s
ΙΣΡΑΗΛ - Ένας Ζυγός συζυγοκτόνος - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast
Results 11 to 20 of 42

Re: ΙΣΡΑΗΛ - Ένας Ζυγός συζυγοκτόνος

πολυ ωραιο αρθρο!!!!!!!!!!!!!! θα μπορουσε να γινει λιγο πιο τολμηρο συσχετιζοντας και τις αστρολογικες επιρροες που δεχεται και ο αστρολογικος χαρτης της τουρκιας για τους επομενους μηνες... αν σκεφτει κανεις και τα γεγονοτα των προηγουμενων ημερων.......... ας περιμενουμε να δουμε τα κεφια του πλουτωνα, του δια, του κρονου και του ουρανου.:suspiciou

Εν-δια-φέρον το άρθρο...άλλωστε οι πλανήτες κάνουν τροχιές ...κυκλικές.

Με εντυπωσιασες!!!:amazed:Τετοια άρθρα μας βάζουν να δούμε με άλλο τροπο τον κόσμο γύρω μας!

Όνομα:
    Μαρία

Μπράβο! Δεν περιμένω άλλωστε κάτι λιγότερο από μια Σκορπίνα
    Προσέχω την πόλη μου. Επιλέγω ΑΣΤΡΙΚΕΣ συγκοινωνίες.

Μένω άναυδη από αυτό το άρθρο! Τα θερμά μου συγχαρητήρια! Τελικώς όλα έχουν μια "αστρική" εξήγηση!

Ψάχνω τον χάρτη της Τουρκίας για μερικά συμπληρωματικά σχόλια που ζήτησε η φίλη ktisila αλλά δεν τον βρίσκω πουθενά. Αν κάποιο μέλος τον έχει και θέλει να μου τον δώσει θα το εκτιμούσα πολύ.

Ο λαός του Ισραήλ πιστεύω ότι με τις βίαιες όψεις που έχει στα σταθερά ζώδια έχει εμπλακεί στην ιστορία του σ' ένα φαύλο κύκλο βίας, πότε ως θύμα και πότε ως θύτης. Αυτό δείχνει και η σύνοδος Σελήνης/Πλούτωνα αφού η Σελήνη δείχνει και το παρελθόν, την ιστορία ενός λαού. Η ένταση αυτών των όψεων μαζί με το τετράγωνο της Αφροδίτης (κυβερνήτη του ωροσκόπου) με τον Ποσειδώνα δεν τον βοηθούν να κατανοήσει τις εναλλακτικές συμπεριφορές που έχει με τον ωροσκόπο στον Ζυγό.

Έτσι, με την επικράτηση των σταθερών ζωδίων και την κυριαρχία του Πλούτωνα, Κρόνου και ¶ρη προσπαθεί να κατοχυρώσει ότι θεωρεί δικό του με την επιβολή και την βία. Είναι απόλυτος και ανυποχώρητος σε όλα, την πολιτική του, την θρησκεία του, τα έθιμα του. Αυτό που κυριαρχεί στην ψυχοσύνθεσή του είναι "ή επιβάλλομαι ή χάνομαι". Δεν μπορεί ακόμα να αντιληφθεί ότι με τις αξίες του Ζυγού, με την συνεργασία, την διαπραγμάτευση, την συναίνεση, την σωστή διπλωματία, την αντικειμενική κατανόηση των θέσεων του άλλου έχει να κερδίσει περισσότερα γιατί δεν θα χρειάζεται πια να νιώθει μόνος ανάμεσα σε εχθρούς. Πιστεύω ότι αυτό έχει να μάθει το Ισραήλ στην σύγχρονη ιστορία του, τον τρόπο να βγει από τον φαύλο κύκλο της βίας και από την απομόνωση στην οποία τον κλείνει η αίσθηση του μοναδικού και εκλεκτού λαού του θεού που του δίνει η Σελήνη στον Λέοντα στο 10ο σπίτι και το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα.

Καλημέρα,
    Δίχως να είμαι σίγουρη για την εγκυρότητα των στοιχείων που βρήκα , σας τα παραθέτω:

Turkey: Proclamation of the Republic of Turkey

Oct. 29, 1923
    08.30. PM EET (-02.00)
    Ankara
    032E52'00"; 39N56'00"
    Asc: 07 Cn 47; Mc: 16 Pi 20

Source: "The proclamation of the republic took place in the National Assembly in Ankara at exactly 8:30 p.m., and it is for this that the horoscope for modern Turkey should be set." Nicholas Campion, "The Book of World Horoscopes," p. 368.
    Ελπίζω να ανέβει ο χάρτης!

Όνομα:
    Τίνα

Καλημέρα!

Κι εγώ αυτά τα στοιχεία έχω Κοραλλία μου!

Με τα δεδομένα αυτά, ο Ωροσκόπος βρίσκεται στις 7 και 47 Καρκίνου, ο Ήλιος στις 5 και 18 Σκορπιού και η Σελήνη στις 29 και 55 Διδύμων.

Ενδιαφερον το αρθρο πραγματικα.Βεβαια η ωρα αυτου του ωροσκοπιου παιζεται(οπως συμβαινει συνηθως με τα ωροσκοπια των κρατων).Εχω διαβασει αρθρο οπου ο ωροσκοπος του Ισραηλ ειναι στην Παρθενο.
    Ποιος ξερει;

Ευχαριστώ Βίκυ και Τίνα για τα στοιχεία του χάρτη της Τουρκίας. Αν μπορεί ο Σωκράτης ή ο Μητσάκος να τον ανεβάσουν εδώ ίσως θα μπρούσαμε όλοι μαζί να συζητήσουμε μερικά πράγματα.

Page 2 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)