s
Ο 2ος οίκος - Page 20
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 20 of 21 FirstFirst ... 10 16 17 18 19 20 21 LastLast
Results 191 to 200 of 206
    Όνομα:
    ΑΛΕΞ

Re: Ο 2ος οίκος

καλησπερα σας!
    αχου τι ωραιο θεμα..ψαχνω αρκετο καιρο για αυτον τον δευτερο οικο!!
    εχω αρκετες αποριες γιατι εμενα ειναι στον σκορπιο κ με εναν πλανητη μεσα του τον ουρανο..τα περισσοτερα που εχω διαβασει για αυτον τον συνδιασμο με εχουν βαλει σε αρνητικες σκεψεις..αυτο που μου βγαζουν ειναι απωλεια χρηματων..δεν το εχω δει ποτε στην ζωη μου ομως αυτο!!!τι ακριβως ισχυει τελικα??και αν εχει να κανει με τις αξιες μας κ την αυτοπεποιθηση..τι βγαινει απο αυτον τον συνδιασμο??

Quote Originally Posted by alex00 View Post
    καλησπερα σας!
    αχου τι ωραιο θεμα..ψαχνω αρκετο καιρο για αυτον τον δευτερο οικο!!
    εχω αρκετες αποριες γιατι εμενα ειναι στον σκορπιο κ με εναν πλανητη μεσα του τον ουρανο..τα περισσοτερα που εχω διαβασει για αυτον τον συνδιασμο με εχουν βαλει σε αρνητικες σκεψεις..αυτο που μου βγαζουν ειναι απωλεια χρηματων..δεν το εχω δει ποτε στην ζωη μου ομως αυτο!!!τι ακριβως ισχυει τελικα??και αν εχει να κανει με τις αξιες μας κ την αυτοπεποιθηση..τι βγαινει απο αυτον τον συνδιασμο??
    Καλομελέτα κι έρχεται, ποτέ δεν είναι αργά :toung:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Quote Originally Posted by Μητσάκος View Post
    Σε ποιον αναφέρεσαι; Στην αρχική τοποθέτηση του Στράτου; Και εννοείς ότι μόνο οι υλικές αξίες αφορούν τον 2ο Οίκο ενώ οι άυλες εκπροσωπούνται από τον Ταύρο;
    Μητσάκο μου,

δεν μπόρεσα ποτέ να καταλάβω γιατί το 2ο σπίτι και ο Ταύρος να έχουν σχέση με την αυτοεκτίμησή μας και τις γενικότερες αξίες της ζωής μας. Ακόμα και σαν θέμα Αφροδίτης να το πάρω. Η αυτοεκτίμηση μου φαίνεται περισσότερο θέμα του Ήλιου, άντε και της Σελήνης ως εικόνα που σχηματίζουμε για τον εαυτό μας στην παιδική μας ηλικία μέσα από το οικογενειακό περιβάλλον. Ως αξίες της ζωής μας μου φαίνεται να είναι περισσότερο ο Δίας ως προσωπικές ηθικές αξίες, κοσμοθεωρία κ.λπ ή ακόμα κι ο Κρόνος αν είναι πιο "κατεστημένες". Κι ο Ουρανός όμως δεν αντιπροσωπεύει αξίες προσωπικές και κοινωνικές;

Quote Originally Posted by Κοραλλία Μόζορα View Post
    Μητσάκο μου,

δεν μπόρεσα ποτέ να καταλάβω γιατί το 2ο σπίτι και ο Ταύρος να έχουν σχέση με την αυτοεκτίμησή μας και τις γενικότερες αξίες της ζωής μας. Ακόμα και σαν θέμα Αφροδίτης να το πάρω. Η αυτοεκτίμηση μου φαίνεται περισσότερο θέμα του Ήλιου, άντε και της Σελήνης ως εικόνα που σχηματίζουμε για τον εαυτό μας στην παιδική μας ηλικία μέσα από το οικογενειακό περιβάλλον. Ως αξίες της ζωής μας μου φαίνεται να είναι περισσότερο ο Δίας ως προσωπικές ηθικές αξίες, κοσμοθεωρία κ.λπ ή ακόμα κι ο Κρόνος αν είναι πιο "κατεστημένες". Κι ο Ουρανός όμως δεν αντιπροσωπεύει αξίες προσωπικές και κοινωνικές;
    Σε Οίκο εκτιμάς ότι υπάρχει αντιστοιχία ή όχι;
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Σε Οίκο εκτιμάς ότι υπάρχει αντιστοιχία ή όχι;
    Εννοείς αν υπάρχει αντιστοιχία ανάμεσα στον 2ο οίκο και στον Ταύρο; Αυτά τα θέματα δεν τα βλέπω ούτε στον Ταύρο να υπάρχουν. Θα λέγαμε ποτέ σ' ένα Ταύρο: είσαι άτομο με ψηλή αυτοεκτίμηση και είναι σημαντικό για σένα να έχεις αξίες ζωής;

Quote Originally Posted by Κοραλλία Μόζορα View Post
    Εννοείς αν υπάρχει αντιστοιχία ανάμεσα στον 2ο οίκο και στον Ταύρο; Αυτά τα θέματα δεν τα βλέπω ούτε στον Ταύρο να υπάρχουν. Θα λέγαμε ποτέ σ' ένα Ταύρο: είσαι άτομο με ψηλή αυτοεκτίμηση και είναι σημαντικό για σένα να έχεις αξίες ζωής;
    Αν ήταν άτομο με υψηλή αυτοπεποίθηση, γιατί να μην του το πούμε; Αλλά το θέμα δεν είναι ότι όποιος είναι "Ταύρος" πρέπει να έχει υψηλή αυτοπεποίθηση, δεν νομίζω να υποστηρίζει κάποιος κάτι τέτοιο. Το θέμα είναι αν αντιστοιχεί στον 2ο Οίκο η έννοια των άυλων αξιών, ανεξάρτητα από το πώς εκφράζονται και σε τι επίπεδο είναι. :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον

Αν ήταν άτομο με υψηλή αυτοπεποίθηση, γιατί να μην του το πούμε; Αλλά το θέμα δεν είναι ότι όποιος είναι "Ταύρος" πρέπει να έχει υψηλή αυτοπεποίθηση, δεν νομίζω να υποστηρίζει κάποιος κάτι τέτοιο. Το θέμα είναι αν αντιστοιχεί στον 2ο Οίκο η έννοια των άυλων αξιών, ανεξάρτητα από το πώς εκφράζονται και σε τι επίπεδο είναι. :bigsmile:
    Πιστεύω πως οι μη υλικές αξίες μας δεν σχετίζονται ούτε με τον Ταύρο ούτε με τον 2ο οίκο. Υπάρχουν διαφορετικές αξίες που εκφράζονται από διαφορετικά ζώδια και πλανήτες. Ο Ουρανός εκφράζει αξίες όπως η ελευθερία, η ισότητα των ανθρώπων, η αδελφοσύνη, ο Δίας τις προσωπικές ηθικές αξίες μας, ο Ποσειδώνας αξίες όπως η αγάπη και η ανιδιοτέλεια κ.λπ.

Όνομα:
    ΑΛΕΞ

Καλομελέτα κι έρχεται, ποτέ δεν είναι αργά :toung:
    θα εκτιμούσα να μου έλεγες κ κατι παραπάνω εαν μπορείς!!
    γιατι απο οτι δείχνει αυτός ο συνδιασμός με βλέπω στα παγκάκια:unsure::unsure:
    πχ ο ουρανος τον 2ο Οικο μου αλλα στον σκορπιο????
    μπας και με σώσει ο σκορπιος!!

Θα ηθελα και εγω να ρωτησω για τον 2ο οικο μου.Η ακμη του ειναι στο τελος της Παρθενου,ο Ερμης ειναι στον 3ο και κανει συνοδο με Αφροδιτη και Πλουτωνα.
    Εχω Αρη ο οποιος κανει ακριβες τετραγωνο με τον ποσειδωνα(0.17 μοιρες) (που βρισκεται στον 5ο) και Ηλιο προς το τελος ο οποιος κανει δυνατη ανιτθεση με ΔΙα,ακριβες εξαγωνο με τον Ουρανο(στον 4ο)και ακριβες πενταγωνο με ποσειδωνα.
    Οι οψεις που αναφερω ειναι με ανοχη 1,5 μοιρας εκτος απο αυτες του Ερμη ο οποιος δεν κανει αλλες εκτος απο την διπλη συνοδο...

Συγνώμη...η ερώτησή σου είναι....? :unsure:

Quote Originally Posted by weapone View Post
    Θα ηθελα και εγω να ρωτησω για τον 2ο οικο μου.Η ακμη του ειναι στο τελος της Παρθενου,ο Ερμης ειναι στον 3ο και κανει συνοδο με Αφροδιτη και Πλουτωνα.
    Εχω Αρη ο οποιος κανει ακριβες τετραγωνο με τον ποσειδωνα(0.17 μοιρες) (που βρισκεται στον 5ο) και Ηλιο προς το τελος ο οποιος κανει δυνατη ανιτθεση με ΔΙα,ακριβες εξαγωνο με τον Ουρανο(στον 4ο)και ακριβες πενταγωνο με ποσειδωνα.
    Οι οψεις που αναφερω ειναι με ανοχη 1,5 μοιρας εκτος απο αυτες του Ερμη ο οποιος δεν κανει αλλες εκτος απο την διπλη συνοδο...

Page 20 of 21 FirstFirst ... 10 16 17 18 19 20 21 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 13 users browsing this thread. (0 members and 13 guests)