s
Ώρα να συστηθούμε (3) - Page 215
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 215 of 350 FirstFirst ... 115 165 205 211 212 213 214 215 216 217 218 219 225 265 315 ... LastLast
Results 2,141 to 2,150 of 3493
    Καλημέρα σε όλους σας, μετά από ένα χρόνο και κάτι επιτέλους σας γράφω, ξέρετε πως είναι οι ταύροι,τώρα όμως που πήρα φόρα θέλω να σας πώ ότι είσαστε καλή παρέα και νοιώθω ότι λίγο πολύ είμαι και γω μέσα.Φιλιά Βίκυ Α!!και μη ξεχάσω ,θέλω και λίγω ενθάρρυνση έτσι για την αρχή

Όνομα:
    Δεσποινα
    Quote Originally Posted by donatellakaibarby View Post
    Καλημέρα σε όλους σας, μετά από ένα χρόνο και κάτι επιτέλους σας γράφω, ξέρετε πως είναι οι ταύροι,τώρα όμως που πήρα φόρα θέλω να σας πώ ότι είσαστε καλή παρέα και νοιώθω ότι λίγο πολύ είμαι και γω μέσα.Φιλιά Βίκυ Α!!και μη ξεχάσω ,θέλω και λίγω ενθάρρυνση έτσι για την αρχή
    Ναι ειμαστε καλη παρεα
    καλη συνεχεια ευχομαι!!!
    Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
    Δ.Κ

Γεια σας!!! Προσπαθω να προσαρμοστώ στα νέα δεδομενα (δουλεια και ένα μωρακι 9 μηνων) Εχω προβληματιστει τα γεγονοτα μας ξεπερνουν Καλα που διαβαζουμε τις αναλυσεις εδω και ξεφευγουμε λίγο!!!

καλησπερα σε ολους....ειμαι η κυβελη και προσπαθω να γινω ενεργο μελος στην θαυμασια κοινοτητα σας μπας και ξεφυγουμε λιγο απο αυτη την μιζερια....

καλησπερα παιδια με λενε ολγα ειμαι παρθενος με σκορπιο και μου αρεσει να διαβαζω πολυ για αστρολογια!!! το site σας ειναι πολυ ενδιαφερον!

καλως σας βρηκα!

Όνομα:
    Aria
    Γεια σας... Με λένε Μαρία και ειμαι γραμμένη σε αυτό το site αρκετο καιρό αλλά μολίς πριν λίγο αποφάσισα να συστιθώ...Ενδιαφέρομαι αρκετα για την αστρολογία και θα ήθελα να μάθω περισσότερα και ειδικά μέσα από αυτό τ site...Καλώς σας βρήκα λοιπόν...

Υ.Γ. Είμαι αιγοκεράκι με ωροσκόπο τοξότη(χιχιχι...δεν είναι καθόλου αστείο)

Όνομα:
    Δεσποινα
    Κυβέλη,Ολγα και Μάρια καλώς ορίσατε στο καλύτερο αστρολογικο φορουμ
    Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
    Δ.Κ

Καλημέρα,
    Πολύ καλο site!!!
    Μπράβο!!!

ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΑΣ ΜΠΡΑΒΟ!

Xαιρομαι πολυ που εγινα μελοs ενοs τοσο αξιολογου site.Μπραβο για την καταπληκτικη προσπαθεια σαs.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 39 users browsing this thread. (0 members and 39 guests)