s
Ο 2ος οίκος - Page 21
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 21 of 21 FirstFirst ... 11 17 18 19 20 21
Results 201 to 206 of 206

Re: Ο 2ος οίκος

Η ερωτηση ειναι τι σημαινουν ολα αυτα??Δεν μπορω να τα συνδιασω...και ειναι απ τους τονισμενους οικους του χαρτη μου

θα μου πειτε κ μενα τι δειχνει η ακμη του 2οικου στο κριο;;:embarrest.κυβερνητης αρης στον 1 οικο...δεν ειναι αδειος ο 2ος οικος μου εχει βορειο δεσμο....αρης τριγωνο με μεσουρανημα...τι δειχνουν ολα αυτα;;;:blink:

καλησπερα σε ολους εχω μια απορια εχω 2ο οικο στον ΖΥΓΟ....Τι σημαίνει αυτό ?

Γεια σας !
    Αν κάποιος έχει ανάδρομο κρόνο στο 2 οίκο, θα μπορούσε αυτό να σημαίνει ότι θα πρέπει να κουραστεί περισσότερο για την απόκτηση χρημάτων ή ότι θα έχει ανασφάλεια σε σχέση με τα χρήματα ; Εκτώς από τον πλανήτη που βρίσκεται στον 2 οίκο πρέπει να εξετάσω και την ακμή του οίκου ;
    Η ακμή του οίκου βρίσκεται στον ταύρο και αφροδίτη (στον 6 οίκο) του ατόμου βρίσκεται στον ζυγό σε σύνοδο με τον ερμή, εξάγωνο με τον πλούτωνα, τρίγωνο με την σελήνη και αντίθεση με τον κρόνο.
    Επίσης πρέπει να αναφέρω ότι ο όγδοος οίκος του ατόμου είναι στον σκορπιό και ο πλούτωνας βρίσκεται μέσα στον όγδοο.
    Τι συμπεράσματα μπορώ να βγάλω για τα οικονομικά του ατόμου με βάση τον γενέθλιο χάρτη του ; Θα μπορούσα να πω ότι θα αποκτήσει χρήματα μέσω κάποιας κληρονομιάς αλλά θα δυσκολευτεί να κερδίσει δικά του ή είναι εντελώς άστοχο αυτό το συμπέρασμα ;

Λάθος :
    Κρόνος στο 2 οίκο ανάδρομος και η ακμή του οίκου στον ταύρο.
    Η αφροδίτη στον ζυγό στον 6 οίκο σε σύνοδο με τον ερμή, τρίγωνο με τον κρόνο και σελήνη, εξάγωνο με πλούτωνα και τετράγωνο μεσουράνημα.
    Η ακμή του όγδοου οίκου στον σκορπιό και ο πλούτωνας βρίσκεται μέσα σε αυτόν και σχηματίζει εξάγωνο με αφροδίτη και αντίθεση με τον κρόνο από τον 2.
    Τα ερωτήματα είναι τα ίδια με πριν ....
    Αν κάποιος έχει άποψη πάνω σε αυτό...

Κάποιος .... κάτι ? Μία γνώμη ?

Page 21 of 21 FirstFirst ... 11 17 18 19 20 21

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)