- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 201 to 205 of 205
-
30-08-2011, 10:29 PM #201
Re: Όταν ψυχολογικά είστε πεσμένοι τι κάνετε για να το αντιμετωπίσετε ????
-
01-09-2011, 04:01 PM #202
Καλησπέρα! εγω όταν πέφτω ψυχολογικά, στην αρχη κλαίω την μοιρα μου, πέφτω στα κάτεργα!βλέποντας τα όλα μαυρα! μετά αρχιζω και μουλιάζω στο μπάνιο για να μου φτιαξει η διάθεση απο τις όμορφες μυρωδίες!Μετά αρχίζω και παίρνω τους δρόμους πηγαινοντας και ψωνιζοντας στα μαγαζιά (σαν ζυγός που είμαι).Μετά αρχιζω το ξεσκαρτάρισμα και πετάω παλιά πραγματα ή ρουχα που πιστευω οτι την συγκεκριμενη στιγμη δεν τα χρειάζομαι!!! Οσο συνερχομαι ψυχολογικα αρχιζω αλλάγες στο μακιγιάζ μου!:bigsmile::bigsmile::bigsmile:
Πάντως θυμάμαι παλιά όταν χωριζα ή τσακωνομουνα με την σχέση μου!Το τι τραβαγε η τσεπούλα μου απο τα ψωνια και η πιστωτική μου κάρτα δεν μπορώ να σας το περιγραψω!!!
Ευτυχώς τώρα οι σπαταλες μου είναι πιο περιορισμένες!:bigsmile::bigsmile::bi gsmile:
-
01-09-2011, 05:48 PM #203
Παλαιότερα έκλαιγα τη μοίρα μου..... Τώρα κάνω υπομονή γιατί ξέρω ότι είναι φάση και θα περάσει. ¶λλοτε οραματίζομαι θετικά συναισθήματα για να έλξω τα γεγονότα που θα μου τα φέρουν κι άλλοτε αναλογίζομαι διάφορα που μπορεί να με έφεραν εδώ, ώστε αν τα ξανασυναντήσω στο μέλλον, να στρίψω. Ενδεχομένως τσατάρω ή μιλάω στο τηλέφωνο για να εκφράσω καταπιεσμένα συναισθήματα ή σκέψεις και γενικά ψάχνω τα αισιόδοξα κι αποφεύγω τα βαμπίρια.
Κι επειδή σήμερα είναι πρωτομηνιά...ΚΑΛΟ σας ΜΗΝΑ , θυμήθηκα επίσης να δίνω ευχές από καρδιάς. Αυτό ανεβάζει την ψυχολογία μου, γιατί ολόκληρη αναβαπτίζομαι μέσα από τις ευχές που δίνω στους άλλους.....Ανάψτε το φάρο στην καρδιά σας, αφήστε το φως του να λάμπει και να γεμίζει το ΕΙΝΑΙ σας. Χωρίς καμία προσπάθεια μπορείτε να είστε ορατοί από χιλιόμετρα μακριά, να φωτίζετε τους άλλους και όλοι μαζί να είμαστε υγιείς άνθρωποι που συνυπάρχουμε στον πλανήτη μας.
-
01-09-2011, 10:27 PM #204
[QUOTE=joanna1975;131855]Καλησπέρα! εγω όταν πέφτω ψυχολογικά, στην αρχη κλαίω την μοιρα μου, πέφτω στα κάτεργα!βλέποντας τα όλα μαυρα! μετά αρχιζω και μουλιάζω στο μπάνιο για να μου φτιαξει η διάθεση απο τις όμορφες μυρωδίες!Μετά αρχίζω και παίρνω τους δρόμους πηγαινοντας και ψωνιζοντας στα μαγαζιά (σαν ζυγός που είμαι).Μετά αρχιζω το ξεσκαρτάρισμα και πετάω παλιά πραγματα ή ρουχα που πιστευω οτι την συγκεκριμενη στιγμη δεν τα χρειάζομαι!!! Οσο συνερχομαι ψυχολογικα αρχιζω αλλάγες στο μακιγιάζ μου!:bigsmile::bigsmile::bigsmile:
Αχ κοριτσακι μου! Την περασαμε κι αυτη την φαση. Ποσα χρονια πριν...........Το ειχα ξεχασει!
-
01-09-2011, 10:50 PM #205
αχ αυτο το shopping therapy μας εχει καταστρεψει!!!!:embarrest
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.