s
ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΥΣ - Page 23
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 23 of 27 FirstFirst ... 13 19 20 21 22 23 24 25 26 27 LastLast
Results 221 to 230 of 270

Re: ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΥΣ

Quote Originally Posted by MARGO38 View Post
    ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΑΝ ΠΕΦΤΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ 8 ΚΟΥΠΑ ΝΤΑΜΑ ΚΟΥΠΑ ΑΣΣΟΣ ΣΠΑΘΙ ΚΑΙ ΝΤΑΜΑ ΚΑΡΩ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
    Εγω το εχω τα λογια της κουπα(8 κουπα) για γαμο η σχεση(αν ειναι ορθιο) σε φιλη η γυναικα επιπολαια(καρο) η απο την οποια περιμενει υποστηριξη.

Quote Originally Posted by KALIANA View Post
    καλησπέρα σε όλους
    διάβασα το θέμα και το βρήκα πολύ ενδιαφέρον!
    προσπαθώ ακόμα να το κατανοήσω.μπορεί κάποιος να με βοήθησει στην ερμηνεία ?
    στο τελευταίο κομμάτι που βγάζουμε τετράδες ποια μπορει να ειναι η ερμηνεια οταν βγαίνει το 2 μου δίπλα στον ασσο σπαθί και το 3μου με το 3 του συντρόφου μου δηλαδή(2 κουπα 1 σπαθι 3 κουπα 3 σπαθι) και οταν βγαίνει 1 κούπα 2 σπαθί 1 σπαθί 2 κούπα?
    ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας και την οποια βοήθεια σας
    φιλιά

Προφανος τωρα που σου γραφω να εχει συμβει ηδη,αλλα!
    Ως προς στην σχεση(αν υπαρχει) σκοπευεις συντομα να κανεις σε συναντηση μαζι του κατι σταθερο.
    Σε περιπτωση που δεν υπαρχει βλεπω ενα ενδιαφερον συντνομα για σχεση σοβαρ με
    αντρα(3 σπαθι).

Όνομα:
    κωνσταντινα

ΣΕ ευχαριστώ πάρα πολύ για τη βοήθεια σου!!!!
    φιλιά πολλά

sorry re paidia giati kai egw exw 33 xaria sta xeria mou kai oxi 34?

Καλησπερα ! Ειναι γιατι εχει ξεχαστει το 10 κουπα , που ειναι χαρα- χαρουμενα λογια .

Καλησπέρα παιδιά και καλές γιορτές να έχουμε! Θα ήθελα μια γνώμη...
    'Οταν πέφτει ¶σσος καρό δίπλα ή απέναντι (χιαστί) απο κρεβάτι, πως το ερμηνευεται; Επίσης πως ερμηνεύεται το 10 καρό με κρεβάτι; Αυτοί οι 2 συνδυασμοί με έχουν μπερδέψει πολυ, και μου τυχαίνουν συχνά!
    Επίσης, αν θεωρήσουμε ότι εγώ είμαι κούπα, στο δικο μου το ρίξημο (με 8 κούπα στη μέση) όπου πέφτει χαρτί σπαθί π.χ 6 σπαθί ή 4 σπαθί, είναι δικό μου ξεσήκωμα και το δικό μου σπίτι επείδη είναι δικό μου ρίξημο, ή του καλού μου επειδή τον αντιπροσωπεύει το σπαθί; Τέλος, ¶σσος μπαστούνι (χωρισμός) όταν πέσει ανάποδα τι σημαίνει; Εύχαριστω εκ των προταιρων!!!

7. Re: ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΥΣ

Quote Originally Posted by repose View Post
    Εγω το εχω τα λογια της κουπα(8 κουπα) για γαμο η σχεση(αν ειναι ορθιο) σε φιλη η γυναικα επιπολαια(καρο) η απο την οποια περιμενει υποστηριξη.
    Αν διαβάσεις την ερμηνεία των χαρτιών του συγκεκριμένου ριξίματος θα δεις ότι είναι τελείως άλλο...διάβασε την πρώτη σελίδα..
    Χρόνια ππππππππολλάάάάάάάάά!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!
    Φοβάμαι μήπως μια μέρα
    με αφήσουν ΌΛΟΙ.....
    και μείνουν ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ....!ΧΙ ΧΙ!!

8. Re: ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΥΣ

Quote Originally Posted by MARGO38 View Post
    ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΑΝ ΠΕΦΤΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ 8 ΚΟΥΠΑ ΝΤΑΜΑ ΚΟΥΠΑ ΑΣΣΟΣ ΣΠΑΘΙ ΚΑΙ ΝΤΑΜΑ ΚΑΡΩ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
    νομίζω πως κάποια μεγάλη γυναίκα (μητέρα σου ή μητέρα του) σε πιέζει για γάμο στην πρώτη περίπτωση ή σε θέλει για νυφούλα στη δεύτερη!!!!!!!!!!!!νομίζω
    Φοβάμαι μήπως μια μέρα
    με αφήσουν ΌΛΟΙ.....

9. Re: ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΥΣ

Quote Originally Posted by sugarzd View Post
    Καλησπέρα παιδιά και καλές γιορτές να έχουμε! Θα ήθελα μια γνώμη...
    'Οταν πέφτει ¶σσος καρό δίπλα ή απέναντι (χιαστί) απο κρεβάτι, πως το ερμηνευεται; Επίσης πως ερμηνεύεται το 10 καρό με κρεβάτι; Αυτοί οι 2 συνδυασμοί με έχουν μπερδέψει πολυ, και μου τυχαίνουν συχνά!
    Επίσης, αν θεωρήσουμε ότι εγώ είμαι κούπα, στο δικο μου το ρίξημο (με 8 κούπα στη μέση) όπου πέφτει χαρτί σπαθί π.χ 6 σπαθί ή 4 σπαθί, είναι δικό μου ξεσήκωμα και το δικό μου σπίτι επείδη είναι δικό μου ρίξημο, ή του καλού μου επειδή τον αντιπροσωπεύει το σπαθί; Τέλος, ¶σσος μπαστούνι (χωρισμός) όταν πέσει ανάποδα τι σημαίνει; Εύχαριστω εκ των προταιρων!!!
    κάτι "παίζει" στη δουλειά σου νομίζω!!!!!!!!!!!!!κάποιος που σε θέλει και έχετε επαγγελματική συνεργασία ίσως...ο ¨Ασσος μπαστούνι ανάποδα δεν ξέρω...μήπως όχι τελειωμένος χωρισμός?έχει εξαφανιστεί και το κορίτσι που ξεκίνησε το θέμα!!!!!!!!φτου!!!!!!
    Φοβάμαι μήπως μια μέρα
    με αφήσουν ΌΛΟΙ.....

Quote Originally Posted by εφη ταδε-ταδε εφη View Post
    κάτι "παίζει" στη δουλειά σου νομίζω!!!!!!!!!!!!!κάποιος που σε θέλει και έχετε επαγγελματική συνεργασία ίσως...ο ¨Ασσος μπαστούνι ανάποδα δεν ξέρω...μήπως όχι τελειωμένος χωρισμός?έχει εξαφανιστεί και το κορίτσι που ξεκίνησε το θέμα!!!!!!!!φτου!!!!!!
    µ
    Ευχαριστώ πολύ για την γρήγορη απάντηση! :bigsmile: Για τον ¶σσο μπαστούνι αυτό που λες έχω καταλάβει και γω....χωρισμός που ίσως να μην είναι οριστικός. Όσο για το κρεβάτι μαζί με επάγγελμα/χρήματα δυστηχώς πέφτει στα δικά του χαρτιά!!! Όσο για τα χρώματα μπορεί κανείς να μου το διευκρινήσει ;;;;; Δηλαδή, στο ρίξημο του καλού μου οι κούπες αντιπροσωπεύουν εμένα και στο δικό μου ρίξημο τα σπαθιά εκέινον π.χ στο δικό του ρίξημο 9 σπαθί και 2 κούπα σημαίνει οτι σκέφτεται κρεβάτι μαζί μου ή γενικά κρεβάτι ;;;; Αχ CTT γιατί μας άφησες; Φτου και ξανα φτου!

Page 23 of 27 FirstFirst ... 13 19 20 21 22 23 24 25 26 27 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)