s
Ας λεμε εδω τα "Χρονια Πολλα" - Page 237
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 237 of 253 FirstFirst ... 137 187 227 233 234 235 236 237 238 239 240 241 247 ... LastLast
Results 2,361 to 2,370 of 2530
    Όνομα:
    Χρυσάνθη

Re: Ας λεμε εδω τα ¨Χρονια Πολλα¨

Οχι πως δεν ζήλεψα που στο Κρασάκι Σοφάκι που δεν ξέρω - αλλά που από καρδιάς του εύχομαι και εγώ χρόνια πολλά και όλα τα καλά και τα πιο -πιο ανώδυνα σε όλη του ζωή - γιατί εμένα μου ευχήθηκες δίχως τούρτα δηλαδή;

Αλλά έννοια σου και σε έχω εγώ σταμπάρει και καταλάβει τι ζουζούνα είσαι "ΕΣΎ".

Ναι εσύ μαντάμ! Ξέρω και τι σκέφτηκες. Λες "λεφτά" υπάρχουν, αλλά άμα βάλω εγώ στην μπαμπόγρια -εμένα δηλαδή τοοοσα κεράκια επάνω στην τούρτα - θα καταλάβουν ότι έχω πολλά, και κρυμμένα κάτω από το στρώμα. Ομολόγησε το!

Σε συγχωρώ και αν θες να επανορθώσεις -λέμε τώρα - στείλε τούρτα στην πιο -πιο σούπερ Ιχθύ όλων των εποχών που χθες έκλεισε το πρώτο χρόνο ζωής!

Κοινώς με ένα κεράκι δύο τρυγόνια! Συμφωνείς; Το όνομα δε αυτής Ζωή !Οτι ωραιότερο μου πρόσφερε ποτέ ο καλός και μεγαλοδύναμος Θεός!

Όνομα:
    Δεσποινα

Να την χαιρεστε
    την εγγονουλα σας Ζωη
    κυρια Χρυσανθη
    Σας ευχομαι να την βλεπετε να μεγαλωνει και να σβηνει πολλα -πολλα αμετρητα κερακια !

Να τα εκατοστησει η μικρουλα !!!!!!!!!!

Υ.Γσας ζηλευω πραγματικα που εχετε γινει γιαγια
    ειναι ο μεγαλυτερος ποθος -ονειρο εχω
    να γινω και εγω γιαγια.
    Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
    Δ.Κ

Όνομα:
    Σοφία

Quote Originally Posted by ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ View Post
    Σημερα εχει τα γενεθλια της ενα πολυαγαπημενο μελος-φιλη η Σοφια -Κρασακι
    Ευχομαι Σοφουλα μου να εισαι καλα και χαρουμενη την νεα ηλιακη σου επιστροφη
    αλλα και ολες τις επομενες χρονιες που θα ερθουν!
    σε αγαπαω πολυ οπως και πολλοι απο εδω μεσα
    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
    ΝΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑΣΕΙς!!!!

Υ.Γ Αντε στην υγεια σου βρε Κρασακι μου
    Δεσποινάκι μου σε ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ που πάντα με θυμάσαι!!
    Ευχαριστώ για τις ευχές, ναι υγεία πάνω απο όλα, να είμαστε καλά και απο κει και πέρα τρέλα και όρεξη να κάνουμε αυτά που επιθυμούμε και μας κάνουν να αισθανόμαστε ότι ΖΟΥΜΕ! Αυτό προσπαθώ να κάνω! Η περασμένη χρονιά είχε πολλάα εμπόδια και κακά, αλλά αυτή ελπίζω και είμαι αισιόδοξη ότι θα ναι καλύτερη!

Δεν σας ξεχνώ, μπαίνω που και που μέσα στο τρέξιμο και επι καιρό διάβαζα αθόρυβα πολλές φορές!
    Δεσποινάκι μου εύχομαι γρήγορα γιαγιά!!! άσε τα ίδια εύχεται και η μάνα μου αλλά προκοπή δε βλέπει ακόμη..

Σε γλυκοφιλώωω!

Αααα όσο για το κρασί..με πρόδωσε το όνομα μου χτες βράδυ και έγινα κουκουρουκου με ένα ωραίο κόκκινο τόσο που χρόνια είχα να γίνω..έτσι για να θυμάμαι τη μέρα!!

Τα φιλιά μου!!
    Ο σκοπός στη ζωή είναι να πεθαίνεις νέος, όσο πιο αργά γίνεται...

Όνομα:
    Σοφία

Quote Originally Posted by maria76 View Post
    Εχει χαθεί τελευταία το κρασάκι,αλλά γιατί?
    Χρόνια πολλά και καλά φιλενάδα,και να σου πάνε όλα έτσι ώστε να επιστρέψεις!
    Μαράκι μου σε ευχαριστώ πολύυυ!!
    Μακάρι να πάνε όλα καλά και να επιστρέψω κάποια στιγμή..προς το παρόν είμαι σε ταξίδι ''αναζήτησης'' ακόμη και έχει δρόμο, αλλά θέλω πολύ να ρθω πίσω κάποια στιγμή και φυσικά όχι αφού και αν πάρω καμιά σύνταξη..
    Χάθηκα ναι, κάποια τρεχάματα και γενικά υπήρχε μια διάθεση ηρεμίας αποστασοποίησης να την πω..έφυγε νομίζω! οπότε θα σας βλέπω μεταμεσονύχτια πιο συχνά πιστεύω!

Ελπίζω όλα να ναι καλά Μαράκι!

Τα φιλιά μου!

Όνομα:
    Σοφία

Quote Originally Posted by katiakiss View Post
    Κρασάκι μας…Σοφάκι…. Ξενιτεμένο μας ψαράκι …Χρόνια πολλά! Τα καλύτερα σου εύχομαι κοριτσάκι κι εσύ ξέρεις καλύτερα ποια είναι τα καλύτερα για σένα.
    Από μένα, μόνο ευχές για υγεία και εκπλήρωση.

Κάνε φου...Attachment 4095
    Κάτια μου ευχαριστώωωω πολύυυυυ!!

Ναι υγεία και εκπλήρωση το κρατάω αυτό! Να είμαστε καλά πάανω απ'όλα!

Ωραία η τούρτα και τη χάρηκα μιας και φέτος δεν είχα αληθινή..Μετα χαράς τα σβησα τα κεράκια μιας και ήταν 13 (ναι τα μέτρησα κιόλας..) και γέλασα συγκεκριμένα με το νούμερο! Δεν χρειάστηκε και πολύ αέρας να φουσκώσω πνευμόνια..σε κάμποσο καιρό θα θέλω και βοήθεια στο φύσηγμα..
    Εύχομαι να σαι καλά Κάτια μου!!!
    Σε φιλώ!

Όνομα:
    Σοφία

Quote Originally Posted by taurine View Post
    χρόνια πολλά κρασάκι!

welcome back!
    Γεια σου taurine μου!

Ευχαριστώ πολύυ!! Να χαίρεσει το μπεμπε σου και να σαι ευτυχισμένη!!

Καλώς σας βρήκααα ντε!

Όνομα:
    Σοφία

Quote Originally Posted by Χρυσάνθη Σπίγγου View Post
    Οχι πως δεν ζήλεψα που στο Κρασάκι Σοφάκι που δεν ξέρω - αλλά που από καρδιάς του εύχομαι και εγώ χρόνια πολλά και όλα τα καλά και τα πιο -πιο ανώδυνα σε όλη του ζωή - γιατί εμένα μου ευχήθηκες δίχως τούρτα δηλαδή;

Αλλά έννοια σου και σε έχω εγώ σταμπάρει και καταλάβει τι ζουζούνα είσαι "ΕΣΎ".

Ναι εσύ μαντάμ! Ξέρω και τι σκέφτηκες. Λες "λεφτά" υπάρχουν, αλλά άμα βάλω εγώ στην μπαμπόγρια -εμένα δηλαδή τοοοσα κεράκια επάνω στην τούρτα - θα καταλάβουν ότι έχω πολλά, και κρυμμένα κάτω από το στρώμα. Ομολόγησε το!

Σε συγχωρώ και αν θες να επανορθώσεις -λέμε τώρα - στείλε τούρτα στην πιο -πιο σούπερ Ιχθύ όλων των εποχών που χθες έκλεισε το πρώτο χρόνο ζωής!

Κοινώς με ένα κεράκι δύο τρυγόνια! Συμφωνείς; Το όνομα δε αυτής Ζωή !Οτι ωραιότερο μου πρόσφερε ποτέ ο καλός και μεγαλοδύναμος Θεός!
    Κυρία Σπίγγου και ας μη με ξέρετε και ας μη σας ξέρω σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας και θα τις θυμάμαι!

όσο για την τούρτα ααα σας παρακαλώ δε θέλω ζήλειες και μη την αποπαίρνετε (την Κάτια)! Θα σας κρατήσω ένα κομμάτι καλό πάντως, το λιγότερο που μπορώ να κάνω..

Να σας ζήσει η εγγονούλα παρεμπιπτόντως που είναι και ψαρίνα!! Να ζήσουν οι ψαρίνες λέμε!

Να στε καλά !
    Last edited by κρασακι; 14-03-2012 at 05:15 AM. Reason: νύσταα..

Όνομα:
    Χρυσάνθη

Σοφάκι μου καλημέρα,

Δεν έχει σημασία που δεν γνωριζόμαστε μιας και εμείς ως γαβράκια ή οι μαριδούλες όπως μας θεωρούν οι άλλοι ( ενώ εμείς γνωρίζουμε πως είμαστε δελφινάρες και φαλαινίτσες άμα λάχει ) έχουν τον κοινό μας υπερβατικό τόπο σε μυαλά και σε καρδιά. ( Ιχθύς και εγώ βλέπεις).

Οσο για την τούρτα που μου πρόσεφερες την έφαγα πρωί -πρωί νοερά και ήδη μου έφτιαξες την μέρα. Είμαι γλυκατζού η άτιμη και σιγά μην δω τούρτα και δεν ξερογλείφομαι.

Οσο για τις ψαρίνες γενικότερα, ε τι να πω, τι να πω δεν ξέρω. Μέχρι που γνώρισα την Κάτια, είχα λίγες ευκαιρίες να μελετήσω - έξω από την αφεντιά μου - το εν λόγω ζώδιο.

Αντικατοπτρικά βλέποντας το όμως, έμαθα πολλά και εμπλουτίστηκαν οι γνώσεις μου τόσο σε ανθρώπινο όσο και σε αστρολογικό πλαίσιο. Ετσι έμαθα και να εκτιμώ και εγώ η ίδια το ζώδιο μου που κατά γενική ομολογία δεν χαίρει την εκτίμηση του κόσμου και ειδικά των αστρολόγων.

Οσο για την "ψαρινούλα μου", ε τι να πω. Χαζογιαγιά και αν με πείτε, εγώ θα φουσκώσω από απέραντο καμάρι. Ο Θεός με /μας ευλόγησε με το ωραιότερο δώρο που θα μπορούσε να μου /μας χαρίσει ποτέ!

Να είστε όλοι καλά, και εσύ Σοφάκι μου - που έχεις και το όνομα της πολυλατρεμένης μου μανούλας και ανηψιάς ) να χαίρεσαι όλες τις θαλασσοβουτιές στα ακόμα άδυτα τις ζωής σου!

Φιλ - Χρ -Σπ

Μαράκι (maria76) μου εχεις γενεθλιάκια????????

Στους φίλους τους αγαπητούς που'χουν μεγάλη αξία
    εύχομαι Χρόνια πολλά και πάνω απ΄όλα υγεία
    Τα κορίτσια μου...
    Όλη η ζωή μου..!!!!

Όνομα:
    Χρυσάνθη

Αν όντως έχεις γενέθλια maria76, σου εύχομαι χρονιά καλά και όμορφα, να σε γεμίζουν πάντα μα πάντα με χαρά! ]

Καλό σου ξημέρωμα, και κοίτα στείλε κανένα νοερό κομμάτι τούρτα.Χα,χα,χα, ..........

Φιλιά

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 42 users browsing this thread. (0 members and 42 guests)