- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 2,441 to 2,450 of 2530
Thread: Ας λεμε εδω τα "Χρονια Πολλα"
-
28-11-2012, 01:08 AM #2441
Re: Ας λεμε εδω τα ¨Χρονια Πολλα¨
Να τα εκατοστησεις αγαπημενη μου Χρυσανθη
να εχεις μια καλη ηλιακη επιστροφη!
Ευχομαι να εχεις υγεια κοριτσι μου!
τοξοτρα μου να εισαι παντα γλυκεια, χαρουμενη και να βρεις την ευτυχια και οτι εσυ επιθυμεις ολα να γινουν συντομα πραγματικοτητα!
με πολυ πολυ αγαπη
κουκιΗ χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
Δ.Κ
-
28-11-2012, 01:13 AM #2442
Re: Ας λεμε εδω τα ¨Χρονια Πολλα¨
Κούκι ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! ! ! Μου έφτιαξες το κέφι,..!!! Αχ, η ηλιακή μου αγαπητή είναι σήμερα σε σελήνη κενή πορείας! ... θα δούμε! ηλιακή ξεηλιακή εγώ θα προσπαθήσω!!! για το καλύτερο....! Και εσύ ότι επιθυμείς!!!!!!! Τα φιλιά μου τα ατελείωτα!!!!!!!!!χχχχχχχχχχχ ΧΧΧΧΧΧ
Last edited by Χρυσάνθη; 28-11-2012 at 01:28 AM.
-
28-11-2012, 01:32 AM #2443
Re: Ας λεμε εδω τα "Χρονια Πολλα"
Καλέ δε μου εμφάνισε την απάντηση! Αμάν αυτό το σαιτ Σε πείσμα του Σκρ που δε συμπαθεί τις ευχές εγώ ξετρελαίνομαι κ ας έχω τα παραπονάκια μου επειδή δεν εισακούγονται όλες κάποιες φορες,...θέλω να τις ακούω για να παίρνω δύναμη! οπότε θα ευχαριστήσω την Κούκι μου επίσημα:
Κούκι μου ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΙΛΙΡΙΝΑ! Μου έδωσες πολλή χαρά που με σκέφτηκες! Να είσαι καλά , και εσύ ότι επιθυμείς!!!!!!! Τα ατελείωτα φιλιά μου!!ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ
-
01-12-2012, 09:21 AM #2444
Καλημέρα, καλό μήνα και καλό χειμώνα!!!!!
Αγαπημένη μας κόρη του Δία, Κούκι, να ζήσεις χίλια χρόνια χρυσά κι ευλογημένα, με αφθονία σε όλους τους τομείς και σε όλα τα επίπεδα.
Σε ευχαριστώ προσωπικά που είσαι ένας φάρος ζεστασιάς,αγάπης και χαράς για όλα τα μέλη της αστρολογικής μας κοινότητας.
Έχεις την αγάπη μου και μια μεγάλη αγκαλιά!Ανάψτε το φάρο στην καρδιά σας, αφήστε το φως του να λάμπει και να γεμίζει το ΕΙΝΑΙ σας. Χωρίς καμία προσπάθεια μπορείτε να είστε ορατοί από χιλιόμετρα μακριά, να φωτίζετε τους άλλους και όλοι μαζί να είμαστε υγιείς άνθρωποι που συνυπάρχουμε στον πλανήτη μας.
-
01-12-2012, 02:41 PM #2445
-
01-12-2012, 02:48 PM #2446
Δεσποινάκι μου... χρόνια σου πολλά εύχομαι! Να είσαι γερή και δυνατή...
Να είσαι πόλος έλξης όλων των όμορφων πραγμάτων στην ζωή....
Και κάστρο ψηλά οχυρωμένο που θα απωθεί όλα τα άσχημα!Θα τα παρατήσω όλα και θα γίνω πριγκίπισσα!
-
01-12-2012, 04:03 PM #2447
-
02-12-2012, 01:16 AM #2448
Κούκι μου!!!! Χρόνια Καλά Χρόνια Πολλά, Χρόνια Όμορφα να έχεις!!!! Να χαίρεσαι την οικογένειά σου , και να καμαρώσεις γρήγορα εγγονάκια !!! Παντού να σκορπίζεις τη χρυσόσοσκονη της τοξοτίσιας αύρας της θετικής ενέργειας κ να γεμίζεις χαρά όλο τον κόσμο!...και το MyHoroscope φυσικά!!! Σε φιλώ ! (χθες πήρα απουσία,...γλυκιές υποχρεώσεις, υπόσχομαι όμως να σου τραγουδήσω live το τραγουδάκι! !!!-Μεγάλου επιτρέποντος φυσικά..)
-
02-12-2012, 02:08 AM #2449
Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
Δ.Κ
-
02-12-2012, 11:49 PM #2450
Κουκάκι,
Καθυστερημένα κι από εμένα,
τα χρόνια μου πολλά με υγεία και τύχη σε ότι κι αν επιθυμείς!
Τα κορίτσια μου...
Όλη η ζωή μου..!!!!
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.