s
[Συζήτηση] Τι είναι η Αστρολογία - Page 20
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας

View Poll Results: Μπορεί η Αστρολογία να κάνει πρόβλεψη;

Voters
244. You may not vote on this poll
  • Σίγουρα μπορεί

141 57.79%
  • Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί

18 7.38%
  • Δεν είμαι σίγουρος/η

85 34.84%
Page 20 of 50 FirstFirst ... 10 16 17 18 19 20 21 22 23 24 30 ... LastLast
Results 191 to 200 of 497

Re: Τι είναι η Αστρολογία

Οποιοι νομίζουν ότι οι άνθρωποι που μελετούν την αστρολογία ότι δεν έχουν πανεπιστημιακή μόρφωση κάνουν λάθος.Αντίθετα απαιτείται να έχεις για να μπορέσεις όσο μπορείς να την κατανοήσεις και να την ερευνήσεις.Διαβάζω εδώ και λίγες μέρες τις συνομιλίες σας και διαπιστώνω ότι προσπαθείτε με ιδιαίτερη προσοχή να κατανοήσετε τι είναι Αστρολογία.Πάντα θα υπάρχουν διαφορετικές απόψεις κι έτσι πρέπει.Πάντα θα υπάρχουν κάποια κενά,πάντα θα λείπει ένα κομμάτι από το παζλ αυτή είναι και η αφορμή για να μην σταματήσουμε ποτέ την έρευνα,πρέπει να ερχόμαστε σε αντιπαράθεση,να ρωτάμε δεν πρέπει ποτέ να ντρεπόμαστε για τις απορίες που μπορεί να έχουμε άλλωστε μόνο έτσι θα μπορέσουμε να γίνουμε καλύτεροι.

Quote Originally Posted by Μύριαμ View Post
    Οποιοι νομίζουν ότι οι άνθρωποι που μελετούν την αστρολογία ότι δεν έχουν πανεπιστημιακή μόρφωση κάνουν λάθος.Αντίθετα απαιτείται να έχεις για να μπορέσεις όσο μπορείς να την κατανοήσεις και να την ερευνήσεις.Διαβάζω εδώ και λίγες μέρες τις συνομιλίες σας και διαπιστώνω ότι προσπαθείτε με ιδιαίτερη προσοχή να κατανοήσετε τι είναι Αστρολογία.Πάντα θα υπάρχουν διαφορετικές απόψεις κι έτσι πρέπει.Πάντα θα υπάρχουν κάποια κενά,πάντα θα λείπει ένα κομμάτι από το παζλ αυτή είναι και η αφορμή για να μην σταματήσουμε ποτέ την έρευνα,πρέπει να ερχόμαστε σε αντιπαράθεση,να ρωτάμε δεν πρέπει ποτέ να ντρεπόμαστε για τις απορίες που μπορεί να έχουμε άλλωστε μόνο έτσι θα μπορέσουμε να γίνουμε καλύτεροι.
    Κοπέλα μου με ερωταπαντήσεις με ξεχειλίζουν από ειρωνία και δογματισμό, όπως αυτές του erastros τίποτα καλό δεν βγαίνει. Του έχω γράψει από την αρχή κάποια πράγματα και αυτός επιμένει να λέει τα δικά του προσκολημένος σε όσα έχει "δει" και μόνον. Ολα τα άλλα πδεν τα υπολογίζει. Η αίσθηση που βγάζουν τα ποστάκια του δείχνει κάποιον που δεν ενδιαφέρεται για αυτό και καταφεύγει σε ειρωνικούς χαρακτηρισμούς και χλευασμούς. Την ώρα του χάνει
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Τα αισθήματα είναι αμοιβαία Μαρίνα μου! Κι εγώ σε θαυμάζω και σε σέβομαι. ίσως υπάρχει μια υφέρπουσα γοητεία ανάμεσά μας.
    Μήπως να δούμε τους χάρτες μας αν ταιριάζουμε? Εγώ πάντως είμαι Σκορπιός 100%. Εσύ;
    Να το εκλάβω ως δήλωση του είδους στο οποίο ανήκεις?:unsure:
    Γιατί απ' ότι έχεις ως τώρα δηλώσει, είσαι μακράν από το να πιστεύεις σε ζώδια και επιρροές.
    Όταν λες χάρτη εννοείς πολιτικό ή γεωφυσικό? :suspiciou
    Φιλικότατα

Μύριαμ,
    Έτσι όπως θέτεις το θέμα μιλάς πολύ σωστά. Θα συμφωνήσω μαζί σου. Αν θες κι εσύ να κατανοήσεις τι είναι Αστρονομία, είμαστε κι εμείς στη διάθεσή σου. Ο φίλος Dell Piero κάνει ένα σημαντικό βήμα με την αγορά τηλεσκοπίου, και μπράβο του.
    Ίσως είναι καλύτερο να έρθουμε πιο κοντά με αμοιβαίες κινήσεις γνωριμίας με την άποψη του άλλου, και αμοιβαίου σεβασμού.
    Χαρά μας να σε ξεναγήσουμε στις πραγματικές ομορφιές του έναστρου ουρανού!
    Φιλικά,
    erastros
    "Aστέρας εισαθρείς. Aστήρ εμός. Είθε γενοίμην ουρανός, ως πολλοίσ΄ όμμασιν εις σε βλέπω"
    Πλάτων.

Quote Originally Posted by Marina 7771 View Post
    Όταν λες χάρτη εννοείς πολιτικό ή γεωφυσικό? :suspiciou
    Φιλικότατα
    Αστρονομικό.
    "Aστέρας εισαθρείς. Aστήρ εμός. Είθε γενοίμην ουρανός, ως πολλοίσ΄ όμμασιν εις σε βλέπω"
    Πλάτων.

Quote Originally Posted by erastros View Post
    Μύριαμ,
    .....
    Χαρά μας να σε ξεναγήσουμε στις πραγματικές ομορφιές του έναστρου ουρανού!
    Φιλικά,
    erastros
    Φίλε μου 1) μάλλον είστε παρέα, αυτό δηλωνει και ο πληθυντικός που χρησιμοποιείς 2) δείχνεις την απολυτότητά σου γράφοντας το πιο πάνω γιατί υπονοείται ότι εσύ γνωρίζεις τις πραγματικές ομορφιές του ουρανού ένω εμείς που δεν ακολουθούμε τον ορθολογισμό σου δεν γνωρίζουμε.
    Θα σου πρότεινα και εγώ να σε ξεναγήσω με την γαλέρα των επτά διαστάσεων στην χαοτική περιπέτεια που λέγεται σύμπαν, αλλά αυτό προυποθέτει εντατικά μαθήματα για την μείωση του υπέρμετρου εγώ που διαθέτεις. Γίνε απλός, φιλικός και χωρίς ειρωνίες και κρυπτο-μισογυνισμό και θα κάνουμε καλή παρέα.
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Εγω καταλήγω στον ορισμό
    Αστρολογία εν έτη 2006
    Μια Τέχνη άμεσα συσχετιζόμενη με ψυχολογία,φιλοσοφία,στατισ τική και βασικές αρχες αστρονομίας που έχει ως σκοπό την κατανόηση της ανθρωπινης φύσης την εξηγηση της συμπεριφοράς και της προδιάθεσης να συμβεί κάτι στο άμεσο μέλλον. Τα δε μέσα που χρησιμοποιεί προκύπτουν απο εμπειρία και αγραφους κανόνες που ισχύουν ανα τους αιώνες γενικά αποδεκτους αλλα χωρίς να υπάρχει γενικός κανόνας εφαρμογής μιας και είναι κατι πολυ μεγάλο για να "πλαισιωθεί". Εξου λοιπόν και η διαφορετικότητα προσέγγισης απο κάθε αστρολόγο και τα διαφορετικά συμπεράσματα που μπορούν να προκύψουν. Δεχομαστε σε κάθε περίπτωση -ανεξήγητα δε- την επιρροή των ουράνιων σωμάτων ανεξαρτήτος θέσης, μορφής, ουσίας χωρις παρατήρηση αλλα βάσει καποιου status που προυπάρχει και το δεχόμαστε ως αληθές.

Τα έχω καταλάβει καλά για 2η μέρα στο χώρο σας?

Μητσάκο,
    Δεν ξέρεις τους κανόνες του φόρουμ, και δε βλέπεις ότι εδώ τώρα προσπαθούμε να ρίξουμε νερό στο κρασί μας? Γίνε λίγο πιο ευγενικός και θα σκεφτώ την πρότασή σου για τη γαλέρα.
    Πλάτων.

Όνομα:
    Ζωή & Ζώδια

Quote Originally Posted by pentraks View Post
    Εγω καταλήγω στον ορισμό
    Αστρολογία εν έτη 2006
    Μια Τέχνη άμεσα συσχετιζόμενη με ψυχολογία,φιλοσοφία,στατισ τική και βασικές αρχες αστρονομίας που έχει ως σκοπό την κατανόηση της ανθρωπινης φύσης την εξηγηση της συμπεριφοράς και της προδιάθεσης να συμβεί κάτι στο άμεσο μέλλον. Τα δε μέσα που χρησιμοποιεί προκύπτουν απο εμπειρία και αγραφους κανόνες που ισχύουν ανα τους αιώνες γενικά αποδεκτους αλλα χωρίς να υπάρχει γενικός κανόνας εφαρμογής μιας και είναι κατι πολυ μεγάλο για να "πλαισιωθεί". Εξου λοιπόν και η διαφορετικότητα προσέγγισης απο κάθε αστρολόγο και τα διαφορετικά συμπεράσματα που μπορούν να προκύψουν. Δεχομαστε σε κάθε περίπτωση -ανεξήγητα δε- την επιρροή των ουράνιων σωμάτων ανεξαρτήτος θέσης, μορφής, ουσίας χωρις παρατήρηση αλλα βάσει καποιου status που προυπάρχει και το δεχόμαστε ως αληθές.

Τα έχω καταλάβει καλά για 2η μέρα στο χώρο σας?
    Για αρχή φαίνεται καλή προσέγγιση, αν και δεν αφορά η πρόγνωση μόνον το άμεσο μέλλον και υπάρχουν βασικοί κανόνες που διέπουν τη λογική της. Επιπλέον δεν πιστεύω ότι μας επηρεάζει ο οποισδήποτε πλανήτης η "βράχος". Είμαστε και εμείς και αυτοί υποκείμενα γενικότερων νόμων. Επιπλέον θα ξανααναφέρω την μεταφυσική.
    Ζωή & Ζώδια

Όπως πάνω, έτσι και κάτω

pentraks,

περίπου.

Page 20 of 50 FirstFirst ... 10 16 17 18 19 20 21 22 23 24 30 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 48 users browsing this thread. (0 members and 48 guests)

Tags for this Thread