s
Ώρα να συστηθούμε (3) - Page 226
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 226 of 350 FirstFirst ... 126 176 216 222 223 224 225 226 227 228 229 230 236 276 326 ... LastLast
Results 2,251 to 2,260 of 3493
    Όνομα:
    Ιωάννα

Re: Ώρα να συστηθούμε (3)

Καλησπέρα σε όλους!Είμαι καινούρια φίλη.Δεν ξέρω πολλά πράγματα αλλά μου αρεσουν πολύ και θέλω να μάθω!Είναι πολύ ενδιαφέροντα όλα τα θέματα!

Όνομα:
    Δεσποινα

Quote Originally Posted by ροκο View Post
    Καλησπέρα σε όλους!Είμαι καινούρια φίλη.Δεν ξέρω πολλά πράγματα αλλά μου αρεσουν πολύ και θέλω να μάθω!Είναι πολύ ενδιαφέροντα όλα τα θέματα!
    Kαλημερα και καλώς μας ήρθες
    Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
    Δ.Κ

kalhmera kalos sas brhka

Όνομα:
    Δεσποινα

Quote Originally Posted by natassa74 View Post
    kalhmera kalos sas brhka
    Καλώς όρισες natassa 74
    Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
    Δ.Κ

καλησπέρα κι απο εμενα. ειχα γραφτει στο παρελθον αλλα λογω προβληματων, τελικως τωρα επανερχομαι μετα απο χρονια. θα ηθελα να με βοηθησετε απο ποια αρθρα να ξεκινησω. ειμαι τελειως ασχετη, και τα αρθρα που βρισκω ειναι για προχωρημενους. προφανως δεν ξερω που να ψαξω. υπαρχει καποια ενοτητα σαν μαθηματα ή πρεπει να πληρωσω για να συμμετασχω στα μαθηματα που παρεχετε? οταν λεω ασχετη εννοω ασχετη!!!

ευχαριστω πολυ!

ειμαι διδυμακι, μολις παντρεμενο, ετων 33 και πολυ αισιοδοξη και χαρουμενη σαν ανθρωπος! ως κλασικο διδυμακι ασχολουμαι με 100 διαφορετικα πραγματα και πολυ μου αρεσει!!!
    Θέλω να σου κάνω ότι η άνοιξη στις κερασιές

Όνομα:
    Χρυσάνθη

Καλώς μας ήρθες ξανά Χριστινάκι.

Πρώτα από όλα να σου ευχηθώ καλά Χιστούγεννα και Χρόνια Πολλά για την επικείμενη ονομαστική σου εορτή, για την περίπτωση που κάτι με αποτρέψει να πω δυό λόγια σε όλους που γιορτάζουν την επίμαχη μέρα.

Σαν Δίδυμοι που είσαι, κατανοώ την πολυμέρεια και την ανάγκη σου για μάθηση. Λόγω του ότι πολλοί νεόφερτοι μας φίλοι έθεταν ανάλογα ερωτήματα και απορίες σαν τις δικές σου, έγραψα ένα εκτενέστατο άρθρο για όλα όσα αφορούν τα άτομα και που δεν έχουν ακόμα εξοικειωθεί με τα θέματα της αστρολογίας, και για εκείνους που κάνουν σιγά -σιγά τω πρώτα τους μαθησιακά βήματα σχετικά.

Δεν είμαι σε θέση να σε ενημερώσω για το πότε θα δημοσιευτεί καθώς αυτό εξαρτάται αποκλειστικά από την διαχείριση του Myhoroscope.

Μέχρι τότε όμως, κάνε μας τις επισκεψούλες σου και να είσαι σίγουρη πως όλο και κάτι θα ανακαλύψεις που θα σου κινήσει το ενδιαφέρον και δεν θα έχεις και τόσο δυσκολία να μπεις στο κλίμα του.

Να είσαι πάντα χαρούμενη και έξω καρδιά!

Φιλικά,

Χρυσάνθη Σπίγγου

εγινε!! ευχαριστω πολυ για τις ευχες κι ανταποδιδω! θα περιμενω το αρθρο!
    Θέλω να σου κάνω ότι η άνοιξη στις κερασιές

Καλα Χριστουγεννα με υγεια σε ολους!!!

Kαλησπερα και χρονια πολλα. Εχω ξανασυστηθει, αλλά επειδη αργησα να μπω, εχω χασει και τη μερα που ειχα μπει.
    Θα ηθελα να κανω καποιες ερωτησεις, αλλά δεν ξερω ποιες επιτρεπονται, ποιες θεωρουντε λαθος για το φορουμ, γιατι ειχα κανει μια ερωτηση και δεν την βλεπω πλεον, πιθανον διαγραφτηκε επειδη θεωρηθηκε ισως οτι προσπαθω να λαβω γνωση δωρεαν. Ωστοσο, επειδη θα με ενδιαφερε πολυ να εχω μια ατομικη προβλεψη, θα ηθελα να μου πειτε τι πρεπει να κανω και που να απευθυνθω φυσικα με το αζημειωτο.
    Σας ευχαριστω, ελπιζω να εχω μια απαντηση, σκοπος μου δεν ηταν να κανω καταχρηση της γνωση σας, ουτε να σας προσβαλλω. Νομιζω ειχα κανει μια ερωτηση στις συναστριες. Anyway το παμε απο την αρχη. Ενδιαφερομαι για ατομικη προβλεψη και περιμενω μυνηματα σας. Ευχαριστω εκ των προτερων και καλες γιορτες.

Όνομα:
    Χρυσάνθη

Αγαπητή Sallina καλημέρα και χρόνια πολλά σε εσένα προσωπικά και σε όλους τους αγαπημένους σου.

Χαίρομαστε άπαντες για την επανόδο σου και εγώ προσωπικά σου εύχομαι καλή και ευχάριστη περιήγηση. Σχετικά με το θέμα που εκθέτεις όπως το το εκθέτεις δεν είμαι σε θέση να να πω κάτι καθώς και εγώ επανήλθα το τελευταίο οκτάμηνο μετά από αρκετό καιρό απουσίας μου.

Τώρα το ότι ενδιαφέρεσαι για την ανάλυση κάποιας συναστρίας, μπορείς εάν θέλεις να αποτανθείς στο 210 - 96 35 955 - Κιν. 69 37 27 74 76 οποιαδήποτε μέρα και ώρα εκτός τις μεσημβρινες απο 15.30 -18.00.

Προσωπικά ασχολούμαι -σχετικά άρθρα μου ίσως εντοπίσεις στο σαιτ εδω και εκεί - με την καρμική καθώς και συστημική αστρολογία.

Περί της καρμικής αστρολογίας τα περισσότερ πράγματα είναι σε όλους γνωστά. Οοσον αφορά την συστημική αστρολογία είναι ένας απολύτως καινούριος τομέας για τον οποίο πρόκειται να γίνουν μελλοντικά αναφορές σε σχετικά άρθρα μου.

Ωστόσο τυχόν πρόσθετα ερωτήματα απορίες είναι προτιμότερη η προφορική επικοινωνία.

Αν λοιπόν νιώθεις ότι θα μπορούσα να σε διαφωτίσω σε κάποιο τομέα απο τους παραπάνω, θα το κάνω μετά μεγάλης μου χαράς.

Εύχομαι, χαρά ευεξία, υγεία και πάνω από όλα καλή και θετική διάθεση.

Φιλικά,

Χρυσάνθη Σπίγγου

Σύμβουλος Καρμικής /Συστημικής Αστρολογίας

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 35 users browsing this thread. (0 members and 35 guests)