s
Ας λεμε εδω τα "Χρονια Πολλα" - Page 235
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 235 of 253 FirstFirst ... 135 185 225 231 232 233 234 235 236 237 238 239 245 ... LastLast
Results 2,341 to 2,350 of 2530
    Όνομα:
    Δεσποινα

Re: Ας λεμε εδω τα ¨Χρονια Πολλα¨

ας του πουμε και απο εδω χρονια πολλα του Αλτεκακο μας
    εναν τον εχουμε
    πολυχρονος Σπυρο μας
    υγεια και χαρες ευχομαι!

Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
    Δ.Κ

Όνομα:
    ΕΦΗ

Πολλες, πολλες ευχες κι απο εμενα Σπυρο, παντα με τις καλυτερες μουσικες στα <Μεσανυχτα>.

Όνομα:
    Χρυσάνθη

Κάπως ετεροχρονισμένα μεν, αλλά έστω και έτσι, και εις αποκατάσταση της αλήθειας περί του ονόματος Χρυσάνθη.

Τι σε κάνει να πσιτεύεις ότι δεν είναι Χριστιανικό όνομα. Αν φυσικά κατάλαβα καλά.

Το όνομα Χρυσάνθη εορτάζεται στις 19.03 και αναφέρεται στην ονομαστική εορτή του Αγίου Χρυσάνθου και Δαρείας.

Πρόκειται για ένα μαρτυρικό ζευγάρι όπου ο πατέρας του πρώτου -ειδωλολάτρης γαρ - δεν χώνεψε την απόφαση την απόφαση του Χρύσανθου να ακολουθήσει τον Χριστιανισμό, και αφότου του επέβαλε ένα σωρό τιμωρίες στην τελική τον εξανάγκασε να παντρευτεί την Δάρεια η οποία όμως και αυτή ήταν αφοσιωμένη στον Θεό.

Οι δυό τους αποφάσισαν να μείνουν παρθένοι και κατόπιν πολλών περιπετειών και βασάνων κατέληξαν από τους εχθρούς τους στον θάνατο.

Στο δε απολυτίκιο του Χρυσάνθου αυτός αναφέρεται λόγω της καθαρότητας και της αγνότητας του ως χρυσός άνθος δηλάδη άδολος, άσπιλος, καθαρός.

Τό ότι το όνομα ως λέγεται προέρχεται απο την βαθιά ανατολή και αναφέρεται κυρίως στα γιαπωνέζικα χρυσάνθεμα όμως, δεν σημαίνει ότι το Χρυσάνθη δεν γιορτάζεται από την δική μας θρησκεία.

Το ότι πολλοί εσφαλμένως φυσικά το γιορτάζουν τα Χριστούγεννα είναι μάλλον θέμα άγνοιας και παρερμηνείας με την γέννηση του Χριστού όπου κανονικά τότε, γιορτάζει ο Χρήστος και η Χριστίνα.

Φιλ - Χρ

Όνομα:
    Χρυσάνθη

Bardon Madame,

Του ότι σου κακόπεσε θες να πεις ίσως που σε γέννησα νοερά είναι άλλου παπά ευαγγέλιο.

Να γελάσει και το χειλάκι μας λιγάκι ρε Κάτια.

Οσο για το που το έγραψα ποια ώρα, ας μου συγχωρεθεί.

Εχω γενικώς ένα θεματάκι περί του που πότε να γραφτεί τι, και πως πότε εγώ λαμβάνω γενικώς τα μηνύματα.

Υπάρχει κάποιο μπέρδεμα που ως φαίνεται δεν είναι εμφανές παρά μόνο σε εμένα αλλά όχι στην διαχείρηση. Οπότε συγχωράτε με είτε αν κάποιες φορές δεν απαντώ, ή απαντώ ετεροχρονισμένα ή όποια άλλη ανωμαλία.

Ελπίζω κατόπιν της ορθόδρομηςΑρη/Κρόνου και συναφών να μπει και ο δικός μου υπολογιστής στο κλίμα του site.

Φιλιά, με ένα τεράστιο χαρταετό.

Εγώ τον πετάω Ανω Βουλα εσύ;

Όνομα:
    Δεσποινα

Επ!Εδω ειμαι παλι!!
    Να ευχηθω στην κυρια Χρυσανθη Σπιγγου να τα εκατοστησει !
    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ να ειστε καλα .γερή.δυνατη και να μας εμπνεεται με τα αρθρα σας
    και ευχομαι καλες προβλεψεις να κανετε παντα !

Υ.Γ
    αγαπημενα μελη μου την κυρια Σπιγγου την ηξερα[οχι προσωπικα] απο
    πριν 11 χρονια.
    Επερνα τοτε ενα περιοδικο αστρολογιας που εγραφε εκει οπως και αλλοι αστρολογοι παρα πολυ γνωστοι
    ομως κατα ενα περιεργο τροπο[ τοτε δεν ηξερα ουτε τον ωροσκοπο μου ]μου αναψε το φυτιλι της αγαπης μεσα στην καρδια μου [ χωρις φυσικα να το ξερει η ιδια αφου ημουν μια απλη αναγνωστρια ενος περιοδικου ] και αρχισα σιγα σιγα να διαβαζω πιο προσεχτικα πρωτα το περιοδικο Αστρολογιας οπως και αλλα αστρολογικα περιοδικα
    οταν σταματησε να γραφει εκει τιποτα για μενα δεν ηταν το ιδιο...
    Ομως μετα απο χρονια η ζωη που μας κανει πολλα ασχημα η'' ομορφα παιχνιδια
    εμενα μου εκανε ενα ομορφο παιχνιδι και την γνωρισα εδω και μιλαω οπως και εσεις μαζι της στο myhoroscope
    κατι που ποτε δεν θα το φανταζομουν τοτε :love
    Αραγε καμμια φορα οταν θελουμε κατι παρα πολυ γινετε;;;
    ----------------
    Χρονια πολλα σας ευχομαι απο καρδιας κυρια Χρυσανθη
    να σας χαιρομαστε και ευχομαι ξανα να ειστε καλα
    να χαιρεστε τα παιδια σας και εγγονια σας!

με αγαπη
    Δεσποινα-κουκι
    Last edited by ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ; 06-03-2012 at 05:42 AM.
    Δ.Κ

Όνομα:
    Χρυσάνθη

Δέσποινα μου καλημέρα,

Καταρχάς να πω ότι με συγκίνησες αφάνταστα ενώ σε ευχαριστώ θερμά για τα ζεστά και τρυφερά σου λόγια.

Είσαι ο πρώτος άνθρωπος που μου εύχεται σήμερα που αισίως οδεύω με ταχύτητα φωτός στα Β' -ήντα..................στ, μην μας ακούσει κανείς! χε,χε,χε,

Ειλικρινά ουδόλως περίμενα -δεν με έχουν συνηθίσει κανείς σε αυτού του είδους τις τρυφερές εκδηλώσεις πρέπει να πω - και για αυτό, εξεπλάγην και ευχάριστα αλλά και κατάπληκτα.

Να είσαι πάντα καλά και ο Θεός να σου ανταποδίδει στο έπακρο την καθαρή και άδολη σου καρδιά!

Φιλιά

Όνομα:
    Δεσποινα

Σας ευχαριστω κυρια Χρυσανθη
    κραταω βαθια μεσα μου τα λογια σας ΄΄ την καθαρη και αδολη καρδια μου'' με σιγκινησατε και μενα
    θα μπορουσα να βαλω ενα like στην απαντηση σας ταπεινα-ταπεινα και γεματη ευχαριστηση
    αλλα δεν μου φτανει !!! Νιωθω τοσο ομορφα τωρα και βασικα ειμαι ανθρωπος που χαιρεται με εναν καλο λογο ''η μια πραξη μικρη μεγαλη δεν εχει σημασια..
    Ξερετε ειναι πολυ σημαντικο ο αλλος να βλεπει μεσα στην ψυχη του αλλου
    και να λεει οτι εχεις καθαρη καρδια
    για αυτο σαν εξωστρεφης Τοξοτινα που εκφραζει αυτο που νιωθει αληθεινα και αυθορμητα
    σας ευχαριστω πολυ απο καρδιας !
    Δ.Κ

Όνομα:
    Κάτια

Χρυσάνθη μου χρόνια σου πολλά! Θα σου ευχηθώ υγεία , πληρότητα και αγάπη. Στα χρονάκια που κλείνεις σήμερα, ξέρεις ότι αυτά είναι το κυρίως πιάτο της ζωής. Όλα τα άλλα είναι νόστιμες σάλτσες και ορεχτικά.
    Σου αφιερώνω και κάτι που ξέρω ότι θα σου αρέσει.
    ...Τάνια Τσανακλίδου - Μοίρες - YouTube .....
    « Αυτό που έψαχνα, είμαι! »

Όνομα:
    Χρυσάνθη

Είσαι εσύ αγαπημένη μου Κάτια που για άλλη μία φορά – σαν εκείνο το βράδυ που ξανά τότε με είχες βάλει σε Τσανακλίδου – και δες πάλι εσύ ήσουν εκείνη που με έκανες να χορέψω ……………..υπέροχο το τραγούδι.

Μόνο με μία διαφορά: όταν εγώ γεννήθηκα οι μοίρες πιάσανε δουλειά αλλά ήταν ζαβή η μέρα και μπέρδεψαν τα καβούρια και ακόμα προσπαθούν να τα ξεμπλέξουν ………..μα που οι δόλιες να τα καταφέρουν! Χα,χα,χα,

Χίλια καλά να έχεις και σε ευχαριστώ εκ βάθους ψυχής και πνεύματος για τις ευχές σου.

Φιλιά

Όνομα:
    Λίντα

κ. Χρυσάνθη ,
    Χρόνια σας Πολλά , καλά και ευτυχισμένα.
    Να είστε πάντα χαρούμενη, υγιής και να συνεχίσετε πάντα να γράφετε εδώ μ' αυτό τον εντελώς δικό σας, μοναδικό τρόπο, που πολύ αγαπάμε......

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)