s
Ώρα να συστηθούμε (3) - Page 216
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 216 of 350 FirstFirst ... 116 166 206 212 213 214 215 216 217 218 219 220 226 266 316 ... LastLast
Results 2,151 to 2,160 of 3493
    Γεια σας και απο εμενα!!! :-)

Γειά σας! Είμαι καινούργιο μέλος και προς το παρόν εντελώς άσχετη με την αστρολογία... Χαίρομαι που βρήκα το site σας και με λίγη καλή θέληση και διάβασμα, πιστεύω σιγά-σιγά θα κατανοώ και τους χάρτες...! Καλή συνέχεια κι ευχαριστώ! ))

Καλησπέρα σας,συγνώμη που δεν έχω γράψει κάποιο μήνυμα μέχρι τώρα αλλά αυτό συμβαίνει γιατί προσπαθώ να καταλάβω τι σημαίνει κ τι συμβαίνει στην αστρολογία.Πάντως οφείλω να ομολογήσω ότι μου είναι πολύ δύσκολα όλα τα άλλα εκτός από το κανονικό ωροσκόπιό μου.Ελπίζω διαβάζοντας τις δημοσιεύσεις σας να βρώ κάποια άκρη.Σας ευχαριστώ πολύ .

Όνομα:
    Δεσποινα
    Quote Originally Posted by renna View Post
    Καλημέρα,
    Πολύ καλο site!!!
    Μπράβο!!!
    Quote Originally Posted by frondo06 View Post
    ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΑΣ ΜΠΡΑΒΟ!
    Quote Originally Posted by Elena28 View Post
    Xαιρομαι πολυ που εγινα μελοs ενοs τοσο αξιολογου site.Μπραβο για την καταπληκτικη προσπαθεια σαs.
    Quote Originally Posted by otherside88 View Post
    Γεια σας και απο εμενα!!! :-)
    Quote Originally Posted by Miss Piggy View Post
    Γειά σας! Είμαι καινούργιο μέλος και προς το παρόν εντελώς άσχετη με την αστρολογία... Χαίρομαι που βρήκα το site σας και με λίγη καλή θέληση και διάβασμα, πιστεύω σιγά-σιγά θα κατανοώ και τους χάρτες...! Καλή συνέχεια κι ευχαριστώ! ))
    Quote Originally Posted by aggelikh999 View Post
    Καλησπέρα σας,συγνώμη που δεν έχω γράψει κάποιο μήνυμα μέχρι τώρα αλλά αυτό συμβαίνει γιατί προσπαθώ να καταλάβω τι σημαίνει κ τι συμβαίνει στην αστρολογία.Πάντως οφείλω να ομολογήσω ότι μου είναι πολύ δύσκολα όλα τα άλλα εκτός από το κανονικό ωροσκόπιό μου.Ελπίζω διαβάζοντας τις δημοσιεύσεις σας να βρώ κάποια άκρη.Σας ευχαριστώ πολύ .
    Καλως ορισατε στο μεγαλύτερο αστρολογικο φορουμ
    Σας εύχομαι καλη συνέχεια λοιπον!
    Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
    Δ.Κ

Καλησπερα!

Όνομα:
    Δεσποινα
    Quote Originally Posted by katrinaoops View Post
    Καλησπερα!
    Γεια και καλωσόρισες
    Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
    Δ.Κ

Γειά σε όλους σας

8. geia sas ssssss

Καλησπέρα,

δεν είμαι καινούργιο μέλος αλλά δεν έτυχε να γράψω..τους τελευταίους μήνες μαθαίνω αστρολογία και νομίζω ότι βρήκα αυτό που μου ταιριάζει.Οτι διαβάζς λοιπόν είναι πολυτιμο..Είμαι γυναίκα,έτυχε να χρησιμοποιήσς το όνομα του γιου κατα την εγραφή.

Καλησπέρα σε ολούς!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 17 users browsing this thread. (0 members and 17 guests)