s
Ώρα να συστηθούμε (3) - Page 249
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 249 of 350 FirstFirst ... 149 199 239 245 246 247 248 249 250 251 252 253 259 299 349 ... LastLast
Results 2,481 to 2,490 of 3493
    Όνομα:
    Δεσποινα

Re: Ώρα να συστηθούμε (3)

Quote Originally Posted by mairymad View Post
    Καλησπερα...
    Καλησπερα και καλώς μας ήρθες!!
    Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
    Δ.Κ

Καλημερα σε όλους! Παρακολουθώ καιρό το site και έχω μάθει πολλά πράγματα δεδομένου ότι είμαι αρχάρια ακόμη σε ό,τι αφορά την αστρολογία.Εχει γίνει εξαιρετική δουλειά! Συγχαρητήρια!

καλο βραδυ παιδια κ χαιρομαι που ειμαι παλι μαζι σας.κριμα που χανω πολλα υπεροχα εδω μα η υγεια μου το κανει δυσκολο...ο χαρτης μου ισως δειχνει πολλα,εγω προλαβα να μαθω ελαχιστα..θαθελα φιλοι μου να με [φωτισετε],αν γινεται!φιλια μαλου. http://php56.astrowin3.org/forum/ima...lies/frown.png

Όνομα:
    Δεσποινα

Quote Originally Posted by Alfred View Post
    Καλημερα σε όλους! Παρακολουθώ καιρό το site και έχω μάθει πολλά πράγματα δεδομένου ότι είμαι αρχάρια ακόμη σε ό,τι αφορά την αστρολογία.Εχει γίνει εξαιρετική δουλειά! Συγχαρητήρια!
    Quote Originally Posted by MALOU123456 View Post
    καλο βραδυ παιδια κ χαιρομαι που ειμαι παλι μαζι σας.κριμα που χανω πολλα υπεροχα εδω μα η υγεια μου το κανει δυσκολο...ο χαρτης μου ισως δειχνει πολλα,εγω προλαβα να μαθω ελαχιστα..θαθελα φιλοι μου να με [φωτισετε],αν γινεται!φιλια μαλου. http://php56.astrowin3.org/forum/ima...lies/frown.png
    Καλώς ήρθατε στο myhoroscope
    Kαλή συνέχεια ευχομαι και καλό διαβασμα στα πολυ καλα αρθρα και θεματα λοιπον!
    Δ.Κ

Απορίες για μεσοδιαστήματα και απλανείς αστέρες

Καλημέρα σας και συγχαρητήρια για την αξιόλογη προσπάθεια.θα ήθελα να μου πείτε ποια είναι τα σημαντικότερα μεσοδιαστήματα σε ένα γενέθλιο χάρτη και ποιοι οι αποδεδειγμένα σημαντικότεροι απλανείς αστέρες.Για παράδειγμα (ο Ηλιος μου είναι στις 15 μοίρες του Αιγόκερου και ο Κρόνος στις 29,58 του Λέοντα) [I][B]ημ.γεν. 05/01/1978- 19:00. Υπάρχει κάποια σημαντική ένδειξη;
    Ευχαριστώ πολύ.

Όνομα:
    Δεσποινα

Re: Απορίες για μεσοδιαστήματα και απλανείς αστέρες

Quote Originally Posted by VEGA 1 View Post
    Καλημέρα σας και συγχαρητήρια για την αξιόλογη προσπάθεια.θα ήθελα να μου πείτε ποια είναι τα σημαντικότερα μεσοδιαστήματα σε ένα γενέθλιο χάρτη και ποιοι οι αποδεδειγμένα σημαντικότεροι απλανείς αστέρες.Για παράδειγμα (ο Ηλιος μου είναι στις 15 μοίρες του Αιγόκερου και ο Κρόνος στις 29,58 του Λέοντα) [I][B]ημ.γεν. 05/01/1978- 19:00. Υπάρχει κάποια σημαντική ένδειξη;
    Ευχαριστώ πολύ.
    Καλώς ορισες στο myhoroscope
    Δ.Κ

Για σας !!! Να με και εγω στη παρεα σας !!!

Όνομα:
    Δεσποινα

Quote Originally Posted by BILITSAA View Post
    Για σας !!! Να με και εγω στη παρεα σας !!!
    Καλωσόρισες BILITSAA
    Καλη πλοήγηση σου ευχομαι !
    Δ.Κ

Καλημέρα. Είμαι αρκετό καιρό μέλος. Νομίζω από το 2008. Αλλά πρώτη φορά συμμετέχω με κάποιο μήνυμα μου. Διαβάζω αρκετά αστρολογία από το 2007 και πλέον κάνω προβλέψεις σε φίλους και συγγενείς. Ο λόγος που συμμετέχω με αυτό το μήνυμα είναι ένα άρθρο που διάβασα για τις όψεις σελήνης αφροδίτης και τις σκοτεινές πλευρές των όψεων αυτών και δεν ήξερα που έπρεπε να γράψω για να σχολιάσω το άρθρο, που πραγματικά με εντυπωσίασε. Υπάρχουν πράγματα στη ζωή μου που δεν μπορούσα να τα δω πουθενά στο χάρτη μου. Τα δικαιολογούσα ίσως λόγω της αντίθεσης αυτών των πλανητών ή λόγω της αντίθεσης στον άξονα 2ου-8ου. Πολύ κατοπιστικό άρθο. Τώρα εξηγούνται πολλά πράγματα. Νομίζω πως είστε το καλύτερο ελληνικό αστρολογικό site. Σάς διαβάζω πάντα.

Όνομα:
    Δεσποινα

Quote Originally Posted by ιουστινη View Post
    Νομίζω πως είστε το καλύτερο ελληνικό αστρολογικό site. Σάς διαβάζω πάντα.
    Είμαστε ειμαστε!!!!
    Δ.Κ

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 54 users browsing this thread. (0 members and 54 guests)