s
Ώρα να συστηθούμε (3) - Page 204
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 204 of 350 FirstFirst ... 104 154 194 200 201 202 203 204 205 206 207 208 214 254 304 ... LastLast
Results 2,031 to 2,040 of 3493
    Όνομα:
    Άννα

Re: Ώρα να συστηθούμε (3)

Quote Originally Posted by tatu2 View Post
    Γεια χαρα ...καλως σας βρηκα!εχω πολλα ερωτηματα και δεν ξερω απο που να αρχισω! Δεν ξερω πολλα αλλα με ενδιαφερει να παρακολουθω τις προβλεψεις και για το δικο μου ζωδιο και των δικων μου ανθρωπων.Αυτο που εχω παρατηρησει ειναι πως οι εκαστοτε προβλεψεις μου βγαινουν λες και διαβαζουν σε μενα ενα ανοιχτο βιβλιο...τυχαιο?Δεν νομιζω!Τα λεμε!
    :bigsmile::welcome::bigsmile:
    Οι αδύναμοι άνθρωποι περιμένουν ευκαιρίες. Οι δυνατοί δημιουργούν ευκαιρίες.....

γεια σας ειμαι εντελως καινουρια εδω,αν μπορειτε να με βοηθησετε στο πως να βρω τον αστρολογικο μου χαρτη θα το εκτιμουσα πολυ.προσπαθησα αλλα απο λαθος η ωρα γεννησης ειναι λαθαιμενη και δεν μπορω να την αλλαξω.
    σας ευχαριστω προκαταβολικα

Όνομα:
    Χρύσα

Καλώς μας ήρθες morfiiii :bigsmile:
    Μπορείς να καταχωρήσεις το χάρτη που θέλεις, σε αυτή τη φόρμα.

Πάνω αριστερά στην κεντρική σελίδα, επιλέγεις:
    Δωρεάν ωροσκόπιο - Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
    ή
    Δωρεάν ωροσκόπιο - Οι χάρτες σας
    (για να βρίσκεις τους χάρτες που έχεις καταχωρήσει αλλά και τις επιλογές του προγράμματος)

Για καταχώρηση που έχεις ήδη κάνει και θέλεις να αλλάξεις τα στοιχεία, πατάς πάνω στο id του χάρτη,
    που βλέπεις στην αριστερή στήλη της βάσης δεδομένων σου και τροποποιείς ό,τι θέλεις. :bigsmile:

Όνομα:
    Δεσποινα

Καλε νεα μελη που ειστε;;;:blink:
    πειτε μας δυο λογια να σας καλωσορισουμε στο :horoscope:!!:bigsmile:
    :clapping:
    Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
    Δ.Κ

καλησπέρα σε όλους!!! ονομάζομαι σάρα και είμαι καρκίνος... είμαι αρκετά νέα στο χώρο της αστρολογίας... έχω όμως πολλή όρεξη και διάθεση για μάθηση. διάβασα ήδη ορισμένα από τα θέματα και άρθρα του σάιτ και τα βρήκαεξαιρετικά ενδιαφέροντα και κατατοπιστικά. συγχαρητήρια για τη καλή δουλεία!!!

Όνομα:
    ΕΦΗ

Καλως ηρθες Σαρα, που εισαι και καρκινος:bigsmile:. Χαιρομαστε, που βρηκες τ αρθρα ενδιαφεροντα. Καλη συνεχεια στην μελετη σου........

γεια σε ολη την παρεα!!!! Εχω ενα μω ρακι 6 μηνων και μου ειναι ποκυ δυσκολο να σας μιλαω....ισα ισα κανα αρθρο προλαβαινω να διαβασω. καποια στιγμη θα επανελθω

Όνομα:
    Δεσποινα

Quote Originally Posted by anemos77 View Post
    γεια σε ολη την παρεα!!!! Εχω ενα μω ρακι 6 μηνων και μου ειναι ποκυ δυσκολο να σας μιλαω....ισα ισα κανα αρθρο προλαβαινω να διαβασω. καποια στιγμη θα επανελθω
    Καλώς μας όρισες anemos 77
    να σου ζήσει το μωράκι σου !
    Σου εύχομαι καλη συνέχεια στο καλύτερο αστρολογικό σαιτ!!!!

:bigsmile:
    Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
    Δ.Κ

Γεια σας, είμαι η Φωτεινή
    νομίζω ότι έχω διαβάσει αρκετά σε αυτό το site και είναι ώρα να συστηθώ. Φυσικά το βρίσκω εξαιρετικά ενδιαφέρον και έχω και διάφορες απορίες τις οποίες θα αρχίσω να παραθέτω σιγά σιγά!

Quote Originally Posted by fotines View Post
    Γεια σας, είμαι η Φωτεινή
    νομίζω ότι έχω διαβάσει αρκετά σε αυτό το site και είναι ώρα να συστηθώ. Φυσικά το βρίσκω εξαιρετικά ενδιαφέρον και έχω και διάφορες απορίες τις οποίες θα αρχίσω να παραθέτω σιγά σιγά!
    Γειά σου Φωτεινή και καλώς μας ήρθες!

Εδώ θα είμαστε για τις απορίες σου να τις συζητήσουμε.
    Ανάψτε το φάρο στην καρδιά σας, αφήστε το φως του να λάμπει και να γεμίζει το ΕΙΝΑΙ σας. Χωρίς καμία προσπάθεια μπορείτε να είστε ορατοί από χιλιόμετρα μακριά, να φωτίζετε τους άλλους και όλοι μαζί να είμαστε υγιείς άνθρωποι που συνυπάρχουμε στον πλανήτη μας.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 13 users browsing this thread. (0 members and 13 guests)