- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 231 to 240 of 253
-
20-04-2012, 11:21 PM #231
-
20-04-2012, 11:46 PM #232
Re: Σαγηνευτικές σχέσεις με διαφορά ηλικίας
Το παλτό το έφαγα και εγώ. Σαν αυτό που έλεγα....................διαβάστε ότι βρείτε μπροστά σας.
Αλλά εγώ ρωτώντας απο που είμαστε εμείς οι γυναίκες αλλού το πήγαινα και εντελώς σε άλλες πονηριές σκεφτόμουνα να το πάω..........οψόμεθα
-
20-04-2012, 11:59 PM #233
Η όψη Αφροδίτης - Κρόνου, όσο αφορά τις γυναίκες, "φωνάζει" πως ψάχνει για σοβαρότητα καθως τα αισθήματά της έχουν μια τάση να είναι πιο συγκρατημένα και συγκροτημένα.
Επόμενο είναι να αναζητά και συντρόφους αναλόγων χαρακτηριστικών και όχι απαραίτητα "φορτωμένους", φραγκάτους, χλιδάτους και σπάταλους. Εκεί θα πρέπει να αναζητήσουμε συνδυασμούς Αφροδίτης με Δια/Ηλιο.
Τωρα σε ότι αφορά τους ανδρες, η όψη Αφροδίτης/Κρόνου ίσως να μαρτυρά πως δεν πρόκειται για κορόιδα που θα ξεμωραθούν με το πρώτο πετάρισμα της βλεφαρίδας από κάποια πονηρούλα και νεαρή τίνκερμπελ.
Προσωπικά, θα εμπιστευόμουν ιδαίτερα κάποιον άνδρα με όψη Αφροδίτης/Κρόνου, κι ας είναι και λιγάκι "ξινός". Θα στρωσει σιγά σιγά.
Άλλωστε πιο πολλές μύγες πιάνεις με το μέλι παρά με το ξύδι...Τα κορίτσια μου...
Όλη η ζωή μου..!!!!
-
21-04-2012, 12:28 AM #234
Συμφωνώ «σχεδόν» , γιατί κακά τα ψέματα, ο συνδυασμός Αφροδίτη\Κρόνου την θέλει την οικονομική του επιφάνεια. Οικονομική επιφάνεια και οικονομική ασφάλεια και ένα κύρος και μία αξιοσέβαστη θέση στην κοινωνία και την μάνα του και τον πατέρα του θέλει ο συνδυασμός αυτός. Απλώς τα θέλει με ένα κόσμιο και αξιοπρεπή τρόπο. Δηλαδή, η Αφροδίτη \Πλούτωνας, τον παντρεύεται και τον Λάκι Λουτσιάνο άμα λάχει. Η Αφροδίτη \Κρόνος θα σκεφτεί και τι θα πει ο κόσμος. Η Αφροδίτη\Δίας δεν αρκείται μόνο στην ύλη. Θέλει και κοσμοπολίτικη ζωή. Ανοίγματα και εμπειρίες.
Η Αφροδίτη\Κρόνο στον άντρα, μια από τα ίδια είναι, μη νομίζεις. Μπορεί να του αρέσει η σοβαρή, η καριερίστας, η λίγο μεγαλούτσικη… Πάντως οι άνθρωποι αυτοί, δεν ερωτεύονται αναξιόπιστα ρεμάλια. Εγώ με αυτό το τρίγωνο πως την πάτησα δεν ξέρω…« Αυτό που έψαχνα, είμαι! »
-
21-04-2012, 12:50 AM #235
Καλησπερα και απο μενα. Εχω τριγωνο αφροδιτη-κρονο,εξαγωνο αφροδιτη-δια,αφροδιτη στουs διδυμουs.Μια φορα σκεφτηκα να απιστησω,αλλα τελικα προτιμησα να χωρισω.Το θεωρησα λιγο δειλο εκ μερουs μου.Οσογια το οικονομικο μεροs,κοιταζω τη δικη μου τσεπη και οχι τι εχει ο αλλοs,αρκει να μην ειναι τεμπεληs! ΚΑΙ σαν Καρκινοs οταν εχω εγω ανεση,εχουνκαι αυτοι που αγαπω.
-
21-04-2012, 12:54 AM #236
Έτσι είναι Χωριό. Όλα είναι σχετικά , γιατί μπορεί να έχεις μία όψη , όπως αυτή του Κρόνου\Αφροδίτη, αλλά δεν την έχεις σκέτη, όπως κι εγώ. Η επιρροή του Δία και μόνο, αλλάζει όλο το σκηνικό, όπως σε μένα η ισχυρότατη επιρροή του Ουρανού προς την Αφροδίτη. Αυτός είναι ο λόγος που λέμε πάντα ότι δεν μπορείς να βγάλεις σωστό συμπέρασμα από μία μόνο όψη.
« Αυτό που έψαχνα, είμαι! »
-
21-04-2012, 01:01 AM #237
ΚatiaKiss δεν ξερω τι εννοειs με τα ρεμαλια,ομωs κι αυτα εμπειριεs μαs δινουν,αρκει να μη τα παντρευομαστε χα χα.
-
21-04-2012, 01:10 AM #238
Πολύ ευχάριστη κουβεντούλα πιάσατε..εμένα η Αφροδίτη μου είναι όλο τρίγωνα κι εξάγωνα,ή πιο χαρούμενη μες το ωροσκόπιο μου-και πως να μην είναι άλλωστε(ιχθείς-my cosmos).
Εχει εξάγωνο με Δία,και χωρίς να με έχει απασχολήσει ποτέ η οικονομική κατάσταση του άλλου,όσο περνάνε τα χρόνια θέλω να περνάω καλά-και όχι απαραίτητα έξω.Μικρότερη ήταν πιο δεδομένο αυτό,περνούσα πιο εύκολα καλά,κυκλοφόρησα αρκετά,τελοσπάντων δικαιώθηκε ο Δίας.
Αυτό που με αντιπροσωπεύει όμως είναι το τρίγωνο Αφροδίτης/Ουρανού!
Όταν έπαιζα σαν παιδάκι με τη"σπείρα" που είχαμε φτιάξει με την αδελφή και την ξαδέλφη μου,ξαφνικά έλεγα ΒΑΡΙΕΜΑΙ και έφευγα-το θυμούνται ακόμα..
Μια ζωή πίστευα πως αν μάθεις κάποιον στ'αλήθεια η ανία είναι αναπόφευκτη,σαν αρρώστια.
Από τις σχέσεις που΄είχα έφευγα από θανατηφόρα βαρεμάρα
κι αυτό που θέλω να πω είναι η αγάπη που έχω για τον Ουρανό τελικά,το έλεγα και στην Ταυρίνα τις πράλλες.
Αγαπώ τα αναπάντεχα και τις εκπλήξεις,και τα απροσδόκητα στη ζωή.Μια μέρα είδα το λιοντάρι και έτσι γνωριστήκαμε,στο χώρο της δουλειάς που ήμουν απεριποίητη και κουρασμένη.
Ισως να ήταν και η χειρότερη μέρα μου τότε,και κει που τα είχα παρατήσει...τσακ! το αγγελάκι με τα φτερά..το τι έκανε ο Ποσειδώνας είναι άλλο θέμα.
Αλλά αγαπώ τον Ουρανό,τους Υδροχόους και όλα τα στοιχεία τους,κι ας με "κυβερνάει" άλλος..
Το θέμα είναι ότι και σε μένα αρέσουν οι μεγαλύτεροι(ακμή 7ου στον Αιγόκερω),
και πάντα έχουν σύνοδο Αφροδίτης/καναπέ!
Πάντως κι ο σύζυγος έχει εξάγωνο Αφροδίτης/Κρόνου.Οτι αφήνεις σε αφήνει.
-
21-04-2012, 01:16 AM #239
Όλα καλά Μαράκι και η σύνοδος Αφροδίτη\καναπέ, ήταν το ρεσιτάλ σου απόψε! ΚΟΡΥΦΑΙΟ!!!!!!!!!!
…Αλλά τι να σου κ-άσει το τρίγωνο Ουρανού \Αφροδίτης που έχεις, όταν έχεις σύνοδο Σελήνης\Ουρανού; Πλάκα μας κάνεις; Η σύνοδος αυτή ευθύνεται για την ασύστολη ανία που νιώθεις και την ανάγκη σου για αλλαγή.« Αυτό που έψαχνα, είμαι! »
-
21-04-2012, 01:18 AM #240
Καλημερα Μαρια. Οταν λεμε διαφορα ηλικιαs για ποσα χρονια μιλαμε? Δεν εννοω το συζυγο σου,γενικα ρωταω.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.