s
Όταν ψυχολογικά είστε πεσμένοι τι κάνετε για να το αντιμετωπίσετε ???? - Page 21
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 21 of 21 FirstFirst ... 11 17 18 19 20 21
Results 201 to 205 of 205
    Όνομα:
    Βασίλης

Re: Όταν ψυχολογικά είστε πεσμένοι τι κάνετε για να το αντιμετωπίσετε ????

Όταν μένω ρέστος από αγκαλιά, όταν δέν έχει μείνει τίποτε πέρα από το "αφού δέν πέτυχε με εκείνη, γιατί να πετύχει με άλλη?" και κυρίως όταν αρνήθηκα αυτό που λάτρεψα και η ζωή μου χάρισε καταλίγω εδώ:
    Click image for larger version. 

Name:	41Y7Y6B01WL._SL500_AA300_.jpg 
Views:	2 
Size:	27.4 KB 
ID:	2967
    Jesus' Blood Never Failed Me Yet

Καλησπέρα! εγω όταν πέφτω ψυχολογικά, στην αρχη κλαίω την μοιρα μου, πέφτω στα κάτεργα!βλέποντας τα όλα μαυρα! μετά αρχιζω και μουλιάζω στο μπάνιο για να μου φτιαξει η διάθεση απο τις όμορφες μυρωδίες!Μετά αρχίζω και παίρνω τους δρόμους πηγαινοντας και ψωνιζοντας στα μαγαζιά (σαν ζυγός που είμαι).Μετά αρχιζω το ξεσκαρτάρισμα και πετάω παλιά πραγματα ή ρουχα που πιστευω οτι την συγκεκριμενη στιγμη δεν τα χρειάζομαι!!! Οσο συνερχομαι ψυχολογικα αρχιζω αλλάγες στο μακιγιάζ μου!:bigsmile::bigsmile::bigsmile:
    Πάντως θυμάμαι παλιά όταν χωριζα ή τσακωνομουνα με την σχέση μου!Το τι τραβαγε η τσεπούλα μου απο τα ψωνια και η πιστωτική μου κάρτα δεν μπορώ να σας το περιγραψω!!!
    Ευτυχώς τώρα οι σπαταλες μου είναι πιο περιορισμένες!:bigsmile::bigsmile::bi gsmile:

Παλαιότερα έκλαιγα τη μοίρα μου..... Τώρα κάνω υπομονή γιατί ξέρω ότι είναι φάση και θα περάσει. ¶λλοτε οραματίζομαι θετικά συναισθήματα για να έλξω τα γεγονότα που θα μου τα φέρουν κι άλλοτε αναλογίζομαι διάφορα που μπορεί να με έφεραν εδώ, ώστε αν τα ξανασυναντήσω στο μέλλον, να στρίψω. Ενδεχομένως τσατάρω ή μιλάω στο τηλέφωνο για να εκφράσω καταπιεσμένα συναισθήματα ή σκέψεις και γενικά ψάχνω τα αισιόδοξα κι αποφεύγω τα βαμπίρια.

Κι επειδή σήμερα είναι πρωτομηνιά...ΚΑΛΟ σας ΜΗΝΑ , θυμήθηκα επίσης να δίνω ευχές από καρδιάς. Αυτό ανεβάζει την ψυχολογία μου, γιατί ολόκληρη αναβαπτίζομαι μέσα από τις ευχές που δίνω στους άλλους.....
    Ανάψτε το φάρο στην καρδιά σας, αφήστε το φως του να λάμπει και να γεμίζει το ΕΙΝΑΙ σας. Χωρίς καμία προσπάθεια μπορείτε να είστε ορατοί από χιλιόμετρα μακριά, να φωτίζετε τους άλλους και όλοι μαζί να είμαστε υγιείς άνθρωποι που συνυπάρχουμε στον πλανήτη μας.

Όνομα:
    ΕΦΗ

[QUOTE=joanna1975;131855]Καλησπέρα! εγω όταν πέφτω ψυχολογικά, στην αρχη κλαίω την μοιρα μου, πέφτω στα κάτεργα!βλέποντας τα όλα μαυρα! μετά αρχιζω και μουλιάζω στο μπάνιο για να μου φτιαξει η διάθεση απο τις όμορφες μυρωδίες!Μετά αρχίζω και παίρνω τους δρόμους πηγαινοντας και ψωνιζοντας στα μαγαζιά (σαν ζυγός που είμαι).Μετά αρχιζω το ξεσκαρτάρισμα και πετάω παλιά πραγματα ή ρουχα που πιστευω οτι την συγκεκριμενη στιγμη δεν τα χρειάζομαι!!! Οσο συνερχομαι ψυχολογικα αρχιζω αλλάγες στο μακιγιάζ μου!:bigsmile::bigsmile::bigsmile:

Αχ κοριτσακι μου! Την περασαμε κι αυτη την φαση. Ποσα χρονια πριν...........Το ειχα ξεχασει!

Όνομα:
    διδυμινα

αχ αυτο το shopping therapy μας εχει καταστρεψει!!!!:embarrest

Page 21 of 21 FirstFirst ... 11 17 18 19 20 21

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)