s
Κερδίστε τον αστρολόγο:, χάρτη, πρώτη, κάθε, πλανήτης, επίσης, αντιπροσωπεύει, σημειοδοτεί, οίκος, ποια, αυτού, οίκο, άνδρα, http://i834.photobucket.com/albums/zz270/whisperer_m/17081960.png, μελετώντας, μυαλό, στοιχεία, μπορούμε, αντλήσουμε, ερώτηση, φάση, είναι, δυνατόν, αναλύσουμε, προσπαθήσουμε, ανάλυση, γενέθλιου, πλαίσια, ενός, προσεκτικά, εκτιμήσεις, φέρτε, παρατηρήστε, απαντήσετε, φόρουμ, παρακάτω, βιαστείτε" /> [Βεδική] Εκτιμήσεις και ανάλυση γενέθλιου χάρτη - Page 21
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 21 of 21 FirstFirst ... 11 17 18 19 20 21
Results 201 to 202 of 202
    Όνομα:
    Maria

Re: Εκτιμήσεις και ανάλυση γενέθλιου χάρτη

Συγνωμη εκ των προτερων για την ασχετη παρεμβαση αλλα οφειλω ετσι για την ιστορια και τη στατιστικη(ισως φανούν διαφωτιστικά σε κάποιους τα στοιχεία που δίνω) να πω οτι εχω ακριβως την ιδια τοποθετηση(ακμή 12ου στο Σκορπιό) και μαλιστα επιπλεον να συμμετεχει σε μια επικινδυνη-για τον ψυχισμό μου-συνοδο...αυτή του κυβερνήτη του 8ου(Σελήνη) και του κυβερνήτη του 12ου(Πλούτωνας) σε πλήρη ταυτιση!!!!Σαφως λοιπον ισχυουν για μενα καποια απο αυτα που περιγραψε πολύ ορθα η Χρυσάνθη(οχι εγκληματίας δεν έγινα ακόμα!!!!) και πιο συγκεκριμένα...η "εκ του αποτελέσματος" μοιραια αυτη συνοδος σε συνδυασμο με καποιους αλλους παραγοντες [πχ. η Σελήνη βρίσκεται σε Κρόνιο οίκο(10ο), υπαρχει στο χαρτη συνοδος Αφροδιτης Κρόνου(που αφαιρει ολη τη ζαχαρη απο το γλυκό που προσφερει η σύνοδος Αφροδίτης-Δια και φερνει απογοητευσεις στις υπεραριθμες κατα τα αλλα γνωριμίες τις οποίες ο Διας ευνοεί,φλερταροντας κι αυτός την Αφρο),ο Κρόνος που δεσπόζει πανω στο Μεσουράνημα(πρόβλημα με τον πατερα) και τελος ο χωρις πτολεμαικες οψεις(περαν της συνόδου του με τον Ήλιο που εδω μαλλον κακό κανει με την υποκειμενικότητα που μου δίνει) ανάδρομος Ερμης στο Σκορπιό που στεκεται μονος του και αναγκαζεται να δουλέψει στα κόκκινα προκειμένου να αναπληρώσει το κενό(ειναι και κυβερνήτης του 7ου οίκου)...ενας Ερμής ομως που δεν μπορει να αξιοποιησει στο επακρο τις διανοητικές του ικανότητες μέσα στις σχέσεις καθως η διαλλακτική μου ικανότητα και η προσπάθεια μου να'μαι καλή συνομιλητής σαμποτάρονται απο την ευεξαπτη φύση μου(βλέπε Αρη στον 1ο,στον Τοξότη και σε συνοδο με Ωροσκόπο,έναν ¶ρη που παραδοσικά κυβερνά τον Σκορπιό οπου ανήκει το Ηλιοζώδιό μου και αρα ο Ήλιος μου εχει κι αυτός μεσα του την ενταση) που μαζι με την ταση μου να επιβληθω υψώνοντας τη φωνή οταν νιώσω θιγμένη η προσβεβλημένη(μια γενέθλια προδιάθεση που εγινε χειμαρρώδης και ανεξέλεγκτη πραγματικότητα εξαιτίας της χρονιας επιβλητικής και ωμής κριτικής που δεχτηκα απο μια ακατάλληλη πατρική φιγούρα)] με καθιστούν ανίκανη πολλές φορες να υπερασπιστω τιο δίκιο μου,καθότι ετσι ωριόμενη αυτόματα το χάνω(.)!!...Προς μεγαλη μου λύπη γίνονται αυτες οι διαπιστωσεις καθώς με τοσο τονισμένο Δια και 9ο στο χαρτη μου που τα παντα φιλοσοφεί και αναλύει,θεωρω αδιανόητο να μη μπορώ να διορθώσω αυτή μου την τάση,ελέγχοντας λιγάκι το θυμό μου!!Ο αυτοέλεγχος(προς αποφυγή του θυμού και γενικότερα και πολλών αλλων δεινών) φαινεται περίτρανα οτι δεν ειναι το δυνατό μου σημείο που θα μπορούσε ενδεχομένως να με γλιτώσει απο ολη αυτή την ταλαιπωρία!!!!
    {Υ.Γ: Αν η Κορραλία αντέξει να μην επέμβει για να με διορθώσει....φθηνά θα τη γλιτώσω(γιατι να τα ΄γραψα ολα απολύτως σωστα,χλωμό το κόβω )!!!:bigsmile: !}

Re: Εκτιμήσεις και ανάλυση γενέθλιου χάρτη

Νομιζω οτι η Χρυσανθη με καληψε.
    Δεν εχω να προσθεσω κατι αλλο για τον 12ο.
    Τινα περιμενω απο σενα κατι περισσοτερο.

Θα συνεχισουμε με την αναλυση αλλου χαρτη ?
    Πολυ θα το ηθελα . Η επαναληψη ειναι ο καλητερος τροπος για μαθηση
    Ας μη χαθουμε !!!
    Αν εχετε να προτεινετε και κατι αλλο εγω δεν εχω καμια αντιρηση , αρκει να μαθαινω :banana

Page 21 of 21 FirstFirst ... 11 17 18 19 20 21

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)