- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 211 to 220 of 330
Thread: Έρωτας είναι να ρισκάρεις...
-
23-10-2008, 04:24 PM #211
Re: Έρωτας είναι να ρισκάρεις...
sofi 8a simfwnisw apolita mazi sou, ston erwta den xwraei i logiki tou posa 8a paroume posa 8a dwsoume, o ka8enas mas dinei auto pou borei kai an den mas kanei pame parakatw!! akoma ki an den ton gnwrizeis ton allon, akoma kai an kaneis la8os telika i pligw8eis... toulaxiston tin epomeni fora 8a 3ereis ti na apofigeis, alla 8a exeis zisei enan erwta oso ki an kratisei
"Όποιος δεν κάνει τίποτα για τους άλλους, δεν κάνει τίποτα για τον εαυτό του"- Goethe
-
23-10-2008, 10:44 PM #212
νομίζω ότι το ίδιο λέμε :bigsmile: ούτε εγώ θεωρώ τις σχέσεις "μαθηματικά" κι "εμπορική συναλλαγή":blink:
απλά για μένα είναι σημαντικό, όσο απόλυτα κι αν ερωτευτεί/αγαπήσει κανείς, να προσπαθεί να διατηρεί το μυαλό του καθαρό. σ' αντίθετη περίπτωση υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να βλάψει τόσο τον εαυτό του όσο και τον άλλον.
μόνο που θα πρέπει να γυρίσεις το πληκτρολόγιο σ’ ελληνικά για να διευκολυνθεί η ανάγνωση
-
23-10-2008, 11:08 PM #213
Αυτό όμως μπορείς να μου πεις πώς γίνεται? :bigsmile: Ο έρωτας είναι η κατ' εξοχήν «τυφλή» διαδικασία της ανθρώπινης φύσης!! Εάν προσπαθήσουμε να τον δούμε καθαρά, γενικά καταβάλλοντας οποιαδήποτε προσπάθεια επάνω του, αυτόματα αλλοιώνουμε την υπόστασή του. Ή, εάν βλέπουμε καθαρά, μήπως είναι ένα σημάδι ότι ΔΕΝ είμαστε απόλυτα ερωτευμένοι? :nuts:
Χάος οι σχέσεις λέμεεεεεεε!!!!
. Mind over matter.
.
.
> >
-
23-10-2008, 11:22 PM #214
Όντως είναι χάος:nuts: Φαντάζομαι όμως ότι αν νιώθει κανείς τόσο έντονα (κόβω φλέβες σα να λέμε...) δε χρειάζεται κιόλας να τις κόψει στ' αλήθεια!!! Μπορεί να εκτονώσει το συναίσθημα με άλλους πιο εποικοδομητικούς τρόπους... Νομίζω άλλωστε ότι εξήγησα πώς εννοώ την “εκλογίκευση” και “προσπάθεια” στις σχέσεις στα προηγούμενα post.
Δεν αποκλείω και την περίπτωση να είμαι “ψυχρός” σαν άνθρωπος γιατί γενικά τα αισθήματά μου περνάνε μέσα απΆ το κεφάλι και αυτό υιοθετώ σαν ορισμό προσωπικής ελευθερίας. "Να πράττεις ό,τι πράττεις συνειδητά LeLou, ώστε ούτε να κλαίγεσαι ούτε να ρίχνεις τις ευθύνες στους άλλους όταν στραβώνει η κατάσταση"
ΥΓ: να συμπληρώσω κάτι ακόμα στο οποίο πιστεύω: “μην κάνεις στους άλλους αυτά που δε θες να σου κάνουν αυτοί” -οπότε, αναφορικά με το θέμα μας, μην πιέζεις και πνίγεις με την αγάπη σου καταπιέζοντας τις ελευθερίες των άλλων, προσπάθησε απλά να δώσεις αυτό που χρειάζονται κι όχι μόνο αυτό που θες να δώσεις εσύ. Έχω συνείδηση του πόσο “δασκαλίστικα” εκφράζομαι μερικές φορές, επειδή όμως είμαι παρορμητική έχω επίσης και προσωπική εμπειρία στο πόσο άσκημο είναι να φρικάρεις τους άλλους με τις αντιδράσεις σου κι αυτό υποστηρίζω ότι πρέπει νΆ αποφεύγει κανείς στις σχέσεις. Λίγη περίσκεψη κι αυτοέλεγχος δηλαδή δε βλάπτει...
-
24-10-2008, 12:16 AM #215
<<We dance around in a ring and suppose, but the Secret sits in the middle and knows....>>Robert Frost.
-
24-10-2008, 10:20 AM #216
Το μόνο που μας σώζει σε όλες τις καταστάσεις, του έρωτα και μη, είναι να είμαστε ο εαυτός μας, κι όχι αυτό που θέλουν οι άλλοι να είμαστε.
Ετσι σε κάθε περίπτωση, θετικής ή αρνητικής έκβασης μιας κατάστασης, τουλάχιστον, θα λέμε: έκανα αυτό που ένιωθα σαν άνθρωπος και πέτυχε η απέτυχε.
Δυο ξεχωριστές προσωπικότητες συμβαδίζουν παράλλημα και αναπτύσσεται ο ένας δίπλα στον άλλον. Αν προσπαθήσουμε να εισχωρήσουμε στον άλλο αλλοιώνουμε το χαρακτήρα του, ασκώντας έμμεσα μορφές πίεσης, που μόνο θετικό αποτέλεσμα δε θα έχουν.
Σίγουρα για να φτάσουμε να είμαστε ο πραγματικός μας εαυτός καποτε, εκτός από τα όμορφα της ζωής θα δοκιμάσουμε και τον πόνο και τη λύπη και την απόρριψη και πολλά άλλα αρνητικά συναισθήματα.
Προσωπική μου άποψη είναι ότι, ωριμάζουμε μέσα από τα δύσκολα και όχι μέσα από τα εύκολα της ζωής.
Καλημέρα, γλυκιά και χαρούμενη!
Με αγάπη
Σόφη"Φτιάχνεις όμορφο μέλλον, αν ζεις όμορφο σήμερα. Γιατί το σήμερα γίνεται δυνατό παρελθόν που επιστρέφει και επηρεάζει το αύριο."
-
24-10-2008, 11:41 AM #217
Κάποτε τον είχα σε μεγάλη εκτίμηση.Τον είχα θεοποιήσει..Είχα εθισθεί στη μαγεία που προσφέρει...
Αν με ρωτήσεις τώρα θα σου πώ πως είναι μεγάλη απάτη ο έρωτας:bigsmile:
Όσο είσαι "υπό την επήρρεια",μέσα στο συννεφάκι με τον ήλιο "αγκαζέ",είναι μια στιγμή απο τις λίγες και αξέχαστες!Και είσαι πραγματικά πολύ τυχερός που τη ζείς!
Το πρόβλημα έρχεται όταν βγάλεις τα ρόζ γυαλάκια σου και δείς τον ήλιο κατάματα.Μπορεί να αντέξεις μπορεί και να τυφλωθείς:eek:
Το θέμα όμως ξέρεις ποιό είναι?Ότι όλα τα παραπάνω post,μαζί και τα δικά μου είναι "αμπελοφιλοσοφίες":nuts:
Γιατί ο έρωτας σε περιμένει στη γωνία.Δεν τον επιλέγεις,σε επιλέγει.Δεν τον ελέγχεις, σε ελέγχει..
Εν ολίγης, είναι κάτι πολύ απλά θα σου συμβεί ότι και να κάνεις,θές δε θές:wink2:What goes around comes around
-
24-10-2008, 12:08 PM #218
-
24-10-2008, 01:25 PM #219
YouTube - Anna Vissi ft. Goin' Through - Erota I Polemo [fannatics.gr]
relax..there is always moreWhat goes around comes around
-
24-10-2008, 01:43 PM #220
Πριν από μερικά χρόνια κι εγώ είχα την ίδια άποψη με την Κωνσταντίνα.
Όλη η πίκρα και ο πόνος που πέρασα μετά από ένα χωρισμό όμως, έγινε αγάπη και κράτησα όλα τα όμορφα που έζησα μαζί του!
Έμεινα για πολύ καιρό μόνη, να παλεύω με τον εαυτό μου και να αναρωτιέμαι τι έφταιξε και γιατί μου συνέβησαν όλα.
Όλο αυτό μ΄έκανε να μάθω να ζω, μετά από πολλά πολλά χρόνια, σαν άνθρωπος: να χαίρομαι τη ζωή μου με την ψυχή μου, να γελάω με την ψυχή μου, να αγαπάω με την ψυχή μου!
Θεωρώ ότι απο κει και πέρα εξελίχθηκα πάρα πολύ σαν άνθρωπος και εκτιμώ πλέον την κάθε μου στιγμή!
Ο κάθε άνθρωπος, έρχεται στη ζωή μας για κάποιο λόγο!
Με αγάπη
Σόφη"Φτιάχνεις όμορφο μέλλον, αν ζεις όμορφο σήμερα. Γιατί το σήμερα γίνεται δυνατό παρελθόν που επιστρέφει και επηρεάζει το αύριο."
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 11 users browsing this thread. (0 members and 11 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.