s
Ωροσκόπιο Ελλάδας - Όψεις που δέχεται κατά την κρίση - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 12 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 ... LastLast
Results 11 to 20 of 118

Re: Ωροσκόπιο Ελλάδας - Όψεις που δέχεται κατά την κρίση

Με τον τράνζιτ ¶ρη πάνω στην αντίθεση Ήλιου/Κρόνου της Ελλάδας, τον τράνζιτ Πλούτωνα ανάμεσα στο γενέθλιο τετράγωνο Δία/Πλούτωνα και την ακμή του 8ου αλλά και τον ¶ρη πάνω στον ωροσκόπο του στιγμιαίου που μας ανάρτησε πιο πάνω ο Μητσάκος και σε τετράγωνο με τον Ήλιο του στιγμιαίου φτάσαμε στα χτεσινά τραγικά γεγονότα. Στην δική μου ιεραρχία αξιών δεν μπορώ να τοποθετήσω τίποτε πιο πάνω από την ανθρώπινη ζωή.

Δεν έχει σημασία πόσα χρωστά κανείς, σημασία έχει η ικανότητα αποπληρωμής που έχει. Η Ελλάδα αυτή την στιγμή χρωστά ένα τεράστιο ποσό χωρίς να έχει την ικανότητα να το αποπληρώσει. Κι αυτή ακριβώς είναι η πτώχευση, να χρωστάς και να μην μπορείς να πληρώσεις. Δεν μπορεί να πληρώσει γιατί η οικονομία της και οι θεσμοί της δεν είναι υγιείς: διογκωμένος δημόσιος τομέας που τρέφεται παρασιτικά από την ελληνική οικονομία, "μαύρα" λεφτά και παραοικονομία σε πολύ ψηλά ποσοστά, διασπάθιση δημόσιου χρήματος, διαβρωμένοι θεσμοί και έλλειψη εμπιστοσύνης στους θεσμούς, φορολογικό πλαίσιο δυσλειτουργικό... ο κατάλογος των προβλημάτων είναι μεγάλος.

Κι όλοι φταίμε γι' αυτό, κανείς δεν είναι άμοιρος ευθυνών. Οι ιθύνοντες φταίνε γιατί κοίταζαν την πάρτη τους αντί το δημόσιο συμφέρον και διατηρούσαν τους σαθρούς θεσμούς για να βολεύονται. Κανείς τους δεν τόλμησε να βάλει το μαχαίρι στο κόκκαλο και να κάνει ουσιαστικές αλλαγές εκεί που έπρεπε. Εμείς, ο λαός, φταίμε για την σιωπή και την ανοχή μας. Βλέπαμε το δημόσιο χρήμα να περνά από τσέπη σε τσέπη εδώ και δεκαετίες κι εμείς όχι απλώς ανεχόμασταν αλλά ξαναψηφίζαμε τους κλέφτες. Κι αντί να απαιτήσουμε υγιείς θεσμούς κοιτάζαμε κι εμείς πώς να βολευτούμε στην κατάσταση. Μέχρι που έγινε χιονοστιβάδα και μας σκέπασε. Η σιωπή όμως και η ανοχή είναι συνενοχή, είμαστε συνένοχοι σ' αυτό που έγινε.

Τώρα είναι η στιγμή που όλοι πρέπει να παραδεχτούμε την αλήθεια όσο οδυνηρή και να είναι και να αναλάβουμε όλοι τις ευθύνες μας. Να προσπαθήσουμε όχι μόνο να αποπληρωθεί το χρέος αλλά να βγούμε από αυτή την κρίση με την αναγέννηση που απαιτεί ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω στο 8ο, με ανανεωμένη οικονομία και υγιείς θεσμούς. Αυτό μπορούμε να το καταφέρουμε με την προσωπική μας στάση στην ιδιωτική ζωή μας (αλλαγή νοοτροπίας), με την συνεργασία μας για το κοινό συμφέρον, με την πιο ενεργή συμμετοχή μας στα κοινά, με την μη ανοχή μας στην καταπάτηση των θεσμών, με την ψήφο μας... με όλα τα όπλα που διαθέτει ένας συνειδητοποιημένος πολίτης.

Πρέπει όλοι να συνεργαστούμε σ' αυτή την κρίσιμη ώρα αλλά αυτό που πρέπει να προσπαθήσουμε τώρα είναι τα αναγκαία αυτά μέτρα να μην πλήξουν μονόπλευρα τους χαμηλόμισθους και τους συνταξιούχους αλλά τα βάρη να κατανεμηθούν πιο δίκαια. Και οι ένοχοι πρέπει κάποτε να αρχίσουν να πληρώνουν σ' αυτή την χώρα.

ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑ
    ΔΕΝ ΈΚΛΕΨΑ
    ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ
    :nuts:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όλοι αναγνωρίζουν ότι υπάρχουν ευθύνες και όλοι θέλουν να πληρώσουν μόνο οι άλλοι.
    Σίγουρα οι χαμηλόμισθοι φαίνεται να πληρώνουν περισσότερο την κρίση και έχουν κάθε δικαίωμα να διαμαρτύρονται. Αναρωτιέμαι, όμως πως θα είχαν εξελιχθεί τα πράγματα αν όλος ο κόσμος έβγαινε στους δρόμους τόσα χρόνια κάθε φορά που έβλεπε τους πολιτικούς να αγοράζουν τις ψήφους τους τάζοντας τους θέσεις στο δημόσιο που δεν μπορούσαν να πληρώσουν, κάθε φορά που έβλεπε να υπάρχει μαύρο χρήμα και
    κάθε φορά που ένα νέο σκάνδαλο έβγαινε στην επιφάνεια. Φωνάζουμε για να διατηρήσουμε τη βολή μας ή για
    να αλλάξουμε τη κοινωνία ?
    Αν θέλουμε το δεύτερο πρέπει να αλλάξουμε πρώτα εμείς, αν εμείς είμαστε διαιφθαρμένοι, πως μπορούμε να απαιτήσουμε ένα υγειές πολιτικό σύστημα?
    Μετά την ανακοίνωση του θανάτου τρίων ανθρώπων, η κυβέρνηση καταδίκασε τη βία αλλά είπε ότι δεν είναι ώρα για ευθύνες, πότε είναι ? Όχι ότι τα άλλα κόμματα ήταν καλύτερα άφου αρχισαν, ως συνήθως να διαφωνούν, μη μπορόντας να προτείνουν μία ρεαλιστική λύση, δίνοντας μου την εντύπωση ότι δεν έχουν επαφή με τον έξω κόσμο.
    ΈΛΕΟΣ !!
    Ότι και να πω είναι λίγο, όχι μόνο για αυτούς αλλά και για μένα...
    Δεν μπορώ να βλέπω να χάνεται έτσι η ανθρώπινη ζωή, το δικαίωμα των ανθρώπων για αξιοπρεπή ζωή, η ελευθερία και το δικαίωμα τους να μπορούν να ονειρεύονται...
    Μάλλον έχουμε να δούμε ακόμα πολλά. Ελπίζω να μην το ξεχάσουμε αυτό όπως και τόσα άλλα ...

Aυτά που γίνονται αυτές τις ημέρες είναι για κλάματα.Και αυτό που μου τι δίνει περισσότερο είναι τι φταίει ο κόσμος που πηγαινε στην δουλειά του να πεθάνει;Πιστεύω οτι έχουμε φτάσει στο τέλος και πρέπει να αναγεννηθούμε σαν κράτος και να σταματήσουμε να κοιτάμε ο καθένας τον εαυτό του και όχι το σύνολο.Αν νοιαζόμασταν ο ένας για τον άλλο δεν θα είχαμε φτάσει εδώ σημερα.Το θέμα είναι αν επιτέλους θα μάθουμε από όλο αυτό και θα αλλάξουμε πλέον στάση σε όλα γιατί φοβάμαι παιδιά οτι αν δεν γίνει αυτό θα έρθουν πολύ χειρότερες μέρες...και δεν το κρύβω οτι μου έχει περάσει από το μυαλό να φύγω στο εξωτερικό όπως πιστεύω οτι το ίδιο το έχουν σκεφτεί και άλλοι.Και πάλι τα θερμά μου <<συγχαρητήρια>> στους πολιτικούς που έτσι όπως πάνε θα μας διώξουν όλους τους νέους από την Ελλάδα.
    ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ

Όνομα:
    Αντωνία

Και πάλι τα θερμά μου <<συγχαρητήρια>> στους πολιτικούς που έτσι όπως πάνε θα μας διώξουν όλους τους νέους από την Ελλάδα.

Μόνο οι νέοι θα φύγουν ???? Ήδη ξέρω μεγαλοεπιχειρηματίες που την κάνουν για τουρκία....για ΤΟΥΡΚΙΑ παρακαλώ...αλί σε αυτούς που θα μείνουν, και το υπογράφω.
    Αυτό που είναι δύσκολο είναι να θυμάσαι κι όταν θα φύγεις από δω , ποιός είσαι και τι σου ταιριάζει και μην περιμένεις να σ' το πει κανείς, ο καθένας θα σου λέει άλλα. Γιατί αλήθεια ;;; Γιατί ο καθένας έχει τα μάτια που του ταιριάζουν. (Από την ιστορία του Χόμυ της Θεοδώρας Φασιανού -Ντάκου )

Quote Originally Posted by sagimoon View Post
    Και πάλι τα θερμά μου <<συγχαρητήρια>> στους πολιτικούς που έτσι όπως πάνε θα μας διώξουν όλους τους νέους από την Ελλάδα.

Μόνο οι νέοι θα φύγουν ???? Ήδη ξέρω μεγαλοεπιχειρηματίες που την κάνουν για τουρκία....για ΤΟΥΡΚΙΑ παρακαλώ...αλί σε αυτούς που θα μείνουν, και το υπογράφω.
    Εγώ δεν πάω πουθενά, εδώ θα μείνω (ωροσκόπος Ταύρος) :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    JACK

Ούτε εγώ φεύγω γιατί όπως είναι γνωστό μόνο οι Σκορπιοί (από όλα τα ζώδια ) επιβιώνουν στις δύσκολες καταστάσεις που περνάμε και αισιοδοξούν για το μέλλον!!

Όνομα:
    Πόπη

Quote Originally Posted by Μητσάκος View Post
    Εγώ δεν πάω πουθενά, εδώ θα μείνω (ωροσκόπος Ταύρος) :bigsmile:
    Eγώ πάλι μόλις χτες πρότεινα στην οικογένεια
    να τα πουλήσουμε όλα και να παμε σε ένα τροπικό
    νησί να τρώμε φρούτα και να φτιάχνουμε ψάθινες καρέκλες.
    (ωροσκόπος Τοξότης) :toung:
    Tabula rasa

Quote Originally Posted by scorpio_ View Post
    Ούτε εγώ φεύγω γιατί όπως είναι γνωστό μόνο οι Σκορπιοί (από όλα τα ζώδια ) επιβιώνουν στις δύσκολες καταστάσεις που περνάμε και αισιοδοξούν για το μέλλον!!
    Καλά, η αισιοδοξία δεν νομίζω να αποτελεί και το κυριότερο γνώρισμα των Σκορπιών. Πιο εύκολα θα κατανοούσα τη δυνατότητά τους να επιβιώνουν εξαιτίας της σχέσης του ζωδίου με το θάνατο και της εξοικείωσης που, συνειδητά ή ασυνείδητα, έχουν με αυτόν και της αίσθησης αυτοπροστασίας που τους διακρίνει. Ούτως ή άλλως, όταν βρεθούν σε αδιέξοδο προτιμούν το "Αποθανέτω η ψυχή μου. Και αν είναι μετά των αλλοφύλων, ακόμα καλύτερα" :bigsmile:

Quote Originally Posted by popininja View Post
    Eγώ πάλι μόλις χτες πρότεινα στην οικογένεια
    να τα πουλήσουμε όλα και να παμε σε ένα τροπικό
    νησί να τρώμε φρούτα και να φτιάχνουμε ψάθινες καρέκλες.
    (ωροσκόπος Τοξότης) :toung:
    Έχε υπόψιν σου ότι αυτές οι όψεις που θα σχηματιστούν δεν αφορούν μόνον την Ελλάδα αλλά όλο τον κόσμο, λόγω της βαρύτητάς τους. Τουτέστιν, τα γεγονότα που θα συμβούν θα έχουν είτε παγκόσμια επίπτωση ή θα συμβούν γεγονότα σε πολλά μέρη του κόσμου. Σκέψου ότι οι ΗΠΑ ανήκουν στο ζώδιο του Καρκίνου, η Ρωσία στου Αιγόκερω και η Κίνα στου Ζυγού...
    Οπότε, κομμάτι δύσκολο να ...κρυφτείς, όπου και να πας το ...Σύμπαν θα σε βλέπει :nuts:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον

Όνομα:
    Λινα.

Quote Originally Posted by Μητσάκος View Post
    Καλά, η αισιοδοξία δεν νομίζω να αποτελεί και το κυριότερο γνώρισμα των Σκορπιών. Πιο εύκολα θα κατανοούσα τη δυνατότητά τους να επιβιώνουν εξαιτίας της σχέσης του ζωδίου με το θάνατο και της εξοικείωσης που, συνειδητά ή ασυνείδητα, έχουν με αυτόν και της αίσθησης αυτοπροστασίας που τους διακρίνει. Ούτως ή άλλως, όταν βρεθούν σε αδιέξοδο προτιμούν το "Αποθανέτω η ψυχή μου. Και αν είναι μετά των αλλοφύλων, ακόμα καλύτερα" :bigsmile:

Έχε υπόψιν σου ότι αυτές οι όψεις που θα σχηματιστούν δεν αφορούν μόνον την Ελλάδα αλλά όλο τον κόσμο, λόγω της βαρύτητάς τους. Τουτέστιν, τα γεγονότα που θα συμβούν θα έχουν είτε παγκόσμια επίπτωση ή θα συμβούν γεγονότα σε πολλά μέρη του κόσμου. Σκέψου ότι οι ΗΠΑ ανήκουν στο ζώδιο του Καρκίνου, η Ρωσία στου Αιγόκερω και η Κίνα στου Ζυγού...
    Οπότε, κομμάτι δύσκολο να ...κρυφτείς, όπου και να πας το ...Σύμπαν θα σε βλέπει :nuts:

...Νομιζω πως τα χειροτερα δεν εχουν ερθει ακομα...:unsure:

Page 2 of 12 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)