s
Σαγηνευτικές σχέσεις με διαφορά ηλικίας - Page 25
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 25 of 26 FirstFirst ... 15 21 22 23 24 25 26 LastLast
Results 241 to 250 of 253
    Όνομα:
    Μαρία

Re: Σαγηνευτικές σχέσεις με διαφορά ηλικίας

Είπα να μην χαλούσα το θέμα,γιατί μετά έπρεπε να πω ότι είναι στον 5ο οίκο κτλ...και δεν θέλω να γίνομαι βαρετή
    Οτι αφήνεις σε αφήνει.

Όνομα:
    Μαρία

Κοίτα,το λιοντάρι μου ρίχνει 7 χρόνια,αλλά και 10 να ήταν δεν με πείραζε,και 12..
    τα 4-5 μου φαίνονται λίγα.
    Ναι δεν μιλάω για ακραία γούστα,αλλά θυμάμαι ότι από το σχολείο δεν μ'άρεσε κανείς εννοείται.
    Ξαναρώτα με στα 50! Που εγώ θα χω τριχούλες στο πηγούνι και ο μεγαλύτερος στ'αυτιά!
    Οτι αφήνεις σε αφήνει.

Όνομα:
    Κάτια

Quote Originally Posted by maria76 View Post
    Κοίτα,το λιοντάρι μου ρίχνει 7 χρόνια,αλλά και 10 να ήταν δεν με πείραζε,και 12..
    τα 4-5 μου φαίνονται λίγα.
    Ναι δεν μιλάω για ακραία γούστα,αλλά θυμάμαι ότι από το σχολείο δεν μ'άρεσε κανείς εννοείται.
    Ξαναρώτα με στα 50! Που εγώ θα χω τριχούλες στο πηγούνι και ο μεγαλύτερος στ'αυτιά!
    Κοίτα, όταν εσύ έγραφες στο δημοτικό με στυλό και ο σύζυγος με φτερό και μελάνι, δεν το λες επιτυχία.
    Επίσης, αν εσύ έπαιζες με μπάρμπι και ο σύζυγος με πεντόβολα, ένα θέμα θα το έχετε.
    Καλό είναι να μην έκοβες την πάνα όταν εκείνος ασκούσε το εκλογικό του δικαίωμα.
    Καλό είναι η εμμηνόπαυση να συμπέσει με την πρώτη δική του τσιμπημένη εξέταση ζάχαρου.

Αυτό που δεν καταλαβαίνω, είναι γιατί να έχεις τρυχούλες στο πηγούνι στα 50. Η αδελφή μου είναι 50 και έχει κοντό μαλλί βαμμένο πλατινέ και προς το παρόν καμία τριχούλα .
    Γιατί να έχει ο σύντροφος τρίχες στα αυτιά; Μετά τα 50 γίνεσαι Χόμπιτ; ….
    « Αυτό που έψαχνα, είμαι! »

Η ερωτηση οπωs σου ειπα δεν ηταν προσωπικη,αλλα ευχαριστω που μου απαντησεs. Οπωs λεs και 12 να ηταν δεν θα σε πειραζε και σωστα μιλαs.O μωs εσυ ερωτευτηκεs !! Υποκλινομαι στο πραγματικο ερωτα!! Και στα50 νεοι θα ειστε. περιπου τοσο ειμαι εγω και χωριs τριχεs στο πηγουνι χα χα. Εχω δει απιστευτεs διαφορεs ηλικιαs,ειμαι λιγο διστακτικη στη γνωμη μου,αλλα γενικα θεωρω ιδανικο 2 ατομα να ειναι γεννημενα την ιδια δεκαετια, με σχεδον ιδια κοινωνικο-οικονομικη και μορφωτικη κατασταση. Εγω δεν εχω οψη αφρο-ουρανο,αλλα εχω ουρανο στον 7 αντιθεση με ωροσκοπο.Μονιμοτητα,τι ειναι αυτο?

Όνομα:
    Μαρία

Eχω μια θεία που είναι ξανθιά,και από τότε που τη θυμάμαι,έβγαζε τρίχες στο πηγούνι,κι η γιαγιά μου επίσης.
    Αλλά το στυλάκι της όλο δεν ήταν σαν την αδελφή σου όπως λες.Μην παρεξηγηθώ κιόλας,κι η μαμά μου στα 50 και κάτι΄..κούκλα είναι.
    Πες μου τώρα ότι με την ηλικία οι άντρες δεν βγάζουν τρίχες σε μύτη και αυτιά!
    Βγάζουν,αλλά τις αφαιρούν..εκτός αν συμβαίνει αυτό μόνο εδώ κάτω
    Οτι αφήνεις σε αφήνει.

Όνομα:
    Μαρία

Quote Originally Posted by χωριο View Post
    Η ερωτηση οπωs σου ειπα δεν ηταν προσωπικη,αλλα ευχαριστω που μου απαντησεs. Οπωs λεs και 12 να ηταν δεν θα σε πειραζε και σωστα μιλαs.O μωs εσυ ερωτευτηκεs !! Υποκλινομαι στο πραγματικο ερωτα!! Και στα50 νεοι θα ειστε. περιπου τοσο ειμαι εγω και χωριs τριχεs στο πηγουνι χα χα. Εχω δει απιστευτεs διαφορεs ηλικιαs,ειμαι λιγο διστακτικη στη γνωμη μου,αλλα γενικα θεωρω ιδανικο 2 ατομα να ειναι γεννημενα την ιδια δεκαετια, με σχεδον ιδια κοινωνικο-οικονομικη και μορφωτικη κατασταση. Εγω δεν εχω οψη αφρο-ουρανο,αλλα εχω ουρανο στον 7 αντιθεση με ωροσκοπο.Μονιμοτητα,τι ειναι αυτο?
    Στην περίπτωσή σου,ανέκδοτο με τον Τοτό!
    Οτι αφήνεις σε αφήνει.

θα φαω τη προικα μονη μου!

Quote Originally Posted by katiakiss View Post
    Συμφωνώ «σχεδόν» , γιατί κακά τα ψέματα, ο συνδυασμός Αφροδίτη\Κρόνου την θέλει την οικονομική του επιφάνεια. Οικονομική επιφάνεια και οικονομική ασφάλεια και ένα κύρος και μία αξιοσέβαστη θέση στην κοινωνία και την μάνα του και τον πατέρα του θέλει ο συνδυασμός αυτός. Απλώς τα θέλει με ένα κόσμιο και αξιοπρεπή τρόπο. Δηλαδή, η Αφροδίτη \Πλούτωνας, τον παντρεύεται και τον Λάκι Λουτσιάνο άμα λάχει. Η Αφροδίτη \Κρόνος θα σκεφτεί και τι θα πει ο κόσμος. Η Αφροδίτη\Δίας δεν αρκείται μόνο στην ύλη. Θέλει και κοσμοπολίτικη ζωή. Ανοίγματα και εμπειρίες.
    Η Αφροδίτη\Κρόνο στον άντρα, μια από τα ίδια είναι, μη νομίζεις. Μπορεί να του αρέσει η σοβαρή, η καριερίστας, η λίγο μεγαλούτσικη… Πάντως οι άνθρωποι αυτοί, δεν ερωτεύονται αναξιόπιστα ρεμάλια. Εγώ με αυτό το τρίγωνο πως την πάτησα δεν ξέρω…
    Λίγο πολύ όλες την πατήσαμε με αυτή την όψη.
    Η εν λόγω Κρόνια Αφροδίτη, είναι αυτή με την "καμμένη" γούνα, που την παταει στα νιατα της και μετα φυσαει και το γιαούρτι!
    Τα κορίτσια μου...
    Όλη η ζωή μου..!!!!

Quote Originally Posted by χωριο View Post

Καλά είναι όλα αυτά και ιδανικά.
    Όμως κάνουμε ένα μεγάλο λάθος. Υπολογίζουμε χωρίς τον ξενοδόχο στον έρωτα, που φυσικά ΔΕΝ είναι η όψη Αφροκρόνου, όσο κι αν της αρέσουν οι σοβαροί "κύριοι", αλλά ο Ποσειδώνας!
    Ναι ναι αυτός!
    Αυτός είναι η αιτία που ερωτεύεσαι κάποιον 22 χρόνια μεγαλύτερό σου και μετά "κλειδώνεις" και άντε να συνέλθεις...
    Αυτός ευθυνεται για τη "στραβομάρα" που παθαίνεις, και δεν βλέπεις πως στα 24 σου είναι αδύνατον να ένας 46άρης να αποτελεί το μεγάλο έρωτα.

Η όψη Αφροδίτης/Κρόνου ευτυχώς έρχεται κάποια στιγμή να σε συνεφέρει.
    Και πάλι καλά που υπάρχει κι ενας Κρόνος να μας συνεφέρει διότι χωρίς αυτόν, θα ήμασταν όλοι τρελοί.

(Μεταξύ μας όμως, παραδεχτείτε το ! Όλες, μα όλες είχαμε "θεματάκι" στα ...νιάτα μας με κάποιον αρκετά μεγαλύτερο! Τουλάχιστον, όσες γράφουμε εδω!)
    Τα κορίτσια μου...
    Όλη η ζωή μου..!!!!

Αναλογα το γιαουρτι. Αν ειναι ωραιο πρεπει να το απολαμβανετε!

Page 25 of 26 FirstFirst ... 15 21 22 23 24 25 26 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)