαξαν τα πράγματα καθ' ότι μυ αρέσει το αντικείμενο και προσπαθώ να καταλάβω μόνη μου τι ζώδιο ή τί ωροσκόπο μπορεί να έχει ο άλλος.
-
06-03-2007, 05:58 PM #248
-
06-03-2007, 07:57 PM #249
-
06-03-2007, 10:01 PM #250
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.