s
Ώρα να συστηθούμε (3) - Page 202
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 202 of 350 FirstFirst ... 102 152 192 198 199 200 201 202 203 204 205 206 212 252 302 ... LastLast
Results 2,011 to 2,020 of 3493

Re: Ώρα να συστηθούμε (3)

:bigsmile:
    Quote Originally Posted by Dell Piero View Post
    Ανοίγουμε Νέο Θέμα γιατί το προηγούμενο είχε μεγαλώσει πολύ.
    Εδώ μπορούμε να συστηθούμε. Ενθαρρύνουμε όλα μας τα μέλη, νέα αλλά και παλαιότερα, με μικρή ή μεγαλύτερη συμμετοχή στις συζητήσεις μας, όλους εσάς που μας εμπιστεύεστε να πατήσετε το κουμπάκι ΑΠΑΝΤΗΣΗ και να μας πείτε μερικά πράγματα για τον ευατό σας.
    Ή απλά ένα "γεια σας παιδιά" καλώς σας βρήκα.

Παρακαλώ κρατήστε το θέμα "καθαρό"

Ποιος είναι ο ωροσκόπος μου, Τι ζώδιο είμαι, Αναλύστε μου κάποιες όψεις κ.λπ. δημοσιεύστε τα στις κατάλληλες θεματικές ενότητες.
    Από εδώ θα διαγράφονται!

Η ενεργή συμμετοχή σας επιβραβεύει εμάς τους συντονιστές. Επιβραβεύει τους Αστρολόγους και τους κάνει περισσότερο δραστήριους. Δίνει πνοή και κίνητρο σε άλλα μέλη που έχουν μικρές αναστολές. Βοηθάει πολύ τους αρχάριους χρήστες.

Κάποια άλλα topics που θα μπορούσατε να συμμετάσχετε "ανώδυνα" ή και να ψηφίσετε είναι τα εξής:

Πολλοί φίλοι και μέλη μας πιστεύουν ότι είναι προνόμιο να είσαι μέλος στα fora του MyHoroscope για πολλούς λόγους. Ίσως και να έχουν δίκιο. Το σίγουρο είναι ότι μέσα από το διάλογο και μέσα από την ενεργή συμμετοχή υπάρχει πάντα κέρδος για όλους.

Σημεία που πρέπει να προσέξετε:
    1. Γράφουμε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες και όχι με greekflish ή ΚΕΦΑΛΑΙΑ.
    2. Ακριβώς από κάτω υπάρχει ένα σημείο που λέγεται Επιπρόσθετες Επιλογές. Εκεί θα βρείτε τα Παρακολούθηση θέματος - Μέθοδος Παρακολούθησης
      Παρακαλούμε εάν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε αυτόματα e-mail από το σύστημα που θα σας ενημερώνουν για τις νέες απαντήσεις των μελών μας επιλέξτε Χωρίς Παρακολούθηση.

Quote Originally Posted by masticshell View Post
    :bigsmile:
    :welcome: :bigsmile:

:bigsmile: Καλησπερα, καλως σας βρηκα ειστε πολυ ενδιαφερον site και χαρηκα πραγματικα που με συμπεριλαβατε στην ενδιαφερουσα παρεα σας! Καλη συνεχεια!

Όνομα:
    Άννα

Quote Originally Posted by Λιογεννητη View Post
    :bigsmile: Καλησπερα, καλως σας βρηκα ειστε πολυ ενδιαφερον site και χαρηκα πραγματικα που με συμπεριλαβατε στην ενδιαφερουσα παρεα σας! Καλη συνεχεια!
    :bigsmile:καλώς ηρθες στην παρέα μας!! Καλό ταξίδι στη γνώση...:bigsmile:
    Οι αδύναμοι άνθρωποι περιμένουν ευκαιρίες. Οι δυνατοί δημιουργούν ευκαιρίες.....

καλημέρα! Με λένε Μαρία και είμαι νέο μέλος (πιο νέο δεν γίνεται, μόλις 5'!!)
    Δεν έχω ασχοληθεί ξανα με αστρολογία και ψάχνοντας από ενδιαφέρον "έπεσα" πάνω στο πολύ ωραίο site σας!
    Ελπίζω να τα λέμε... :bigsmile:

καλημέρα σας νέοι φίλοι μου,ελπίζω να κάνουμε καλή παρέα

Όνομα:
    Άννα

Quote Originally Posted by cosmopan View Post
    καλημέρα σας νέοι φίλοι μου,ελπίζω να κάνουμε καλή παρέα
    :bigsmile::welcome:Καλή περιηγηση στο συναρπαστικό κόσμο της Αστρολογίας!!!!:bigsmile:
    Οι αδύναμοι άνθρωποι περιμένουν ευκαιρίες. Οι δυνατοί δημιουργούν ευκαιρίες.....

Όνομα:
    Λυδία

Γεια σας παιδια !!!Ειμαι καινουρια στην παρεα...δε ξερω πολλα ακομα,,αν κ εχω πολλες αποριες...που θα μπορουσα να γραψω τις ερωτησεις μου??κι αν ξερει καποιος να μου απαντησει...?
    ευχαριστω πολυ! Καλο σας βρηκα !!!!!

Kαλώς όρισες στην παρέα μας. Ορεξη για μάθηση και αναζήτηση και όλα τα άλλα πίστεψε με θα τα έχεις. Επίσης θα έχεις όση βοήθεια θα χρειαστείς από τους πιο αξιόλογους και γαλαντόμους γνώστες της Αστρολογίας. Για αρχή ψάξε στην αναζήτηση ή στα άρθρα το θέμα ή θεματα που σε ενδιαφέρουν. Μπορείς να παραθέτεις απορίες επί των θεμάτων και πολλοί θα προσφερθούν να απαντήσουν και να προσφέρουν τα φώτα τους.
    Καλό ταξίδι !!!
    Victory

Όνομα:
    Λυδία

Ευχαριστω πολυ γλυκια μου !! Να σαι καλα

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 61 users browsing this thread. (0 members and 61 guests)