- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 201 to 210 of 253
-
29-01-2010, 02:14 PM #201
Re: Σαγηνευτικές σχέσεις με διαφορά ηλικίας
και εγω που εχω διαφορα γυρω στα 8 με 10 χρονια αναλογα ποσο ειναι ο αλλος? :toung::bigsmile: ειναι πολυ η λιγο πως το βλεπετε ? χιχιχι :embarrest
Η ελπίδα ποτέ δεν πεθένει αν πραγματικά ελπίζεις κ δεν αφήνεσε και δεν απογοητεύσαι. Αγάπα δυνατά, αλιθηνά παντοτηνά.
-
29-01-2010, 02:55 PM #202
Είχα ακριβώς την ίδια σχάση με τον πατερα μου,κάποτε μου έδωσε μια σφαλιάρα, και μια φορά θύμωσε μαζί μου και δεν μου μιλούσε για μία ολόκληρη εβδομάδα. Από τότε τον μίσησα που ήταν τόσο άκαρδος με την κόρη του, και έχουμε την ίδια ψυχρή σχέση που συνεχίζεται μέχρι σήμερα.Και είμαι το ίδιο εγωίστρια στις σχέσεις μου.
-
29-01-2010, 03:57 PM #203
το μονο που εχω να πω πια ειναι πως ολοι μας εχουμε περασει πολλα πραγματα στην παιδικη ηλικια μας και μασ εχουν επιρεασει πολυ ωστε να θεωρητε παιδικο τραυμα!! αλλοι λιγοτερο εντονα αλλοι πολυ εντονα! εγω προσωπικα δεν εχχω περασει και τα καλυτερα απο μικρη ! αυτη η ευτυχια μου κρατησε ως τα 12 και πολυ βαζω! ειναι δυσκολο να υπαρχει στη ψυχη μας τραυμα εμενα με κινηγαει ακομα και θα συνεχισει να το κανει αλλα οκ! εχω ζησει μια παρομια κατασταση σας την φιλη μας αθηνα αλλα δυστιχως τα τραυματα δεν με αφισαν σε αυτο το σημειο εχω και αλλα ομως δεν τα ξερει κανεις ουτε γονεις ουτε τπτ και ετσι δεν με καταλαβενουν πως νιωθω γιατι το νιωθω και τα λοιπα! τεσπα σας κουρασα
φιλικα
ειρηνηΗ ελπίδα ποτέ δεν πεθένει αν πραγματικά ελπίζεις κ δεν αφήνεσε και δεν απογοητεύσαι. Αγάπα δυνατά, αλιθηνά παντοτηνά.
-
13-05-2010, 10:58 PM #204
Σαγηνευτικές μπορεί να είναι τέτοιες σχέσεις όταν εσύ είσαι 15 κι εκείνος 35.
Αν εσύ φτάσεις 40 κι εκείνος είναι 60, ε, δεν είναι και το καλύτερο που θα μπορούσε να σου συμβεί...
Πάντως εμένα ενώ παλιότερα με γοήτευαν οι μεγαλύτεροι άντρες τώρα δεν θα ήθελα
καμία τέτοια σχέση. Και νομίζω πως το καλύτερο για ένα ζευγάρι είναι να ''ενηλικιώνεται'' μαζί,
να έχει κοινά βιώματα αλλά και τις ίδιες αντοχές για καλή ζωή. Ο μεγαλύτερος θα σου δώσει μασημένη τροφή εκτός κι αν έχει το σύνδρομο του Πίτερ Παν :nuts: και συμβαδίζετε μια χαρά οι δυό σας.
Μία οικογενειακή μας φίλη που είναι σήμερα στα 58 και καλοστεκούμενη, ζωηρή, μορφωμένη,
πολύ θετικός άνθρωπος με αγάπη για τα ταξίδια κι εκείνος 76 με αρχές γεροντικής άνοιας, δύστροπος, σπίτι - πλατεία, πλατεία - σπίτι, δεν μπορεί πια να οδηγήσει, παίρνει ένα ισχυρότατο
κοκτέιλ φαρμάκων που του δημιουργούν παραισθήσεις:nuts:. Και να φανταστεί κανείς ότι μέχρι τα 70 του ήταν κοτσονάτος!
Μπορεί λόγω του ότι η κυρία αυτή έχασε τους γονείς της μικρή (τη μαμά της στη γέννα και τον πατέρα λόγω κακιάς μητριάς) να ένιωσε αυτό που μέσες άκρες περιγράφει ο Φροιντ, όταν τον συνάντησε. Τότε καλά θα ήταν, τώρα τι γίνεται? :weird:Tabula rasa
-
13-05-2010, 11:38 PM #205
Καλή μου popininja:bigsmile:, δεν ξέρω που έχεις τους άλλους πλανήτες σου.... Ο ήλιος σου όμως στον Ταύρο απότι μαθαίνω στα μαθήματά μου σαν πολύ αρχάρια.... έχει ανάγκη την ασφάλεια.... Δεν είναι κακό αυτό, είναι μιά ανάγκη και οι ανάγκες χρήζουν εκπλήρωσης.... Και οι περισσότεροι από μας, κλείνουν να ικανοποιήσουν αυτή την ανάγκη...
Η κυρία αυτή λοιπόν ΕΖΗΣΕ με τον άνθρωπό της....
Δεν είμαστε όμως άφθαρτοι, ούτε αθάνατοι..... Και η σχέση με έναν συνομίληκο δεν μπορεί να μας εξασφαλίσει ούτε αιώνια σύμπνοια, ούτε αιώνια αγάπη ή υγεία. ¶σε που ποτέ δεν ξέρεις πότε, πού και πώς θα σεβρει ο πνευματικός θάνατος, η απογοήτευση και η βαριεμάρα....
Χώρια που μιλάμε για σαγηνευτικές σχέσεις.... Δηλαδή υπάρχει αυτό το κλικ που κάνει δυό ανθρώπους να κολλήσουν... Πνευματική, ψυχική, επικοινωνιακή και σωματική ταύτιση κι ας υπάρχει η κοινωνικά κατακριτέα μεγάλη διαφορά ηλικία!... και λοιπόν; αυτές οι σχέσεις μοιάζουν ή είναι καρμικές, δίνουν ευτυχία, ολοκλήρωση και κάποια μαθήματα... Μετά τα μαθήματα μπορεί ο καθένας να συνεχίσει....
Τελικά αυτές τις σαγηνευτικές σχέσεις θέλει μεγάλο θάρρος για να τις ΖΗΣΕΙ κανείς αλλά και μεγάλη δύναμη για να τους γυρίσεις την πλάτη.... Και έπειτα δεν συμβαίνουν στον καθένα μας....
Γιαυτό καλύτερα ας μη κρίνουμε κάτι που δε μας δώθηκε η ευκαιρία να το βιώσουμε ή που δεν είχαμε το τσαγανό να το καλωσορίσουμε στη ζωή μας, να το ΖΗΣΟΥΜΕ και να εξελιχθούμε ανάλογα μέσα από αυτή τη διαδικασία.
Φιλικά
ΚατερίναΑνάψτε το φάρο στην καρδιά σας, αφήστε το φως του να λάμπει και να γεμίζει το ΕΙΝΑΙ σας. Χωρίς καμία προσπάθεια μπορείτε να είστε ορατοί από χιλιόμετρα μακριά, να φωτίζετε τους άλλους και όλοι μαζί να είμαστε υγιείς άνθρωποι που συνυπάρχουμε στον πλανήτη μας.
-
14-05-2010, 12:01 AM #206
Τοποθετήθηκα μόνο σε πρακτικά θέματα συμβίωσης.
Δεν έκρινα κανέναν και τις προτίμησεις του.:bigsmile:
Είχα και το θάρρος να το ζήσω, το βίωσα σε όλο του το μεγαλείο
και του άνοιξα διάπλατα την πόρτα να περάσει. Τώρα αν αυτό το λέμε τσαγανό...
εγώ έχω άλλη άποψη επί τούτου. :bigsmile:
Επίσης καλό είναι να μην κάνουμε επίθεση
και να μιλούμε για άλλους που δεν γνωρίζουμε, απλά και μόνο μαντεύοντας.
Είναι ένας άγραφος κανονας της διαδυκτιακής επικοινωνίας.:bigsmile:
Δεν ξέρω αν άθελα μου σου άγγιξα κάποια ευαίσθητη χορδή
αλλά δεν αναφέρθηκα κάπου προσωπικά. :bigsmile:
Μια χαρά είναι οι σχέσεις με όποια διαφορά ηλικιακή αρκεί να μας κάνει,
να μας ταιριάζει. Τώρα εάν επέλθει η ρίξη, η βαρεμάρα και όλα τα συναφή
νομίζω πως είναι καλυτερα να μην έχω να αντιμετωπίσω και το χάσμα των γενεών.
Κανένας δεν μας λέει ότι θα ζούμε για πάντα ευτυχισμένοι με κάποιον στην ηλικία μας,
δεν υπάρχουν συμβόλαια στις ανθρώπινες σχέσεις.
Και δεν βλέπω το λόγο να με κάνει να νιώθω περισσότερο ασφαλή ένας που έχει τα διπλά μου χρόνια
από έναν που είναι ίσα με μένα.
Δεν γνωρίζω την ηλικία σου αλλά είναι γνωστό ότι οι γυναίκες όσο μεγαλώνουν
προτιμούν νεαρότερους συντρόφους. Κάτι θα ξέρουν αυτές.
Η ιστορία θα το δείξει.
Υ.Γ. Αν ρωτήσεις τώρα την κυρία θα σου πει ότι θα του έριχνε ''μία μεγάλη μούτζα''
όπως η ίδια αναφέρει χαριτολογώντας...Tabula rasa
-
05-08-2010, 02:39 PM #207
Δεν είναι OK κατά τη γνώμη μου . Η σχέση με τους γονείς είναι από τις σημαντικότερες και μας ακολουθεί πάντα, όσο κι αν προχωράμε όσα καινούργια και αν μας έρθουν. Μιλάω αποκλειστικά για λογαριασμό μου βέβαια, αλλά καλό θα ήταν πάσει θυσία να μην προτιμούμε την αφωνία που μεγαλώνει το κενό.
fficeffice" />>>
Παρότι έζησα ένα σωρό άλλες συγκινήσεις στο ενδιάμεσο, μου στεκόταν μόνιμα στο λαιμό που με τους γέρους μου τα σπάσαμε πολύ νωρίς. Αν και με τον τρόπο ζωής και τις επιλογές μου τους είχα ήδη απαντήσει (τα μάθαιναν από καλοθελητές) μου πήρε καμιά εικοσπενταριά χρόνια να τους την πώ στα ίσια για όσα με απομάκρυναν. Και δεν το έκανα για αλισβερίσι -δεν περίμενα κάτι από αυτούς- ήθελα μόνο να ξεφορτώσω. Γιατί άμα δεν ξεφορτώσεις το τιγκαρισμένο πόρτμπαγκάζ πληρώνεις ένα κάρο σε βενζίνες. Και άμα αυτές στερέψουν δεν είναι εύκολο να πάς και να ξαναφουλάρεις.
Όταν τελικά άρχισα να αδειάζω πίκρες και κατηγορίες και αυτοί είτε είχαν κάτι να μου πούν, είτε όχι, άρχισαν σιγά-σιγά να ξεφουσκώνουν στα μάτια μου και από γιγάντια προβλήματα μεταμορφωνόταν σε ανθρωπάκια σαν και του λόγου μου. Τώρα πιά ανταλλάσουμε και μια καλημέρα, όχι πως περάσαμε με τη μία στο ιδανικό, αλλά το βλέπεις στα μάτια τους ...πόνεσαν και νοιάζονται.
Ποτέ δεν είναι αργά, εκτός και αν το επιλέξουμε εμείς
-
10-08-2010, 04:23 PM #208
Αχ, να πω και εγω τον καημο μου οπως παντα με εναν κρονο σε συνοδο με τον ηλιο στο 4ο και συγκυβερνητη στο ζωδιο του υδροχοου στο 7ο και αρη στον αιγοκερω σε εξαγωνο με τον κρονο ,τωρα που ειμαι 25 δηλαδη θα πρεπει να ψαξω για εναν 53 ετων:??????blink:
Δεν πιστευω οτι οι σχεσεις με διαφορα ηλικιας ειναι σαγηνευτικες ...Αστε που η μητερα μου θα με ξεματιαζε αν με εβλεπε να φερνω συντροφο πιο μεγαλο απο τους γονεις μου ( μαμα 48 ).Ουτε πιστευω οτι για ολα τα φταινε οι γονεϊκες σχεσεις.Αλλωστε ποιος δεν εχει προβλημα με τους γονεις του ? Καποιος μπορει να ειχε παραχαιδευτει και τωρα να τα βλεπει σκουρα και καποιος αλλος να νιωθει στερημενος που δεν τον παραχαιδευψαν.Για μενα σχεσεις τετοιες απλα συμβαινουν .Αλλα ειναι καταδικασμενες να στηριζονται απο ενα σημειο και μετα καθαρα σε λογους συνηθειας και ενδεχομενως "λυπησης" .Οταν παραδειγμα εγω στα 30 αποφασισω να παντρευτω αν λαβω υποψη την συνοδο μου θα με σαγηνευε ενας ανδρας 58 χρονων .οσο και αν κρατιεται σε 10 χρονια που εγω θα ειμαι 40 εκεινος θα ειναι 68 ...ποσο μπορει να κρατηθει ενας ανθρωπος.?Αν εμενα θα ηταν γιατι πραγματικα θα ενιωθα τυψεις να τον αφησω γερο και μονο.Και δεν ειναι θεμα σκληροτητας ειναι θεμα εξελιξης.Μπορει σαν κοριτσακια να βλεπαμε στο λυκειο τους συμμαθητες μας σπυριαρηδες και τον 30 γυμναστη λουκουμι αλλα στα 40 μας ειμαστε πιο ωριμες ,πιο δυνατες και κατασταλγμενες,δεν χρειαζομαστε την εμπειρια και την σοφια καποιου εχουμε διανυσει την αποσταση που εκανε εναν μεγαλο ανδρα γοητευτικο :toung:
Απο την αλλη δεν με γοητευουν ουτε οι σχεσεις με καποιον μικροτερο (αν και τα τελευταια χρονια την εχω πατησει μεχρι και με 6 χρονια μικροτερο).Δεν μπορω να παρω σοβαρα ανδρες ακομα και λιγα χρονια μικροτερους απο μενα .Γενικοτερα ειμαι υπερ των συνομιληκων σχεσεων αντε το πολυ + - 3 χρονια
-
19-08-2010, 10:05 PM #209
:embarrest Στήν ζωή είναι όλα πολύ σχετικά........:weird: Καλό είναι να βαδίζουμε χωρίς αποκλεισμούς γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να κάνει έναν ανθρωπο ανα πάσα στιγμή να αναθεωρήσει τα μέχρι τώρα ακλόνητα δεδομένα του....:unsure:
Οταν μου πέρασε η ......ορμή της νιότης συνειδητοποίησα ότι δεν πρέπει να χρησιμοποιώ συχνα την εκφραση ΄"θέλω αυτό" στην ζωή μου γιατί είδα πόσο μεταβλητό ήταν......
Πιο χρησιμο είναι να συνειδητοποιήσουμε "τι δεν θέλουμε" που νομίζω πως έχει μεγαλύτερη σταθερότητα!
Παραδείγματος χάρη σταθερά ενας ανθρωπος μπορεί να ξέρει τι δεν θέλειστην σχέση του,δεν θέλει να τον υποτιμούν, να τον εξαπατούν,να χρησιμοποιούν βία εναντίον του,( καποιοι, βέβαια δεν ενοχλούνται και απο αυτό), πάντως το τι δεν θέλω βασίζεται σε πιο σταθερά θεμέλια, ενώ το θέλω βασίζεται σε εξωτερικά ερεθίσματα τα οποία μεταβάλονται και μας κάνουν τελικά να "θέλουμε" πράγματα τα οποία μας εδωσαν το ερέθισμα που μέχρι τώρα ενδεχόμενα αγνοούσαμε....:embarrestΟι αδύναμοι άνθρωποι περιμένουν ευκαιρίες. Οι δυνατοί δημιουργούν ευκαιρίες.....
-
20-08-2010, 01:06 AM #210
Ενταξει ποτε δεν λες ποτε.Αλλα περα τωρα απο τον εξωτερικο η εσωτερικο παραγοντα υπαρχει και ο παραγοντας της βιολογιας που ειναι ακλονητος αιωνες τωρα.Σαφως ενας μεγαλυτερος μπορει να σε σαγηνευσει για καποιο διαστημα με την ωριμοτητα του και την ευγενεια (λογω εμπειριας) κατι που οι νεοι ανδρες δεν εχουν.Ωστοσο σαν νεος ανθρωπος εχεις αναγκες που δεν μπορουν να καλυφθουν ."Το θελω " δεν ειναι ειπωμενο ετσι στον αερα.ειναι τι ζητας απο καθε ηλικια.Ενας ανθρωπος 20,30,40 χρονων εχει ζωη μεσα του και αναγκη να την ανακαλυψει να την χορτασει .Τωρα ενας ανθρωπος που θα ειναι πολλα χρονια μεγαλυτερος του το εχει ζησει το θεμα ,μπορει να τον συμβουλευψει και να τον προστατευψει αλλα δεν εχει ορεξη να το ξαναζησει ,οταν το εχει φαει στην μαπα και το ξερει,
Ειμαι της αποψης οτι δεν πρεπει να στερουμε απο καποιον την ηλικια του και τα θελω του οσο ανωριμα και αν ειναι.Πιστευω οτι ενας ανδρας 50-60 χρονων ακομα και 40 σου λεω με μια κοπελιτσα 20 χρονων ,της στερει πραγματα.Το πιο σημαντικο να φαει τα μουτρα της σε λαθος σχεσεις και να μαθει να ειναι δυνατη.Ειτε το θελει ειτε οχι θα λειτουργησει σαν τον "μπαμπακα που προστατευει " και οχι σαν τον εραστη που διεκδικει ,γιατι εκεινος εχει βιωσει τον ρολο του σαν εραστη τα προηγουμενα χρονια μεσα απο αλλες σχεσεις.
Δεν πιστευω οτι δεν ειναι συναρπαστικες αυτες οι σχεσεις .Πιστευω οτι δεν κρατανε στο χρονο μεσα.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.