- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 20 of 40
Thread: οψεις αντιπαθειας
-
29-03-2010, 02:06 PM #11
Re: οψεις αντιπαθειας
Φίλη μου
Εγώ πιστεύω ότι η απλή έλξη ή αντιπάθεια μεταξύ ατόμων έχει πιο πολύ σχέση με το ζώδιο και τον ωροσκόπο.Δεν χρειάζεται να κάνουμε ανάλυση συναστρίας και όψεων πλανητών αν δεν υπάρχει κάτι βαθύτερο η συνεχές στη σχέση αυτή.Σε αυτή την περίπτωση μπορεί να υπάρχουν όψεις θετικές ανάμεσα στα άτομα και να βρεθούμε προ εκπλήξεως.Δηλαδή τα χαρακτηριστικά των ζωδίων μας πρέπει να προσέξουμε βασικά.Η συναστρία δείχνει τον τρόπο που συνδέονται τα άτομα μέσα από μία σχέση, στη δουλειά κτλ όπου έχουν δειαρκεί επαφή.
φιλικά
scorpio
-
12-10-2010, 05:45 PM #12
Να μιλησω πιο συγκεκριμενα μια που εμαθα μετα απο καιρο τουλαχιστον την ημερομηνια του (ακριβη ωρα δυστυχως δεν ξερω ).Δεν υπαρχει κατι το ιδιαιτερο στην συναστρια μας απο αυτα που πρωταναφερθηκαν ως ενδειξεις αντιπαθειας.Αντιθετα μαλιστα ειναι Ταυρος ενα ζωδιο αρκετα φιλικο ως προς το σκορπιο (αν και ποτε δεν τα πηγα ιδιαιτερα καλα με τους Ταυρους προσωπικα).Ο ηλιος του ειναι στο 11ο οικο μου και η σεληνη του στον 5ο .Λογικα θα επρεπε σε εμενα τουλαχιστον να ειναι συμπαθης (δεν ξερω δυστυχως που βαζω εγω τους πλανητες μου μια που ωρα δεν εχω ,οπως ειπα).
Ωστοσο τρωμε πολυ ποσειδωνα ειναι η αληθεια .Εχω τον ηλιο μου σε εξαγωνο με τον δικο του ,η σεληνη μου σε τετραγωνο,ο διας μου σε συνοδο.Αλλα δεν νομιζω οτι οι οψεις αυτες τον κανουν αντιπαθη σε εμενα (οπως οντως δεν τον κανουν ειμαι ουδετερη .Εκεινος γατσομαλλιαζει οταν με βλεπει,ουτε να τον ακουμπω δεν θελει πλεον.Τολμω να πω οτι μαλλον με σιχαινεται :toung.
Ο δικος μου ποσειδωνας μαλλον μπορει να δινει απαντησεις γιατι εχει καποιες οψεις αν και τις θεωρω ελασσονες .Εχω το Ποσειδωνα μου σε χιαστι με τον ηλιο του και τον ερμη του αλλα σε μεγαλες ανοχες (5,43 για την πρωτη οψη και 4,10 για την δευτερη νομιζω οτι δεν μπορουμε να τις λαβουμε σοβαρα υποψη μας ε?:blink ,Ο ποσειδωνας μου τργωνο με την αφροδιτη του και νομιζω η μονη οψη που μπορει να εξηγησει την αντιπαθεια ειναι η οψη με τον αρη του που κανει αντιθεση .
Και οι οψεις με τον κρονο ειναι δυσκολες .Βαζει τον κρονο του στον 5ο οικο μου σε συνοδο με την αφροδιτη μου και εγω βαζω τον δικο μου κρονο σε αντιθεση με τον Ηλιο του .Αρα ετσι εξηγειτε γιατι μπλοκαρουμε πολυ ο ενας τον αλλον .
Τελος δεν ξερω αν παιζει καμμια οψη αρη μου με το δικο του ωροσκοπο.
Θα μπορουσε ομως οι οψεις μεταξυ αρη κα αφροδιτη να αποτελουν αιτια αντιπαθειας?Κανουμε δυσκολες οψεις και οι δυο.Ο αρης μου ειναι σε τετραγωνο με την Αφροδιτη του και ο Αρης του κανει αντιθεση με την δικη μου Αφροδιτη.Εχω διαβασει οτι αυτο φερνει εντονη συγκρουση σε φιλικη συναστρια .
Τελος ,να πω οτι και οι οψεις με τον ερμη ειναι χαλια κατα την γνωμη μου και ας διαβασα σε ορισμενα σαιτ για το αντιθετο.Ο ερμης μου ειναι σε αντιθεση με τον ηλιο του και με τον ερμη .Αυτο οι περισσοτεροι το εμηνευουν ως εντελως αντιθετες αποψεις που καταφερνουν ομως να γεφυρωθουν γιατι ο ενας παρουσιαζει ενδιαφερον για τα λεγομενα του αλλου.Δεν το νομιζω καθολου.
Αφηστε που πλεον η κατασταση εχει παει πλεον στα ορια της γελοιοτητας απο την μερια του .Συνεχεια κανει μουτρα
-
12-10-2010, 06:10 PM #13
Hattie23… Κάτι μας κρύβεις νομίζω. Από τις 7\10 μέχρι σήμερα ασχολείσαι με τις όψεις … «αντιπάθειας»… άσε που η 7\10 είναι μία μέρα πριν γυρίσει η Αφροδίτη ανάδρομη και έχει ήδη αρχίσει τα «κουλά» της… Και είσαι και Σκορπιός… Και είναι και Ταύρος… Δεν τα αφήνεις τα σάπια; Δικοί σου άνθρωποι είμαστε! Πολλές όψεις Αφροδίτης… ¶ρη… Ήλιους διαβάζω….
Για πες τα μας καθαρά να καταλάβουμε! Η αντιπάθεια από τον έρωτα είναι μισό βήμα. (υπάρχει και μια σχετική παροιμία για τις αποστάσεις, που δεν μου επιτρέπει η αγωγή μου να την γράψω:embarrest).
Διπλή φορά όψεις ¶ρη\Αφροδίτη, έστω και αρνητικές, και θέλεις να σε πιστέψω τώρα εγώ; :weird:
Και αφού είσαι «ουδέτερη» τώρα πια… (14 μόλις μέρες μετά)…Γιατί σε κόφτει τι νιώθει αυτός;
Προσωπικά αρνούμαι να κοιτάξω χάρτες φίλων που συμπαθώ, όχι αυτούς που είμαι «ουδέτερη»…
Είχα κάτι να σου πω, αλλά δεν θα στο πω μέχρι να το παραδεχτείς ότι έχεις λιώσει για τον... leasantry: αντιπαθητικό! :σφύριγμα:« Αυτό που έψαχνα, είμαι! »
-
12-10-2010, 06:46 PM #14
Μα απο εμενα δεν υπαρχει αντιπαθεια .Αντιθετα εγω εκανα προσπαθειες να τον προσεγγισω ,αυτος με αποφευγει και με βλεπει και του γυρνανε τα αντερα.Και οταν εχεις τετοια αντιμετωπιση χωρις να του εχεις κανει τιποτα (το αντιθετο μαλιστα) καθεσαι και σκεφτεσαι μηπως υπαρχει κατι αλλο που ο αλλος βλεπει πανω σου .Ασε που γενικα τρωγομαι με τα ρουχα μου σχετικα με το πως φαινομαι (για να συνδεθω και με αλλο ποστ ,που λεει εμας τους χτυπημενους απο κρονο ,κομπλεξαρισμενους).(Τωρα που μου θυμησες αναδρομη αφροδιτη εχω να πω ωχ! ωχ!).
Επισης οπως ειπα δεν μπορω να καταλαβω γιατι οι σκορπιοι πρεπει να τα πανε καλα με τους ταυρους παντα?Ειχα σχεση με ταυρο και ηταν σκατα σε ολα τα επιπεδα και φιλους ταυρους τα πραγματα χλιαρα.Εγω αν και σκορπιος ψηφιζω Διδυμους και Υδροχοους δαγκωτο.:bigsmile:
Και εγω οταν την ειδα την συναστρια παραξενευτηκα ,λογικα επρεπε να βλεπουμε ο ενας τον αλλον και να παραμιλαμε ,οχι να τρεχει 100σταρι οταν με βλεπει.Μαθημενη δε απο διδυμο με οψη επισης αντιθεσης περιμενα οτι θα περεπε να ηταν στα γονατα αλλα αυτος φαινεται τοσο ψυχρος ωστε εγω θα ερωτευτω το ψυγειο μου στο τελος.Δεν παιζει σιγουρα απο την μερια του συμπαθεια αλλα απο εμενα δεν παιζει ουτε αντιπαθεια .Απλα ειμαι ξαφνιασμενη .Και τα προηγουμενα ποστ που εγραψα ειπα οτι δεν μου δινει σημασια εκεινος και σε που αυτοθαυμαζομαι που πρωτη φορα στα χρονικα δεν το πηρα επι πονου και εγωιστικα και ειπα απλα "ρε παιδι μου να μην με συμπαθει καθολου .Τι σκατα ?Τοσο αδιαφορη ?" καθαρα απο κομπλα ρωταω.
Τελος ,μπορει να παιζει μονο το τετραγωνο τελικα γιατι αν εχει γεννηθει μετα τις 12 το μεσημερι το σαιτ δεν δειχνει αυτη την οψη.Μην ξερωντας ωρα μπορει να αναιρουνται τα παντα.
:bigsmile: Αφησε με εδω καληνυχτα παω να του πω και να φιληθουμε στο μαγουλο σαν φιλοι οταν χωριζετε η παρεα και πολις τον φιλαω τον εχω πιασει να σκουπιζει το μαγουλο του με αηδια .Δεν υπαρχει σου λεω .
Και ο Μπραντ Πιτ να ηταν δεν μπορεις να τον ερωτευτεις οταν κανει σαν δημοτικο.
-
12-10-2010, 07:00 PM #15
Αφού το πρόβλημα είναι δικό του και δεν υπάρχει έρωτας (όπως υποστηρίζεις) γιατί σε απασχολεί τόσο πολύ;:toung:
Κάτι δε κολλάει...
-
12-10-2010, 07:10 PM #16
Μας έχεις δώσει πολλά στοιχεία για το έγκλημα… Αρκετά παιδί μου. Κατάλαβα. Λοιπόν, για να αποφανθούμε για μια συναστρία, πρέπει να δούμε τους χάρτες. Χάρτες δεν έχουμε, αλλά και να είχαμε… Αυτό που έχω να σου πω είναι ότι η διπλή φορά όψεων ¶ρη\Αφροδίτη δίνει έλξη, του κερατά θα την έλεγα, στην απλή γλώσσα. Το ότι είναι αρνητική και στις δύο, ίσως να φταίει για τα παρατράγουδα των συμπεριφορών. ( εσύ πάλι γιατί λυσσάς; )
Ο Κρόνος λίγο μας νοιάζει…Εκτός κι αν σκοπεύεις να τον παντρευτείς.
Οι Ερμής σας σε αντίθεση δεν είναι το τέλος του κόσμου. Δεν επικοινωνείτε με τα μάτια, αλλά με λίγη καλή θέληση, έχετε μια ένδειξη ότι θα μπορούσατε, μόλις ξεπερνούσατε τα μπλοκαρίσματα, να έχετε συζητήσεις και πάνω από 5 λεπτά! (ολόκληρα!)
Όσο για το σκούπισμα του φιλιού… Μη δίνεις και ιδιαίτερη βάση. Τέτοια απροκάλυπτη συμπεριφορά, συνήθως είναι για να δημιουργεί εντυπώσεις. Το ξεκάρφωμα.
Γνώμη μου είναι να μην βγαίνετε μαζί αφού εσύ είσαι «ουδέτερη» και αυτός κάνει «μούτρα». Για ποιο λόγο χαλάτε τη ζαχαρένια σας;
Μέχρι εδώ, καλά είναι. Μετά θα βγούμε…. fftopic: :bigsmile:« Αυτό που έψαχνα, είμαι! »
-
12-10-2010, 09:06 PM #17
Το προβλημα ειναι οτι, το προβλημα απο εξω ,μεταφερθηκε μεσα .Συγκατοικουμε πλεον μαζι με δυο αλλους φιλους μας .αλλα ξεχασα να προσθεσω δυο αλλα βασικα στοιχεια πρωτον,δεν ειμαι σιγουρη γιατι δεν μιλαει για τα προσωπικα του αλλα νομιζω εχει σχεση και εγω κατι εχω βρει (αλλα το βρηκα την πρωτη μερα της αναδρομης Αφροδιτης απο οτι ειδα οποτε κλαφτα Χαραλαμπε ...Και μου φαινονταν τοοοοσο ωραιο αυτο το κεραυνοβολο επρεπε να το περιμενω :bigsmile
Τελοσπαντων μην βγουμε off,δεν παιζει τιποτα εκ του πονηρου,τρωγομαι γενικως με τους αλλους
-
13-10-2010, 03:27 AM #18
Φτιάξε κι ένα σύνθετο από περιέργεια. Σύγκρινέ τον με τον δικό του.
. Mind over matter.
.
.
> >
-
13-10-2010, 10:40 AM #19
Συνθετος χωρις ακριβη ωρα δεν θα ξερω σε ποιον οικο πεφτει καθε πλανητης .Αλλα και παλι ο συνθετος μου φαινεται καλος,καλυτερος απο την συναστρια .
Αν εξαιρεσουμε τον Ερμη μου σε τετραγωνο με τον κρονο του ,και τον κρονο μου σε τετραγωνο με τον δια του .
Υπαρχουν και δυο αντιθεσεις. Μεταξυ του ωροσκοπου μου και του αρη του και ο χειρωνας σε αντιθεση με τον ουρανο του (αλλα την τελευταια οψη την εχω σχεδον με ολους που βρισκομαστε κοντα στην ηλικια ,οποτε τιποτα το ιδιαιτερο).
Κατα τα αλλα η αντιθεση ηλιου -σεληνης και ηλιου-αφροδιτης εχω διαβασει οτι ειναι αρκετα καλες και η αφροδιτη συνοδο με σεληνη και συνοδο με δια.Καταπληκτικες οψεις .
Δεν θα μπορουσα βρε Γιαννη να ειχα τετοιες οψεις με τα αγορια που ειχα ως τωρα στο συνθετο?Που κοπανουσαν κατι σεληνη σε τετραγωνο με το κρονο και πλουτωνα και αρη ,αφροδιτη τετραγωνο ποσειδωνα και χτυπουσα το κεφαλι μου στον τοιχο για χρονια .
Το συμπαν σπαει πλακα μου φαινεται . Παντως τωρα που εχω μια εικονα ,υποψιαζομαι οτι ειναι μαλλον "παιδιαστικα" κολπα για να τον προσεξω οι αντιδρασεις του (και καλυτερα να το σκεφτομαι ετσι παρα να λεω "οτι ειμαι αορατη για εκεινον μεχρι και αντιπαθης".)
Καλο χειμωνα σας ευχομαι
-
13-10-2010, 11:04 AM #20
Θα ξαναγίνω κακός με εκείνο τον γενέθλιο Κρόνο σου :toung: Τέλος πάντων για ποιο χειμώνα μιλάς, στο Ελλάντα έχουμε Νοτιά με 25-30 βαθμούς και σήμερα το κλασικό σύννεφο σκόνης από Σαχάρα. Καλά είσαι εκεί που βρίσκεσαι! :bigsmile:
. Mind over matter.
.
.
> >
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.