- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
View Poll Results: Τί είδους βιβλία διαβάζετε;
- Voters
- 185. You may not vote on this poll
-
Ποίηση
34 18.38% -
Θεατρικά έργα
25 13.51% -
Βιογραφίες - Αυτοβιογραφίες
44 23.78% -
Παραμύθια - παιδικά βιβλία
23 12.43% -
Αστυνομικές ιστορίες
42 22.70% -
Νουβέλες
25 13.51% -
Δοκίμια - πραγματείες (ιστορικά, φιλοσοφικά, κοινωνικά, πολιτικά κ.λπ.)
77 41.62% -
Διηγήματα
62 33.51% -
Μυθιστορήματα
131 70.81% -
(Επιστημονικής) φαντασίας
33 17.84% -
Βιβλία αστρολογίας, μεταφυσικής κ.λπ.
110 59.46%
Multiple Choice Poll.
Results 191 to 200 of 241
Thread: Βιβλία που μας συγκλόνισαν...
-
25-08-2008, 03:30 PM #191
Re: Βιβλία που μας συγκλόνισαν...
'' Η μαγισσα του Πορτομπελο '' του Παουλο Κοελιο
Βασικα ειναι καιρος που εχει βγει αυτο το βιβλιο , αλλα καποια στιγμη που ειχα βρεθει σε ενα βιβλιοπωλειο , ενω ημουν χωρις την κολλητη μου , ειδα το βιβλιο αυτο και σκεφτηκα να της κανω ενα μικρο δωρακι - μ αρεσει να κανω αυθορμητα δωρα - γιατι ειναι και τρελαμενη με τον Κοελιο . Βεβαια εγω δεν μπηκα στον κοπο να διαβασω την υποθεση κτλ κτλ , μου εφτανε μονο που της αγοραζα ενα δημιουργημα του Κοελιο και φυσικα το ποσο θα χαιροταν ..
Καποια στιγμη οταν διαβαζε το βιβλιο διπλα μου , παρατηρησα οτι καπου στο βιβλιο αναφερεται το ονομα Αθηνά και μου ειπε πως την πρωταγωνιστρια του βιβλιου την ελεγαν Αθηνά . Το ειχε και καημο να διαβασω λιγο Κοελιο . Και αγορασα λοιπον την '' Μαγισσα του Πορτομπελο '' . . . Δεν μπορω να πω , εχει εναν ιδιαιτερο τροπο να γραφει ο Κοελιο , αλλα ωραιο .!!! :bigsmile:
Και ενα αλλο βιβλιο που το αγορασα στο πλοιο , αντε για να γελασει λιγο το χειλακι μου βρε αδερφεκαι να περασει και η ωρα , γιατι το να εισαι 8 ωρες εν πλω δεν ειναι και λιγο - ε καπως επρεπε να περασει και η ωρα :toung: ..............
ΛΕΓΕΤΑΙ : '' WHY MEN MARRY Bitches '' της Sherry Argov !!! Δεν μπορω να πω ειχε ενδιαφερον . Λεγονται πολλες αληθειες ...:nuts:
Και ενα τελευταιο ....
Ενα μυθιστορημα το οποιο κρατουσε το ενδιαφερον μου μεχρι και την τελευταια σελιδα , ενα μυστηριο το οποιο λυθηκε μονο στην 575η σελιδα του βιβλιου . Ονομαζεται '' Ηλέκτρα '' της Βικυ Στουφη .
-
25-08-2008, 05:29 PM #192
Ένα μυθιστόρημα όσο και ένας συγγραφέας που προτείνω ανεπιφύλακτα...Το μ.Χ του Βασίλη Αλεξάκη κι όσοι πιστοί ή άπιστοι
προσέλθετε...Πραγματικά ιδίαίτερα ενδιαφέρον
Πόσες φορές άνθρωπος είμαι;
-
26-08-2008, 03:17 AM #193
Εμένα το βιβλίο που με έχει συγκλονήσει γενικά στη ζωή μου και πάντα όταν το ξαναδιαβάζω κλαίω (γιατί τα καλά βιβλία ξαναδιαβάζονται άνετα) είναι τα 'Ανεμοδαρμένα Ύψη" της Έμιλυ Μπροντέ...Τόσο έντονα και καταπιεσμένα συναισθήματα!!!Απλά καταπληκτικό...
-
26-08-2008, 04:58 PM #194
έχω αδυναμία στον γιάλομ...και έχω διαβάσει σχεδόν ότι έχει γράψει...
ο κοέλο μου άρεσε πιο παλιά...τώρα μου φαίνεται πολυ μια απο τα ίδια..σαν να μην νιωθει αυτα που γραφει...αν και εχω διαβασει και πολλα δικα του...
δεν ξερω...μεγαλωνοντας αρχισαν να μου αρεσουν πιο "ωμα" βιβλια...σαν αυτά της Βιρτζινια Γουλφ...και του Όσκαρ Γουαιλντ...
ένα που διαβασα σχετικά πρόσφατα ήταν η βιογραφια της Βιρτζινια Γουλφ...και το "ο έρωτας στα χρόνια της χολέρας"...
κάποιο άλλο που μου είχε κάνει αίσθηση ήταν για τη ζωη του Τζειμς Ντιν..
ένας πραγματικός επαναστάτης χωρίς αιτία..ένα αγρίμι μέσα σ'ενα κλουβί....
-
26-08-2008, 05:08 PM #195
ο κοελο με κουρασε αρκετα...νομιζω οτι εκλεισα τον κυκλο μου μαζι του..ειδικα το τελευταιο του βιβλιο μια επαναληψη..Συμφωνω απολυτα καλη μου w.diamond...ο Γιαλομ ειναι εξαιρετικος...Προτεινω Μαρκαρη και Τατσοπουλο:bigsmile:
<<We dance around in a ring and suppose, but the Secret sits in the middle and knows....>>Robert Frost.
-
26-08-2008, 05:15 PM #196
σεβαστη η άποψη όσων αγαπούν τα βιβλία του..το τελευταιο που διαβασα ηταν τα "έντεκα λεπτα"και ένιωσα ότι απλά γράφει για τα λεφτα και τη φημη-δεν έχω διαβάσει τα νέα βιβλία του...αλλά όσο μεγαλώνω...θέλω βιβλία που να έχουν να πουν κάτι πραγματικό....η Βιρτζίνια Γουλφ διαχειρίζεται τόσο όμορφα τον πόνο...δεν ξέρω αν έχεις δει την ταινία "οι ώρες" ..ειναι εκπληκτικη...έχει σχέση με τη συγγραφεα...
:bigsmile:
κρατάω στα υποψιν τις προτάσεις σου!
-
26-08-2008, 05:20 PM #197
Εκπληκτικη ταινια....και παλι θα συμφωνησω:embarrest..εμενα μου αρεσει πολυ και ο Θεμελης τωρα τελευταια κατι εχω παθει και διαβαζω μονο Ελληνες...
<<We dance around in a ring and suppose, but the Secret sits in the middle and knows....>>Robert Frost.
-
26-08-2008, 05:28 PM #198
έλληνες δεν έχω διαβάσει πολυ...αν και θέλω να διαβάσω κάποια στιγμη τα των αρχαίων!
για να σου πω την αληθεια τους νεοελληνες δεν τους εχω σε πολυ εκτιμηση...ειχα διαβασει ένα βιβλιο προσφατα...δεν θυμαμαι δυστυχως τιτλο (τοσο πολυ μ'αρεσε!)
σαν διασταυρωση άρλεκιν και αγκαθα κρίστι ήταν..απορω πώς πήρε το οκ για να εκδοθει...μεταξυ μας...όλοι καταλαβαινουμε ότι παιζονται διαφορα...
πάντως θα χω υποψη μου αυτους που αναφερεις μιας κι έχουμε τα ίδια γούστα!!:nuts:
-
26-08-2008, 05:33 PM #199
Πολλες φορες μπορει να διαβαζουμε ενα βιβλιο και να μην κατανοουμε και πολυ το περιεχομενο του , για αυτο και λεμε - α δεν μ αρεσε , ξενερωσα , χαλια ειναι πως το διαβαζεις αυτο ?
Μπορει να μην αρεσει πλεον ο Κοελιο και οπως ειπε και η white diamond σεβαστες οι αποψεις εκεινων που τον θαυμαζουν ή τον διαβαζουν .
Οπως καλλειστα καποιος δεν θελει να διαβασει real stories . . ή να διαβασει ιστορικους οι οποιοι αμφισβητουν την χρονολογια της ιστοριας . . .
Anyway . . .
-
26-08-2008, 05:36 PM #200
athinoula δεν κρινουμε ...σιγουρα ο καθενας έχει τα δικα του γουστα και τα δικα του αποτυπωματα...
και ολοι ειμαστε σαφως σε διαφορετικες φασεις της ζωης μας...
σε άλλους θα αρέσει το Α σε άλλους το Β...:bigsmile:
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.