- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 211 to 220 of 468
Thread: Μέθοδος χαρτομαντείας
-
16-06-2006, 07:51 PM #211
Re: Μέθοδος χαρτομαντείας
Υπομονή κορίτσια!!!
Η ζωή δεν είναι μόνο τα χαρτιά...
-
17-06-2006, 06:37 PM #212
Το χαρτί δεν μπορεί να περιμένει. Φορτίζεται αρνητικά και μετά δίνει λανθασμένες εντυπώσεις για επαΝΑΑΑΑΑσύνδεση Μήτσου Κατίνας και την μομφή την εισπράττει ο μάντης.
Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook
Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.
-
18-06-2006, 09:31 PM #213
Originally Posted by Pisces girl
Μαράκι που εισαι? Σε χάσαμε! Το κοινό σου αυξάνετε! Έχω κι εγώ απορία για τις ερμηνίες στα παραπάνω χαρτιά. Ακόμα θα ήθελα αν μπορούσες να εξηγήσεις λίγο ακόμα τον τρόπο που διαβάζουμε το τρίτο στάδιο. Ευχαριστώ!
-
19-06-2006, 01:42 AM #214
Μαρακι τι εγεινες ? εισαι καλα??
-
19-06-2006, 02:07 AM #215
Μη μου αγχώνεστε!
Το καλοκαίρι ήρθε, το επιβεβαιώνει και ο Κος Μαντάς άλλωστε στο άρθρο του! Αφήστε λίγο το Μαράκι να χαλαρώσει! Χαλαραααααά!:toung:
-
19-06-2006, 09:53 AM #216
παιδιά καλημέρα , λοιπον για να μην ανησυχείτε ...χαθηκα λιγάκι γιατί οι δουλειές αυξήθηκαν και ειμαι λιγάκι κουρασμένη καθημερινά ...δουλεύω σε ενα ιντερνετ καφε και λόγω τουρισμού οι θέσεις στον υπολογιστή ειναι τις περισσότερες φορές πιασμένες ...
αυτη ειναι ο λόγος που τωρα τελευταία και όσες φορές χάνομαι έχω δουλίτσα και δεν μπορώ να ασχοληθώ με αυτα που θέλω!!!
τα πρωινά που κάθομαι όταν ανοίγω το μαγαζί και ειναι χαλαρά κοιμάται το κεφάλι μου ακόμα και δεν ειναι εύκολα τα πράγματα ...
λοιπόν σήμερα θα κάνω την υπέρβαση και θα προσπαθήσω να ασχοληθώ πρωί ....ετοίμασα ενα δεύτερο παράδειγμα για το 1ο στάδιο ...
αλλά αυτη τη φορά θέλω κι εσείς να προσπαθήσετε να δώσετε μια ερμηνεία !!!
-
19-06-2006, 10:03 AM #217
2 καρο, 2 σπαθι
5 καρο, 5 σπαθι
6 κουπα
7 κουπα, 7 σπαθι
8 σπαθι
9 κουπα, 9 σπαθι
λοιπόν ακούστε ...δεν δίνω σημασία σε όλα τα χαρτιά γιατί οι έννοιες τους εινια μηδαμινες τα χαρτιά αυτά που μου έχετε υποδείξει εκτός απο το 8 σπαθί που έχει και την σημασία του ρίσκου και παρέβλεψα μάλλον να το γράψω τα άλλα χαρτιά υιοθετούν την σημασία την αρχική του χρώματός τους ...τι σημαίνει αυτο?
τα καρό μας δηλώνουν τα οικονομικά , οι κούπες τα αισθηματικά , τα σπαθιά τα επαγγελματικά και τα μπαστούνια τα εμπόδια όλα αυτα δεν μια γενική σημασία ...δηλαδή βλέποντας ενα δύο καρό αν αυτο δεν ειναι κρεβάτι τότε η ερμηνεία σχετικά με τα δίπλα χαρτιά παίρνει μια χροια οικονομική ...
καταλάβατε?
-
19-06-2006, 12:06 PM #218
Γεια σου Μαρακι!
Ευχαριστουμε για την διευκρινηση...
Περιμενω με αγνωια το δευτερο παραδειγμα...
Θα σου στειλω απαντηση αν και με το πρωτο σου παραδειγμα δεν μπορω να πω οτι τα πηγα και τοοοοοοοσο καλα...
Φιλακια
-
19-06-2006, 01:21 PM #219
Μαράκι καλημέρα και απο μένα.Έχω μια ερώτηση για μια τετράδα 3μπαστούνι Ακαρο Ασπαθι Ακαρδιά τι σημαίνει;
-
19-06-2006, 01:47 PM #220
Τα 3Α μου θυμιζουν οσπρια..:toung:
Θελει και φαντασια η...γευση...:bigsmile:
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.