- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 191 to 200 of 270
-
12-08-2008, 03:21 PM #191
Re: ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΥΣ
Καλησπέρα σε όλους.Καταρχήν ένα ευχαριστώ για την κοπέλα που μοιράστηκε το θέμα μαζί μας.Ασχολούμαι αρκετό καιρό με τράπουλες (ερασιτεχνικά)και βρήκα αυτό τον τρόπο εύκολο και γρήγορο.Πιστεύω ότι τον έχω καταλάβει καλά,από το γεγονός ότι μου βγαίνουν και τα δικά μου και των άλλων,από 1-2 ημέρες εώς το πολύ σε 2 εβδομάδες.Πιστέυω ότι παίζει ρόλο η διάθεση γιατί εάν π.χ.είμαι ανχωμένη ή φοβάμαι κάτι θα δω αυτό στα χαρτιά.Γνώμη μου είναι ότι όλες οι τράπουλες απλά μας βοηθούν να αποκωδικοποιήσουμε κάποια πράγματα και να τα ερμηνεύσουμε με βάση τη διαίσθησή μας,είναι απλά εργαλεία δεν έχουν από μόνα τους δύναμη.Δύναμη έχει η θέλησή μας και η πίστη μας σε κάτι.
Σημείωση:άποψή μου είναι ότι οι προβλέψεις που γίνονται ενημερώνουν για τις πιθανές εξελίξεις και όχι για κάτι που δεν μπορεί να αλλάξει.Αυτός είναι και ο σκοπός.
Φιλικά
-
12-08-2008, 10:27 PM #192
γεια σας ! λοιπον αυτο ειναι και το πρωτο μου ποστ !
εχω κι εγω καποιες αποριες...στη μεση (στο πρωτο ριξιμο) ειναι ΠΑΝΤΑ το 8 κουπα;
η επειδη εγω ειμαι σκουρα καστανη πρεπει να βαλω το 8 σπαθι ;
και κατι αλλο ! αυτος ειναι ανοιχτος καστανος δηλαδη ριγας κουπα...ο,τι χαρτι ειναι κουπα ειναι για εκεινον κ ο,τι χαρτι ειναι σπαθι ειναι για εμενα που ειμαι σκουρα καστανη;
σας παρακαλω απαντηστε ! :bigsmile:
-
20-08-2008, 11:01 PM #193
Γεια σας! Προσπάθησα κι εγώ να ρίξω έτσι τα χαρτιά αλλά 8α χρειαζόμουν κάποια βοήθεια. Έριξα μια δοκιμαστική μήπως θα μπορούσε κάποιος να μου την ερμηνεύσει ώστε τόσο εγώ όσο και τα υπόλοιπα μέλη να κατανοήσουμε πώς ερμηνεύονται?? Η εικόνα των χαρτιών έτσι όπως τα έριξα είναι η εξής:
ΠΑΝΩ ΣΕΙΡΑ
Q σπαθί – 3 σπαθί – Q μπαστούνι – 6 σπαθί - 3 κούπα – 10 καρό – 9 κούπα
ΜΕΣΑΙΑ ΣΕΙΡΑ
Α καρό - 2 σπαθί - Q καρό - ψυχή (ΕΓΩ 8 σπαθί) - 10 μπαστ. - J κούπα - Α μπαστ.
ΚΑΤΩ ΣΕΙΡΑ
Κ σπαθί - 4 σπαθί - J σπαθί - 7 σπαθί - 10 κούπα - Α σπαθί - Α κούπα
Τα 3 φύλλα που τοποθετούμε πάνω στο κεντρικό είναι: 8 κούπα (η ψυχή του αγοριού μου γιατί είναι πιο ανοιχτός από εμένα)- 2 κούπα - 4 κούπα
Επίσης επειδή ήθελα να ξεκαθαρίω περισσότερο 3 από τα φύλλα που βγήκαν άνοιξα: πάνω στο Q μπαστούνι τα φύλλα 9 καρό και Κ καρό, πάνω στο Κ σπαθί το Κ κούπα και το Q κούπα και τέλος πάνω στο Α μπαστούνι το Κ μπαστούνι και το 6 κούπα.
Εγώ είμαι πιο σκούρα από το αγόρι μου. Μπορείτε να μας κάνετε μια ερμηνεία σύμφωνα με αυτά τα χαρτιά για να καταλάβουμε πώς τα ερμηνεύουμε και να τα διαβάζουμε μόνοι μας??? Θεωρώ ότι είναι πολύ χρήσιμο για όλους.... Ευχαριστώ πολύ!
-
21-08-2008, 11:53 PM #194
ρε παιδια το διαβασμα οταν λετε χιαστι τι εννοειτε; δλδ πχ ξεκιναμε απο το κεντρο υποθετω και μετα;; και τα χαρτια οταν λεμε 3 σειρες απο 7 χαρτια το ενα πανω στο αλλο; και παλι δεν βγαινει ο αριθμος των χαρτιων! ευχαριστω πολυ οποιον απαντησει
-
22-08-2008, 02:13 AM #195
η αν μπορει καποιος να κανει ενα σχεδιγραμμα πχ
628
415
937
που 1 το πρωτο χαρτι οπυ 2 το 2ο και παει λεγοντας μετα το 10 πως θα παει; μεχρι το 21ο;;;;
-
23-08-2008, 12:26 AM #196
λοιπον παιδια οκ το καταλαβα νομιζω!:nuts::nuts:και τωρα αυτο που μένει ειναι να τα ριξω και να δω εαν βγαινουν!!!!!!!!!! καλη μου επιτυχια !και το μόνο που επρεπε να κανω ήταν να διαβαζω το θεμα απο την αρχη ως το τελος και λυνονται ολες οι αποριες!!!!!!!!
-
29-08-2008, 09:46 PM #197
-
02-09-2008, 12:00 PM #198
Μήπως κάποιος μπορεί να με βοηθείσει μ τις φιγούρες ; εγώ είμαι ξανθιά δηλαδή όλες οι κούπες είναι δικά μου άτομα (συγγενικά);;;Αυτόν τον βάζω σπαθί ... Όλα τα σπαθία είναι άτομα δικά του;Οι άλλες φιγούρες είναι άσχετα πρόσωπα;;
Ας μου απαντήσει κάποιος...please!!
-
06-09-2008, 08:33 PM #199
teloio...............
-
08-09-2008, 08:32 PM #200
γεια σας,εχω καταλαβει πως γινεται η ολη διαδικασια αλλα κολαω λιγακι στο να τα ερμινευσω!μπορει καποιος που ξερει να δωσει ενα παραδειγμα??thanks!!
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.