s
ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΥΣ - Page 25
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 25 of 27 FirstFirst ... 15 21 22 23 24 25 26 27 LastLast
Results 241 to 250 of 270

Re: ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΥΣ

Γεια σας,ειμαι καινουρια εδω.Εδω και καποια χρονια ριχνω τα χαρτια και λεω τον καφε.Και τα 2 τα αρχισα απο μια πλακα,για να κοροιδεψω λιγο τις φιλες μου!:bigsmile:Οταν ομως ολα αυτα βγηκαν....:amazed:Εγω τα χαρτια τα ριχνω με εναν πολυ απλο και "κοριτσιστικο"τροπο.Κοβουμε 3 φορες,
    αναλογα το ονομα του προσωπου(τα γραμματα)μοιραζουμε εξισου,τελειωνουμε την τραπουλα και οπου σταματαμε,μαζευουμε και παλι και παλι μεχρι το τελος.Μετα ανοιγουμε ενα ενα φυλο και οπου διπλα χαρτια μαζευουμε.Πανω κατω ετσι τα ριχνω.Αυτο που 8ελω να ρωτησω ειναι: εχω διαφορετικο τροπο ριξιματος,εχω διαφορετικες ερμηνειες πως γινεται να βγαινουν ολα?ο τροπος μπορει να αλλαξει αλλα η ερμηνεια των χαρτιων ομως?αν αλλαξω τον τροπο και εχω τις δικες μου ερμηνειες θα βγουν?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ...

Όνομα:
    Δεσποινα

Quote Originally Posted by single_ele View Post
    Γεια σας,ειμαι καινουρια εδω.Εδω και καποια χρονια ριχνω τα χαρτια και λεω τον καφε.Και τα 2 τα αρχισα απο μια πλακα,για να κοροιδεψω λιγο τις φιλες μου!:bigsmile:Οταν ομως ολα αυτα βγηκαν....:amazed:Εγω τα χαρτια τα ριχνω με εναν πολυ απλο και "κοριτσιστικο"τροπο.Κοβουμε 3 φορες,
    αναλογα το ονομα του προσωπου(τα γραμματα)μοιραζουμε εξισου,τελειωνουμε την τραπουλα και οπου σταματαμε,μαζευουμε και παλι και παλι μεχρι το τελος.Μετα ανοιγουμε ενα ενα φυλο και οπου διπλα χαρτια μαζευουμε.Πανω κατω ετσι τα ριχνω.Αυτο που 8ελω να ρωτησω ειναι: εχω διαφορετικο τροπο ριξιματος,εχω διαφορετικες ερμηνειες πως γινεται να βγαινουν ολα?ο τροπος μπορει να αλλαξει αλλα η ερμηνεια των χαρτιων ομως?αν αλλαξω τον τροπο και εχω τις δικες μου ερμηνειες θα βγουν?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ...

γιατι να αλλαξεις τον τροπο ριξιματος;
    Αφου οπως λες μια χαρα σου βγαινουν!!!
    :nuts:
    Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
    Δ.Κ

Όνομα:
    Τονια

Quote Originally Posted by single_ele View Post

1) δεν κατάλαβα πως ακριβώς ρίχνεις τα χαρτιά....και τι χαρτιά είναι, απλή τράπουλα ή ταρώ, χαλλ ( ή χολλ κάπως έτσι μου φαίνεται τα λένε)

2) δοκίμασε και τις άλλες ερμηνείες να δεις τι ψάρια πιάνουν

3) εφόσον βγαίνουν ΟΛΑ, προτείνω να αφήσεις τους προβληματισμούς.... δε μας λες και εμάς τι κάνεις παιδί μου....:embarrest
    Η ανθρώπινη φύση δεν έχει αληθινή γνώση,
    μόνο η θεϊκή έχει

Ο άνθρωπος δεν είναι λογικό ον
    μόνο αυτό που τον περιβάλλει έχει νόηση

Quote Originally Posted by ioni View Post
    το κατάλαβα για αυτό στο είπα άλλωστε όλοι ειμαστε περείφανοι για την γλώσα ...άλλωστε η αστρολογία γεμάτοι ελληνικές λέξης είναι
    όσο για της τρις φορές το κάνουμε για να δούμε το τελικό αποτέλεσμα.....αν και εγώ το κάνω μία και καλή τα πολλα με μπερδευουν και τα ρείχνω διαφορετικα΄αλλα μα πάνκάτω την είδια σημασία
    προσωπική αποψη εκφράζω
    οταν λες δευτερη και τριτη φορα,εννοεις πως κανουμε την ολη διαδικασια που γραφεις στην αρχη 3 φορες?

καλημερα, θελω να ρωτησω αν και πως φαινετε μια εγκυμοσυνη.

Quote Originally Posted by veatriki View Post
    καλημερα, θελω να ρωτησω αν και πως φαινετε μια εγκυμοσυνη.
    Απ' την κόκκινη βούλα που θα εμφανιστεί στο τεστ εγκυμοσύνης.

Μπορούμε να βάλουμε σε ολα τα χαρτια δυο επιπλεον χαρτια απο πανω? Δεν το εχετε επισυναψει αυτο. εγω τη προηγουμενη που τα ρηξα και εκανα λαθος, δηλ εβαλα σε 4 χαρτια της χιαστης 3 επιπλεον στο καθε ενα μου βγηκαν ολα σχεδον. θα με βοηθουσατε πολυ αμα μου απαντάγατε, ευχαριστώ εκ των προτέρων!

θα ηθελα να ρωτησω κατι...με βαση τις οδηγιες τα χαρτια βγαινουν 33.Ποιο χαρτι λειπει?Καποιος εκανε αναφορα για 10 κουπα..ειναι αυτο ομως που λειπει?

Καλησπερα και απο εμενα.... Η μονη ερωτηση που θελω να κανω ειναι η εξης...Οταν ριχνω τα χαρτια ΠΑΝΤΑ ειναι η ψυχη μου το 8κουπα (που βαζω στο κεντρο) και επομενως και ολες οι κουπες ειναι τα δικα μου φυλλα ή τα φυλλα μου ειναι οτι ταιριαζει στο καστανο χρωμα μου? Το ιδιο και για τον αντρα που θελω να τα ριξω...
    Ευχαριστω πολυ...να εχετε ενα ομορφο απογευμα...

:QUOTE=pennyboss;84084]θα ηθελα να ρωτησω κατι...με βαση τις οδηγιες τα χαρτια βγαινουν 33.Ποιο χαρτι λειπει?Καποιος εκανε αναφορα για 10 κουπα..ειναι αυτο ομως που λειπει?[/QUOTE]

ΝΑΙ αυτο ειναι το 34ο!!!!!

Page 25 of 27 FirstFirst ... 15 21 22 23 24 25 26 27 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)