- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 201 to 206 of 206
Thread: Ο 2ος οίκος
-
03-02-2010, 01:37 AM #201
Re: Ο 2ος οίκος
Η ερωτηση ειναι τι σημαινουν ολα αυτα??Δεν μπορω να τα συνδιασω...και ειναι απ τους τονισμενους οικους του χαρτη μου
-
03-02-2010, 08:35 PM #202
θα μου πειτε κ μενα τι δειχνει η ακμη του 2οικου στο κριο;;:embarrest.κυβερνητης αρης στον 1 οικο...δεν ειναι αδειος ο 2ος οικος μου εχει βορειο δεσμο....αρης τριγωνο με μεσουρανημα...τι δειχνουν ολα αυτα;;;:blink:
-
05-02-2010, 11:30 PM #203
καλησπερα σε ολους εχω μια απορια εχω 2ο οικο στον ΖΥΓΟ....Τι σημαίνει αυτό ?
-
24-04-2010, 04:51 PM #204
Γεια σας !
Αν κάποιος έχει ανάδρομο κρόνο στο 2 οίκο, θα μπορούσε αυτό να σημαίνει ότι θα πρέπει να κουραστεί περισσότερο για την απόκτηση χρημάτων ή ότι θα έχει ανασφάλεια σε σχέση με τα χρήματα ; Εκτώς από τον πλανήτη που βρίσκεται στον 2 οίκο πρέπει να εξετάσω και την ακμή του οίκου ;
Η ακμή του οίκου βρίσκεται στον ταύρο και αφροδίτη (στον 6 οίκο) του ατόμου βρίσκεται στον ζυγό σε σύνοδο με τον ερμή, εξάγωνο με τον πλούτωνα, τρίγωνο με την σελήνη και αντίθεση με τον κρόνο.
Επίσης πρέπει να αναφέρω ότι ο όγδοος οίκος του ατόμου είναι στον σκορπιό και ο πλούτωνας βρίσκεται μέσα στον όγδοο.
Τι συμπεράσματα μπορώ να βγάλω για τα οικονομικά του ατόμου με βάση τον γενέθλιο χάρτη του ; Θα μπορούσα να πω ότι θα αποκτήσει χρήματα μέσω κάποιας κληρονομιάς αλλά θα δυσκολευτεί να κερδίσει δικά του ή είναι εντελώς άστοχο αυτό το συμπέρασμα ;
-
24-04-2010, 05:23 PM #205
Λάθος :
Κρόνος στο 2 οίκο ανάδρομος και η ακμή του οίκου στον ταύρο.
Η αφροδίτη στον ζυγό στον 6 οίκο σε σύνοδο με τον ερμή, τρίγωνο με τον κρόνο και σελήνη, εξάγωνο με πλούτωνα και τετράγωνο μεσουράνημα.
Η ακμή του όγδοου οίκου στον σκορπιό και ο πλούτωνας βρίσκεται μέσα σε αυτόν και σχηματίζει εξάγωνο με αφροδίτη και αντίθεση με τον κρόνο από τον 2.
Τα ερωτήματα είναι τα ίδια με πριν ....
Αν κάποιος έχει άποψη πάνω σε αυτό...
-
24-04-2010, 07:44 PM #206
Κάποιος .... κάτι ? Μία γνώμη ?
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.