- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 191 to 200 of 253
-
16-05-2009, 01:35 AM #191
Re: Σαγηνευτικές σχέσεις με διαφορά ηλικίας
Δείμων,
σε ευχαριστώ πολύ και πάλι!!!!!Όσο για τη συνέχεια της σχέσης...η ιστορία θα το δείξει...Καλή δύναμη...
-
25-11-2009, 12:29 PM #192
Γειά σας και από εμένα
Δεν ξέρω αν έχει κλείσει το θέμα… βάζω δυο αληθινά περιστατικά .. για συζήτηση
17 ετών κορίτσι πρώτη σχέση με 34 ετών (ολοκληρωμένη)
και δεύτερο 22 ετών πάλι κορίτσι μαγεμένο με 50 ετών μην μου πείτε ότι δεν χρειάζεται ψυχανάλυση και στους δύο
-
25-11-2009, 02:44 PM #193
-
25-11-2009, 04:36 PM #194
Κοριτσαρες σας ευχομαι μετα απο αυτα που λετε να μην την πατησετε διοτι οτι κοροιδευουμε το λουζομαστε!:toung::toung:
Και μιλαω ετσι απο προσωπικη εμπειρια....παλια οποτε εβλεπα μια ¨μικρη" με εναν μεγαλο ανδρα εκραζα απο μεσα μου- πωπω!!! το μικρο παει να του φαει τα λεφτα- και θεωρουσα αυτες τις σχεσεις ανωμαλες( οχι οτι δεν ειναι). Αργοτερα καλα να παθω γνωριζω καποιον κατα 25 χρονια μεγαλυτερο μου και οχι απλα συζω αλλα τον παντρευομαι κιολας και ειμαι ακομη μαζι του και περναμε καλα. Αυτα.....μη λετε μεγαλα λογια!!!
-
26-11-2009, 12:37 AM #195
Δέσίμο χρειάζονται...... ειδικά η δεύτερη.... με 50 χρονο;;;;
-
26-11-2009, 01:51 AM #196
Γιατι ρε φιλεναδα τι εχει ο πενηνταρης??? Μηπως δοκιμασες και εχεις αποψη?:nuts::nuts:
-
26-11-2009, 02:15 AM #197
Ο 34χρονος που τα τατσιμιτσικώτσιασε στην ηλικία που βρίσκεται με ένα άτομο ηλικιακά συναισθηματικά(έτσι τουλάχιστον κατάλαβα απ τα γραφόμενα) και σεξουαλικά ανώριμο,και βάσει νόμου ανήλικο ,το περνάμε στο ντούκου.Η 17χρονη κίσσα θα φταίει ,που τον τύλιξε.
Αυτά φυσικά στην περίπτωση που κάποιος πρέπει να θεωρηθεί "προβληματικός" και επομένως χρήζει ψυχανάλυσης.
Πέρα των υπολοίπων,όποιος είναι έξω απ τον χορό πολλά λέει,και ό,τι κοροιδεύουμε -κατακρίνουμε συχνά το λουζόμαστε.
Οι ανθρώπινες σχεσεις δεν έχουν κανόνες ευτυχώς ,διαφορετικά θα υποφέραμε όλοι.
"Οι πιο όμορφες θάλασσες είναι αυτές που δεν έχουμε ταξιδέψει ακόμη,τα πιο όμορφα παιδιά δεν έχουν γεννηθεί ακόμη,τις πιο όμορφες μέρες μας δεν τις έχουμε ζήσει ακόμη"
-
26-12-2009, 06:48 PM #198
:bigsmile:Στήν Ζωή ισχύει η Θεωρία της σχετικότητας, και κουμπωνει τέλεια το ρητο του Ηρακλειτου" ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΡΕΙ" φτάνει κανείς να μην κάνει "εκπτώσεις¨" στον εαυτό του και να ξέρει βασικά "ΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ",γιατί το τι θέλουμε μεταβάλεται στην πορεία της Ζωής!!
Οι αδύναμοι άνθρωποι περιμένουν ευκαιρίες. Οι δυνατοί δημιουργούν ευκαιρίες.....
-
29-12-2009, 09:20 PM #199
Και το τι ΔΕΝ θέλεις να δεις πώς αλλάζει... «Εγώ δεν πρόκειται ποτέ να το κάνω αυτό» (Κλασική δήλωση που συνήθως ακολουθεί κατορθώματα άλλων που ακούσαμε και φρίξαμε, και ακολουθείται από χείμαρρο παραινέσεων συμβουλών και κραξιμάτων :toung::bigsmile
Και για να βάζουμε και την αστρολογική μας παράμετρο μέσα, ακούγεται συνήθως δια στόματος Ήλιου συνόδου με Ερμή σε συνδυασμό με αρκετή Γη στον χάρτη.
. Mind over matter.
.
.
> >
-
29-01-2010, 01:46 PM #200
Η απάντηση σου είναι γεμάτη σοφία. Σ' ευχαριστούμε!
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.