- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 2,251 to 2,260 of 2530
Thread: Ας λεμε εδω τα "Χρονια Πολλα"
-
28-11-2011, 02:46 AM #2251
Re: Ας λεμε εδω τα "Χρονια Πολλα"
ΚΟύυκι!! ... Και εσύ το ξέρεις,...δεν μπαίνω συχνά εδώ...αλλά μετα το κατσάδιασμα που έφαγα σε θυμάμαι καμιά φορά και λέω καλέ μπες να δεις ποιός γιορτάζει και πατάω like στις ευχές των άλλων μελών, τύπου, το εύχομαι κι εγώ με τη σειρά μου! Σήμερα είπα κάτσε να δεις που έχει τέλεια μνήμη!! ΜΠορεί να το θυμήθηκε!!! Σε ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ!!! Σου ανταποδίδω τις υπέροχες ευχές σου!! Άσχετο, εσύ κατάλαβες τίποτα από την Αφροδίτη που πέρασε από πάνω μας??? Εγώ τίποτα πάλι! Το πράγμα είναι αυτό!! Τέτοια κατάθλα πια! Έχω μεγαλώσει, έχω απογοητευτεί, τι να πω δεν ξέρω, με έχει χτυπησει αλύπητα και λέω έχε γούστο να χάσω και την αισιοδοξία μου!! Αν είναι ποτε΄δυνατόν! Ένας Τοξότης με 5 Τοξότες!! Δεσποινάκι να κρατάμε γερά !!! Σε φιλώ!!!!!!!!!!!! χχχ
-
28-11-2011, 10:35 AM #2252
Χρυσανθη μου χανουμε εμεις ποτε την αισιοδοξια μας μπρε;;;
ειπα να παιξω κανενα κινο ,τζοκερ κατι βρε αδερφε οταν εκατσε πανω στον Ηλιο και τριγωνισε συναμα και τον Δια μου αλλα τζιφος..αντε απ 'εδω και εσυ μωρη Αφροδιταρα ειπα
:eek:χαχααα!!!
Την αγαπη μου να εχεις και σημερα να περασεις καλα σου ευχομαι!Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
Δ.Κ
-
01-12-2011, 07:13 AM #2253
Ανάψτε το φάρο στην καρδιά σας, αφήστε το φως του να λάμπει και να γεμίζει το ΕΙΝΑΙ σας. Χωρίς καμία προσπάθεια μπορείτε να είστε ορατοί από χιλιόμετρα μακριά, να φωτίζετε τους άλλους και όλοι μαζί να είμαστε υγιείς άνθρωποι που συνυπάρχουμε στον πλανήτη μας.
-
01-12-2011, 08:37 AM #2254
-
01-12-2011, 10:17 AM #2255
Καλημέρα Δεσποινούλα και χρόνια σου πολλά!
Τον τελευταίο καιρό οι ευχές εδώ έχουν γίνει μόδα πασέ, αλλά με σένα που είσαι πορτιέρης στο site control και ευχοφύλακας , είσαι η χαρά του ευχόμενου. Κράτα λίστα λοιπόν…
Σου εύχομαι υγεία για σένα και τους ανθρώπους που αγαπάς, απροσδόκητες χαρές και ευλογίες που ούτε καν τις έχεις φανταστεί. Το ωραίο στη ζωή, είναι οι ευχάριστες εκπλήξεις. Ξέρω ότι κι ένα εγγονάκι δεν θα σου κακόπεφτε , οπότε βάλε κι αυτό στη λίστα. Τόσο μικρή που απέχτησες παιδιά, θα είσαι η γιαγιά με το πιο trendy άβαταρ στη χώρα.
Τόσο μικρή που ξεκίνησες την έγγαμη ζωή σου και ακόμα πορεύεσαι, έχω την έμπνευση να σου αφιερώσω αυτό το τραγούδι, γιατί ξέρω ότι τέτοιες μέρες γίνονται γερές ανασκοπήσεις. «Όταν γνωριστήκαμε ήμουν τόσο και τώρα είμαι τόσο. Για φαντάσου! Τόσα χρόνια!» . Αδυσώπητο το λογιστήριο της ζωής!
Έλα ένα για πάρτη σου….
« Αυτό που έψαχνα, είμαι! »
-
01-12-2011, 10:38 AM #2256
Κατια μου σε ευχαριστω πολυ για τι πραγματικα ομορφες ευχες σου!!!
Ευχομαι και εγω να εχεις παντα την υγεια σου
με αγαπη κουκιΗ χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
Δ.Κ
-
01-12-2011, 01:25 PM #2257
Κουκάκι, να ζήσεις χίλια χρόνια,
σαν τον Δία,
χαρούμενη,
ευτυχισμένη,
γερή και..
πάντα γεμάτη θετική ενέργεια!!!!!!!!
Να χαίρεσαι όσους αγαπάς!Τα κορίτσια μου...
Όλη η ζωή μου..!!!!
-
01-12-2011, 02:59 PM #2258
-
01-12-2011, 04:31 PM #2259
Νατα τα τοξοτάκια μας (πώς λέμε τα ναυτάκια μας) τα μπιρμπιλομάτικα....
Χρόνια σου πολλά Δέσποινα και από μένα...! να είσαι γερή και ότι επιθυμείς σου εύχομαι!
Χμμ για να δούμε στην αρχική μας σελίδα που δείχνει τους πλανήτες τώρα τι λέει για την ηλιακή σου επιστροφή....
Σελήνη στον Υδροχόο (δεν ξέρω ωρα βέβαια...) σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα...not bad...θα μας βγάλεις ακόμα μεγαλύτερη ευαισθησία στην φετινή σου χρονιά στις ιντερνετικές σου επαφές?σε τρίγωνο η σύνοδος αυτή με τον Κρόνο....not bad!
Αφροδίτη σε σύνοδο ακριβείας με τον Πλούτωνα και όλο αυτό σε τρίγωνο με τον Άρη αλλά και το Δία...not bad at all!
και το βαρύ πυροβολικό για εμάς τα μεταβλητά την περίοδο αυτή....άρης από την παρθένο σε τετράγωνο ακριβείας με τον Ήλιο σου...και καλά ξεμπερδέματα....Θα τα παρατήσω όλα και θα γίνω πριγκίπισσα!
-
01-12-2011, 05:24 PM #2260
Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
Δ.Κ
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 47 users browsing this thread. (0 members and 47 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.