s
Σε ενημέρωσαν τι θα γίνει σήμερα το βράδυ στο myHoroscope; - Page 21
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 21 of 22 FirstFirst ... 11 17 18 19 20 21 22 LastLast
Results 201 to 210 of 220

Re: Σε ενημέρωσαν τι θα γίνει σήμερα το βράδυ στο myHoroscope;

Quote Originally Posted by Dell Piero View Post
    ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΝΑΜΑΙ και απ' ΟΥΛΑ. Απλά να ρυθμίσω τις προσβάσεις να ξεχωρίζει το σύστημα τα ξυνά από τα γλυκά :toung:
    Μήπως ήθελες να πείς ΑΠΟΥΛΑ και μπερδεύτηκες??!!:blink: (όχι τιποτε άλλο αλλά να μην ξεχάσουμε και τα Ελληνικά που ξέρουμε:nuts::toung:)

Τελικά έγινε κάτι το βράδυ εκείνο ή τσάμπα το συζητάμε;

Quote Originally Posted by omo View Post
    Τελικά έγινε κάτι το βράδυ εκείνο ή τσάμπα το συζητάμε;
    Έγινε, αλλά αφορούσε συγκεκριμένα μέλη, τα οποία ορκίστηκαν να μην πουν σε κανέναν (επί ποινή διαγραφής :scared: ) το τι ακριβώς έγινε
    Έχω κάποιες πληροφορίες αλλά δέχομαι απειλές και πιέσεις για να μην τις κοινοποιήσω :nuts: Δεν ξέρω τι θα κάνω τελικά, είμαι σε δίλημμα :blink:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    Φωτεινή

Quote Originally Posted by Μητσάκος View Post
    Έγινε, αλλά αφορούσε συγκεκριμένα μέλη, τα οποία ορκίστηκαν να μην πουν σε κανέναν (επί ποινή διαγραφής :scared: ) το τι ακριβώς έγινε
    Έχω κάποιες πληροφορίες αλλά δέχομαι απειλές και πιέσεις για να μην τις κοινοποιήσω :nuts: Δεν ξέρω τι θα κάνω τελικά, είμαι σε δίλημμα :blink:
    Μην αγχώνεσαι Μητσάκο εδώ είμαι εγώ να σε υπερασπιστώ

(το πολύ πολύ να μας "κρεμάσουν"από τον γιακά απΟΞΩ (μια λέξη ναί:toung: )στην κεντρική σελίδα για παραδειγματισμό:toung: )
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΝΑΜΑΙ και απ' ΟΥΛΑ. Απλά να ρυθμίσω τις προσβάσεις να ξεχωρίζει το σύστημα τα ξυνά από τα γλυκά :toung:

Πολύ έξυπνη κίνηση.... εμένα βάλε με στα ξυνά...

Όνομα:
    Κωστής

Ήθελα να κάνω μια διευκρίνηση γιατί δεν θέλει και πολύ να οργιάσει η φαντασία μας.
    Ήμουν ΣΑΦΗΣ μερικά ποστ πιο πάνω, ότι έκανα μια πλάκα με σκοπό την chat συμμετοχή. Έγραψα ότι ΟΥΤΕ πάρτυ γίνονται, ούτε τα μηνυματάκια που χρησιμοποίησα αφορούσαν κάποιον συγκεκριμένα αλλά ήταν μαζικά και καλούσαν μια μεταβλητή του συστήματος.

Δέχθηκα μερικά προσωπικά μηνυματάκια για διευκρινήσεις. Επίσης διαπίστωσα ότι το χιούμορ έχει διαβαθμίσεις.

ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΩ: Ψυχραιμία αγαπητέ χρήστη. Δεν αφορά ΕΣΕΝΑ... ούτε καν ΕΣΕΝΑ :bigsmile:
    Επίσης, αγαπητέ χρήστη, χαίρομαι που κατάλαβες και συμμετείχες έξυπνα
    Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook

Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.

1. Ότι τα μηνυματάκια ήταν μαζικά από το σύστημα νομίζω ότι το κατάλαβαν όλοι με έστω λίγες γνώσεις από Η/Υ όπως εγώ παρόλο που στην αρχή όντως παραξενεύτηκα
    2. Φυσικά και έχει διαβαθμίσεις το χιούμορ όπως έχει και διαβάθμιση στην ποιότητά του. Δηλαδή για άλλους μπορεί να φαίνεται χιούμορ και για άλλους μια πατάτα (για να μη χρησιμοποιήσω άλλη λέξη δημόσια)
    3. Και επειδή οι μπηχτές για την νοημοσύνη των ανθρώπων δεν είναι καθόλου ευγενικές και φαίνονται άκρως εγωϊστικές μήπως σκεφτήκατε ότι υπάρχουν και κάποιοι που μπορεί να το κατάλαβαν και να μην ήθελαν να συμμετέχουν σε μπούρδες ; (η δική μου διαβάθμιση σ' αυτού του είδους το χιούμορ)
    20.000 μέλη έχει το site όσοι δεν το κατάλαβαν ή/και δε συμμετείχαν είναι ανόητοι μήπως; ή υπάρχει κάποια ελίτ έξυπνων εδώ μέσα;

Όνομα:
    Κωστής

¶λλα λέει η γιαγιά μου, άλλα ακούν' τ' αυτιά μου
    Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook

Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.

¶λλα λέει η γιαγιά μου, άλλα ακούν' τ' αυτιά μου
    Τι είπες γιόκα μ'
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Να συμπληρώσω επίσης, για να μη θεωρηθεί ότι έχω πάρει κάτι προσωπικά, πως άποψη μου είναι, ότι εαν θέλατε να διοργανώσετε όντως μια οποιαδήποτε δραστηριότητα για τα μέλη, θα το κάνατε με άλλο τρόπο όπως π.χ. κάνετε για τα διάφορα σεμινάρια. Ίσως να παρεξηγήθηκαν κάποιοι (αυτό το λέω επειδή αναφέρεσε και σε κάποια προσωπικά μηνύματα που έλαβες) επειδή ο τρόπος που έγινε δείχνει ακριβώς αυτό: ότι υπάρχει κάποια ελίτ εδώ που κάνει διάφορες μπούρδες για να περνάει η ώρα, τις ονομάζει χιούμορ και με τρόπο δεικτικό αποκλείει κάποιους άλλους.

Μήπως πρόσεξες ότι οι περισσότεροι που "έπαιζαν" ήταν "χρωματιστοί"; Μήπως πρόσεξες ότι οι περισσότεροι που ρωτούσαν τι συμβαίνει ήταν απλά μέλη; Μήπως πρόσεξες ότι όταν ρώταγαν τι συμβαίνει κάποιοι τους "δουλεύανε";

Και τελικά νομίζεις ότι θα έφτανε κανείς να διαβάζει τόσες σελίδες με βλακείες για να φτάσει και στη δική σου διευκρίνηση;

Προσωπικά μου έκανε άσχημη εντύπωση όλο αυτό και για αυτό γράφω αλλιώς δεν έχω χρόνο καθόλου να συμμετέχω σε οτιδήποτε ακόμα και αν ήθελα και ήταν όντως μια δραστηριότητα

Page 21 of 22 FirstFirst ... 11 17 18 19 20 21 22 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)