s
[Συζήτηση] Αγάπη μου... Ωριαία αστρολογία και παράδειγμα ανάλυσης - Page 20
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 20 of 20 FirstFirst ... 10 16 17 18 19 20
Results 191 to 197 of 197
    Όνομα:
    Τίνα

Re: Αγάπη μου... Ωριαία αστρολογία και παράδειγμα ανάλυσης

Ο ενοικιαστής Amarige μου θα είναι καλοπληρωτής αν ο κυβερνήτης του 7ου έχει θεμελιώδεις και συμπτωματικές δυνάμεις. Αν για παράδειγμα είναι αδύναμος, ανάδρομος, περιπλανώμενος, πολιορκημένος κτλ. δεν περιμένεις να σου φέρνει τα χρήματα στο κατώφλι του σπιτιού σου.

Αυτό υπέθεσα κι εγώ. Σ ευχαριστώ πολύ Τίνα για την επιβεβαίωση!

Ειπα να το βαλω και στο χιλιοδιαβασμενο αυτο θεμα μιας και ειναι πολυ ενεργο.....

Γεια σε ολους!!!!!Ειμαι καινουρια στην ωριαια, διαβαζω οσο μπορω αλλα μαλλον χρειαζομαι ενα πληρες βιβλιο, αν εχετε να μου προτεινετε καποιο ιντερνετικο θα ηταν τελεια!!!!
    Λοιπον, στο προκειμενο και αν θελει καποιος να βοηθησει....κανω πρακτικη στην ωριαια, το ερωτημα ειναι:
    Θα πουλησει ο συντροφος το ακινητο στον συγκεκριμενο αγοραστη?
    Βημα Πρωτο: καταστρωνω χαρτη στο Regiomontanus
    Βημα Δευτερο: ψαχνω να βρω την ακρη
    Στοιχεια: Κοιταζω παραγωγους οικους.
    -Αρα ο συντροφος ειναι ο κυβερνητης του 7ου οικου
    (ακμη στην παρθενο αρα κυβ.Ερμης ο οποιος βρισκεται στον 7ο οικο. Ο ερμης επισης ειναι στον ζυγο και στην τριπλοτητα του)
    -Για το ακινητο θα κοιταξω τον παραγωγο του 4ου οικου αρα κοιταζω τον 10 οικο
    (τοξοτης αρα Διας και βρισκεται στον 6ο οικο. Ο διας επισης βρισκεται στον λεοντα και ειναι σε τριπλοτητα)
    -Για τον υποψηφιο αγοραστη θα κοιταξω τον παραγωγο του 7ου οικου αρα τον 1ο οικο
    (Ιχθυς αρα Διας γιατι κοιταζουμε τους παραδοσοακους κυβερνητες σωστα?)
    -Για τα αποκτηματα και χρηματα κοιταζω τον παραγωγο του 2ου οικου αρα τον 8ο ο οποιος περιεχει τον Κρονο
    (Σκορπιος, κυβ Αρης στον Τοξοτη στον 9ο)

-Ηλιος, Σεληνη, Ερμης, Αφρο στον 7ο οικο και στον ζυγο εκτος απο αφρο στην Παρθενο (πηγα να χαρω αλλα μαλλον βιαστηκα)
    -Σεληνη καμμενη απο τον ηλιο (κακο αυτο ε?)
    -Ερμης δεν εχει οψεις, μονο με το μεσουρανημα κανει εξαγωνο
    -Διας σε τριγωνο με τον ουρανο (ουρανος στον 1ο οικο)
    -Εμπεριεχομενα ζωδια στον χαρτη (ο 1ος οικος εμπεριεχει τον Κριο και ο 7ος τον Ζυγο)

Δεν μπορω να κατλαβω πολλα, βλεπω θετικα στοιχεια αλλα η ελειψη οψεων, η καμμενη σεληνη, ο κρονος και τα εμπεριεχομενα ζωδια με κανουν να πιστευω οτι η εξελιξη θα ειναι αρνητικη...
    Θα ηθελα την αποψη σας, βλεπετε λαθη στο συλλογισμο?

Όνομα:
    Τίνα

Για περισσότερη ευκολία και λιγότερα μπερδέματα θα πρότεινα στον 1ο οίκο να βάλεις τον σύντροφο σου, στον 4ο το ακίνητο και στον 7ο τον αγοραστή, έτσι δεν θα χρειαστεί να μπλεχτείς με παράγωγους οίκους εφ' όσον όπως λες είσαι αρχάρια

Τινα ευχαριστω για την απαντηση αλλα οφειλω να ομολογησω οτι με μπερδευες

Αυτο ειναι κατι που δεν καταλαβαινω στην ωριαια, πραττουμε καταπως μας βολευει?

μπορω δηλαδη να πραξω αυθαιρετα και να ερμηνευσω τον χαρτη σαν το ερωτημα να το εχει θεσει απευθειας ο συντροφος? Θα ισχυει η απαντηση?

Σε γενικες γραμμες η συλλογιστικη μου ειχε βαση η τα εκανα σαλατα?

Αν το κανω οπως λες δεν μπορω να ερμηνευσω γιατι τοσοι πολλοι πλανητες στον οικο του αγοραστη, κολλησα

-Ο συντροφος ειναι ο Διας (παραδοσιακος κυβερνητης Ποσειδωνα) ο οποιος βρισκεται σε τριπλοτητα αρα θετικο

-Ο 4ος (Ακμη Διδυμος) και ο 7ος(Ακμη Παρθενος) εχουν και οι δυο τον ερμη σημειοδοτη εκει δεν ξερω τι να κανω (ο ερμης ειναι στον 7ο οικο) αυτο το αξιολογω μαλλον αρνητικα

-Ο 2ος οικος εχει ταυρο ακμη (Αφρο) η οποια ειναι σε τριπλοτητα και βρισκεται στον 7ο

-ο 7ος εχει ακμη Παρθενο (Ερμης) σε τριπλοτητα και στον 7ο οικο.

-Ο συντροφος (Διας) κανει τετραγωνο με κρονο -πολυ αρνητικο
    -Αφρο εξαγωνο με κρονο

Βλεπω γενικα οτι ο αγοραστης ειναι πολυ δυνατος και πιστευω οτι η εξελιξη θα ειναι αρνητικη

Εσεις τι πιστευετε?

Όνομα:
    Τίνα

Όταν κάποιος είναι αρχάριος ακολουθεί τον απλό τρόπο και όχι τον σύνθετο.

Ένας από τους κανόνες της ωριαίας (που δυστυχώς για εσάς έχει πολλούς) λέει, πως όταν το θέμα δεν έχει άμεση σχέση με τον ερωτών μπορούμε για ευκολία να βάλουμε το ζητούμενο στον 1ο οίκο. Δεν είναι αυθαιρεσία αλλά διαφορετική επιλογή που βοηθά ξαναλέω τους αρχάριους και εσύ από αυτά που γράφεις υποψιάζομαι πως βρίσκεσαι σε πολύ αρχικό στάδιο. Ο Δίας για παράδειγμα αυτή την περίοδο δεν κάνει όψη πρώτα με Κρόνο αλλά με τον Άρη.

Αν θέλεις να επιλέξεις παράγωγους οίκους κανείς δεν στο απαγορεύει, αν όμως κάνεις λάθος όχι στην ερμηνεία αλλά στους κανόνες, τότε απλά "καις" το ωριαίο σου και για 2.5 τουλάχιστον μήνες δεν μπορείς να θέσεις το ίδιο ερώτημα.

Ένα άλλο ακόμη που μπορείς να κάνεις, είναι να περάσεις τον χάρτη σου στο φόρουμ και όποιος έχει το χρόνο και τη θέληση θα σε βοηθήσει στην ανάλυση

Α!Μπορω να το κανω αυτο?Τοτε το ανεβαζω σε μορφη φωτο αν θελει καποιος να βοηθησει
    Εχεις δικιο παντως ειναι πααααρα πολυ αρχαρια αλλα με διαθεση να μαθω οποτε αν εχεις να προτεινεις καποιο βιβλιο (ιντερνετικο κατα προτιμηση) μπορεις να μου πεις!
    Ευχαριστω!!!!Click image for larger version. 

Name:	Χωρίς τίτλο.png 
Views:	54 
Size:	50.4 KB 
ID:	4703

Page 20 of 20 FirstFirst ... 10 16 17 18 19 20

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)